... ons in de patisserie langs te komen met ideeën of tekeningen: we zullen samen beslissen hoe we de taart kunnen maken en verder gaan om een uniek product te creëren, lekker en prachtig om elke viering origineler te maken. Door onze eigen producten te produceren, verkopen we zowel aan particulieren via afhaal als in bulk. Voor meer informatie kunt u bij ons langs komen.
Italië, Caltagirone
De bar-patisserie Zagara is de juiste keuze voor wie heerlijke zoetigheden wil, bereid met eerlijke ingrediënten. Taarten voor ceremonies, buffetpatisserie en nog veel meer, voor elk type evenement. We verkopen onze typische Siciliaanse producten in Italië en het buitenland: Amandelgebak, kleurige koekjes, ambachtelijke koekjes en nog veel meer. We bieden cateringdiensten voor ceremonies aan en stellen ook producten van de traiteur voor. Kom genieten van onze Apericena met vrienden, je vindt altijd vriendelijkheid en professionaliteit aan je zijde. Bezoek de website en boek je evenement!
Italië, Misterbianco
... in staat om op een gemakkelijke manier en met een wekelijkse frequentie de andere belangrijke provincies van Sicilië te bereiken. Met het oog op continue verbetering, verkopen we vandaag de dag een breed portfolio van producten die kunnen worden gegroepeerd in de volgende hoofdcategorieën: VROEGE PRODUCTEN VERSE PRODUCTEN DROGE PRODUCTEN PATISSERIE EN EEN BREED ASSORTIMENT VAN NO FOOD PRODUCTEN...
Italië, Castelbuono
Italië, Pineta-Laives
Sinds 1968 is Gilli synoniem voor hoogwaardige voedingsspecialiteiten, bakproducten en fruitcompotes. Ons familiebedrijf richt zich altijd op de hoogste kwaliteit en authenticiteit. Delicatessen geselecteerd met passie voor iedereen die houdt van bijzonderheden en exclusiviteit!
Italië, Potenza
Drie zussen kwamen in 1984 samen en richtten de "Forno delle Sorelle Palese" op in Potenza. Sindsdien worden, volgens de oude Lucaanse traditie, brood en de typische strazzata van harde tarwe met natuurlijke fermentatie, de klassieke tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci met venkelzaad en stozze bereid. Dit zijn slechts enkele van de lekkernijen die nog steeds met de ambachtelijke zorg van vroe...
Italië, Alberobello
Italië, Asolo
Asolodolce produceert heerlijke bladerdeegproducten en smakelijke zoetigheden door gebruik te maken van moderne en geavanceerde methoden en processen, terwijl het de zoektocht naar kwaliteit en aandacht voor ambachtelijke authenticiteit behoudt. Asolodolce is een familiebedrijf dat nu in de tweede generatie is, dat grote cijfers laat zien maar de waarden en benadering van de oorsprong heeft verank...
Onze ambachtelijke patisserie produceert traditionele Siciliaanse klassiekers zoals cannoli met ricotta en cassata, zoetigheden met verse ricotta, crème, chocolade, pistachegebak, amandelgebak, en ook ambachtelijke panettoni en paasduiven. Een beperkte productie van typische Siciliaanse zoetigheden, binnen het bereik van een Siciliaanse familiepatisserie, die de zoetigheden in haar eigen atelier...
Italië, Caltanissetta
Het verhaal van onze producten begint in het hart en vanuit het hart van Sicilië, met de ontmoeting van twee ondernemende jongeren met verschillende ervaringen in de patisserie en gelateria. Door de jaren heen hebben traditie, de band met het gebied en de samensmelting van innovatieve ideeën, die met vastberadenheid zijn voortgezet, verschillende evolutiefasen in de bedrijfs geschiedenis...
Italië, Belluno
... training met betrekking tot horecabenodigdheden. In het hoofdkantoor van het bedrijf, gelegen in Belluno in de buurt van de luchthaven, zijn naast de showroom, kantoren, magazijn en technische werkplaats ook een laboratorium aanwezig dat wordt gebruikt voor kookdemonstraties. Hier worden regelmatig, met de hulp van de chefs van de Electrolux Chefacademy, seminars gehouden die de klassieke thema's van de horeca behandelen, zoals brood bakken, patisserie, vlees, catering en food-cost. De locatie wordt ook gebruikt voor amateur kookcursussen van 'Koken met Rob.'...
...Het Panificio Quartararo is gespecialiseerd in de productie van alle soorten brood en bakkerijproducten, pizza uit een houtoven en typische Siciliaanse patisserie, en meer. Wij produceren bakkerijproducten zoals warm brood van alle soorten tot in de avond, grissini, focaccia, pizza's op de bakplaat, sfincione, Palermitaanse rosticceria en afhaalmaaltijden, zoete en hartige producten, met gebruik...
Italië, Grassobbio
... van fruit, gelatines en chocoladecoatings) en Sucrea (lijn van aroma's en smaakpasta's, room, stabilisatoren voor mousses en bavarois, verdikkingsmiddelen en andere speciale mengsels voor patisserie en gastronomie); daarnaast Kessler Gmbh (D) onder het merk Kessko (productie van amandelpasta's, marsepein, chocoladecoatings) en Diabella (halffabricaten voor patisserie zonder sucrose).
Italië, Riccione
Polidekor Srl Al meer dan een decennium voeren wij bewerkingen uit van geëxpandeerd en geëxtrudeerd polystyreen om een complete service aan onze klanten te bieden. POLIDEKOR srl is actief in de bouwsector, decorontwerpen, patisserie en verpakking, en werkt samen met ontwerpbureaus en aangesloten klanten. Wij realiseren onze architectonische elementen op tekening of bieden een complete...
Italië, Lercara Friddi
ITALDECOR staat synoniem voor kwaliteit in de wereld van decoraties voor patisserie, ijsbereiding en restaurants, en is sterk gespecialiseerd in de productie van gepersonaliseerde suikerpasta naambordjes met logo en taartnamen, een krachtige identificerende reclamevorm die de smaakbeleving wil combineren met de behoeften van bedrijfspromotie. De ervaring die we in de loop der jaren hebben...
Italië, Barletta
Het bedrijf BI.ROBOTECH is in 2000 opgericht door de sterke ervaring en het vermogen van ingenieur Tommaso Bufi in het ontwerpen en automatiseren van innovatieve machines in verschillende sectoren: hout, machines voor de productie van bakkerijproducten, machines voor het bottelen van verschillende vloeistoffen (olie, wijn, inkten, parfums, zeep), machines voor het vormen van vlechten en knopen van...
De Pasticceria Mariuccia is opgericht in 1935 en begon met een kleine productie van banket. De producten, die zijn gebaseerd op de authenticiteit van een familiale omgeving, creëren onmiddellijk een brede instemming binnen de kleine gemeenschap van het dorp. De erfenis van Mariuccia wordt overgenomen door haar neef, die de meest klassieke recepten van de Sienese traditie herinterpreteert. Tijdens ...
Italië, Reggio Emilia
... en voortdurend nieuwe voorstellen en innovaties te ontwikkelen. Producten en diensten: De voortdurende research en strenge controles maken de kwaliteit van PreGel-producten onbetwistbaar en wereldwijd erkend. Daarom betekent kiezen voor PreGel het aanbieden van het beste ambachtelijke ijs en het serveren van patisserie van hoge kwaliteit. Elke innovatie wordt ondersteund door communicatietools die de verkooplocatie belonen en kwalificeren. De klant wordt continu begeleid door technici en specialisten.
Italië, Roma
Pasticceria Dagnino Historische patisserie uit Palermo die in de jaren vijftig haar geweldige vestigingen ook in de hoofdstad opent, en daarmee een zoete traditie meebrengt die zijn kracht vindt in de uitstekende kwaliteit van de grondstoffen, de meesterlijke professionaliteit, de verpakking van altijd verse en geurige producten, maar vooral in de oude Siciliaanse recepten. Met deze fundamenten...
Italië, Paderno D'adda
...bovendien zijn voor sommige specialiteiten van de Italiaanse patisserie (Panettone en gerezen producten in het algemeen) granen met een hoog eiwitgehalte nodig, geselecteerd uit de beste granen van de Europese Gemeenschap en EXTRA EU om te voldoen aan de zeer hoge normen van de Italiaanse patisserie.
Italië, Gallarate
... patisserie-specialiteiten. IRCA biedt een verscheidenheid aan preparaten voor speciale broden en garandeert de productie van eindproducten van uitzonderlijke kwaliteit. Bijzondere aandacht is besteed aan de geur en smaak van de verschillende soorten brood die worden verkregen. Bij de vervaardiging van elk van deze preparaten hebben we zorgvuldig en met veel kennis de ingrediënten gekozen en gecombineerd die het beste samenkomen om simpelweg unieke en onnavolgbare smaken en geuren te creëren. Het bedrijf heeft de ISO EN9001-certificering behaald en exporteert zijn producten naar meer dan 70 landen.
Met meer dan 100 jaar ervaring is Pietroberto een toonaangevend bedrijf in de productie van machines voor de bakkerij- en patisserie-industrie. Onze producten zijn grondig ontworpen en getest in de meest veeleisende laboratoria van Italië en de wereld. Pietroberto is gekozen door de beste voedingsbedrijven vanwege de soliditeit en betrouwbaarheid van zijn productassortiment, samen met de...
Italië, Casalpusterlengo
... aan de Italiaanse traditie, om de recepten te identificeren die het beste de essentie van de patisserie uitdrukken en tegelijkertijd de oorspronkelijke authenticiteit behouden. De organisatorische capaciteit van de interne productie, de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en de speciaal ontworpen verpakking dragen bij aan de garantie dat deze recepten al hun versheid en geurigheid behouden tijdens het exportproces. Onder de zoetwaren die Le Officine Culinarie met succes exporteert, bevinden zich taarten en koekjes uit de Italiaanse traditie.
... kwaliteitsverbetering van producten en diensten hebben het bedrijf in staat gesteld zich te positioneren als een van de belangrijkste spelers in de apparatuur voor bakkerijen en patisserieën. Het brede scala aan modellen is gericht op een klantenkring die varieert van de kleine patisserie tot de middelgrote industrie en de horeca.
...Il Caffè delle Rose, gelegen nabij het centrale plein van Marina di Ragusa, een bekende badplaats op 20 km van Ragusa, biedt zijn klanten patisserie- en ijssalonproducten die volledig ambachtelijk zijn vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Het beschikt over drie werkplaatsen: één voor ijs en granita, één voor bakkerijproducten, en één voor verse patisserie. De patisserie biedt naast de klassieke mignon van soezen met room en ricotta, fruitkoekjes, crêpes, tiramisù, en de originele "desserts in een glas" gepresenteerd in heerlijke eenpersoons glazen.
Italië, Rivoli
... garanderen door elke fase van het productieproces, van nauwkeurige controles van de grondstoffen, tot de leveranciers, tot de after-sales service. De hygiëne van de producten is gegarandeerd, zowel voor de grondstoffen als voor de eindproducten, in overeenstemming met de nationale en internationale normen. L'Ollimpack produceert een breed scala aan accessoires voor de conservering en presentatie van voedingsmiddelen, van karton-aluminium deksels (marktleider met 150.000.000 stuks) tot verpakkingsdozen en displays voor productpresentatie, tot aan schalen voor zalm en patisserie.
Italië, Aci Sant'antonio
...Producent van halffabricaten voor patisserie en gastronomie. Onze producten zijn: baba', savarè, bignè, bignè met cacao, met koffie, met pistache, met aardbei, met tomaat, met pittige paprika, met asperge, met inktvisinkt, brood voor sandwiches, brood voor sandwiches met actieve kool, met hennepmeel, met 5 granen, met volkorenmeel, pancarrè en gastronomische panettone. Van de baba', savarè en bignè, naast de klassieke droge lijn, is er ook een zachte lijn met een lange houdbaarheid en hiervan zijn wij de ENIGE WERELDWIJDE PRODUCENTEN.
Italië, Novi Di Modena
...ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden. Micro Systems is expert in de sector ovens, machines voor de bakkerij en patisserie, voor de verpakkings- en inpakindustrie, evenals voor de belangrijkste producenten van lijmverdelingsmachines.
Italië, Capo D'orlando
Wij produceren zakken, tassen, shoppers in papier, plastic en biologisch afbreekbare materialen, gepersonaliseerd met jouw logo. Verpakkingsdozen, take-away containers, dozen voor panettone, vloeipapier, inpakpapier en voedselveilig papier, stoffen linten en verpakkingsplakband. Maximale kwaliteit tegen betaalbare prijzen, we drukken in warmfolie, offset en digitaal, zelfs bij minimale hoeveelheden. Producten voor patisserie en winkels, alles wat je nodig hebt voor de verpakking van jouw bedrijf. Verzendingen door heel Nederland.
Italië, Casoli Di Atri
...Wij zijn producenten van tarwebloem sinds 1800. Onze granen zijn allemaal van Italiaanse oorsprong (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en authenticiteit. Onze bloem wordt gebruikt voor broodproductie, pizzeria's en patisserie. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play