Italië, Isola Della Scala
...-installatie, uitgerust met de nieuwste en geavanceerde technologieën, die in het hart van het terrein is gebouwd, wordt het grondstof onmiddellijk ingevroren in IQF (Individually Quick Frozen) en puree om alle organoleptische eigenschappen van het verse product te behouden. Onze missie is om onze klanten de beste kwaliteit, voedsel- en herkomstveiligheid van het product te garanderen door middel van een nauwkeurige en zorgvuldige controle van onze productielijn van het veld tot het verpakte product. Passolongo is uw partner voor op maat gemaakte halfverwerkte producten van fruit en groenten.
Italië, Capannori
Het gehele MullerOne-project met het gebruik van ozon is totaal innovatief omdat het een extractie van slijm voorstelt en realiseert in totaal welzijn van de weekdieren, waarbij een product van hoge chemische en organoleptische kwaliteit wordt verkregen, ver verwijderd van dat van schimmels die tot nu toe zijn geëxtraheerd met invasieve en stressvolle stimulators (azijn, zout ...). De percentages...
Italië, Gubbio
... via een continu proces (zonder onderbreking tussen malen, malen en extraheren) bij een temperatuur van 27 °C geëxtraheerd. Dit bevordert de uiteindelijke kwaliteit van de olijfolie. Olieconservering: De olie wordt opgeslagen in roestvrijstalen tanks bij gecontroleerde temperatuur om het product tegen oxidatie te beschermen. Verpakking: De olie wordt rechtstreeks volgens de HACCP-richtlijnen...
Italië, Pienza
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koude persing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
... dankzij de terroir, de overvloed aan zon, de rijke regenval en een variabel klimaat. Vandaag de dag vertegenwoordigen de gewilde I BIO Zimarino, extra vierge olijfolie, gewonnen uit cultivars die sinds de oudheid bekend zijn om hun waardevolle sensorische en organoleptische eigenschappen, een Made in Italy agrovoedingsproduct van de hoogste kwaliteit en authenticiteit. Onze landbouw is niet intensief...
Italië, Catania
...restaurants, bars, openbare en privé-evenementen. Koeling van cocktails, dranken, voedsel en drankjes. Het ijs van Free Ice is een garantie voor kwaliteit en veiligheid voor de ondernemingen die het gebruiken in de horeca, de gastvrijheid en de entertainmentsector. Het is een belangrijke speler op evenementen, congressen en manifestaties en verovert de grote distributie, cateringbedrijven en...
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
...Van liefde, passie en toewijding aan de olijfbomen, de juiste handgeplukte periode en de traditionele olijfmolen, creëert de "Azienda Agricola Tola Salvatore" een extra vierge olijfolie met buitengewone kwaliteiten in het rijke gebied van Partinico en Monreale, in het grondgebied van Palermo (Italië). De organoleptische en sensorische kenmerken maken het uniek, uitstekend voor het op smaak...
... fruit. Elke fase van de productie van onze producten, van het verplanten, de oogst, de droging tot de verwerking, wordt met zorg en maniacale aandacht binnen ons bedrijf uitgevoerd, met als doel onze klanten de beste resultaten te bieden op het gebied van kwaliteit, met respect voor het milieu en het gebied. De teelt gebeurt volgens een vorm van duurzame landbouw met een lage milieu-impact, zonder...
... basis van de herkomst, wordt de kwaliteit van het fruit geoptimaliseerd door het product op het juiste moment te verpakken. In de zomer verpakt en verzendt het bedrijf ongeveer 150.000 quintalen aan perziken, nectarines, pruimen en appels, wat het seizoen van juli tot oktober dekt.
Italië, Eboli
... land van herkomst plaats met de beste selecties. We beschikken bovendien over een laboratorium met professionele apparatuur waarmee we alle fysieke en organoleptische parameters kunnen controleren en verifiëren. De koffie wordt vervolgens opgeslagen in ons douanewarehouse volgens de normen voor goede bewaring. Onze klanten, de branders, worden op locatie ontvangen; we bieden gespecialiseerde consultaties aan en werken samen aan de verbetering van het product. Onze relatie is gebaseerd op vertrouwen, kennis, ervaring en "gevoel", een mechanisme van wederzijdse en duurzame loyaliteit.
Italië, Maruggio
...die de juiste rijpheid hebben bereikt, worden rechtstreeks van de plant met de hand of met mechanische middelen geoogst; deze kostbare vrucht wordt binnen 12 uur na de oogst gemalen. Deze organisatie maakt het mogelijk om een olie met uitzonderlijke organoleptische eigenschappen te verkrijgen, zoals extra vierge olijfolie 'harmonisch' van de typische goudgele kleur en een uitgebalanceerde smaak met een vleugje amandel, of extra vierge 'vruchtig' met een intens aroma en pittige waarnemingen en bittere tonen van bladeren.
Portfolio (8)
Italië, Campobasso
XCROME levert sinds jaar en dag professionele installaties van hoge kwaliteit, functioneel en met een hoge energie-efficiëntie, die met volledig respect voor onze traditie grondstoffen omzetten en steriliseren zonder hun organoleptische eigenschappen te veranderen. Wij zijn gespecialiseerd in de marketing en export van installaties en autoclavens voor de voedingssector, voor conservering, voor...
Italië, Terranuova B.
... DOORGEBRACHT, MET DE ZEKERHEID OM PRODUCTEN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT AAN TE BIEDEN. OM DE MEEST VEELVEELDIGE SMAKEN TE BEVREDIGEN, HEBBEN WE ONZE ZAFERAN GEÏNTEGREERD MET: EXTRA VERGINE OLIE VAN ONZE TOSCAANSE HEUVELS VAN EEN BEKENDE ONDERNEMING DIE EXCLUSIEF BIOLOGISCH PRODUCEERT, AZIJN VERKREGEN UIT DE DRUIVEN VAN ONZE TOSCAANSE HEUVELS MET EEN BIOLOGISCH MERK, ACACIAHONING WAARBIJ DE ZAFERAN, DE...
Italië, Caianello
... uitgedoofde vulkaan binnen het Regionale Park van Roccamonfina, goed beschermd tegen elke vorm van vervuiling en chemische meststoffen. De bijzondere kenmerken van het gebied waar onze olijven worden verbouwd, geven de olie superieure organoleptische en voedingskwaliteiten.
Italië, Cesena
...ontwerpt en realiseert Ser.mac technologieën die in staat zijn om het uiterlijk, de organoleptische en voedingskenmerken van de producten te verbeteren. Ser.mac heeft zich gevestigd als leider in het ontwerp en de installatie van installaties voor de verwerking van paraguayo (platte perzik), evenals avocado's, tomaten, citrusvruchten, perziken, nectarines, appels, peren, abrikozen, kaki's...
Italië, Campobasso
KWALITEIT EN TRADITIE De bedrijfsmissie is altijd gericht op het leveren van producten van hoge KWALITEIT, functioneel en met een hoge energie-efficiëntie, die het grondstof kunnen transformeren zonder de organoleptische eigenschappen te veranderen en met volledige respect voor de TRADITIE. Naast de juiste prijs-kwaliteitverhouding zijn de lage milieu-impact en de betrouwbaarheid op lange...
Italië, Gambettola
Green Fruit S.n.c. importeert, distribueert en verhandelt verschillende soorten voedselproducten in het B2B-kanaal. Wij zijn een Alibaba.com Golden Supplier. Onze producten zijn bedoeld voor de detailhandel, Horeca of bedrijven als ingrediënten voor verdere verwerking. Alle producten kenmerken zich door de kwaliteit van het transformatieproces, wat betere organoleptische eigenschappen garandeert...
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, San Marco Evangelista
... zorgvuldige rijpingsperiode worden de verschillende soorten koffie, geselecteerd uit de beste oogsten ter wereld, onderworpen aan de kunst van het mengen om crema, body, bitterheid, zuurheid, geur en persistentie te verkrijgen; - Deze sensorische aspecten worden ook tijdens de verpakking behouden om de organoleptische eigenschappen van het product te behouden en contact met gas, vocht, licht en andere...
Italië, Binasco
... genieten van een uitstekende koffie, net als in de bar. De mengsels van de Office Collection zijn bedoeld voor degenen die, zelfs op kantoor, niet willen inboeten op het genot van een goede koffie voor een verkwikkende pauze of een energieboost. De kwaliteit van de gehele productieketen is de basis voor de waardering van het merk Bonomi. In het laboratorium worden, vóór het branden, de...
Italië, Cadelbosco Sopra
... eigenschappen, stabiliteit van de fysieke vorm van het product en chemische stabiliteit van de verwerkte stoffen, met als primaire doelstelling kwaliteit. Dankzij het naleven van deze criteria profiteert de klantenkring van PREMIX SRL van de mogelijkheid om op maat gemaakte formules te laten ontwikkelen voor de meest uiteenlopende behoeften die in de veeteelt door de eindgebruiker van de gehele keten...
Italië, Campo Calabro
... van de fysieke en organoleptische kenmerken van de vleeswaren. Dankzij de traditionele foktechnieken die de gezondheid en de evenwichtige en duurzame groei van het dier bevorderen, evenals de combinatie van genetische en omgevingsfactoren, blijft het vlees van het Calabrese zwarte varken zeer voedzaam en mals. Het vlees van het zwarte varken uit Calabrië wordt dan ook aanbevolen om de dagelijkse...
Italië, Cercola
... zoek naar en selecteren wereldwijd uitsluitend de beste koffies, waarbij we ook gebruikmaken van internationaal gerenommeerde experts die periodiek de plantages bezoeken en controleren. Het branden is een kunst die gevoeligheid en veel ervaring vereist. Koffie kan verschillende organoleptische kenmerken en aroma's ontwikkelen, afhankelijk van de tijd, de methoden en de graad van branding. Daarom...
EraOra creëert de smaak, produceert en commercialiseert verse eiernoedels van hoge kwaliteit. De verse eiernoedels van EraOra worden gemaakt met een koude procedure en maken gebruik van gepatenteerde technologie die het mogelijk maakt om het maximale organoleptische resultaat te behalen en te behouden, met volledige respect voor de Marche-traditie. Voor verdere informatie aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bezoek onze website: www.eraoracreailgusto.it of nog beter, kom ons bezoeken.
Italië, Gambolò
... en constante kwaliteit in de tijd. Vandaar de naam Brioche Regina, om de juiste aandacht te geven aan een uitzonderlijk en uniek ontbijt. Ons diepgevroren product behoudt zijn organoleptische eigenschappen, waardoor het geschikt is voor grootschalige distributie, zodat we ook de wereldwijd erkende Italiaanse kwaliteit kunnen exporteren.
Italië, Saviano
... referentiepunt zijn geworden voor gevestigde merken in de GDO-sector. De Siciliaanse Extra Vergine Olijfolie die door ons bedrijf wordt geproduceerd en verkocht, behoort tot de beroemde en zeer gewaardeerde cultivar van de Nocellara del Belice. Deze olijfolievariëteit heeft hoge erkenningen en certificaten ontvangen voor zijn uitstekende organoleptische eigenschappen. De Nocellara is een olijfboomvariëteit met de unieke eigenschap ter wereld om goed fruit (de druif) uitsluitend te groeien en te produceren in het gebied van de Valle del Belice (prov.
Italië, Milano
... op generatie is doorgegeven om u een product van uitmuntendheid te bieden. Eeuwenlange ervaring gecombineerd met technologie en innovatie heeft geleid tot de eenportie capsule, geperst en verpakt op een manier die alle organoleptische eigenschappen van de echte Italiaanse espresso behoudt. Het capsulesysteem garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit in de kop, maar biedt ook gemak en besparing...
Italië, Calabritto
...Met een productie die zich onderscheidt in drie variëteiten – Classico, Supremo, Prezioso – biedt Oleificio Valletta drie oliën met superieure organoleptische kwaliteiten, die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen kunnen bevredigen. Gearomatiseerde oliën, geschenkverpakkingen en 'op maat gemaakte' oliën verrijken de catalogus. Sterk in zijn traditie en zich bewust van de kwaliteit van zijn producten, is het bedrijf klaar om zich op de buitenlandse markten voor te stellen, van de Verenigde Arabische Emiraten tot de Verenigde Staten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play