Hongarije, Budapest
... in de keuken. Ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor chefs en thuiskoks.Naast de culinaire toepassingen bieden saliebladeren een vleessmaak aan vegetarische gerechten, waardoor ze een waardevol ingrediënt zijn in plantaardig koken. In Italië wordt salie vaak fijngehakt en gemengd met gesmolten boter om een smaakvolle saus voor pasta of gnocchi te...
Portfolio (59)
... gemalen: in poedervorm geven ze smaak aan een visgerecht of een saus. - In stukjes gebroken en direct aan uw bereidingen toegevoegd. - Geïnfuseerd in vlees in jus of saus, zoals kip of kalfsvlees. Hiervoor kunt u gaten in de vrucht prikken met de punt van een mes of een naald. De kookvloeistof zal geleidelijk door de citrusvrucht sijpelen en zo zijn aroma aan het hele gerecht verspreiden. Eenmaal geïnfuseerd heeft de citroen geen smaakvoordeel meer om geheel gegeten te worden. Ontdek hier de gepelde zwarte citroenen. Zak: 5Kg Zak: 15Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Bassens
...De mayonaise saus 15% in een glazen pot is een ultra-lichte optie die alle smaak en romige textuur behoudt die je van een mayonaise van kwaliteit verwacht. Het is perfect voor degenen die hun vetinname willen verminderen zonder in te boeten op smaak. Verkrijgbaar in verschillende maten, is het geschikt voor zowel particulieren als professionals. Deze mayonaise is gemaakt met zorgvuldig...
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
... citroensorbet of over de beroemde baba uit Napels. Ook zeer gewaardeerd voor zowel hartige als zoete culinaire bereidingen. Limoncello groen Variant van onze authentieke limoncello geel, het recept blijft onveranderd, maar we gebruiken vroegere biologische groene citroenen dan de gele citroenen. Het wordt op dezelfde manier geconsumeerd als de limoncello geel. Zachter van smaak voor een verfijnde proeverij. Te drinken zeer koud.
Portfolio (41)
Italië, Rivoli
...Het is een aangenaam pittige mayonaise, met een rijke en smakelijke smaak. De uitstekende mayonaise "Biobontà" wordt verrijkt met een genereuze hoeveelheid van de beste groene peper: een smaakvolle ontmoeting. De sterk aromatische groene peper geeft de saus een geurige, aangenaam pittige toets.
Portfolio (9)
...Tkemali is een onmisbaar onderdeel van de Georgische keuken. De saus wordt gemaakt van gekookte kersenpruimen en verschillende specerijen (bijv. koriander, dille, knoflook). Zowel rijpe als onrijpe vruchten kunnen als hoofdingrediënt worden gebruikt, wat resulteert in een rode of groene saus. Tkemali wordt vaak als koude saus geserveerd bij aardappelen of vleesgerechten.
Portfolio (14)
Slovenië, Krmelj
... een lichte knoflook- en olijfolie-saus, gemengd met een frisse kruiden- en citroendressing, of gecombineerd met uw favoriete seizoensgroenten, deze groene erwten spaghetti-strengen brengen een explosie van smaak en visuele aantrekkingskracht naar uw pastagerechten. Bovendien zijn ze, net als al onze producten, biologisch en veganistisch, wat zorgt voor een gezonde en schuldvrije eetervaring. Portiegrootte: 100g Energie-inhoud: 1541kj / 363 kcal Totaal vet: 1,29g Verzadigd vet: 0,25g TOTALE KOHYDRATEN: 64,63g Suikers: 4,45g Vezels: 3,8g Eiwit: 22,82g ZOUT: 0,05g...
Portfolio (31)
Frankrijk, Grigny
...De mascarpone rosso saus is een romige saus op basis van rode mascarpone, bestrooid met kleine stukjes kruiden en groene groenten. Deze heerlijke saus is gemakkelijk te gebruiken en te bewaren dankzij de hoogwaardige staande verpakking die het mogelijk maakt om de inhoud in de magnetron op te warmen. Bewaring: Op kamertemperatuur gedurende 24 maanden. 3 dagen in de koelkast na opening van de verpakking.
Portfolio (93)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Gesneden groene olijven en pittige saus met specerijen. Verschillende productformaten: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Land van herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Zwitserland, Rheinfelden
... Sauce Marinara is een verleidelijke combinatie van premium tomaten, basilicum, uien en knoflook, evenals de juiste hoeveelheid oregano en peterselie – een Amerikaanse interpretatie van een Italiaanse klassieker. De Bongiovi Pasta Sauce Dad’s Original is een hartige mix van verse tuin groenten. Basilicum, knoflook, uien, champignons en rode en groene paprika's geven je favoriete pasta een spannende smaakkick. De Bongiovi Pasta Sauce Arrabbiata is voor degenen die wat pit in hun leven kunnen gebruiken.
Portfolio (3)
Frankrijk, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Fles 750ml Wij stellen voor om een Vin de Pays d'Oc Rosé te serveren met: - Gehaktballen van rundvlees in tomatensaus. - Een hartige cake met olijven. - Een hartige cake met groene olijven, warm geserveerd. - Een Provençaalse tonijnflan. - Gepocheerde eieren Bragance. - Pasta (spaghetti) met puttanesca-saus. - Pasta met arrabiata-saus.
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Groene en zwarte olijvenpaté met tomaten. ingrediënten : Groene en zwarte olijven 54%, tomatenpulp 27%, olijfolie en dubbele tomatenconcentraat 8%, kappertjes, uien, basilicum, ansjoviscrème, zout. Gebruik : Deze tapenade kan worden gebruikt met pasta, pizza of als bijgerecht bij groenten, verwerkt in een saus, of als bijgerecht bij groenten, vis of wit vlees. Gemengd met een vinaigrette is het een originele en innovatieve manier om een salade te begeleiden. Glazen pot 180gr...
Portfolio (198)
Frankrijk, Paris
... Afrika worden de groene bladeren van hibiscus toegevoegd aan stoofschotels om een zure smaak te geven. Of ze worden bereid in saus en als bijgerecht geserveerd. Senegalese mensen gebruiken de hibiscusbladeren veel met vis, maar ze kunnen in verschillende gerechten worden bereid. Bovendien is de kelk, rood of groen, het meest geconsumeerde deel. De rode hibiscusbloemen hebben verschillende diameters afhankelijk van de variëteiten (vimto, khoor, thaï, CLT92).
Portfolio (32)
Finland, Turku
...Typisch Voor Deze Druivensoort, Tot Vlierbloesem, Witte En Gele Vruchten, En Lychee.","Variety":"100% Vermentino","Appearance":"Helder Strogeel Met Licht Groene Accenten","Food Pairing":"Pasta Met Witte Saus, Vis, Wit Vlees"}...
Portfolio (177)
Frankrijk, Donchery
...Absorberend poeder dat alle waterige vloeistoffen (water, braaksel, urine, ontlasting, olie, ei, jam, saus, vruchtensap, bloed, waterige chemicaliën, verf, stookolie, enz.) omzet in een gelachtige substantie. Geschikt voor alle oppervlakken zoals vloeren, thermoplasten, tegels, tapijten, enz. Zonder risico op verstopping van leidingen. Biologisch afbreekbaar. *VOORDELEN Absorbeert 50 keer zijn...
Portfolio (187)
Frankrijk, Rouvres Les Vignes
...grapefruit en limoen. Het wordt ook ondersteund door een zeer mooie sprankeling. De Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs vertegenwoordigt ook lichtheid en frisheid. Wij raden aan om deze cuvée te reserveren voor uw meest verfijnde gerechten. Bijvoorbeeld om uw vis in saus te verheffen. Het zal met succes een carpaccio van Sint-Jakobsschelpen of schaaldieren begeleiden.
Portfolio (4)
Italië, Reggio Emilia
... kaas, te combineren met de waardevolle balsamicoazijn, een onweerstaanbare combinatie, typisch voor de Italiaanse traditie! De knapperige Taralli en de smakelijke groene olijven maken de Milano food box compleet. De Milano Food Box bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt 24 maanden gerijpt 240g - Taralli 100g - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Traditionele Salami vacuüm verpakt 300g.
Portfolio (10)
Spanje, Cox (alicante)
...De ontpitte gordalolijf met ansjessmaak valt, onder andere, op door zijn grote formaat en vlezige structuur, waarvan de maat tussen de 80 en 100 ligt. Afkomstig uit de Andalusische velden, is de ontpitte gordalolijf met ansjessmaak de grootste olijf die je in Spanje kunt vinden. Met een groene en licht gouden uitstraling heeft hij een harde textuur, waardoor deze variëteit weinig olie produceert. Meer specifiek is de ontpitte gordalolijf met ansjessmaak ideaal om te kruiden met elk type saus en is het een van de meest gewilde olijven onder ons jongere publiek vanwege zijn grote vlezigheid.
Portfolio (45)
Spanje, Santiago De Compostela
...Complex en aromatisch, gouden kleur en gemiddelde zuurgraad. Accenten van groene appel en een fluweelachtige sensatie in de mond. Perfect te combineren met witte vis (gegrild en gerookt), zeevruchten, wit vlees, vegetarische gerechten, pasta, gebraden kip, gevogelte met romige saus en weinig kruiden, en pittige maaltijden.
Portfolio (9)
...Intensief, fruitig, zuurarm witte wijn uit de Piwi Cabernet blanc Beschrijving: Intensief, fruitig, zuurarm · nieuwe, witte druivensoort ontstaan uit de Cabernetfamilie. Bekroond met goud bij de Internationale PIWI Wijnprijs 2021. Spijsadvies: In de oven gegrilde reuzengarnalen met olijfolie, verse peterselie tafelspitz met groene saus. Gerookte forel of forel à la meunière. Groentetaart Vinificatie: 24 uur schilweking, voorzichtig geperst, spontaan vergist in eiken vaten, 12 maanden op de droesem gerijpt, biologische zuurafbraak, gebotteld met slechts één filtratie.
Portfolio (9)
Turkije, Istanbul
...ketensupermarkten, groothandelsmarkten, lokale kruidenierswinkels, export-import handelaren en marktkramen. We bieden een breed scala aan producten, waaronder verschillende soorten zwarte olijven, groene olijven, olijvenpasta, gevulde olijven, gegrilde olijven, gesneden olijven, ontpitte olijven, olijven in saus, evenals olijven in salademix en nog veel meer. Onze verpakkingsopties variëren van...
Portfolio (10)
Italië, Mestre
...Terpinene Alpha, Terpinoleen, Tetrahydrogeraniol, Thymol Terpenen Anijs, Terpenen Citronella, Terpenen Eucalyptus, Terpenen Venkel, Terpenen Lavendel, Terpenen Citroengras, Terpenen Litsea cubeba, Terpenen Citroen, Terpenen Munt, Terpenen Oregano, Terpenen Rozemarijn, Terpenen Spigo, Terpenen Tijm, Natuurlijk Antioxidant, Carnosinezuur, Carnisole, Inktvisinkt, Pistache Oleoresine van Paprika, Paprika, Saffraan, Specerijen, Natuurlijke Darmen, Inktvisinkt, Zwarte Saus, Groene Saus, Paella Saus, Schaaldiersaus, Algen Saus. Filzetta, baggetta, Gedroogd fruit, gedroogde groenten, voedselconserven...
Turkije, Konya
...Pilavlık Osmancık Rijst Klein Rijst Aşurelik Tarwe Hedikli Tarwe Barbunya Zwarte Bonen Dermason Bonen Groene Linzen Zwarte Linzen Rode Linzen Köftelik Bulgur Pilavlık Bulgur Çiğ Köftelik Bulgur Kikkererwten Popcorn Pistachenoten Gemengde Pistachenoten Zoute Pinda's Zoutloze Pinda's Pijnboompitten Witte Leblebi Gele Leblebi Zaden Walnoten Cashew Saus Maïs Zoute Amandelen Zoutloze Amandelen Zoute Geroosterde Hazelnoten Gemengde Binnenhazelnoten Zoutloze Pompoenpitten Zoute Pompoenpitten...
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Verenigd Koninkrijk, London
... rijst die dezelfde aroma en voedingswaarde van graan heeft, kom naar ons. Wij kunnen helpen. Onze specialiteiten omvatten regionale rijst zoals Surti Kolam, Ambemohar, Ponni rijst, Krishna Komad rijst, Govind Bhog, Sona Masoori, Basmati, Idli rijst, enz. Onze specerijen omvatten superieure kwaliteit mango pulp, mango augurk, tomaat-chili saus, groene chili saus, mango jam, dadeljam, alles-in-één chutney, enz. We hebben een productie-eenheid in Gujarat & Maharashtra, India, verpakt in ons VK-merk en geleverd aan het VK & Europa.
België, Rocourt
... waarborgen met respect voor onze omgeving, van het onderhoud van de plant tot het blik dat deze groene goud bevat. We vermijden het gebruik van chemische producten. De oogst gebeurt met respect voor de plant. De olijven worden naar een gecertificeerde molen gebracht die wordt beheerd door twee echte ambachtslieden. Zij gebruiken uitsluitend puur mechanische middelen om een olijfolie van zeer hoge...
Frankrijk, L'hay Les Roses
... … - Kruidenier: saus, specerijen, olie, sardines, suiker, bouillon, Maggi, yum yum … Wij bieden kwaliteitsgoederen aan, tegen een voordelige prijs en met snelle levering over de hele wereld. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 0788369263.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play