Italië, Marmirolo
...W: 250 - 260. Farina type '00' verkregen uit geselecteerde Italiaanse en Europese granen, met plasticiteit en kracht, voor directe deegbereidingen met gemiddelde rijzing. Ideaal voor het verkrijgen van een luchtige en lichte deeg, geschikt voor alle toepassingen in zoete en hartige patisserie. Aanbevolen voor millefoglie, ventagli, vol-au-vent, kleine patisserie, pizzette. 10KG...
Portfolio (56)
Italië, Bronte
... ambachtelijke werkplaatsen, stelt het je in staat om resultaten van de hoogste kwaliteit te behalen in elke creatie. De romige en uniforme textuur vergemakkelijkt de verwerking, terwijl de intense hazelnootsmaak zelfs de meest veeleisende smaken tevredenstelt. Verkrijgbaar in verpakkingen van verschillende maten om aan elke productiebehoefte te voldoen, is het een essentieel product voor wie op zoek is naar uitmuntendheid en veelzijdigheid in de keuken.
Portfolio (21)
Italië, Martina Franca
...De Panzerottini met abrikozenvulling zijn heerlijke gebakjes, perfect voor een smakelijke pauze. Deze panzerottini zijn gemaakt met een kruimelige deeg en een zoete, sappige vulling van rijpe abrikozen. Ze zijn ideaal om te genieten bij het ontbijt, als tussendoortje of als dessert, vergezeld van een kopje thee of koffie. De Panzerottini met abrikozenvulling zijn een ambachtelijk product, bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit om een authentieke en onweerstaanbare smaak te garanderen.
Portfolio (29)
Italië, Schio
...BIJOUX is de middelgrote onder de Bismac-vormmachines, waardoor het geschikt is voor kleine bedrijven in de patisserie, bakkerij, horeca, zelfbediening (Ho.Re.Ca.), agriturismo, familieproductie-eenheden, biologische sector, glutenvrije en koolhydraatarme deeg. Het is een zeer compacte modulaire tafelvormmachine die, ondanks de kleine afmetingen, net als de grotere versies aanpasbaar blijft aan...
Portfolio (7)
Italië, S. Giovanni La Punta
... DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: SEMILAVORATEN VOOR PATISSERIE TYPE: TARTELLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’S, CANNOLI SFOGLIA...
Portfolio (1)
Italië, Cardano Al Campo
Wij zijn producenten van machines en professionele systemen voor geprogrammeerde rijzing, eindrijzing, klimaatbeheersing, snelle afkoeling, diepvriezen en conservering. Wij behandelen producten zoals brood, deeg, rauwe patisserie, verse patisserie en ijs. Onze productie varieert van kasten voor kleine laboratoria tot grote installaties voor de voedingsindustrie.
Portfolio (3)
Italië, S. Giovanni La Punta
... LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: HALFFABRICAATEN VOOR PATISSERIE, SOORT: TARTLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’, CANNOLI SFOGLIA (VERSCHILLENDE...
Italië, Trieste
... originaliteit en kwaliteit van smaak. Geweldig voor deeg, ze lenen zich gemakkelijk als ondersteunende noten voor fruit en om frisheid te geven aan crèmes en ijs. Baker Distilleria biedt de klant de mogelijkheid om de etiketten van de aangekochte producten te personaliseren.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play