Italië, Marmirolo
...W: 250 - 260. Farina type '00' verkregen uit geselecteerde Italiaanse en Europese granen, met plasticiteit en kracht, voor directe deegbereidingen met gemiddelde rijzing. Ideaal voor het verkrijgen van een luchtige en lichte deeg, geschikt voor alle toepassingen in zoete en hartige patisserie. Aanbevolen voor millefoglie, ventagli, vol-au-vent, kleine patisserie, pizzette. 10KG...
Portfolio (56)
Italië, Bergamo
Bello Fresco is ontstaan uit de passie voor de Napolitaanse culinaire traditie en de kwaliteit van onze verse producten is het kloppende hart van ons bedrijf. We zijn in de jaren '90 begonnen met het aanbieden van traditionele zuivelproducten van het zuiden naar het noorden van Italië, waarbij we onze klantenkring steeds verder uitbreidden. Naast zuivel, dat nog steeds onze sterke schakel is, hebb...
Portfolio (56)
Italië, San Giovanni In Persiceto
Arem Italia heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bedrukking en borduurwerk op maat voor kleding en accessoires, met een team van 25 experts. U kunt op 2 manieren kopen: 1) online op Aremitaliashop.com met gratis verzending. 2) vraag een offerte aan via e-mail of WhatsApp voor producten zoals kleding en op maat gemaakte petten met prints en borduurwerk, geborduurde patches, geborduurde...
Portfolio (189)
Italië, Campo San Martino
...Verticale gekoelde vitrines voor patisserie met twee deuren, vier glazen zijden, LED-verlichting, vaste of draaibare planken. Beschikbare temperaturen: +2/+10°C, -5/+10°C, -22/+5°C en -25/-15°C Afmetingen: 1320x640x1910 mm Inhoud lt: 880 Koeling: Geventileerd Planken: 8 Afmetingen mm: 1320x640x1910 Inhoud lt: 935 Koeling: Statisch Afmetingen mm: 1320x640x1860 Planken: 12 S Afmetingen mm: 1320x640x1880 Koeling: Geventileerd met draaibare glazen planken Planken: 5 + 7 Draaibaar Afmetingen mm: 1320x640x1930 Koeling: Statisch met draaibare glazen planken...
Portfolio (90)
Italië, Verona
... de provincie Verona met meer dan 20.000 volgers op Facebook en heeft een beoordeling van 4 sterren uit 5 op basis van meer dan 700 recensies. Gedurende zijn jaren van werking heeft Aroma het landschap van de Veronese patisserieën weten te vernieuwen met een Amerikaanse benadering van patisserie, gericht op extreme maatwerk en creatieve presentatie van desserts. Aroma heeft besloten om op HENRY & CO. te vertrouwen om zijn imago te heroverwegen met een nieuwe duurzaamheidsfilosofie: van merkidentiteit tot verpakking en winkelontwerp, HENRY & CO. heeft elk aspect opnieuw ontworpen.
Portfolio (52)
Italië, Giuliano
...Het bedrijf DI ROSA SRL is een fabrikant/producent, opgericht in 1990, dat actief is in de banketindustrie. Het opereert ook in de neapolitaanse patisserie, Siciliaanse patisserie, zelfgemaakte panettone brioches, handgemaakte zoetwaren, neapolitaanse gebak, groothandel in desserts, kersttaart, cannolo gebak en zelfgemaakte pandoro (veronese cake) industrieën. Het is gevestigd in Giuliano, Italië.
Portfolio (129)
Italië, Marina Di Montemarciano
Re.Ca. Systems positioneert zich als leider in de sector van systeemintegratie, met meer dan drie decennia ervaring in de ontwikkeling van software-, hardware- en digitale oplossingen voor het beheer van verkooppunten. Gespecialiseerd in sectoren zoals de Grote Distributie (Gdo), Retail, Horeca en Industrie, biedt het bedrijf een breed scala aan producten en diensten die zijn ontworpen om het behe...
Portfolio (32)
Italië, Riesi
... patisserie (confetti, koekjes, gebak, marsepein) gebruikt. Rijk aan voedingsstoffen en vezels helpen ze de eetlust te verminderen zonder aan te komen en bestrijden ze hyperglykemie en risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hier zijn de laatste nieuwtjes over de voordelen van amandelen gepresenteerd op de jaarlijkse conferentie van de American Society of Nutrition. Wat is de beste snack om de...
Portfolio (6)
Italië, Casoria
...', pizza's met worst en friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, baba' taarten, etalage taarten en taarten van elk type. Kortom, alles wat je kunt vinden in een grote etalage van een patisserie in de steegjes van Napels...
Portfolio (7)
Italië, Maierato
WIE WE ZIJN EN HOE WE WERKEN Onze onderneming is actief in de meubelindustrie voor de horeca sinds 2012. We onderscheiden ons door de zorg en professionaliteit in de ontwerpfase en uitvoering in elke commerciële sector. Het realiseren en inrichten van een winkel is een gebeurtenis die de klant maar een paar keer meemaakt tijdens zijn commerciële activiteiten, en daarom moet het in elk detail worde...
Portfolio (5)
Italië, Giarre
...De amandelgebakjes zijn een van de symbolen van de Siciliaanse patisserie, verspreid in verschillende vormen en texturen over het hele eiland: elke variant is heerlijk, verleidelijk als kersen, omdat de één de ander aantrekt. Het zijn de amandelgebakjes, in Sicilië noemen we ze 'paste di mandorla': in de varianten: Alla Mandorla, All'Arancia, Al Limone en Al Pistacchio.
Portfolio (7)
Italië, Mazara Del Vallo
...Heerlijke Sicilian Cassata mignon gemaakt met schapenricotta, amandelpasta, een typisch dessert uit de Siciliaanse patisserie.
Portfolio (8)
Italië, Giarre
De passie voor ons land en de producten die het voortbrengt, zorgt ervoor dat onze vertegenwoordigers dagelijks de beste producten rechtstreeks van de velden kiezen, waar het werk en het zweet van onze boeren een teken zijn van hoge kwaliteit en authenticiteit. Het bevorderen van de agrovoedingsspecialiteiten van ons eiland, het bekendmaken van hun organoleptische kenmerken en het op de tafels van...
Portfolio (9)
Italië, Ferrara
Al meer dan 30 jaar werkt BAKE OFF aan het verhogen van de kwaliteit van het koken, waarbij zowel technische als functionele aspecten zorgvuldig worden behandeld, met volledige respect voor onze waarden. De waarden waarop ons werk is gebaseerd zijn: innovatie, kwaliteit, efficiëntie, nauwkeurigheid, precisie, ecologie, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid. Ons belangrijkste doel is de maximal...
Portfolio (8)
Italië, S. Giovanni La Punta
...WIJ ZIJN PRODUCENTEN VAN: SICILIAANSE CANNOLI-SCHALE, CARNAVALSKOEKJES, TRADITIONELE SICILIAANSE KOEKJES, MARTORANA FRUIT - WIJ ZIJN CONCESSIONARIS VAN CAVALLARO RICOTTA (bevroren, gezoete ricotta van 100% schapenmelk) - DISTRIBUTEURS VAN HALFFABRICAATEN VOOR PATISSERIE (tartelletjes en bootjes van zanddeeg, bladerdeeg cannoli, enz.) - WIJ LEVEREN IN HEEL ITALIË EN IN HET BUITENLAND - AARZEL NIET OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN VOOR AANBIEDINGEN VAN ONZE PRODUCTEN.
Portfolio (1)
Italië, Forlì
...mineralen en antioxidanten, en bovendien worden ze beschouwd als het voedsel met de hoogste vezelinhoud. De organoleptische eigenschappen van ongebrande, gepelde amandelen zijn echter zo interessant dat ze in verschillende sectoren van de keuken kunnen worden gebruikt. We vinden ze terug in de bakkerij en patisserie, in de productie van dranken, kruidenthee en ijs, en in de bereiding van voorgerechten, snacks, en hoofdgerechten. Ze kunnen ook geroosterd, gekarameliseerd, tot kruimels of meel vermalen worden, wat hun veelzijdige karakter toont.
Portfolio (50)
Italië, Conversano
...De MOCA voedseldozen zijn dozen die geschikt zijn voor direct contact met voedingsmiddelen. Het zijn dus primaire verpakkingen die meestal worden gebruikt in de sectoren van de diepvries, de patisserie, verse pasta, gefrituurde producten, en in alle sectoren waar een gecertificeerde verpakking nodig is, eventueel ook gepersonaliseerd met het merk van de klant. Ze zijn gemaakt van twee verschillende soorten grondstoffen, namelijk van golfkarton of van glad karton, waarbij ze gepersonaliseerd kunnen worden met fotokwaliteit druk.
Portfolio (38)
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Italië, Napoli
Horeca Professional is gespecialiseerd in de verkoop en ondersteuning van apparatuur voor restaurants, pizzeria's, pubs, bars, hotels, ijssalons, patisserieën, bakkerijen, bedrijfsrestaurants en supermarkten, met jarenlange bewezen ervaring in de sector. Alle apparatuur voor uw bedrijf, zoals roestvrijstalen meubels, afzuigkap en centrale met actieve kool, wandkasten, kasten en spoelbakken in staa...
Italië, Belpasso
...Kleurig en smakelijk, de Sweets Seafood Sicilië zijn ware kunstwerken die de unieke beheersing van de Siciliaanse patisserie onthullen. Marsepein Precious wordt een genot voor het oog, evenals voor de smaakpapillen. De zoete vruchten van Sicilië zijn beschikbaar in verschillende maten: 20 g, 30 g, 50 g, 100 g. Bovendien zijn er veel verschillende verpakkingen. Ook gepersonaliseerd op individuele aanvraag.
Portfolio (9)
Italië, Mazara Del Vallo
...Kristallijne druivensuiker -van tafeldruiven- Vertegenwoordigt de complexe suiker die van nature aanwezig is in druivensap, bestaande uit glucose (ca. 50%) en fructose (ca. 50%). Deze suiker is de enige druivensuiker in kristallijne vorm. Het wordt gebruikt in de patisserie, in de ijsbereiding, bij de bereiding van gourmetjam, en in hoogwaardige deegwaren.
Portfolio (5)
Italië, Taranto
Soms moet je de moed hebben om in je dromen te geloven en je instincten te volgen! Aldo Predari is de eigenaar van de patisserie Dolce amorsi. Na jaren in de industriële sector te hebben gewerkt, heeft hij besloten een nieuwe weg in te slaan: de weg die leidt naar de schoonheid van smaak en patisserie. Hij heeft een hooggekwalificeerd team in dienst, waar verschillende vaardigheden samenkomen in...
L'Antica Compagnia Siciliana, een dynamische voedingsindustrie, gevestigd aan de voet van de Etna, is ontstaan uit de intuïtie en de wil van een groep Siciliaanse ondernemers die actief zijn in de patisserie, gastronomie, fastfood en dieetvoeding. Zij hebben de liefde voor hun geboorteland gecombineerd met een duidelijke en moderne ondernemersvisie. Een concreet project dat voortkomt uit een idee ...
Italië, Marciano Della Chiana
... creativiteit om de traditie van Pasticceria Fabio en Gianni te herinterpreteren, een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde in de provincie Arezzo. Het product wordt geleverd in de elegante verpakking van de patisserie, waardoor het ook perfect is als cadeau. De Panzuppo is verkrijgbaar in verschillende varianten, en wat deze Panzuppo onderscheidt van de klassieke is de doordrenking van het deeg, die gemaakt is met een koffiedistillaat in plaats van met likeurwijn. De Panzuppo Al Caffè Nero is bovendien rijkelijk gevuld met stukjes pure chocolade in plaats van rozijnen.
Portfolio (10)
Italië, Schio
...BIJOUX is de middelgrote onder de Bismac-vormmachines, waardoor het geschikt is voor kleine bedrijven in de patisserie, bakkerij, horeca, zelfbediening (Ho.Re.Ca.), agriturismo, familieproductie-eenheden, biologische sector, glutenvrije en koolhydraatarme deeg. Het is een zeer compacte modulaire tafelvormmachine die, ondanks de kleine afmetingen, net als de grotere versies aanpasbaar blijft aan...
Portfolio (7)
Italië, Bergamo
...Happyflex produceert siliconen mallen. Artikelen voor professionele patisserie zoals de madeleine siliconen mal, de muffin siliconen mal, de halve bollen siliconen mal, de savarin mal, mini cake mallen en andere professionele artikelen voor patisserie.
Portfolio (4)
Italië, Lumezzane
TRA TRADITIE EN TECHNOLOGIE De gehele productiecyclus van bestek is intern, van het ontwerp en de creatie van de mallen, tot de verschillende bewerkingsfases van het bestek, inclusief de gloeibehandeling van de hoogwaardige modellen, tot aan de verpakking, inpakken en verzending. Bij de ambachtelijke traditie hebben we geautomatiseerde technologie, specifieke software en een constante bijscholing...
Portfolio (10)
Italië, San Giorgio a Cremano
...Professionele Brander Voor Het Carameliseren Van Zoetigheden Of Voor Het Vormen Van IJs Sculpturen, Met Regelbare Vlam, Voor Een Originele En Klassevolle Patisserie. Beschrijving Professionele Branders Ideaal Voor Gebruik In De Keuken. Perfect Voor Het Snel Carameliseren Van Suiker Op Crème Brûlée, Ricotta Taartjes Of Voor Het Bewerken Van IJs Sculpturen, Etc. Heeft Een Oplaadbare Autonomie Van Ongeveer Tussen De 45 En 90 Minuten (Afhankelijk Van Het Model). Piezo-elektrisch Ontstekingssysteem Met Een Vlambeveiligingsapparaat. Regelbare Vlam. Oplaadbare Gasbrander Volume: 60 Ml...
Bijpassende producten
Oplaadbare gasbrander
Oplaadbare gasbrander
Portfolio (1)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play