Italië, Imperia
... product: het combineert de aromatische tonen van de Biancolilla-olijf met de zoetheid van de Taggiasca-olijf. Het resultaat is verrassend en zeer aangenaam. De naam “Reuza”, Roos in het Ligurische dialect, verwijst naar een geurige olie, net als een bloem. De olijven worden met de hand geoogst in de maanden november en december. De olie-extractie gebeurt met de grootste zorg, strikt koud. code:REU .75...
Portfolio (44)
Italië, Moio Della Civitella
...Extra vierge olijfolie (EVO) is een type olijfolie van de hoogste kwaliteit, verkregen uitsluitend door mechanische processen, zonder het gebruik van chemische oplosmiddelen of raffinagemethoden. Het wordt geëxtraheerd uit olijven, de vruchten van de olijfboom, via koude persing of centrifugatie, waardoor alle organoleptische en voedingskenmerken van het product behouden blijven.
Portfolio (16)
Italië, Biancavilla
...Vaas met zwarte of groene olijven in pekel van 3100 gr (Kg 3,1), van 300 gr, emmers van 1 kg, emmers van 5 kg. Hele of geplette zoute olijven. Onze olijven zijn biologisch gecertificeerd, geteeld in onze olijfgaarden, zonder het gebruik van pesticiden, met de hand geplukt met passie en toewijding. Sinds 1904 teelt en produceert het bedrijf Cuscunà extra vierge olijfolie en olijven in pekel...
Portfolio (8)
Italië, Lucca
...Oleox® is een bioliquefact van biologische groene olijven uit de Sienese heuvels, bekend om zijn uitgesproken antioxidante activiteit. Dit product bevat een zeer hoge concentratie aan biofenolen die in staat zijn om de schade veroorzaakt door vrije radicalen tegen te gaan, en biedt een beschermende werking tegen natuurlijke of chemische agentia. Oleox® is ideaal voor wie een behandeling zoekt die...
Portfolio (38)
Italië, Sant'agata De Goti
...De BIO Terre Caudine extra vierge olijfolie is een product van biologische landbouw dat zich kenmerkt door een zeer lage zuurgraad (0,1%) en een hoog gehalte aan polyfenolen en vitamine E. De olie wordt verkregen uit de olijvenrassen Ortice, Ortolana en Racciopella, die rechtstreeks uit onze olijfgaarden worden geoogst. De teelt van de olijven gebeurt op biologische wijze met uitsluitend het...
Portfolio (1)
Italië, Caccamo
...Biologische Extra Vergine Olijfolie Koudgeperst IGP Sicilië...
Portfolio (2)
Italië, Palagonia
...Extra vierge olijfolie uit Sicilië, volledig verkregen uit Siciliaanse olijven, koudgeperst. Voor informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres.
Portfolio (55)
...De biologische olie van Colletorto is de extra vierge olie die de puurheid van onze natuur omvat. Het is de olie die het milieu respecteert in zijn hoogste principes en vooral is het de olie die absoluut vrij is van stoffen en verbindingen van synthetische oorsprong. Achter ons biologische product staat de aandacht van onze olijventelers, die begint bij het aanplanten van de olijfgaarden...
Portfolio (6)
Italië, Maruggio
...Biologisch extra vierge olijfolie Verkregen door middel van koude persing van olijven, geteeld volgens de gezondste methoden van de biologische landbouw. Het is een olie waarin de eigenschappen harmonieus combineren en het beste fruitige olie maken. Beschikbaar in flessen van: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – container 5,00 lt. Onze BIO-olijfolie Extravergine verrijkt uw gerechten intensief en...
Portfolio (8)
Italië, Crotone
...Extra vierge olijfolie 10 ml in een doos van 100 eenmalige sachets. Ook verkrijgbaar in de versies Italiaanse olie en Biologische olie.
Bijpassende producten
EXTRA VIRGIN OLIE 10 ml
EXTRA VIRGIN OLIE 10 ml
Andere Producten
Citroensap in 1 L PET
Citroensap in 1 L PET
Portfolio (2)
Italië, Corsano
...Verkoop van biologische extra vierge olijfolie uit Salento, geproduceerd uit Nociara- en Cellina-olijven, koudgeperst. Gecertificeerde biologische extra vierge olie.
Portfolio (4)
Italië, Roccadaspide
...Speciale aanbieding pakket van 12 flessen voor slechts 89€ Fles olie 75 cl PRODUCTBESCHRIJVING: De biologische extra vierge olijfolie La Mortella is rechtstreeks verkregen uit biologische olijven van teelt uit het Cilento en uitsluitend door mechanische processen. Het heeft een maximale zuurgraad in termen van oliezuur van 0,24%. INDICATIEVE ANALYSEWAARDEN: Zuurgraad in oliezuur: 0,24...
Portfolio (1)
Italië, Santa Ninfa
...De 100% biologische extra vierge olijfolie wordt geproduceerd uit biologische olijven uit onze regio. Gemiddeld intense fruitigheid. Fris en in balans biedt het unieke sensaties voor alle liefhebbers van goede en gezonde keuken. Het biedt de smaakpapillen een krachtige smaak met een perfecte harmonie van bitterheid en pittigheid.
Portfolio (4)
Italië, Sciacca
...1100 landbouwbedrijven verenigd in een Organisatie van Producenten van extra vierge olijfolie. Nocerbia: een product dat uitsluitend is verkregen uit de olijven van de producenten, op de gronden gelegen in de provincie Agrigento, namelijk in Sciacca, Caltabellotta en Menfi. Nocerbia is een EVO die niets te verbergen heeft!
Andere Producten
NOCERBIA - BIOLOGISCH
NOCERBIA - BIOLOGISCH
Portfolio (2)
Italië, Amelia
... van FenOlio wordt niet alleen gekenmerkt door het lage zuurgehalte, maar ook door een aantal organoleptische kwaliteiten die zijn bereikt door onberispelijke productieprocessen. De uitzonderlijke kwaliteit van dit product is het resultaat van een zorgvuldige selectie van biologische lokale olijfboomgaarden. Het is het resultaat van een constante en zorgvuldige nauwgezetheid die gedurende het hele...
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...De extra vierge olijfolie geproduceerd door het bedrijf Oro di Calamigna is een olie die volledig is gemaakt van Italiaanse olijven afkomstig uit Ventimiglia di Sicilia. De persing van deze olie vindt plaats binnen 12 uur na de oogst, dit type verwerking staat bekend als "koude persing". De kleur van de olie is smaragdgroen met gouden reflecties. De smaak van deze extra vierge olie is medium...
Portfolio (2)
Italië, Sommacampagna
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
...Giarratana en Cerasuola. Onze olijven, koud geperst, produceren zowel een 'pure' olie als een 'Blend'. De fasen van teelt, oogst, persing, opslag en botteling van de olie worden allemaal uitgevoerd volgens de strikte normen die zijn vastgesteld door de Europese regelgeving voor biologische producten. Al gewaardeerd door uitmuntendheden in de lokale horeca, is onze bedoeling om onze producten in heel Nederland en internationaal bekend te maken.
Portfolio (6)
Italië, Cerignola
... bedrijf, wat de logistiek van de verwerking bevordert en vooral de absolute garantie van de traceerbaarheid van onze conserven waarborgt. Ons assortiment is breed en compleet, met een productie die vooral gericht is op: artisjokken, olijven, knoflook, kappertjes, tomaten en andere groenten in verschillende verwerkingsvormen. We beschikken over de meest erkende internationale kwaliteitscertificeringen.
Italië, Viale N. Machiavelli 65/67
... vruchten en het duizenden jaren oude werk van de mens, vertegenwoordigen de pijlers van de Toscaanse plattelands economie, waardoor een uitzonderlijk evenwicht ontstaat tussen wat door de mens is gecreëerd en wat natuurlijk is. Al sinds mensenheugenis worden in Toscane, na de oogst, de lange ladders voorbereid die nodig zijn om de olijven met de hand te plukken, om ze vervolgens in speciale manden van wilg te leggen en in enkele...
Portfolio (8)
... de contrada Perillo, in de gemeente Montemilone (Potenza). Er worden oude granen, spelt, gerst, haver, kikkererwten, linzen, koriander, olijven, Aglianico en Merlot druiven, en verschillende soorten voedergewassen verbouwd. Er worden schapen gehouden, die op het bedrijf in de wei lopen. Er is constante aandacht voor het milieu, niet alleen door biologische landbouw, maar ook door de praktijk van...
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
Italië, Silvi
... aanwezig zijn, worden ze binnen zeer korte tijd na de oogst gemalen in een traditionele olijfmolen met granieten molenstenen, door middel van 'eerste koude persing' die alle organoleptische eigenschappen van de meest authentieke olijfolie van superieure kwaliteit intact houdt, uitsluitend verkregen door mechanische processen zoals een echte persing van olijven.
... de verwerking van de olijven bij te wonen. De Antico Frantoio Tavian is steeds meer overtuigd van het belang van het respecteren van tradities en het 'weten hoe' als basis voor het realiseren van een product van hoge kwaliteit. Een olie die niet slechts een eenvoudig condiment is, maar die wordt beschouwd als een echt voedingsmiddel, in staat om de smaak van de gerechten en producten waarop het wordt gegoten te geven en te benadrukken.
Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
... vorming van oliezuur in de olijven. De olijfblaadjes worden gebruikt volgens een oud Mediterraan recept, waarbij de methode van handmatige bereiding wordt aangepast; Olivetum wordt geproduceerd, een bitter met een zoete smaak gemaakt van olijfblaadjes en citrusvruchten schillen.
Portfolio (2)
Italië, Marsala
...biancolilla, nocellara en cerasuola. De olijven worden uitsluitend met de hand geoogst, vervolgens ontdaan van bladeren en dagelijks overgebracht naar de molen voor verwerking binnen 24 uur. De olie wordt koud geëxtraheerd en onmiddellijk overgebracht naar roestvrijstalen containers die een perfecte conservering garanderen om het erfgoed van onze regio te verbeteren.
Portfolio (1)
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Italië, Ospitaletto
Het Retificio Padano in Ospitaletto – Brescia, heeft na jaren van ervaring en verfijning een complete serie netten van hoogdichtheid polyethyleen ontwikkeld, om aan elke behoefte en sector te voldoen. Van netten voor de landbouw en de sierteelt (voor de oogst van olijven, noten, amandelen en fruit dat valt) tot verzamelnetten voor biologische producten, netten om de oogst van fruit te beschermen...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play