Wij zijn aanwezig in de belangrijkste wereldwijde gebieden voor de verwerking en bewerking van tomaten en fruit. We bieden complete lijnen voor de bereiding van tomatensaus en ketchup. We realiseren complete lijnen en enkele machines voor de productie van vruchtensappen, zowel troebel als helder, die in hun natuurlijke staat kunnen worden behouden of geconcentreerd, proceslijnen voor alle soorten ...
Portfolio (6)
Italië, Moio Della Civitella
Italië, Bronte
Sinds de jaren '50 houdt de familie Caudullo zich bezig met de verwerking en de handel in gedroogd fruit, en in het bijzonder met de pistache die in het gebied van Bronte wordt geproduceerd. Het bedrijf beschikt over eigen teeltgebieden die het direct beheert, en heeft in de loop der tijd samenwerkingsrelaties opgebouwd met producenten voor een zorgvuldige selectie van grondstoffen. De huidige pro...
Italië, Sordio
Het bedrijf Bruno Wolhfarth srl is sinds de jaren '60 actief op de Italiaanse en buitenlandse markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van elektrische pompen en filters van roestvrij staal, die bijzonder gewaardeerd worden door de voedings-, farmaceutische, kruiden- en chemische industrieën vanwege hun hygiënische eigenschappen en gemakkelijke onderhoud. De elektrische ...
Italië, Belpasso
La Tecno Group Lab is een bedrijf uit Belpasso dat voortkomt uit de lange ervaring van de families Longo en Raimondo, die sinds de vroege jaren '70 actief zijn in de bouw van machines voor de verwerking van groenten en fruit. Het bedrijf werkt met toewijding en professionaliteit om: betrouwbare en veilige machines te ontwerpen en te produceren tegen competitieve prijzen, waarbij de naleving van de...
Italië, Trecastagni
Het bedrijf Nutty Plus bevindt zich aan de voet van de Etna, waar de schoonheid van het landschap waarin het is ondergedompeld, een unieke en harmonieuze Siciliaanse realiteit creëert. Nutty Plus biedt een breed scala aan gedroogd fruit en zijn afgeleiden producten. Ons eerste doel is om de beste grondstoffen te zoeken bij gekwalificeerde en gecertificeerde landbouwproducenten in de sector en om h...
Portfolio (5)
Italië, Macerata
Wij telen en verwerken oude vruchten zoals de visciola, de giuggiola en de zwarte moerbei om handgemaakte, unieke producten te creëren die je de echte smaak van fruit zullen laten herinneren. Confituur van visciola, confituur van giuggiola, confituur van zwarte moerbei, confituur van vijgen, confituur van chili, sapa, visciola-wijn, traditionele gekookte wijn, typische producten uit de Marche zoals sapa.
Italië, Km. 1.900-Fondi
Het bedrijf is opgericht in 1976 onder de naam F.lli di Manno met als doel zich te onderscheiden op de markt door de kwaliteit van de aangeboden producten en de efficiëntie van de service. De inzet van het bedrijf wordt al snel bevestigd door de groei van de omzet; al in 1984 verandert de onderneming van structuur en wordt het Italfrutta di Manno Srl.
Italië, Palermo
ZyZ FRUIT - Gedroogd Fruit Sede: Via Riccardo Zandonai 52 PALERMO (PA) - ITALIË Tel. Vast (+39) 0917371818 WhatsApp (+39) 0917371818 Website: https://zyzfruit.it/ Email: zyzfruitsrls@gmail.com ZyZ FRUIT is een handelsbedrijf, gespecialiseerd in gedroogd fruit, aroma's en peulvruchten, met name pistachenoten en pijnboompitten. Het is ontstaan uit de ervaring van professionals in de verkoop van vers...
Italië, Mazara Del Vallo
NATURALIA INGREDIENTS SRL is al jaren actief in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe bronnen van suiker en natuurlijke zoetstoffen. Het huidige project richt zich specifiek op een nieuw productieproces waarbij suikers rechtstreeks uit druiven en dadels in kristallijne vorm worden geëxtraheerd. Het internationaal gepatenteerde project heeft als doel een exclusieve ontmoeting tussen natuur e...
Portfolio (5)
Met het hoofdkantoor in Traversetolo, in de heuvels van Parma, is Centrale della Frutta een bedrijf dat als doel heeft om verse en verwerkte groenten en fruit aan te bieden van de hoogste kwaliteit en bij voorkeur van landbouwbiodiversiteit. De pompoenpuree Violina, de groentepuree en de verse minestrone zijn niet-gepasteuriseerde producten die bijna al hun voedingsstoffen, mineralen en vitamines ...
Italië, Adrano
Fattore Siculo is een jong bedrijf dat is opgericht met als doel het Made in Sicily in heel het land en in het buitenland te exporteren. De productiefaciliteit is gelegen aan de voet van de Etna, in het hart van Oost-Sicilië, waar producten worden vervaardigd met respect voor de Siciliaanse traditie, die in staat zijn om de aroma's en smaken van ons land weer tot leven te brengen. Het bedrijf bied...
Italië, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. is gespecialiseerd in de productie, droging en verwerking van groenten, kruiden, specerijen, fruit en ingrediënten voor voedingsbedrijven. Daarnaast zijn we producenten van sauzen voor pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), kant-en-klare risotto, en conserve van paprika en chili, ideaal voor vlees.
Italië, Trecastagni
Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Trecastagni (CT) op Sicilië, aan de voet van de Etna. Al generaties lang wijden wij ons aan de productie van conserven en specialiteiten, waarbij we alleen de beste lokale ingrediënten gebruiken. Wij geloven in authentieke en hoogwaardige producten, gemaakt met respect voor de traditie en het milieu. Wij selecteren onze grondstoffen zorgvuldig, allemaal afk...
Portfolio (2)
Italië, Torino
Sinds 2002 heeft Ekoterra Food, samen met producentpartners in Turkije en Italië, projecten voor voedselverwerking ontwikkeld, beginnend bij de teelt, om de beste biologische en natuurlijke producten aan te bieden. Ekoterra Food, gevestigd in Turijn, voldoet aan de specifieke wensen van de klanten via betrouwbare partners die strategisch zijn gepositioneerd in gebieden waar de beste variëteiten wo...
Portfolio (10)
Italië, Monchiero
De landbouwonderneming Martini Silvia (Noccioleria Martini) is gevestigd in Pimonte, in Monchiero in de Langhe. Het belangrijkste product zijn de gecertificeerde Piemonte IGP hazelnoten. Het bedrijf houdt zich bezig met de directe verwerking van de hazelnoten. De producten die uit de verwerking voortkomen zijn: Geroosterde hazelnoten Halffabricaten voor patisserie en ijssalons (hazelnootmeel, stuk...
Portfolio (3)
Italië, San Quirino
ZILLI SRL IS EEN ITALIAANSE ONDERNEMING DIE LAND- EN TUINBOUWMACHINES PRODUCEERT EN ONTWERPT. Sinds 1952 vervaardigen we landbouwmachines met de beste materialen die op de markt beschikbaar zijn en in deze jaren is onze ambachtelijke ervaring stap voor stap gegroeid met de technologie, waarbij we innovatieve oplossingen hebben geproduceerd die bedoeld zijn om de tand des tijds te doorstaan. Het be...
Italië, Castiglione Di Sicilia
La Gelfruit Italia, gelegen aan de voet van de Etna, biedt op de Europese en internationale markt natuurlijke producten die altijd geworteld zijn in een ongerepte omgeving. De buitengewone smaak van de Siciliaanse amandelen, de delicatesse van onze hazelnoten, evenals de onmiskenbare smaak van de Siciliaanse pistachenoten maken elk product van de confectie- en patisserie-industrie bijzonder en aut...
Italië, Bronte
DOSicily is het perfecte instrument voor commerciële activiteiten zoals ijssalons, patisserieën en restaurants, met een lijst van halffabricaten van pistache en pure pasta voor de bereiding van fantastische pistache-ijsjes, Siciliaanse granita van pistache, pesto's en pistachecrèmes voor verse pasta en heerlijke vullingen. En wat te denken van pistache in al zijn vormen, in de schaal, gepeld, gema...
Bronte, het dorp aan de voet van de Etna, is wereldwijd bekend om zijn uitstekende productie van pistachenoten. Bronte, het paradijs van de pistache, met een vrucht waarvan de smaak en het aroma universeel erkend worden als uniek en bijzonder. Het groene goud, zoals de groene pistache van Bronte wordt genoemd, vertegenwoordigt de belangrijkste economische bron van het uitgestrekte gebied van dez...
Italië, San Ferdinando
Het landbouwbedrijf Careri Giuseppe houdt zich sinds 1973 bezig met de productie, verwerking en commercialisering van groente- en fruitproducten, met name citrusvruchten uit Calabrië zoals clementines, mandarijnen, sinaasappels (zowel met rood als met geel vruchtvlees), citroenen, bergamot, kiwi (zowel met groen als met geel vruchtvlees), granaatappels, rode uien uit Tropea, meloenen, watermeloene...
Italië, Sovicille
...geërfd van Mastri panfortai. Met de bewustheid dat de producten van de tafel een essentieel onderdeel zijn van de cultuur en de levensstijl van een gemeenschap, vertegenwoordigen ook de Sienese zoetigheden de onderscheidende kenmerken van de aard, de cultuur en de levensstijl van de mensen van Siena: eenvoudig, oprecht, origineel en natuurlijk. De Fabbrica del Panforte voelt zich dan ook als een kleine maar krachtige plant, die haar wortels in de grond van Siena verankert en weet voedingsstoffen te halen om gezonde, aantrekkelijke en van hoge kwaliteit vruchten te produceren.
...tomatenblad en gemaaid gras, met elegante waarnemingen van bitterheid en pittigheid. Liefde, Passie, Toewijding zijn de fundamentele waarden van het bedrijf: Liefde: Gebaseerd op een uitwisseling tussen toewijding en respect voor de natuur; Passie: Een combinatie van fysieke inspanning en de vruchten van het werk; Toewijding: We werken volgens de fundamentele principes van de landbouw, waarbij we...
Portfolio (1)
Italië, Arquà Petrarca
... tegenstrijdige microklimaten. De aandacht en zorg voor de aarde, de bomen en de vruchten zijn het resultaat van een verwerking die tijd, consistentie en veel geduld vereist. Daarom worden de olijfbomen gekweekt met respect voor het omliggende landschap en de "regel van de vijf s'en": zon, steen, eenzaamheid, droogte en stilte.
Portfolio (3)
Italië, Mirano
AMBACHTELIJKE BEDRIJF SINDS 1960. VANDAAG DE DAG GAAT HET BEDRIJF, IN DE TWEEDE GENERATIE, DOOR MET HET OOGSTEN VAN DE VRUCHTEN VAN EEN WAARDEVOLLE ERVARING EN EEN KNOW-HOW DIE NOOIT IS OPGEHOUDEN TE VERSTERKEN. MEER DAN ZESTIG JAAR VAN INZET, PASSIE EN ONDERZOEK OM DE DROMEN EN BEHOEFTEN VAN DE OPDRACHTGEVER TE VOLDOEN DIE STRIKT OP MAAT GEMAAKTE EN GEPERSONALISEERDE OPLOSSINGEN VEREIST. HET...
Italië, Due Carrare
Het familiebedrijf, opgericht in 2009, voert verschillende ambachtelijke bewerkingen uit van gegrilde (en niet-gegrilde) producten voor derden. Wij houden ons bezig met zowel groenten als fruit. Bijv. asperges, knoflook, artisjokken, borretane-uien, paddenstoelen, venkel, gedroogde tomaten, aubergines, courgettes, rode en gele paprika's, lombardische paprika, radicchio IGP (en niet) tardief/vroeg,...
Italië, Bernalda
... bedraagt, zijn Finger Limes citrusvruchten die oorspronkelijk uit Australië komen. De planten hebben 3-5 jaar nodig voordat ze de eerste vruchten dragen en produceren meestal alleen in afwisselende seizoenen. Men denkt dat ze de grootste variëteit aan kleuren binnen welke citrussoort dan ook hebben, variërend van groen tot rood tot zwart. Hun vruchtvlees, dat ook in verschillende kleuren voorkomt, wordt gewaardeerd om zijn parelachtige textuur.
Italië, Viale N. Machiavelli 65/67
... vruchten en het duizenden jaren oude werk van de mens, vertegenwoordigen de pijlers van de Toscaanse plattelands economie, waardoor een uitzonderlijk evenwicht ontstaat tussen wat door de mens is gecreëerd en wat natuurlijk is. Al sinds mensenheugenis worden in Toscane, na de oogst, de lange ladders voorbereid die nodig zijn om de olijven met de hand te plukken, om ze vervolgens in speciale manden van wilg te leggen en in enkele...
Portfolio (8)
Italië, Cisterna Di Latina
BIOLOGISCHE LANDBOUW IN ITALIË De landbouw in Sant’Eufemia wordt gedaan met liefde, respect en hard werk. Dit zijn de waarden die de dagen van degenen die zich eraan wijden, aandrijven en diezelfde waarden willen ze doorgeven aan toekomstige generaties. De aarde beloont het werk en de inspanning van de mensen met prachtige vruchten, vruchten die een Italiaanse en lokale excellentie kunnen...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play