Italië, Moio Della Civitella
...Extra vierge olijfolie (EVO) is een type olijfolie van de hoogste kwaliteit, verkregen uitsluitend door mechanische processen, zonder het gebruik van chemische oplosmiddelen of raffinagemethoden. Het wordt geëxtraheerd uit olijven, de vruchten van de olijfboom, via koude persing of centrifugatie, waardoor alle organoleptische en voedingskenmerken van het product behouden blijven.
Portfolio (16)
Italië, Imperia
...De Reuza Extra Virgin is ontstaan uit de vereniging van twee zeer gewaardeerde Italiaanse cultivars, met vrij verschillende effecten: de Biancolilla-olijf en de Taggiasca-olijf. Extra vierge olijfolie · 100% Italiaanse olie – koud geëxtraheerd · Verkregen uit Biancolilla-olijf en Taggiasca-olijf · Zoet en aromatisch, een uitstekende dressing voor salades en rauwkost, Reuza is een hoogwaardig...
Portfolio (44)
Italië, Sant'agata De Goti
...De BIO Terre Caudine extra vierge olijfolie is een product van biologische landbouw dat zich kenmerkt door een zeer lage zuurgraad (0,1%) en een hoog gehalte aan polyfenolen en vitamine E. De olie wordt verkregen uit de olijvenrassen Ortice, Ortolana en Racciopella, die rechtstreeks uit onze olijfgaarden worden geoogst. De teelt van de olijven gebeurt op biologische wijze met uitsluitend het...
Portfolio (1)
Italië, Maruggio
...Biologisch extra vierge olijfolie Verkregen door middel van koude persing van olijven, geteeld volgens de gezondste methoden van de biologische landbouw. Het is een olie waarin de eigenschappen harmonieus combineren en het beste fruitige olie maken. Beschikbaar in flessen van: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – container 5,00 lt. Onze BIO-olijfolie Extravergine verrijkt uw gerechten intensief en...
Portfolio (8)
Italië, Corsano
...Verkoop van biologische extra vierge olijfolie uit Salento, geproduceerd uit Nociara- en Cellina-olijven, koudgeperst. Gecertificeerde biologische extra vierge olie.
Portfolio (4)
Italië, Roccadaspide
...Speciale aanbieding pakket van 12 flessen voor slechts 89€ Fles olie 75 cl PRODUCTBESCHRIJVING: De biologische extra vierge olijfolie La Mortella is rechtstreeks verkregen uit biologische olijven van teelt uit het Cilento en uitsluitend door mechanische processen. Het heeft een maximale zuurgraad in termen van oliezuur van 0,24%. INDICATIEVE ANALYSEWAARDEN: Zuurgraad in oliezuur: 0,24...
Portfolio (1)
...Biologische extra vierge olijfolie, koudgeperst, hoge kwaliteit...
Portfolio (2)
Italië, Lucca Sicula
...Productie en Verkoop van Biologische Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in Sicilië bij het landbouwbedrijf Pagano. Alle primaire producten van het bedrijf worden geteeld en geproduceerd volgens de richtlijnen van biologisch, DOP, IGP. De biologische olie wordt geperst volgens mechanische processen in een koude pers.
Portfolio (3)
Italië, Campello Sul Clitunno
...Il Bio 100% Italiano Bonoli is een 100% biologische extra vergine olie die voortkomt uit een zorgvuldige selectie van grondstoffen, met voortdurende controles voor de maximale zorg voor alle kwaliteits- en echtheidsparameters van het product. Flesformaten 1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml...
Portfolio (9)
...koudgeperste extra vierge olijfolie van typische Siciliaanse cultivars, biologisch gecertificeerd...
Portfolio (2)
Italië, Biancavilla
...Biologische extra vergine olijfolie, 100% Siciliaans. Een product voor fijnproevers tegen een voordelige prijs. Aangeboden in een blik van 5 liter, bevat het de aroma's en de intense smaak van de Nocellara Etnea. Zoals al onze producten, gaat het ook hier om een olie die is geproduceerd met olijven die zonder het gebruik van pesticiden zijn geteeld. Als bedrijf in de keten garanderen we het product van de teelt tot de verpakking. Elke fles bevat het verhaal van 4 generaties en de passie die ons sinds 1904 onderscheidt.
Portfolio (8)
Italië, Palagonia
...Extra vierge olijfolie uit Sicilië, volledig verkregen uit Siciliaanse olijven, koudgeperst. Voor informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres.
Portfolio (55)
Italië, Santa Ninfa
...De 100% biologische extra vierge olijfolie wordt geproduceerd uit biologische olijven uit onze regio. Gemiddeld intense fruitigheid. Fris en in balans biedt het unieke sensaties voor alle liefhebbers van goede en gezonde keuken. Het biedt de smaakpapillen een krachtige smaak met een perfecte harmonie van bitterheid en pittigheid.
Portfolio (4)
...De biologische olie van Colletorto is de extra vierge olie die de puurheid van onze natuur omvat. Het is de olie die het milieu respecteert in zijn hoogste principes en vooral is het de olie die absoluut vrij is van stoffen en verbindingen van synthetische oorsprong. Achter ons biologische product staat de aandacht van onze olijventelers, die begint bij het aanplanten van de olijfgaarden...
Portfolio (6)
Italië, Sciacca
...1100 landbouwbedrijven verenigd in een Organisatie van Producenten van extra vierge olijfolie. Nocerbia: een product dat uitsluitend is verkregen uit de olijven van de producenten, op de gronden gelegen in de provincie Agrigento, namelijk in Sciacca, Caltabellotta en Menfi. Nocerbia is een EVO die niets te verbergen heeft!
Portfolio (2)
Italië, Crotone
...Extra vierge olijfolie 10 ml in een doos van 100 eenmalige sachets. Ook verkrijgbaar in de versies Italiaanse olie en Biologische olie.
Bijpassende producten
EXTRA VIRGIN OLIE 10 ml
EXTRA VIRGIN OLIE 10 ml
Andere Producten
Citroensap in 1 L PET
Citroensap in 1 L PET
Portfolio (2)
Italië, Sommacampagna
Italië, Amelia
... van FenOlio wordt niet alleen gekenmerkt door het lage zuurgehalte, maar ook door een aantal organoleptische kwaliteiten die zijn bereikt door onberispelijke productieprocessen. De uitzonderlijke kwaliteit van dit product is het resultaat van een zorgvuldige selectie van biologische lokale olijfboomgaarden. Het is het resultaat van een constante en zorgvuldige nauwgezetheid die gedurende het hele...
...door de zorgvuldige keuze van de verschillende olijfsoorten die met specifieke technieken met elkaar worden gemengd, wat resulteert in een eindproduct dat de zintuiglijke ervaring van de consument kan verrijken. Blikjes van 100 ml van Bio Olijfolie Extravergine Calua - Blend...
Portfolio (6)
Italië, Petilia Policastro
...Onze Extra Vergine Olijfolie onderscheidt zich niet alleen omdat het geproduceerd wordt in een van de beste olijfoliegebieden, maar ook omdat het het resultaat is van een passie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Wij volgen de volledige cyclus van de olie en zijn in elke fase aanwezig met onze betrokkenheid en passie. Met onze hoogproductieve olijfpers kunnen we de klant een...
Portfolio (2)
Italië, Forlì
... gekweekt zonder toevoeging van conserveermiddelen en additieven om de delicate smaak en hun organoleptische eigenschappen niet te veranderen. Aangezien het een gedroogde peulvrucht is, zal het kookproces langer duren: laat ze enkele uren weken, spoel ze grondig af om onzuiverheden te verwijderen en kook ze totdat de bonen zacht genoeg zijn. Rode bonen kunnen op veel manieren worden bereid: koud in bijgerechten en salades met een snufje zout en een scheutje extra vierge olijfolie. Hun zoete maar intense smaak maakt ze de ideale ingrediënt voor minestrone en romige peulvruchtensoepen.
Portfolio (50)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...-intens fruitig met een nasmaak van artisjok, amandel en vers gras. Deze olie laat een balsemachtige en frisse smaak achter en is ideaal voor gebruik in rauwe gerechten, te combineren met visvoorgerechten, soepen en rood vlees. Extra vierge olijfolie wordt ook gebruikt, in plaats van boter, voor het bakken in koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (2)
Italië, Calatafimi Segesta
De boerderij Angimbe bevindt zich in Calatafimi - Segesta in de provincie Trapani. We produceren 100% natuurlijke olie, en onlangs hebben we de DOP-certificering ontvangen en zijn we bezig met het verkrijgen van het BIO-certificaat. Angimbe is vernoemd naar het bos dat het omringt, wat op zijn beurt afkomstig is van het Arabisch: binnen de "gebbia" (steenbak) die het kostbare water bewaart, voor d...
Portfolio (3)
Italië, Palo Del Colle
...WE PRODUCEREN ALLEEN EXTRA VERGINE OLIE UIT PUGLIESE OLIVEN, VOORNAMELIJK VAN DE VARIËTEITEN CORATINA EN OGLIAROLA BARESE.
Portfolio (2)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
Italië, Lucca
...De Actieve Geconcentreerde Balsem van Biofficina Toscana is een intensieve behandeling voor sterk beschadigd haar, verrijkt met biologische extra vierge olijfolie 'Toscano IGP' en plantaardige eiwitten van de peulboon. Deze balsem is ontworpen om te voeden, volume te geven en het haar zijdezacht aan te laten voelen, dankzij de geconcentreerde formule. De frisse kruidige noten van citroen en salie...
Portfolio (38)
Italië, Viale N. Machiavelli 65/67
...De exclusieve formule, verrijkt met plantaardige actieve ingrediënten zoals de biologische "Toscano IGP" extra vierge olijfolie, sheaboter en cacaoboter, biedt de huid voeding en welzijn. Gemakkelijk aan te brengen en snel absorberend, laat het een aangename fluweelachtige textuur op het lichaam achter. Bijzonder geschikt voor droge huid, helpt het de hydrolipide balans van de epidermis te...
Portfolio (8)
...Ik ben een handgemaakt hydraterende olie, geproduceerd door ervaren handen, om een grote bondgenoot voor je lichaam te bieden. In de basis ben ik gemaakt door extra vierge olijfolie, plantaardige glycerine en essentiële oliën te combineren. De eigenschappen van olijfolie zijn je waarschijnlijk al bekend, maar ik vind het leuk om ze toch te herinneren. Het is een krachtige emolliënt, kalmerend...
Portfolio (1)
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play