Italië, Castrovillari
Italië, Imperia
...De Extra Virgin Rêuza is ontstaan uit de vereniging van twee Italiaanse cultivars van grote waarde, met elk hun eigen unieke eigenschappen: de Biancolilla-olijf en de Taggiasca-olijf. Extra Virgin Olijfolie · 100% Italiaanse olie – koud geëxtraheerd · Verkregen uit Biancolilla-olijven en Taggiasca-olijven · Zoet en aromatisch, uitstekende dressing voor salades en rauwkost. Rêuza is een...
Portfolio (44)
Italië, Novoli
... pan wordt in overvloedige extra vergine olijfolie gesneden ui zachtjes gebakken; vervolgens worden zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toegevoegd. Dit wordt op een hoog vuur gekookt en wanneer de olie weer begint te verschijnen, wordt er een glas rosé wijn toegevoegd dat laat verdampen. Het wordt op smaak gebracht met zout en heet geserveerd. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke slakken, al schoongemaakt en gewassen, klaar voor consumptie Verkoopperiode: het hele jaar door beschikbaar Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg Minimale bestelling: 500 kg...
Portfolio (71)
Italië, Giuliano
...Farina "00", water, lievito Madre (natuurlijke gist van tarwe meel type 0 in poeder, gist, gemoute granen), zout, zonnebloemolie, olijfolie, tomaat, mozzarella, artisjokken, champignons, ham, zwarte olijven, extra vergine olijfolie.
Portfolio (129)
Italië, Campello Sul Clitunno
Bonoli Oils S.r.l., gelegen in UMBRIA, Italië, is een vooraanstaande producent van premium olijfoliën onder het gerenommeerde BONOLI-merk. Onze flexibele structuur en ervaren team zorgen voor efficiëntie en kwaliteit in diverse markten, waaronder groothandel, horeca, bakkerij en bulklevering. Met een focus op continue onderzoek en ontwikkeling navigeren we door een dynamische markt met rigor, inno...
Portfolio (9)
Italië, Biancavilla
...Biologische extra vergine olijfolie, 100% Siciliaans. Een product voor fijnproevers tegen een voordelige prijs. Aangeboden in een blik van 5 liter, bevat het de aroma's en de intense smaak van de Nocellara Etnea. Zoals al onze producten, gaat het ook hier om een olie die is geproduceerd met olijven die zonder het gebruik van pesticiden zijn geteeld. Als bedrijf in de keten garanderen we het product van de teelt tot de verpakking. Elke fles bevat het verhaal van 4 generaties en de passie die ons sinds 1904 onderscheidt.
Portfolio (8)
Italië, Rionero In Vulture
... binnen handbereik! Met de nieuwe blikken verpakkingen, praktisch, licht en gemakkelijk te vervoeren, met de druppelstop die een schone en verspillingvrije dosering mogelijk maakt, hoef je je geen zorgen meer te maken over het breken van je olieflessen. Geniet van Passannante extra vierge olijfolie, waar je ook bent! Houd je olie uit de buurt van licht. Blootstelling aan licht heeft een aanzienlijke invloed op de kwaliteit van oliën. Ter bescherming en garantie van ons product hebben we daarom besloten om de enige 100% lichtdichte verpakking te gebruiken: het blik. Praktisch en lekker.
Portfolio (2)
Italië, Santa Ninfa
...De 100% biologische extra vierge olijfolie wordt geproduceerd uit biologische olijven uit onze regio. Gemiddeld intense fruitigheid. Fris en in balans biedt het unieke sensaties voor alle liefhebbers van goede en gezonde keuken. Het biedt de smaakpapillen een krachtige smaak met een perfecte harmonie van bitterheid en pittigheid.
Portfolio (4)
Italië, Paterno'
...Onze aubergines, typisch Siciliaans, worden ambachtelijk verwerkt, in plakken gesneden, gekruid met geurige lokale oregano, knoflook, een snufje chili en uitsluitend in extra vierge olijfolie bewaard.
Portfolio (9)
Italië, Arquà Petrarca
...Koudgeperste extra vierge olijfolie, met een levendige groene kleur en een kruidige geur. Het heeft een zachte en delicate smaak, gekenmerkt door een groot evenwicht, geschikt voor alle gerechten.
Portfolio (3)
...Kruidensaus op basis van extra vierge olijfolie met natuurlijke aroma van witte truffel - Advies: Uitstekend bij bijgerechten met een volle smaak, perfect voor het op smaak brengen van vlees, wild, groenten en vullingen. Ingrediënten: extra vierge olijfolie (98 %), natuurlijk aroma van witte truffel (2 %) Ook beschikbaar in formaten van 250 ml en 500 ml.
Portfolio (10)
...koudgeperste extra vierge olijfolie van typische Siciliaanse cultivars, biologisch gecertificeerd...
Portfolio (2)
Italië, Lucca Sicula
...Productie en Verkoop van Biologische Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in Sicilië bij het landbouwbedrijf Pagano. Alle primaire producten van het bedrijf worden geteeld en geproduceerd volgens de richtlijnen van biologisch, DOP, IGP. De biologische olie wordt geperst volgens mechanische processen in een koude pers.
Portfolio (3)
Italië, Maruggio
...Olijfolie Extra Vergine De intense gouden kleur wordt verkregen door het koude persproces. Het heeft een unieke, uitgebalanceerde en fluweelachtige smaak. Beschikbaar in een verpakking van 5,00 lt. En op aanvraag in flessen: 0,75 lt. De Extra Vergine olijfolie is geschikt voor de meest uiteenlopende gerechten: voor het knapperig bakken op hoge temperatuur, of voor het langzaam en langdurig koken van gerechten zoals vleesstoofschotels en groenten. Bij veel recepten vervangt het boter in de oven, waardoor een nieuwe toets ontstaat in huisgemaakte zoetigheden zoals taarten en appeltaart.
Portfolio (8)
...ARMONICO is de extra vergine olie van Colletorto, die wordt geproduceerd door het malen van olijven op het moment van volledige rijpheid. Het past bij elk type gerecht. Het is uitstekend voor de bereiding van sauzen en soepen of voor het verkrijgen van heerlijke frituren, gezien de aanzienlijke weerstand tegen hoge temperaturen. VERPAKKINGEN flessen van 0,50 en 0,75 liter blik van 1-2-3 en 5 liter...
Portfolio (6)
Italië, Marciano Della Chiana
... een intense fruitige smaak en een evenwichtige bitterheid en pittigheid, wordt het aanbevolen om rauw te gebruiken voor het op smaak brengen van elk gerecht dat is bereid met hoogwaardige ingrediënten. Formaat: 500 ml. Ingrediënten: 100% Italiaanse extra vergine olijfolie. Olijvensoorten: Moraiolo, Arbequina Toscana. Extractiemethode: Koude extractie. Oogstperiode: 19 oktober. Oogstmethode: Voornamelijk mechanisch. Fruitigheid: Intens. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht en warmte.
Portfolio (10)
Italië, Carovigno
...De Extra Vergine Olijfolie Novello 2023 justpugliafactory wordt geproduceerd tussen het einde van oktober en het begin van november. Het is verkregen uit vroeg rijpende variëteiten van groene en zwarte olijven. De geur is rijk aan plantaardige parfums. Bittere en pittige smaken zijn goed in balans. Novello justpugliafactory is een gefilterde, niet-decanterende extra vergine olijfolie. 100% Italiaanse olijfolie van superieure kwaliteit.
Portfolio (8)
Italië, Palo Del Colle
...WE PRODUCEREN ALLEEN EXTRA VERGINE OLIE UIT PUGLIESE OLIVEN, VOORNAMELIJK VAN DE VARIËTEITEN CORATINA EN OGLIAROLA BARESE.
Portfolio (2)
Italië, Dorgali
...Biologische extra vierge olijfolie, koudgeperst, hoge kwaliteit...
Portfolio (2)
Italië, Sommacampagna
Italië, Caccamo
...Biologische Extra Vergine Olijfolie Koudgeperst, Beschermde Geografische Aanduiding Oorsprong Sicilië...
Portfolio (2)
... vertalen zich in gezondheidsvoordelen. Extra vergine is namelijk rijk aan lipiden, aan vetzuren uitgedrukt in triglyceriden die, samen met in vet oplosbare vitamine E en bètacaroteen, een antioxidante werking voor het lichaam hebben met positieve effecten op de gezondheid, versterkt het immuunsysteem en verlaagt het cholesterol.
Portfolio (1)
Italië, Brescia
...Grissini met extra vierge olijfolie, aan de oppervlakte gezouten. Met een golvende vorm zijn ze knapperig, geurend en zonder chemische additieven bereid. De eenportieverpakkingen zijn ideaal voor de horeca.
Portfolio (10)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...-intens fruitig met een nasmaak van artisjok, amandel en vers gras. Deze olie laat een balsemachtige en frisse smaak achter en is ideaal voor gebruik in rauwe gerechten, te combineren met visvoorgerechten, soepen en rood vlees. Extra vierge olijfolie wordt ook gebruikt, in plaats van boter, voor het bakken in koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (2)
Italië, Orsogna
... hartige gerechten, carpaccio van vlees en vis, omeletten en frittata's, voor het bereiden van sauzen en dressings, toastjes, hapjes voor aperitieven, garneringen, pizza's en calzones. Maximale houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum. Beschikbaarheid: doorgaans altijd beschikbaar. Bewaarinstructies: Na opening, bedekken met extra vierge olijfolie, in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren. INGREDIËNTEN: Zwarte Zomertruffel (Tuber Aestivum); Extra vierge olijfolie; Zout; Aroma's; Antioxidant: Ascorbinezuur. doos van 6 stuks...
Portfolio (9)
Italië, Acicastello
...Hoogwaardige geselecteerde producten, traditioneel gekweekt zonder chemicaliën, op smaak gebracht met Siciliaanse extra vierge olijfolie. Wij kunnen ingelegde producten in olie aanbieden zoals: Pachino cherrytomaatjes, artisjokken, aubergines, zwarte olijven, artisjokkenpasta, zwarte olijvenpasta, paprika's,...
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play