... gemalen: in poedervorm geven ze smaak aan een visgerecht of een saus. - In stukjes gebroken en direct aan uw bereidingen toegevoegd. - Geïnfuseerd in vlees in jus of saus, zoals kip of kalfsvlees. Hiervoor kunt u gaten in de vrucht prikken met de punt van een mes of een naald. De kookvloeistof zal geleidelijk door de citrusvrucht sijpelen en zo zijn aroma aan het hele gerecht verspreiden. Eenmaal geïnfuseerd heeft de citroen geen smaakvoordeel meer om geheel gegeten te worden. Ontdek hier de gepelde zwarte citroenen. Zak: 5Kg Zak: 15Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Bassens
...De mayonaise saus 15% in een glazen pot is een ultra-lichte optie die alle smaak en romige textuur behoudt die je van een mayonaise van kwaliteit verwacht. Het is perfect voor degenen die hun vetinname willen verminderen zonder in te boeten op smaak. Verkrijgbaar in verschillende maten, is het geschikt voor zowel particulieren als professionals. Deze mayonaise is gemaakt met zorgvuldig...
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
... citroensorbet of over de beroemde baba uit Napels. Ook zeer gewaardeerd voor zowel hartige als zoete culinaire bereidingen. Limoncello groen Variant van onze authentieke limoncello geel, het recept blijft onveranderd, maar we gebruiken vroegere biologische groene citroenen dan de gele citroenen. Het wordt op dezelfde manier geconsumeerd als de limoncello geel. Zachter van smaak voor een verfijnde proeverij. Te drinken zeer koud.
Portfolio (41)
Frankrijk, Grigny
...De mascarpone rosso saus is een romige saus op basis van rode mascarpone, bestrooid met kleine stukjes kruiden en groene groenten. Deze heerlijke saus is gemakkelijk te gebruiken en te bewaren dankzij de hoogwaardige staande verpakking die het mogelijk maakt om de inhoud in de magnetron op te warmen. Bewaring: Op kamertemperatuur gedurende 24 maanden. 3 dagen in de koelkast na opening van de verpakking.
Portfolio (93)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Gesneden groene olijven en pittige saus met specerijen. Verschillende productformaten: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Land van herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Frankrijk, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Fles 750ml Wij stellen voor om een Vin de Pays d'Oc Rosé te serveren met: - Gehaktballen van rundvlees in tomatensaus. - Een hartige cake met olijven. - Een hartige cake met groene olijven, warm geserveerd. - Een Provençaalse tonijnflan. - Gepocheerde eieren Bragance. - Pasta (spaghetti) met puttanesca-saus. - Pasta met arrabiata-saus.
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Groene en zwarte olijvenpaté met tomaten. ingrediënten : Groene en zwarte olijven 54%, tomatenpulp 27%, olijfolie en dubbele tomatenconcentraat 8%, kappertjes, uien, basilicum, ansjoviscrème, zout. Gebruik : Deze tapenade kan worden gebruikt met pasta, pizza of als bijgerecht bij groenten, verwerkt in een saus, of als bijgerecht bij groenten, vis of wit vlees. Gemengd met een vinaigrette is het een originele en innovatieve manier om een salade te begeleiden. Glazen pot 180gr...
Portfolio (198)
Frankrijk, Paris
... Afrika worden de groene bladeren van hibiscus toegevoegd aan stoofschotels om een zure smaak te geven. Of ze worden bereid in saus en als bijgerecht geserveerd. Senegalese mensen gebruiken de hibiscusbladeren veel met vis, maar ze kunnen in verschillende gerechten worden bereid. Bovendien is de kelk, rood of groen, het meest geconsumeerde deel. De rode hibiscusbloemen hebben verschillende diameters afhankelijk van de variëteiten (vimto, khoor, thaï, CLT92).
Portfolio (32)
Frankrijk, Donchery
...Absorberend poeder dat alle waterige vloeistoffen (water, braaksel, urine, ontlasting, olie, ei, jam, saus, vruchtensap, bloed, waterige chemicaliën, verf, stookolie, enz.) omzet in een gelachtige substantie. Geschikt voor alle oppervlakken zoals vloeren, thermoplasten, tegels, tapijten, enz. Zonder risico op verstopping van leidingen. Biologisch afbreekbaar. *VOORDELEN Absorbeert 50 keer zijn...
Portfolio (187)
Frankrijk, Rouvres Les Vignes
...grapefruit en limoen. Het wordt ook ondersteund door een zeer mooie sprankeling. De Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs vertegenwoordigt ook lichtheid en frisheid. Wij raden aan om deze cuvée te reserveren voor uw meest verfijnde gerechten. Bijvoorbeeld om uw vis in saus te verheffen. Het zal met succes een carpaccio van Sint-Jakobsschelpen of schaaldieren begeleiden.
Portfolio (4)
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Frankrijk, L'hay Les Roses
... … - Kruidenier: saus, specerijen, olie, sardines, suiker, bouillon, Maggi, yum yum … Wij bieden kwaliteitsgoederen aan, tegen een voordelige prijs en met snelle levering over de hele wereld. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 0788369263.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play