Italië, Moio Della Civitella
... Ingrediënten: Slechts twee ingrediënten: zorgvuldig geselecteerde seizoenscitroenen en Italiaanse suiker. - Vacuüm Kookproces: De jam wordt vacuüm gekookt op 55 graden, een proces dat de organoleptische eigenschappen van het fruit behoudt, waardoor smaak en voedingsstoffen intact blijven. - Geen Additieven: Zonder conserveermiddelen, zuurteregelaars of kleurstoffen, voor een authentiek en natuurlijk product. - Ongeëvenaarde Smaak: Een perfecte balans tussen zoetheid en een lichte zure nasmaak, ideaal om de smaak van verse citroenen te versterken.
Portfolio (16)
... proces te garanderen. Productielijnen kunnen ook worden geïntegreerd met afvalwaterzuiveringsinstallaties en kunnen zowel voor kleine als grootschalige productie zorgen: we hebben geen volumelimieten. Extractie, persen of voorbereiding van sap van de hoogste kwaliteit.
Portfolio (6)
Italië, Benna
...Dienst voor de-alcoholisatie van dranken, met vermindering van het alcoholgehalte zonder in te boeten op smaak en kwaliteit. We gebruiken geavanceerde technologieën om de organoleptische eigenschappen van het product intact te houden. Dienst beschikbaar vanaf 2025.
Portfolio (84)
Italië, MILANO
... Sangiovese is de absolute heerser, aangezien het de enige druivensoort is die wordt gebruikt. Achttien maanden in vaten van 26 Hl verfijnen de hoeken en de tannines, wat zorgt voor een benijdenswaardige balans in zowel geur als smaak. ORGANOLEPTISCHE NOTEN Aangename frisheid in de neus met uitgesproken tonen van rood fruit. Op de tong is het een aangename en zachte wijn, met een elegante en rijpe tannine. VERPAKKING VAN 6 1 STUK = EURO 3,00 1 PALLET 72 VERPAKKINGEN VAN 6 MINIMALE BESTELLING 20 PALLETS...
Portfolio (208)
...De Arabica Specialty en de Fine Robusta zijn geselecteerde koffies van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig getraceerd vanaf de oorsprong, vers van de oogst en vrij van defecten. Hun beschikbaarheid is beperkt en afhankelijk van de mogelijkheid om verse grondstoffen te verkrijgen met potentiële uitzonderlijke organoleptische eigenschappen als gevolg van onze zorgvuldige ambachtelijke branding.
Portfolio (10)
...Onze koffie is bereid met mengsels van bonen van verschillende variëteiten en oorsprongen, verwerkt met de gewassen methode: de vruchten worden na de oogst ontpulpd, gedemucilageerd, gewassen en vervolgens gedroogd. Ze worden ontpulpd met behulp van machines, daarna in tanks met water geplaatst om de mucilage te verwijderen door middel van verwerking. Deze gewassen koffies hebben organoleptische eigenschappen van hoge kwaliteit.
Portfolio (14)
Italië, Bronte
...De organoleptische eigenschappen garanderen de kwaliteit van elk type eindproduct.
Bijpassende producten
Siciliaanse pistache
Siciliaanse pistache
Portfolio (2)
... traditionele helicultuur, in een volledig natuurlijk cyclus, voeden onze schattige weekdieren zich uitsluitend met natuurlijke producten, rechtstreeks op het bedrijf geteeld, vrij van pesticiden en chemische additieven en zonder het gebruik van diervoeders. Ze voeden zich uitsluitend met groenten, fruit, zonnebloemen en kruiden, een mix van lekkernijen die ons in staat stelt een product van uitstekende kwaliteit te bieden qua culinaire en organoleptische eigenschappen. Op uw tafels zullen perfect gewogen, goed gespoelde en droge slakken arriveren, klaar om gekookt en genoten te worden.
Portfolio (1)
Italië, Pescara
... groenten te voeden, om een product van superieure kwaliteit te verkrijgen, zowel qua organoleptische als culinaire eigenschappen. Ze worden zowel als voorgerecht als als voedzame eerste gang gebruikt. Het vlees dat hen kenmerkt heeft een hoog eiwitgehalte en een laag vetgehalte.
Portfolio (5)
Italië, Amelia
... van FenOlio wordt niet alleen gekenmerkt door het lage zuurgehalte, maar ook door een aantal organoleptische kwaliteiten die zijn bereikt door onberispelijke productieprocessen. De uitzonderlijke kwaliteit van dit product is het resultaat van een zorgvuldige selectie van biologische lokale olijfboomgaarden. Het is het resultaat van een constante en zorgvuldige nauwgezetheid die gedurende het hele...
Italië, Modena
...voor een langere conservering van de bonen in hun oorspronkelijke atmosfeer. Het mengsel behoudt zo zijn waardevolle organoleptische eigenschappen en biedt bij opening een uitstekende kop koffie met een geweldige consistentie in opbrengst.
Portfolio (2)
Italië, Ripalimosani
... ingelegde producten, waar kwaliteit samenkomt met efficiëntie. Verder biedt de LINEA ESSICCAZIONE professionele drogers voor het drogen van elk product, waarbij de organoleptische eigenschappen behouden blijven. De LINEA NATURA is gewijd aan essentiële olie-extractors, ontworpen om op een zachte en nauwkeurige manier de natuurlijke geuren uit planten en bloemen te extraheren, waardoor pure en...
Portfolio (3)
Italië, Palermo
... zijn het tegemoetkomen aan de behoeften van de klanten door producten en diensten te bieden met de beste prijs-kwaliteitverhouding, de productiebasis en het assortiment uit te breiden, en markten te veroveren en te behouden. Een speciaal programma voor gekwalificeerde technische ondersteuning, samen met controles en analyses voor de beste kwaliteit. Een dynamisch, voorzichtig management dat de...
Portfolio (3)
Italië, Spinetta Marengo
... 0,2% remt de ontwikkeling van aerobe bacteriën, vertraagt het normale oxidatieproces door zuurstof en stabiliseert het kwaliteitsniveau van de actieve ingrediënten en de organoleptische waarden. Het behoudt de versheid, de intensiteit van de geuren, de smaak en de textuur van de bloemen en hash, die daardoor versterkt en langdurig zijn. Het glas opent met een luidruchtige "puff" die onmiddellijk het intense aroma, perfect intact, van de waardevolle bloem die erin zit, uitdrukt.
... de maximale organoleptische kwaliteit en rijkdom aan voedingswaarden kenmerken. Het bedrijf heeft momenteel, tussen eigen olijfgaarden en beheerde gronden, ongeveer 5.000 olijfbomen, waarvan veel eeuwenoud zijn, olijfgaarden die zich grotendeels bevinden in het gebied van de Monti Lepini, van Cori tot Sonnino, via Sermoneta, Norma en Sezze.
Portfolio (1)
Italië, Silvi
... aanwezig zijn, worden ze binnen zeer korte tijd na de oogst gemalen in een traditionele olijfmolen met granieten molenstenen, door middel van 'eerste koude persing' die alle organoleptische eigenschappen van de meest authentieke olijfolie van superieure kwaliteit intact houdt, uitsluitend verkregen door mechanische processen zoals een echte persing van olijven.
Italië, Calatafimi Segesta
... olijfolie met zijn uitstekende nutraceutische en organoleptische eigenschappen, terwijl we het gebied waarderen en het landschap en de natuur beschermen. Olio Angimbe NATURES wordt verkregen uit geselecteerde olijven, met de hand geoogst in de olijfgaard van Calatafimi Segesta. Het wordt binnen dezelfde dag gemalen en de olijven worden geselecteerd voordat ze volledig rijp zijn, wanneer er nog...
Portfolio (3)
Italië, Sammichele Di Bari
... weet dat hij kan rekenen op een authentiek en onveranderd product. Op deze manier kan de Azienda Agricola Prime in Sammichele di Bari de consument producten uit het Apulische land aanbieden met een hoge voedingswaarde en organoleptische kwaliteiten, gewaardeerd in Italië en over de hele wereld. Met de ervaring die in de loop der jaren is opgedaan, bieden wij onze klanten een kwaliteitsproduct, dankzij de selectie van onze producten en de zorg voor design en verpakking, waarbij we inspelen op de verschillende behoeften van de klanten.
Italië, S.stefano Di Rogliano
... sterilisatiefases die volgen op het verpakken ons in staat om alle eigenschappen van het eindproduct te behouden. ONZE FILOSOFIE -We ondersteunen en praktiseren 'Ethische Marketing', door eerlijkheid en verantwoordelijkheid naar de consumenten te bevorderen -We gebruiken grondstoffen van de hoogste kwaliteit, van Italiaanse en vooral Calabrese leveranciers -We respecteren de seizoensgebondenheid...
Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
Italië, Sant'agostino
... worden benadrukt, met behoud van romigheid en een aangename, aanhoudende nasmaak. De kennis van het verwerkingsproces en de herkomst van de groene koffie stelt ons ook in staat om op maat gemaakte mengsels van hoge kwaliteit te creëren om zelfs de meest veeleisende consumenten tevreden te stellen. Ons bedrijf was een oprichterslid van de vereniging "CAFFE LATINO", die is ontstaan binnen een programma van het Ministerie voor Samenwerking met Centraal-Amerikaanse landen, gericht op het verbeteren van de sociale omstandigheden van vrouwelijke koffieproducenten.
Portfolio (6)
...Kruidengeneeskunde, Cosmetisch, Extractie. Niet minder belangrijk is Stevia voor Dierlijke voeding, Huisdieren en voor commerciële doeleinden. Stevia is beschikbaar in verschillende formaten, zoals: Hele bladeren, Theeknip, Fijn gemalen en Micronized, met gebruik van cryogene micronizers om alle functionele organoleptische eigenschappen volledig te behouden. Onze gecontroleerde en gegarandeerde keten stelt...
Portfolio (9)
... ontwikkelt. Het homogene resultaat benadrukt de organoleptische eigenschappen en verbrandt de bonen niet. Deze ecologische brandmethode vermindert de verbranding van dampen. Service - SCHOUWENDE PARTNER VAN ONZE PARTNER We zijn geen leveranciers, maar partners van onze klanten.
Portfolio (3)
Italië, Giarre
De passie voor ons land en de producten die het voortbrengt, zorgt ervoor dat onze vertegenwoordigers dagelijks de beste producten rechtstreeks van de velden kiezen, waar het werk en het zweet van onze boeren een teken zijn van hoge kwaliteit en authenticiteit. Het bevorderen van de agrovoedingsspecialiteiten van ons eiland, het bekendmaken van hun organoleptische kenmerken en het op de tafels...
Portfolio (9)
Italië, Milano
... aantrekkingskracht hebben voor de gebruiker die kwaliteit en smaak zoekt, maar ook lichtheid en verteerbaarheid, zowel voor levensstijl en voeding als om gezondheidsredenen. Het aanbod van CineSnack bestaat dan ook uit heerlijke snacks die NIET GEFRITUURD zijn, GLUTENVRIJ, BIOLOGISCH, VEGAN, 100% NATUURLIJK, maar ook ORIGINEEL en INNOVATIEF op het gebied van organoleptische eigenschappen, met...
Italië, Bari
... van de grondstof en de productiemethoden zorgen ervoor dat niet alleen de organoleptische eigenschappen, maar ook de voedingswaarde intact blijven. Pasta Vera, die het milieu respecteert, gebruikt voor zijn verpakkingen alleen voedselpapier, afkomstig van gerecycled papier en op zijn beurt recyclebaar.
Italië, Rocchetta Belbo
... geschikte van Piemonte en het geproduceerde Nocciola kenmerkt zich door hoge organoleptische standaarden met zeer hoge niveaus van kwaliteit, geur en aroma's. Daarom wordt het terecht erkend als de beste hazelnoot ter wereld. Alle leden hebben hun hazelnootboomgaarden geregistreerd bij het Corilicolo-register en de op de markt gebrachte productie is strikt gemarkeerd met I.G.P. Om de hoge kwaliteitsstandaard voor de gebruiker of de eindconsument te waarborgen, is besloten om niet alleen de productiefase, maar ook de verwerking van het product op zich te nemen om het op de markt te brengen.
Italië, Acerra
De organische bemesting heeft als doel het welzijn van zowel de bodem als de plant, omdat alleen met een grotere harmonieuze vitaliteit van de bodem robuustere gewassen kunnen worden ontwikkeld, met een hogere voedingswaarde en betere organoleptische kwaliteiten. Tegenwoordig, dankzij de studies uitgevoerd door de technici van BIOS, zijn twee belangrijke factoren samengevoegd: de vruchtbaarheid...
La Torrefazione Morandini (Caffè Morandini) is een familiebedrijf met een ambachtelijke productie van hoge kwaliteit en is gevestigd in Esine, in de provincie Brescia. Om een koffie te verkrijgen met alle organoleptische kenmerken die kwalitatief passend zijn, kiest het bedrijf voor groene koffie volgens onmiskenbare parameters: we gebruiken alleen de beste groene bonen van de soorten Robusta en...
Italië, Aprilia
... ambitie, het voldoen aan de steeds veeleisender wordende wensen van onze klanten. Dit is Cipriani Tartufi, niet alleen een bedrijf, maar eerder de ambitie om een realiteit te creëren die de kwaliteit van ambachtelijke methoden combineert met de innovatie van de meest moderne productie- en organisatieprocessen. We kunnen alle kwaliteiten van verse, gedroogde en diepgevroren truffels leveren, naast...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play