Griekenland, Peristeri
Het bedrijf werd opgericht in 1971 en begon als een offsetdrukkerij. In 1989 besloten we onze activiteiten uit te breiden en ons te richten op de verpakkingsmarkt door handgemaakte papieren boodschappentassen te produceren. Sindsdien heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt en voegen we voortdurend nieuwe producten toe aan onze verpakkingslijn. In 2013 richtten we ons op de Europese markt en ...
Portfolio (131)
Griekenland, Ionia, Thessaloniki
...SUCCES Beschrijving: Speciale enzymmix om gebakken goederen en over het algemeen producten die organisch rijzen met behulp van gist te verbeteren. Eigenschappen: • Aanpassing van de deeg eigenschappen • Verhoogt waterabsorptie • Vermindert mengtijd • Verhoogde fermentatietolerantie Eindproduct: • Zeer goed volume • Korstverbetering • Homogene celstructuur • Verlengde versheid Ideaal voor klanten die E-nummers in ingrediënten vermijden. GESCHIKT VOOR LANDEN MET EEN HEET KLIMAAT Dosering: 0,5-1% van de hoeveelheid bloem Verpakking: meerlaagse papieren zakken van 20 kg...
Portfolio (9)
Griekenland, THESSALONIKI
...Geselecteerde groenten in combinatie met onze zoetzure saus en ons handgemaakte deeg creëren onze unieke en onweerstaanbare loempia's.
Portfolio (9)
Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
Bij GAIA GREEK, gevestigd in Kiaton Korinthia, produceren en verhandelen we traditionele pasta, zowel merkproducten als private label. Sinds 2012 produceren we op maat gemaakte pasta voor 'delicatessen', 'gourmet' restaurants, catering, conferenties in hotels en diverse andere evenementen. Onze pasta wordt vervaardigd door kleine familiebedrijven in de provincie Korinthia, met pure lokale ingredië...
Portfolio (3)
Griekenland, Thessaloniki
... product te bieden met uitstekende prestaties, duurzaamheid, gebruiksvriendelijke bediening en onderhoudsvrij. De eerste en enige Linear Kataifi Machine ter wereld, digitaal gecontroleerd. Een innovatieve, of sommigen zouden zeggen revolutionaire machine, voor de hoogste kwaliteit voor Kataifi, Kanafeh, knafeh. Kunefe, kunāfah, Kunafa, Konafa, Kadaif, Kadayıf, kadayıfi, kantaifi, Kadaifi, engelenhaar pasta, gescheurde Fhyllo-deeg, Capellini. De productoutput kan oplopen tot maar liefst 400 kg per uur!
Griekenland, Castella, Evia
Griekenland, Athens
Authentieke Turkse baklava, gemaakt met handgemaakt deeg, en een grote verscheidenheid aan oosterse zoetigheden die dagelijks vers worden bereid met de meest natuurlijke ingrediënten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play