Italië, Milano
...Product van het einde van juni tot het eerste deel van juli, afkomstig van de bloei van de wilde kastanjebomen in de bergen, is het een vloeibare honing met een buitengewone veelzijdigheid. Het is de rijkste in mineralen en heeft een amberkleur, soms diep en neigend naar roestkleurig. De geur is aromatisch en scherp, plantaardig en doordringend. Het aroma is typisch bitterachtig en tannineachtig, intens en zeer aanhoudend in de smaak.
Portfolio (116)
...Koriander is een bijzonder doordringend aromatisch kruid. Het maakt deel uit van de bereiding van sommige vleeswaren, het geeft smaak aan vlees, vis en groenten, maar maakt ook bieren, koekjes en suikeramandelen geuriger. Beschikbaar in bakjes of piepschuim van verschillende gewichten.
Bijpassende producten
Koriander
Koriander
Andere Producten
Biet - Rood
Biet - Rood
Portfolio (47)
... zich lenen voor verschillende soorten verwerking, snijden of persen, afhankelijk van of je een product wilt verkopen als gehakt, pulp, blokjes of plakjes. Minder vloeibaar en voller van smaak dan puree, wordt tomatenpulp in veel recepten gebruikt, van ingekookte sauzen tot gevulde focaccia, van "calzoni" tot groentengratins en soepen. Ook het residuele suikergehalte van de vrucht wordt geëvalueerd. De vrucht wordt vervolgens gewassen met waterstralen en in tanks om vreemde stoffen die tijdens de oogst zijn ontstaan, groene delen en ongeschikte vruchten te verwijderen.
Portfolio (6)
Italië, MILANO
...De Doppio concentrato van Rodolfi is gemaakt van de roodste tomaten met de hoogste suikerinhoud, ontdaan van een deel van het water en verdampt op lage temperatuur. Hoe hoger de verdampingsgraad van het water, hoe hoger de concentratiegraad van het product. Het is de ideale bondgenoot in de keuken om smaak, kleur en consistentie aan uw bereidingen te geven, van voorgerechten tot hoofdgerechten, maar ook te gebruiken voor kortere bereidingen. VERPAKKINGEN VAN 12 1 STUK = EURO 0,90 PER STUK 1 PALET 84 CARONI VAN 12 STUKS VERVALDATUM 07/2027 MINIMALE BESTELLING 30 PALETS...
Portfolio (208)
Italië, Fidenza
...Vleeswaren verkregen uit het meest verfijnde deel van het varkensdij, met een zoete, aromatische en kruidige smaak. Product zonder huid en klaar om te snijden. 25,90€/KG...
Portfolio (54)
Italië, Salerno
...Van het meest verfijnde deel van de tonijn, ambachtelijk verwerkt en vers gevangen, behoudt de ventresca zijn zachtheid en geur, essentiële kwaliteiten voor degenen die de authentieke smaak van tonijn willen waarderen.
Portfolio (8)
Italië, piano di sorrento (na)
..." sinaasappels zijn het grootste deel van het jaar beschikbaar, wat zorgt voor een constante aanvoer van verse en kwaliteitsfruit. Ze zijn ideaal voor het maken van jam, zoetigheden en salades, dankzij hun evenwichtige smaak tussen zoetheid en zuurheid. Bovendien is hun sap een uitstekende basis voor cocktails en verfrissende dranken, waardoor ze een veelzijdig ingrediënt in de keuken zijn.
Portfolio (29)
Italië, Milano
...De ware expressie van de klassieke Italiaanse koffie. Een 100% Robusta blend, samengesteld uit de beste robusta's uit Midden-Amerika en Afrika, maakt deze klassieke koffie sterk, bitter en vol van smaak. Een koffie met een grote 'K', die een deel van de verfijning van de smaken opgeeft om meer ruimte te geven aan een ongelooflijke energieboost, dankzij het hoge cafeïnegehalte. Een populaire...
Portfolio (8)
Italië, Mortara
... beter absorberen. Niet voor niets is het de meest geliefde kwaliteit onder grote chefs voor de bereiding van risotto. De rijst RISERVA ALBERONA is een Carnaroli die uitsluitend is verkregen uit gecontroleerde en gecertificeerde zaden als "CLASSICO" en als "CARNAROLI DA CARNAROLI PAVESE". De bovengenoemde kenmerken, samen met de uitzonderlijke compactheid van de langwerpige korrels met een klein centraal deel, maken het tot een van de beste rijstkwaliteiten op de markt en het vlaggenschipproduct van Cascina Alberona, dat na meer dan 30 jaar activiteit in de rijstlandbouwsector.
Portfolio (3)
... hand gebonden in de natuurlijke blaas. Nu is het die gezegende streek van de lage regio rond de Po die de culatello tot een uniek meesterwerk maakt. Koude en mistige winters, lentebriesjes, brandende en vochtige zomers, en de plak zal intens rood zijn, met een geurige geur van viooltjes, van nat gras, een rijke smaak, stevige, schone zoetheid. Ten slotte is het in onze rijpingskelders van Podere Bottone in Busseto dat, na minimaal 12 maanden, maar afhankelijk van de kelder en het seizoen ook 16-18 maanden, ze perfect zullen zijn.
Portfolio (10)
...Iedereen is naar ons gekomen om de excellentie van deze culinaire traditie te ontdekken. Specerijen zijn goed voor zowel de smaak van de gerechten als voor de gezondheid om een gezonde levensstijl te behouden. Gember, kurkuma, peper, nootmuskaat, galanga, koriander, komijn en vele andere specerijen geven altijd smaak aan onze voeding. Voor ons zijn ze onze waardevolle natuurlijke schatten die...
Portfolio (10)
Italië, Forlì
... kookmethode, maar is nog steeds rijk aan vezels, mineralen en vitamines. Het is niet nodig om het te weken: het volstaat om het onder stromend water te spoelen om eventuele resten te verwijderen en het in water te koken (verhouding: één deel graan op twee delen water) gedurende ongeveer 30-40 minuten. Na het koken is het aan te raden om tien minuten te wachten voordat je het op smaak brengt, zodat het goed het water opneemt. Het kan ook gestoomd of geroosterd worden. Het kan ook als hoofdingrediënt worden gebruikt in salades, bijgerechten of om smakelijke gerechten met vis of groenten te bereiden.
Portfolio (50)
Italië, Barrafranca
...Siciliaanse amandelen van onze beste amandelcultivar selectie, die zijn gekruid met Siciliaanse rode sinaasappelrasp. Deze mix van natuurlijke amandelen is de sleutel tot uw Mediterraanse dieet. Deze amandelen zijn zeer knapperig en hebben een sinaasappelgeur; kaneel maakt ook deel uit van het aromatische boeket. Deze mix bevat de citrusvruchtenessentie, maar behoudt de originele smaak van de amandel. Het is een natuurlijke snack om overal mee naartoe te nemen.
Portfolio (10)
Italië, Giarre
...De Pachino DOP-tomaat vertegenwoordigt de uitmuntendheid van de landbouwproductie in het zuidoostelijke deel van Sicilië. Een groente met een zoete smaak en een intense rode kleur, geschikt voor elk type gebruik in de keuken, van aperitief tot salades en sauzen. Het DOP-keurmerk maakt het uniek en onnavolgbaar in smaak. Bijna het hele jaar door beschikbaar, maar de uitmuntendheid wordt bereikt in het zomerseizoen.
Portfolio (9)
Italië, Belpasso
...Pistache nougatineplakken In zakken van 120g De intense smaak van pistachenoten in een krokante nougatine, halverwege tussen zoete en verfijnde snacks die je sprakeloos zullen maken. Slechts een paar natuurlijke ingrediënten en een ambachtelijk proces dat teruggaat tot de vorige eeuw. De smaak van het deel naar uw huis, klaar om van te genieten. Ook beschikbaar in andere varianten: amandelen, pistachenoten, hazelnoten.
Portfolio (9)
Italië, Pontecagnano
...Het is goed voor je omdat… Het bevat: water, veel vezels, vitamines B1, B2, B6 en C, mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en koper, micro-elementen zoals selenium, carotenoïden. Vitamine C versterkt het immuunsysteem en de B-vitamines zijn goed voor de zenuwen en de huid. In de keuken is knolraap geschikt voor verschillende bereidingen, zowel rauw als gekookt. Gewoonlijk wordt het verdikte deel van de stengel gekookt, maar de bladeren bevatten drie keer zoveel vitamines. Gebruik ze dus kort gekookt in gezouten water om omeletten of soepen op smaak te brengen.
Bijpassende producten
Raapstelen
Raapstelen
Andere Producten
Rucola
Rucola
Portfolio (2)
Italië, Vairano Scalo
...DE HAZELNOOTSOORT MORTARELLA HEEFT EEN LANGVORMIGE, MIDDELDELIJKE SCHIL DIE LICHTBRUIN GESTREEPT IS. DE NOOT HEEFT EEN EVENZO SUBOVALE, IN DE ONDERSTE DEEL LICHT AFGEVLAASTE ZAAI, DIE ZICH KENMERKT DOOR EEN EENHEIDLIJK IVOORKLEURIG FRUITVLEES, EEN AANHOUEND AROMA EN EEN ZOETE SMAAK. DEZE BIJZONDERE HAZELNOOTSOORT WORDT TUSSEN DE TWEEDE AUGUSTUSDEKADE EN MIDDEN SEPTEMBER GEPLUKT.
Portfolio (6)
...Kleur: intens robijnrood. Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille. Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines. Serveertemperatuur: 16-18°C. Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen. Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal. Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
Portfolio (4)
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
Italië, Partinico
... gekwalificeerd personeel in Italië en in sommige landen hebben we vertegenwoordigers die u kunnen bezoeken en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Via ons bedrijf kunt u al onze producten kopen zonder dat u grote hoeveelheden van dezelfde fabriek hoeft aan te schaffen, aangezien we verschillende categorieën aanbieden. Op deze manier kunt u de acceptatie van het product leren kennen met een lager risico. We beschikken over de logistiek om aan uw verzoeken op elke plek ter wereld te voldoen, dankzij het feit dat we deel uitmaken van een groot wereldwijd netwerk www.ItalmondGroup.com...
Portfolio (8)
Italië, Prata Camportaccio
... in 1868 is opgericht en zich inzet om een andere soort pasta op uw tafels te brengen, gemaakt van boekweit, rijk aan smaak en voedingswaarden. De pastafabriek wil vandaag de dag een uitmuntendheid vertegenwoordigen: ethische code, duurzaamheid, ecologie, aandacht voor grondstoffen en innovaties die unieke, traditionele maar ook innovatieve pasta's en recepten op uw tafels brengen.
... ontwerpen samenbrengt om objecten te creëren die rijk zijn aan geschiedenis en persoonlijkheid. Een kwaliteitsvol creatief proces begint met Design. Uit de potloden van onze meesterkunstenaars ontstaan de originele tekeningen, de levensader van het hele creatieve proces. Symbolen en eeuwenoude gewoonten ontmoeten de moderne smaak en vinden hun uitdrukking in onze creaties.
Italië, Martina Franca
... moet een perfecte espresso zijn; dat is ons doel. Om dit te bereiken, werken we op verschillende fronten, waaronder het voortdurend onderzoeken van de koffieplant, hoe deze wordt verbouwd en hoe het product wordt geoogst en verwerkt voordat het nog groen in onze laboratoria aankomt. Vaak ontmoeten we de producenten rechtstreeks op de plantages. Een ander belangrijk punt is dat we deel uitmaken van...
Portfolio (5)
Italië, Bisceglie
...de meesterlijke doseringen, de kennis van methoden en technieken van het branden, maken van Dolmen Caffè een product dat aan elke smaak kan voldoen. Met de lijnen "Bar" en "Thuis&Kantoor" richt Dolmen Caffè zich optimaal op particuliere klanten en koffiehuizen. De branderij produceert ook single origin, decaf en gepersonaliseerde mengsels. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor private label productie.
... ervaring in de teelt en commercialisering van pistache. Het motto van het bedrijf is dan ook altijd geweest: "Respecteer de traditie en zoek naar innovatie". De traditie wordt vertegenwoordigd door deze prachtige vrucht die wereldwijd gewaardeerd wordt, terwijl de innovatie bestaat uit onze verwerkingen die de smaak versterken. Wij van Evergreen kunnen de ongepelde vrucht, de bloem en de uitstekende pistachepasta aanbieden voor de productie van ijs. We maken ook deel uit van de slow food beweging, wat onze toewijding aan de PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP nog verder garandeert.
Italië, Roma
...horloge weerspiegelt de stijl van Made in Italy met respect voor traditie en kwaliteit Het verhaal van de tassen ontworpen door Luna Caprese roept beelden op van een exclusieve schoonheid die volledig Italiaans is, net als alle sieraden artikelen oorbellen, armbanden, kettingen, hangers, fascinerend en heerlijk, evenals de verleidelijke en meeslepende geur voor dames Luna Caprese, om nog maar te zwijgen van de kracht en geur van het parfum voor heren Luna Caprese Elk object is doordrenkt met een gevoel voor smaak, stijl, elegantie, soberheid en klasse die herkenbaar zijn in MADE IN ITALY...
... Italiaanse smaak op uw tafels, gewaardeerd over de hele wereld. Onze klanten kunnen op maat gemaakte goederen bestellen, zonder hoeveelheidsbeperkingen en met een zeer korte levertijd. De volledig Italiaanse kwaliteit wordt al met steeds groter succes geëxporteerd naar een groot deel van de wereld. We garanderen de waarde van onze producten dankzij de samenwerking met betrouwbare partners: we delen met hen de passie voor hoge kwaliteit van producten en houden persoonlijk toezicht op hun gecontroleerde oorsprong en bewaring.
... vormen de basis voor de kwalificatie van de gehele productie. De catalogus wordt aangevuld met sauzen en dressings, patés en kruiden, confituren en jam, en gedroogd fruit met een intense smaak en een onmiskenbare geur.
Portfolio (7)
... van verwerking behoudt. Het gebruik van hoogwaardige en eersteklas leersoorten, zoals krokodil, struisvogel, kalf en volnerf lam, zorgt ervoor dat onze producten harmonieus de smaak van de traditie en de liefde voor het nieuwe combineren. Elk enkel object van de productie wordt met de hand gemaakt en tot in de kleinste details verzorgd met hoogwaardige en eersteklas leersoorten zoals krokodil, struisvogel, kalf en lam. De samenwerking met leermeesters garandeert de creatie van luxe objecten met ook moderne vormen, terwijl het toch de oude en handgemaakte stijl van verwerking behoudt.
Italië, Capaccio Paestum
... aromatische kruid op tafel het verschil maken. Veel van deze kruiden maken ook deel uit van de uitgebreide familie van geneeskrachtige planten, omdat ze medicinale eigenschappen bezitten. Ten slotte verrijken ze al onze gerechten, bevorderen ze een goede spijsvertering, leveren ze ons veel mineralen en talrijke vitamines, en zijn ze zeer rijk aan mineralen. De teelt strekt zich uit over 45 hectare waar talloze soorten kruiden groeien: juist deze oppervlakte garandeert de productie gedurende driehonderdvijfenzestig dagen per jaar.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play