Oostenrijk, Lind Im Drautal
... bladsla. Onze tip: Smaakt uitstekend met basilicumpesto!!! Kooktijd Neem de diepgevroren deegwaren uit de zak en doe ze in al kokend, gezouten water. Laat de pasta daar ongeveer 8 minuten koken. Haal ze daarna eruit en laat ze uitlekken. Je kunt de al gekookte pasta voor het serveren ook nog in een pan met wat boter aanbraden. Verpakking 1.) 50 stuks in een PE-zak (grootverbruikseenheid) 2.) 8 stuks in een PE-zak (detailhandelseenheid)...
Portfolio (11)
Oostenrijk, Ried Im Traunkreis
Als bedrijf dat waarde hecht aan duurzaamheid, verkiezen wij regionale leveranciers. Om een topassortiment aan te bieden, voeren we echter ook specialiteiten uit verschillende regio's van Europa. Door onze goede ligging en optimale logistiek, worden 80% van alle klanten in Oostenrijk binnen 24 uur beleverd. Een speerpunt hebben we gezet bij verse eieren en eiproducten, toch wordt onze winkelwag...
Portfolio (6)
... BIO-grondstoffen en zijn daarom biologisch afbreekbaar. Bakvormen van papier of hout: Bakvormen voor verschillende deegwaren (bijv. muffins, taarten of cupcakes). Verpakkingen voor koude gerechten: Van allerlei soorten koud geserveerde gerechten zoals bijvoorbeeld delicatessenplanken, saladeverpakkingen of fingerfood. Warme gerechten: Om lekkage van het gerecht of verlies van aroma te voorkomen...
Oostenrijk, Enzersfeld
Oostenrijk, Innsbruck
Oostenrijk, Engerwitzdorf
Fabrikant van fijne luchtgedroogde pasta: vegan speltnoedels, volkoren speltnoedels, eiernoedels, spaghetti, tagliatelle, gierstnoedels, roggennoedels, durumnoedels, harde tarwenoedels...
Te midden van het mooie Innviertel in Opper-Oostenrijk, in Diersbach, ligt de pastafabriek Huber. Naast de bekende pastasoorten zoals linten en spiralen, produceren we meer dan 99 verschillende variëteiten.
Dit bedrijf produceert Schlutzkrapfen, Zillertalerkrapfen, zoete krapfen, spekknödel, semmelknödel, spinazieknödel. Handgemaakt zonder conserveermiddelen, zonder toevoegingen, echte huisgemaakte maaltijden.
Oostenrijk, Lebring
Stangl-pasta wordt dagelijks vers gemaakt van de beste durumtarwe, gepasteuriseerde gedroogde eieren en water. Continue controle van Stangl-noedels garandeert te allen tijde topkwaliteit.
Portfolio (8)
Verse vrije-uitloopeieren en biologische vrije-uitloopeieren. Voor pasta gemaakt van oude speltvariëteiten uit Vorarlberg, speltproducten en eierlikeur.
Dankzij jarenlange ervaring in de verkoopsector en de zoektocht naar geselecteerde producten, biedt D’Alessandro het beste van de Italiaanse traditie tegen betaalbare prijzen.
Productie en distributie van hoogwaardige, natuurlijke genot- en voedingsmiddelen zoals roggebrood, volkorenbrood, tarwe- en roggebloem, evenals pasta en diervoeders, strikt volgens de traditie.
Oostenrijk, Hausleiten
Oostenrijk, Rottenbach Bei Haag
Oostenrijk, Neumarkt
Oostenrijk, Altheim
Oostenrijk, Weitra
Oostenrijk, Ollersdorf Im Burgenland
Oostenrijk, Pischelsdorf In Der Steiermark
Oostenrijk, Schwertberg
Oostenrijk, Ilz
Oostenrijk, Bregenz
Oostenrijk, Gnas

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play