Italië, Imperia
... smaak, met een volle, aangenaam zure smaak: onder onze extra vergine olijfoliën is het degene met de meest intense smaak. Het zal daarom zeker geliefd zijn bij degenen die sterke en volle smaken waarderen. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De Groene Fruit is zeer geschikt voor het op smaak brengen van gegrild vlees en groenten, op bonen, bruschetta, gedipte groenten en rauwe vis. Uitstekend op stokvis. code:GF .75...
Portfolio (44)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
...risotto en gnocchi te verrijken. - Vlees en Vis: Perfect om de smaak van gegrild vlees, braadstukken en visgerechten te versterken. - Sauzen: Geweldig voor de productie van oliën, boters en truffelsauzen. - Voorgerechten en Kazen: Past prachtig bij bruschetta, oude kazen en vleeswaren. Neem Contact met Ons op voor een Aangepaste Aanbieding Als je op zoek bent naar het beste van de Zwarte Truffel...
Portfolio (34)
Italië, Corigliano Calabro
...Gecertificeerde biologische vis. Europese zeebaars (branzino), Dicentrarchus labrax.
Portfolio (1)
Italië, Capo D'orlando
... gezonde huid. Ze bevatten ook kalium, calcium en vezels, allemaal belangrijke voedingsstoffen voor ons lichaam. IN DE KEUKEN Bionde sinaasappels kunnen op verschillende manieren in de keuken worden gebruikt. Ze kunnen vers worden gegeten als snack, gebruikt worden voor het maken van sappen of jam, of toegevoegd worden aan salades en gerechten met vlees of vis. Ze zijn ook een uitstekend ingrediënt...
Portfolio (27)
Italië, Forlì
... kookmethode, maar is nog steeds rijk aan vezels, mineralen en vitamines. Het is niet nodig om het te weken: het volstaat om het onder stromend water te spoelen om eventuele resten te verwijderen en het in water te koken (verhouding: één deel graan op twee delen water) gedurende ongeveer 30-40 minuten. Na het koken is het aan te raden om tien minuten te wachten voordat je het op smaak brengt, zodat het goed het water opneemt. Het kan ook gestoomd of geroosterd worden. Het kan ook als hoofdingrediënt worden gebruikt in salades, bijgerechten of om smakelijke gerechten met vis of groenten te bereiden.
Portfolio (50)
Italië, Maruggio
... smaakvol. Ideaal als dressing, het past goed bij de parfums en aroma's van de mediterrane keuken en respecteert de smaak van voedsel. Het verheerlijkt de eenvoudigste gerechten zoals bruschetta, salades en vinaigrettes, en wordt ook aanbevolen voor gegrild vlees, soepen, stoofschotels en gebakken vis. Het is een olie voor iedereen die gezond en evenwichtig wil eten.
Portfolio (8)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
Italië, Trento
... toegevoegd. Een speciale granulatie garandeert onmiddellijke oplosbaarheid, voor een unieke en onmiskenbare smaak. Ideaal voor heerlijke bouillons, ook toe te voegen aan soepen of sauzen. Om een aangename biologische groentebouillon te verkrijgen, los 4g Biologische Groentebouillon Bauer (1 theelepel) op in 250ml water en laat het een paar minuten koken. Het product kan tijdens het koken aan voedsel (soepen, minestrone, sauzen, ragù, vlees, vis, risotto, eieren, enz.) worden toegevoegd.
Portfolio (9)
...PRODUCTSHEET PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie JAAR VAN PRODUCTIE 100% 2017-2018 LAND Italië REGIO Calabria GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Niet vervuild en puur TEELT Ingraving van natuurlijke stoffen: gras, luzerne (onderzaai) OOGST Mechanische vibrator met paraplu EXTRACTIE Koude extractie (minder dan 27°) binnen 24 uur na de oogst OPSLAG RVS tanks CERTIFICERING Bio CERTIFICERING NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar “Carolea” TOEPASSING Rauw op salades, peulvruchten en soepen Eerste gangen Vlees……..en vis Mediterrane Dieet...
Portfolio (7)
Italië, Milano
... witte knoflook naar zwarte knoflook is volledig fysiek en natuurlijk. Er worden geen additieven of chemische producten van welke aard dan ook gebruikt. Het gebruik van knoflook in voedsel en de voedings- of gezondheidsstudies onthullen geen negatieve biologische effecten. In de afgelopen jaren hebben chefs veel aandacht besteed aan zwarte knoflook en deze gebruikt om gerechten met kip, vis, enz. op...
Portfolio (7)
...De passata van prunillo wordt verkregen uit de verwerking van de typische Pugliese tomaat, die diep geworteld is in de traditie van ons gebied. De intense kleur, de zure smaak en het krachtige aroma stellen ons in staat om een uitstekende basis in de voorraadkast te hebben voor de bereiding van sauzen, zowel op basis van vlees als op basis van vis. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
Italië, Vigonza
... tot de zeldzaamste, en ook een verscheidenheid aan kant-en-klare gemengde specerijen. 11 soorten curry voor vlees, vis en fruit. Zouten en pepers, chili en pepers uit de hele wereld. Gedroogd fruit, fruit- en groentemeel, geconcentreerde voedingsaroma's. U kunt ook accessoires vinden zoals mokken, thee-zetters, sushi-sets, gietijzeren theepotten, enz. biologische lijn. Onze diensten zijn: advies...
Portfolio (4)
Italië, Marcon
... Adriatische Zee. Vakkundig bereid, zullen de gerechten zelfs de meest veeleisende smaakpapillen verwennen, waardoor u de mogelijkheid heeft om aangename lunches en diners door te brengen in elegant ingerichte ruimtes, bediend door vriendelijk en behulpzaam personeel. De pizzeria met een houtoven bakt tal van specialiteiten, strikt gevuld met lokale biologische producten. De geur van het deeg en de brede samenstelling van verse en geselecteerde ingrediënten zijn in staat om zelfs de meest veeleisende smaken te veroveren.
... het gebied van import/export van duurzame verse visproducten en zeeconserven uit korte ketens. Directe verkoop van verse zeevruchten en biologische of duurzaam gekweekte vis. In Italië is het actief op het gebied van duurzame visserij en is het houder van het merk Fishbox-Alimentazione Sostenibile™, dat samenwerkt met solidariteitsaankoopgroepen. Actief in de grote distributie van vis op korte afstand en in korte ketens.
Italië, Macchia D'isernia
Activiteiten voor de import en export van biologische landbouw- en voedingsproducten voor Italië en Europa. Wij behandelen verse en diepgevroren vis, lokale vleeswaren en kazen, verpakte voedingsmiddelen. Producten voor de landbouw en veeteelt. Groothandel en detailhandel met levering aan huis tot 1500 km met bedrijfsvoertuigen; anders verzorgen we buitenlandse verzending met zorgvuldig geselecteerde koeriers. Levering binnen 48 uur in Europa, 24 uur in Italië en op de eilanden.
Italië, Milano
... buitenlandse distributeurs weten te binden, die ons in staat stellen om geleidelijk onze verkoopvolumes te verhogen. In Italië verspreiden we extra vierge olijfolie uit Spanje, uit de regio Andalusië, die als kenmerk heeft dat het een lage zuurgraad heeft, terwijl we in het buitenland producten onder ons merk DIBELLO exporteren naar landen zoals Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Portugal. Op 1 januari 2022 is de vestiging in Pioltello (MI), via 1° Maggio, 39 geopend, waar we Extra Vierge Olijfolie en Biologische Extra Vierge Olijfolie bottelen, beide onder het merk DIBELLO.
Italië, Orzivecchi
...D’AMAR biedt, naast ongeveer 400 referenties van bevroren en diepgevroren producten, gespecialiseerd in VIS (FILETS, HELE VIS, ZEEFRUIT, SALADES, PAELLA, enz.), zorgvuldig geselecteerd en geproefd, zijn klanten: biologische levensmiddelen afkomstig van Italiaanse boerderijen, de verkoop van REGIONALE TYPISCHE PRODUCTEN op km/0, de verkoop van BULKWIJN afkomstig van uitstekende Italiaanse...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play