Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
... traditie en dezelfde kwaliteit als vroeger behouden. De olijfmolen bevindt zich in het centrum van Castellana Grotte, in een oud gebouw uit de 19e eeuw, waar het de vruchten van de olijfgaarden van enkele eigen landgoederen en verschillende leveranciers in de provincie Bari verzamelt en verwerkt, en van daaruit verpakt en distribueert het zijn producten door heel Europa. De belangrijkste producten van Il Vecchio Frantoio Pace zijn de fruitige lichte extra vierge olijfolie en de fruitige intense extra vierge olijfolie, geëxtraheerd uit 100% Coratina olijven.
Italië, Senigallia
Productie en verkoop van rode en witte wijnen IGT en DOC, typisch voor de regio Marche, met druiven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen wijngaarden in het gebied van Senigallia (AN). Productie en verkoop van extra vierge olijfolie in verschillende smaken, met olijven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen olijfgaarden gelegen in het gebied van Senigallia en verwerkt in de eigen...
Italië, Imperia
Sinds 1918 produceren we in Imperia hoogwaardige olijfolie rechtstreeks uit onze Taggiasche-olijven. Een familiepassie die van generatie op generatie is doorgegeven. Van familie naar familie. Onze oliën en producten zijn allemaal van de hoogste kwaliteit, absoluut ambachtelijk, ontstaan in vervlogen tijden en door de jaren heen doorgegeven, gegroeid samen met ons en in de loop der tijd verbeterd dankzij vernieuwing en strikte hygiënecontrole.
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Montesano Sulla Marcellana
... ambachtelijkheid van de producten, maar ook, en vooral, naar het verhaal dat hen verbindt met hun regio: gedroogde of gevulde tomaten, gegrilde aubergines, pompoencrèmes, artisjokken, broccoli, gevulde olijven, gevulde paprika's en pittige pepers zijn slechts enkele van de typische producten uit Cilento die zijn omgevormd tot boccacci onder olie.
Italië, Badolato
...van de werkzaamheden op het veld, die zich van januari tot december constant uitstrekken, voeren we de onderstaande interventies uit: snoeien en het verwijderen van scheuten, uitsluitend biologische bemesting, constante en continue reiniging, gecertificeerde biologische behandelingen, het oogsten van olijven, malen, conserveren van olie, bottelen en verzending naar de eindklant, waaronder...
Italië, Agrigento
... aansluiten bij de voortdurende zoektocht naar innovatie en ontwikkeling. We bouwen sterke relaties op met leveranciers uit verschillende delen van de wereld (Italië, Californië, Argentinië, Griekenland, Spanje, Turkije, enz.), waarbij we een hoge kwaliteit van het product garanderen, dankzij de constante zoektocht naar innovatie.
...Wij zijn een familiebedrijf in de landbouw, gevestigd in het hoge Salento in Carovigno (BR) - Puglia, op 160 meter hoogte en 5 km van de Adriatische Zee in Zuid-Italië. Wij produceren uit de gronden van de Masseria Pietrasanta, die ons eigendom is, extra vierge olijfolie van ultrageleefde olijfbomen die door de regio Puglia worden beschermd en tot 800/1.000 jaar oud zijn, evenals aromatische...
Italië, Milano
Osteria Maurino is ontstaan uit de ervaring en de passie van de eigenaar, Maurino, voor de keuken van zijn land: Rome. Maurino biedt al zijn gasten een authentieke Romeinse keuken, met smakelijke herinterpretaties, maar altijd trouw aan de traditie. Onder de specialiteiten: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri met artisjokken, guanciale en olijven, gnocchi alla romana...
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.
Italië, Petilia Policastro
De Agrarische Onderneming Krotonese is ontstaan uit een familieproject dat tot doel heeft de oude tradities van een generatie gezinnen voort te zetten die hun leven aan de landbouw hebben gewijd. De SAK SRL bezit momenteel meer dan 300 hectare grond, waarvan verschillende gebieden zijn gewijd aan de teelt van olijven en de commercialisering van de hoogwaardige biologische extra vierge olijfolie...
Portfolio (2)
Italië, Sant'Egidio Del Monte Albino
... tomaten (hele gepelde, geplette en in blokjes), cherrytomaten, peulvruchten, paddenstoelen, artisjokken, olijven, ravioli, rijst en andere. Onze machines zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal, in overeenstemming met alle CEE-normen, met een snelle demontage en montage van de verschillende formaten van de dozen, waardoor de productiecycli worden versneld.
Italië, Campobello Di Mazara
...OLIÁTO ontstaat uit de persing van gezonde, onbeschadigde olijven die nog niet rijp zijn, verzameld in de beste olijfgaarden, waarvan een deel direct wordt beheerd. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de belangrijke handelingen van oogsten, transport en persing, strikt koud, in de bedrijfsfrantoio binnen 24 uur na de oogst, wat resulteert in een product met een hoge fruitigheid en een zeer lage oliezuurwaarde. De zo verkregen olie, na een periode van natuurlijke sedimentatie in roestvrijstalen silo's in afwezigheid van zuurstof, wordt kort voor verzending verpakt.
Het bedrijf bestaat uit een enkel perceel van 5 hectare, waarvan 2,0 hectare is beplant met wijnstokken, terwijl de overige tweeënhalve hectare is beplant met olijfbomen, waarvan Gianni de olijven oogst om zijn extra vierge olijfolie te produceren, koudgeperst met stenen molens. Van de 2,0 hectare wijngaard levert 1,5 hectare de druiven voor de wereldberoemde Brunello, terwijl van het resterende...
...Wij produceren de biologische extra vergine olijfolie in onze olijfmolen, die speciaal is ingericht om de consument een product te bieden dat afkomstig is uit een korte keten en werkelijk van een kortere afstand. Het enige doel, van de oogst van de olijven tot de koude extractie van de olie, is het verkrijgen van een uitstekend product van absolute kwaliteit. Wij richten ons voornamelijk op de...
Italië, Apricale
...In Apricale, gecertificeerd als "Een van de Mooiste Dorpjes van Italië", biedt B&B da Marta drie kamers met badkamer, allemaal ingebed in de rots en de steen, waaronder de vierpersoonskamer met open haard... Het ontbijt, grootmoeders taart Savina, jam uitgewisseld met de omaatjes van het dorp en vers fruit uit onze regio, aangezien we altijd producenten zijn van Extra Vergine Olijfolie van...
...OLIE EXTRA VERGINE VAN OLIEBOMEN UIT BIOLOGISCHE TEELT De extra vergine olijfolie "Antico Frantoio del Castello" wordt geproduceerd in de ambachtelijke olijfoliemolen van het Agrarisch Bedrijf Le Farnie. De gemalen olijven komen uitsluitend uit het gebied van Altomonte, ze worden met de hand van de boom geplukt voordat ze volledig rijp zijn en binnen 24 uur verwerkt. De verwerking gebeurt...
Een rijke en nauwkeurige selectie van typische producten uit de Apulische gastronomie, verpakt om de smaak en de fantasie in de keuken te prikkelen. Het assortiment omvat paté, ingelegde groenten, augurken, olijven in pekel, extra vierge olijfolie, allemaal strikt geproduceerd met grondstoffen uit de Apulische regio en verpakt volgens traditionele technieken.
Italië, Sant'anastasia
.../2011, gezien de ernstige politieke veranderingen in dit land, zijn we verhuisd naar Egypte en Marokko, van waaruit we olijven en kappertjes importeren. Eveneens in 2008 zijn we begonnen met het importeren van ansjovis in zout, een product dat we nog steeds uit Argentinië en Marokko importeren, vergezeld van lokaal product uit Sciacca.
Italië, Belmonte Mezzagno
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koude persing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
Italië, Alatri
...Verkoop van typische, authentieke en biologische Italiaanse producten, erkend als DOP, DOC, IGT. Uitmuntendheden zoals extra vierge olijfolie, Cesanese wijn, buffelmozzarella uit Amaseno, truffels uit Campoli Appennino, Cabernet wijn uit Atina, cannellini bonen uit Atina, paprika's uit Pontecorvo, Amaretti uit Guarcino, evenals honing, kazen, tomaten, groenten in olie, koffie, conserven, biologische olijven. Italiaanse gastronomie van hoge kwaliteit.
Italië, dolcedo
... zonder knoflook. Mogelijkheid voor private label voor alle producten. Zeep met olijfolie. Shampoo en douchegel altijd met extra vergine olijfolie. Typische Ligurische zoetigheden zoals amaretti en panettone genovese. Olijven in pekel en ontpitte olijven in olie. Voorwerpen van olijfhout. Lavendelolie. Mogelijkheid om groepen te organiseren voor rondleidingen in onze vallei. Mogelijkheid tot overnachting bij vrienden van agriturismi.
Italië, Montella
... ricotta. Van entrecote met rucola, grana en balsamicoazijn, tot gegrilde vis. Van linguine met kreeft tot tarbot met aardappelen en zwarte olijven. Onmisbaar, in de winterperiode, zijn ook de kastanjensoepen en porcini, de porcini- en truffeltaartjes, en de semifreddi met kastanjes van Montella IGP. De wijnkaart, het resultaat van een voortdurende zoektocht, is gericht op het ontdekken van de...
Italië, Castronovo Di Sicilia
...L'Oleificio Milazzo biedt verschillende soorten extra vierge olijfolie, die uitsluitend in het binnenland van Sicilië worden geproduceerd. Naast de productie die voortkomt uit de oogst en het malen van hun eigen olijven, steunt L'Oleificio Milazzo op enkele landbouwbedrijven met uitgestrekte olijfgaarden in de regio Castelvetrano (TP) met de typische olijf van het gebied, die gewoonlijk "Nocellara Del Belice" wordt genoemd.
Italië, Scafati
... uit biologische landbouw) Rode wijn uit Monferrato en uit de regio Campania Mozzarella en Ricotta kaas (van buffel- of koemelk) Vleeswaren (ham, salami, spek, bacon, ook met aroma) Olijven en olijfolie Kappertjes Fijne koekjes (ook van biologische productie)...
Italië, Rocchetta Nervina
Het landbouwbedrijf Cuvea, gelegen in het binnenland van de Bloemenrivièra, produceert en verkoopt online olijfolie uit Ligurië en de beste sauzen en kruiden van de Ligurische keuken, zoals pesto, rode pesto en een reeks gastronomische producten die verband houden met de taggiasca-olijf: paté, olijven in pekel, ontpitte olijven en vele andere Ligurische culinaire specialiteiten. Bovendien biedt onze productcatalogus een reeks originele zakelijke cadeau-ideeën met onze lekkernijen in elegante geschenkverpakkingen voor Kerstmis en andere feestdagen.
... bestaat uit restaurantbedrijven, cateringbedrijven, ambulante handelaren en levensmiddelenwinkels. Momenteel besteden we de volgende diensten uit: logistiek en opslag - transport op aankopen - transport op verkopen. Ons bedrijf is actief in de groothandel van kwaliteitsvoedingsproducten die behoren tot de zogenaamde voedingsuitmuntendheden van het zo geprezen mediterrane dieet. Het bedrijf heeft zich...
Italië, Fondi
... Itri (lt), Datterino-tomaat uit Pachino, Zwarte olijven uit Gaeta, Kappertjes uit Alicudi. Het Bedrijf en de Geschiedenis Het merk KIRKE, dat zijn naam ontleent aan het Griekse CIRCE, is vernoemd naar het verhaal van de kaap van Circeo, een historisch symbool van het ZUID PONTINO, met de mythologie van de godin “MAGA CIRCE”, die de beroemde berg en het bijbehorende visgebied vertegenwoordigde, dat wordt beschouwd als een van de bekendste ter wereld!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play