Italië, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEEL, HALFBEREIDEN EN VERBETERINGSMIDDELEN VOOR EEN CONTINU IN ONTWIKKELING ZIJNDE MARKT Molino Magri, opgericht in 1929 en gevestigd in Marmirolo, Mantova, draagt al vijf generaties lang de passie voor de kunst van het malen van vader op zoon over. Molino Magri is een meelbedrijf dat, door de verwerking van geselecteerde zachte tarwe, een breed scala aan professionele meelsoorten ...
Portfolio (56)
Italië, Guardiagrele
...Mix met een schoon label voor de productie van snacks en zoete gerezen deegwaren. Ook geschikt voor processen die invriezen vereisen. Formaat: 10 kg Dosering: 50%...
Portfolio (91)
Sinds 2006 opereert Sempre Ghiotti met succes in de catering- en restaurantsector, waarbij de beste recepten van de Siciliaanse keuken worden aangeboden in de vorm van kant-en-klare gerechten, die handig zijn voor dagelijks gebruik en net zo lekker zijn als vers bereid. Onze bereidingen, gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, bieden de mogelijkheid om de authenticiteit van de Middellandse Zee in e...
Portfolio (45)
Italië, Monterotondo
... gedroogd, gepeld, dat wil zeggen ontdaan van de schil die ze omhult, en vervolgens gemalen tot "nibs". Rijk aan magnesium, kalium en ijzer, komt het voor als een granula, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, als decoratie en knapperige toevoeging in zowel zoete als hartige deegwaren en recepten.
Portfolio (10)
...Deegwaren die gedeeltelijk op steen zijn gebakken en met de hand zijn uitgerold, gemaakt met extra vierge olijfolie, met natuurlijke gist. Vervuld met extra vierge olijfolie. Rijsduur van 24 uur. Bevat geen lactose. Bevat geen palmolie. Onregelmatige rechthoekige vorm.
Portfolio (9)
Italië, Forlì
... toe te voegen aan zoete of hartige deegwaren, of om muesli of witte yoghurt een extra smaak te geven. Veel mensen weten niet dat lijnzaadjes eieren kunnen vervangen; het enige wat je hoeft te doen is een eetlepel gemalen lijnzaad te mengen met drie eetlepels water. Het verkregen mengsel kan een ei vervangen in koekjes of taarten. Lijnzaadjes kunnen in de keuken zowel heel als gemalen worden gebruikt om de opname van de voedingsstoffen te vergemakkelijken. Gemalen of fijngemalen zullen ze gemakkelijker door ons lichaam worden opgenomen. Ze zijn ook van nature glutenvrij.
Portfolio (50)
Italië, Mazara Del Vallo
...Kristallijne druivensuiker -van tafeldruiven- Vertegenwoordigt de complexe suiker die van nature aanwezig is in druivensap, bestaande uit glucose (ca. 50%) en fructose (ca. 50%). Deze suiker is de enige druivensuiker in kristallijne vorm. Het wordt gebruikt in de patisserie, in de ijsbereiding, bij de bereiding van gourmetjam, en in hoogwaardige deegwaren.
Portfolio (5)
Italië, Schio
...bakkerij, horeca, zelfbediening (Ho.Re.Ca.), agriturismo, familieproductie-eenheden, biologische sector en voor glutenvrije en koolhydraatarme deegwaren. Het is een modulaire machine die kan worden samengesteld op basis van de specifieke behoeften van de klant. Door enkele parameters in het bedieningspaneel in te voeren, heeft u de gegevens van al uw producties ingevoerd en opgeslagen. U hoeft alleen maar de naam te selecteren die u aan uw recept heeft gegeven en de machine begint automatisch te werken.
Portfolio (7)
Selezione Alimentare Italia is toegewijd aan het zoeken naar de excellentie van made in Italy voedsel en dranken. Wij zijn de ideale partner voor importeurs en distributeurs van voedingsproducten die op zoek zijn naar kwaliteit tegen de juiste prijs. Met bijna vijftig jaar ervaring hebben we een diepgaande kennis van Italiaanse voedingsproducten en hun producenten. Dankzij onze connecties en rela...
Italië, Misano Adriatico
Export Prodotti Italiani is een collectief van experts in de export van Italiaanse producten, dat zich inzet om het beste van Italië te verbinden met wereldwijde klanten. Opgericht om directe toegang te bieden tot authentieke, hoogwaardige producten, voldoet ons bedrijf aan de behoeften van een internationale markt, door uitsluitend samen te werken met betrouwbare Italiaanse producenten om artikel...
Portfolio (200)
Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Italië, Nocera Inferiore
FOOD BROKERAGE ITALIA brengt goed eten over de hele wereld, met ziel en hart in de handel van de beste voedingsproducten Made in Italy. De goede Italiaanse Pasta, de beroemde Pizza met authentieke ingrediënten en de Tomaat in al zijn uitdrukkingen (Polpa, Pelati, Sughi pronti) De producten die wij selecteren zijn van hoge kwaliteit en authenticiteit. Al 30 jaar zorgen we met passie, inzet en erv...
Italië, Bassano Del Grappa
Italiaans voedingsbedrijf dat een leidende rol speelt in de productie en distributie van droge eierpasta (lasagne, cannelloni en tagliatelle) en andere speciale formaten. Opgericht in 1960, is het Pastificio in de loop der jaren gegroeid en is het een belangrijk referentiepunt geworden voor de Italiaanse en internationale markt. Zorgvuldige selectie van leveranciers en grondstoffen, proces- en pro...
Italië, Castellamare
Welkom bij Ipos, uw referentiepunt voor het echte Made in Italy. Met diepe wortels in de Italiaanse ambachtelijke tradities, zet Ipos zich in om de authenticiteit en kwaliteit te behouden en te bevorderen die ons land te bieden heeft. Wij zijn een etalage voor duizenden kleine bedrijven die, met onveranderde passie, werken om de traditionele praktijken levend te houden, terwijl ze weerstand bieden...
Portfolio (26)
Italië, Carmagnola
Het bedrijf Pasta Berruto spa is gevestigd aan de via Sommariva, 139 in Carmagnola (TO) en opereert met grote passie in de pastasector sinds 1881. De familie Berruto heeft een eeuwenlange ervaring op de graan- en pastamarkt. Op de Italiaanse markt opereert het bedrijf met eigen merken en met merken van de klant, en werkt samen met de belangrijkste nationale ketens. Pasta Berruto spa heeft al ve...
Portfolio (3)
Italië, San Cono
Het "Pastificio Milazzo" is opgericht in 1992 in San Cono, een dorpje in het binnenland van Sicilië, gelegen op 15 km van Caltagirone en ongeveer 80 km van Catania. Al vanaf het begin was de oprichter, de heer Rocco Milazzo, op zoek naar de beste mengsels van griesmeel, en heeft hij in de laatste jaren het hoogste niveau bereikt, met een 100% Siciliaanse griesmeelpasta. De pasta Milazzo wordt amba...
Italië, Caraglio
{ "target_language": "In 1947 begon het avontuur van nonna Fiorina en nonno Giuseppe met de productie van handgemaakte verse pasta. Pas in 1962 ging de eerste installatie voor de productie van ravioli en tortellini in werking. Sindsdien is de technologische evolutie niet meer gestopt, maar onze filosofie is niet veranderd: ons werk met de toewijding en passie van onze grootouders, waarbij we uit...
Italië, Fisciano
De passie om goede dingen te doen volgens traditie WIE ZIJN WE In 2019 besloot de familie Pallante, die al actief was in de droge pastasector, te investeren door de historische fabriek in Fisciano nieuw leven in te blazen, die werd omgevormd tot Industrie Alimentari Pallante, waarbij de installaties werden vernieuwd om de beste kwaliteit van zijn producten te waarborgen. DE PRODUCTIELIJNEN De li...
Portfolio (3)
Italië, Chiuro
Het pastafabriek Pasta Negri bevindt zich in Chiuro, in Valtellina, een vallei die zich uitstrekt aan de voet van de majestueuze Italiaanse Alpen. Op deze ongerepte plek ontspringen, op meer dan 1200 meter hoogte, de wateren die we gebruiken om onze semola van Italiaanse biologische landbouw te kneden. De pasta wordt nog steeds door een bronzen matrijs geperst en vervolgens, met een volledig handm...
Italië, Acquaviva Delle Fonti (ba)
Il Pastificio Bruno produceert met passie pasta-producten gemaakt van ingrediënten die echtheid, smaak en traditie combineren, en garandeert de hoge standaarden die kenmerkend zijn voor de Made in Italy keuken. Het bedrijfsdoel richt zich op kwaliteitscontrole, beginnend met de strikte selectie van grondstoffen en het gebruik van de modernste technologieën. Het is juist vanwege de aandacht voor de...
Portfolio (4)
Italië, Altamura
In het gebied van Altamura, aan de grenzen van Apulië en Lucanië, in het groen van de Murgia van Bari, vindt de productie van PASTA JESCE plaats, die voornamelijk ambachtelijk is. Aandacht en zorg bij de keuze van de grondstoffen, die allemaal gecertificeerd zijn door internationale instanties, geven smaak en kwaliteit aan onze pasta. We hanteren lange droogprocedés, die variëren van 12 tot 18 uur...
Italië, Milano
Het bedrijf richt zich op de groothandel in gemalen koffie en koffiebonen uit Italië en andere Europese fabrikanten, evenals voedingsproducten van het Italiaanse bedrijf Barilla. SMM S.R.L. is een directe leverancier van een breed assortiment koffie van verschillende fabrikanten zoals Lavazza, Dallmayr, Alvorada, Gimoka, Cabani, Mocca Fix, Caffe Dokito en anderen, en biedt ook een grote verscheide...
Italië, Bolzano
Koch is een bedrijf dat in 1980 is opgericht. Aanvankelijk werden er uitsluitend diepvriesspecialiteiten uit zijn regio, Zuid-Tirol, geproduceerd en verkocht. De constante uitbreiding van het assortiment en de toevoeging van producten uit de Italiaanse keuken hebben Koch in staat gesteld om eerst de nationale markt en later de internationale markt te betreden. Tegenwoordig is Koch een toonaangeve...
Italië, Collecchio
Pasta Ravelli is een nieuwe manier om verse pasta te waarderen, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gekozen, bewerkt met respect voor de gastronomische traditie van Parma, en onmiddellijk ingevroren, om alles van de eerste gerechten ongewijzigd op tafel te brengen: geen conserveermiddelen, de hoogste kwaliteit, net zo goed als vers bereid. Sterker nog. Veel meer.
Italië, Sassano
Met een hoofdkantoor in Sassano, in het hart van het Nationaal Park Cilento, is I Sapori del Vallo een ambachtelijk bedrijf dat pasta produceert volgens oude recepten. Een productie die van moeder op dochter is doorgegeven, waarin traditie en kwaliteit de geheime ingrediënten zijn van bijna 30 jaar succes. I Sapori del Cilento is in 1994 opgericht door de intuïtie van eigenaar Salvatore Calandri...
Portfolio (4)
Italië, Bari
Pasta Vera is ontstaan uit landbouwervaring en de passie voor kwaliteitsproducten. PASTA VERA is een pasta met een gesloten keten, wat volledige controle over het productieproces mogelijk maakt: de Italiaanse durumtarwe wordt geproduceerd op de boerderijen die eigendom zijn van de Groep. Er worden niet-GMO zaden gebruikt, met een 100% Italiaanse oorsprong. De garantie van herkomst en kwaliteit van...
Na dertig jaar ervaring in de voedingssector is het bedrijf "dla vècia bulagna" erin geslaagd om synergetisch de traditie, en dus de culinaire aanpak die van generatie op generatie is doorgegeven, te combineren met innovatie. Dit gebeurt zowel op creatief vlak, met de diversificatie van formaten en vullingen, als op technologisch vlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van hooggeavanceerde machines di...
De Azienda Agricola Sabatino is een jonge onderneming, opgericht in 2013, met als doel hoogwaardige pasta te produceren en te commercialiseren. Voor de productie wordt in de Marken een oud en niet-hybridiseerbaar graan verbouwd en verwerkt... Het 'Saragolla'-graan. Dit wordt gemalen met een stenen molen en vervolgens gebruikt voor de productie van pasta met bronzen matrijzen en een langzame, lage ...
Italië, Montecorvino Rovella
In Montecorvino Rovella is er een pastafabriek, niet enorm, die al jaren kwaliteit als het wapen hanteert om de uitdaging van de wereldmarkt aan te gaan en te overwinnen. Dus, de kwaliteitspasta uit Campanië is niet alleen van Gragnano productie. In dat van de Picentini, op enkele kilometers van Pontecagnano, bevindt zich een fabriek waar de passie voor voedsel en de toewijding aan het werk altijd...
Portfolio (2)
Italië, Ceglie Messapica
Productie en verkoop van verse en droge pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Verse pasta van arso tarwe, verse pasta van senatore cappelli, verse eierpasta. Buitenland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Pastificio SUMA, dat superieure kwaliteit en authenticiteit combineert, laat zijn liefde voor pasta ontstaan uit de beste mengsels van semola. De rijke en onmiskenbare smaak van orecc...
Portfolio (1)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play