... grillen, in de oven of in gourmetrecepten. De intramusculaire vetinhoud geeft het een unieke smaak en een uitzonderlijke malsheid, perfect voor liefhebbers van de gastronomie die op zoek zijn naar de authentieke Iberische kwaliteit in elke hap.
Portfolio (15)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Onze eikelgevoede 100% Iberische Lende, gepresenteerd in een blik, bevat twee stukken. Het heeft een intense bordeauxrode kleur met strepen van parelachtig vet, een zachte en romige textuur, een intense en aanhoudende smaak, en een aangename aroma. Het langzame natuurlijke droogproces en de marinade van paprika en natuurlijke specerijen, die de familie al drie generaties gebruikt, geven onze Lomo een ongeëvenaard bouquet. SKU:637001 Verzendgewicht:3 kg...
Portfolio (55)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... (Cáceres), gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook en oregano. Nettogewicht: 100 gr. Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, moet de temperatuur onder de 5ºC zijn. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Productieproces: Maceratie, marineren, vullen, drogen, rijpen, snijden en verpakken. Ingrediënten: Lomo van Iberico Bellota-varkens, Pimentón D.O uit de Vera, gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook. Nettogewicht: 100 gr.
Portfolio (43)
...Iberische eikel-lende. Stukken worst van 1 tot 1,2 kg, ongeveer 90 dagen gerijpt. Ze worden vacuüm verpakt, geheel of in helften geserveerd.
Portfolio (7)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
... magnesium, fosfor, zink en kalium. Bovendien bieden de Iberische varkens van Brisa ons gecertificeerd vlees van de hoogste kwaliteit, wat hun eigenschappen nog verder verbetert. Energiewaarde: 323Kcal / 1344KJ Vetten: 20.7 g Verzadigde vetten: 6.68 g Koolhydraten: 0 g Suikers: 0 g Eiwitten: 34 g Zout: 1.44 g...
Spanje, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberische ras Product afkomstig van een van de twee Lomo's van het Iberische Varken, gekruid met zout en hoogwaardige paprikapoeder. Een van de oudste en meest gewaardeerde vleeswaren vanwege zijn onmiskenbare smaak, kleur, textuur en vetdooradering. Intense smaak. Zeer aan te raden. Gewicht: 1 kg tot 1,3 kg. Oorsprong: Salamanca...
Portfolio (10)
Spanje, Cuarte De Huerva
... de fokkerij van het Iberische varken, dat gedurende minimaal vier maanden volledig vrij mag grazen, meestal van oktober tot februari), voedt het zich met eikels (las bellotas in het Spaans). De pure lomo iberico van “Cinco Jotas” kenmerkt zich door een lichte pittige en rokerige nasmaak. Netto Gewicht: 450 g / 900 g Presentatie: lomo verpakt in vacuüm, in een originele kartonnen cilinder.
Portfolio (10)
Spanje, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Ambachtelijke productie van producten zoals: El Botillo del Bierzo, pittige en zoete chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, gerookte Lacón, Panceta, gerookte bacon, Braseado Lacón (Gourmet Product) en nog veel meer... Wij hebben ook vers varkensvlees zoals: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, vers ham, vers schouderstuk, en natuurlijk de gezouten en verse producten zoals: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
Portfolio (4)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
César Nieto is een fabriek van vleeswaren en hammen die de volgende producten ter beschikking stelt: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanje, Martinamor
... traditie en de modernste productie-, controle-, rijpings- en droogprocedures samen. We controleren het hele productieproces van onze producten, altijd gericht op het behalen van de hoogste kwaliteitsniveaus en de superieure smaak die onze vleeswaren kenmerkt. Gecureerd op 1000 meter hoogte in Salamanca, zijn onze Iberische producten onmiskenbaar voor de smaak, omdat ze van nature voortreffelijk...
Spanje, Guijuelo
FISAN is een familiebedrijf met een lange geschiedenis (opgericht in 1920, een eeuwbedrijf) dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van het sterproduct uit de Spaanse gastronomie, de Iberico Bellota Ham. We vervaardigen ook veel andere producten van het Iberico-varkensvlees, zoals Embutidos (Chorizo, Lomo...) en diepvriesstukken (Pluma, Secreto, Presa...). We bieden verschillende...
Portfolio (10)
Frankrijk, Ste Eulalie
Wij zijn Jambons Oliveras, een familiebedrijf dat u iberisch pata negra cebo en bellota ham aanbiedt via internet. In onze online winkel vindt u serrano ham (van de bergen) evenals de klassiekers van de Spaanse charcuterie (lomo iberico, chorizo uit Salamanca, morcilla, fuet iberico, saucisson de pays). Wij zijn al meer dan 18 jaar (sinds 1998) importeur van iberische ham. Elk jaar zijn we...
Spanje, Alcobendas-Madrid
... centrale opslag bevinden zich in Alcobendas. We zijn leveranciers van Iberisch varkensvlees. De producten die we u aanbieden zijn: pluma, secreto en solomillo. En in gedroogde producten: Iberische ham, Iberische schouder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular en salchichón cular. We zijn betrokken bij elk deel van het proces, van de fokkerij tot de commercialisering en distributie van het vlees en de gedroogde producten. Neem contact met ons op en vraag informatie aan over onze producten en diensten. Onze website is www.navarretintoibericos.com...
Spanje, Torrent
...Shop online de 100% Iberische bellota-ham, de authentieke pata negra-ham, en andere traditionele ambachtelijke vleeswaren van het Iberische varken, zorgvuldig bereid volgens de traditionele recepten van onze regio's (in de regio Extremadura, Spanje). Wij willen de beste smaken van ons terroir rechtstreeks op uw tafel brengen: Pata Negra-ham, Iberische Bellota-chorizo, Caña de Lomo, Bellota-worst...
Spanje, Calera De León
Wij zijn al meer dan 25 jaar fokkers van pure Iberische varkens en affineren Pata Negra Bellota-hammen (100% Iberische hammen). Wij zijn een klein familiebedrijf met een zeer beperkte en volledig ambachtelijke en natuurlijke productie, op traditionele wijze. Onze producten: Pata Negra Bellota-hammen, chorizo, saucisson, bloedworst, lomo, coppa, panceta... en alle typische producten van de...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play