Zwitserland, Wollerau
... niveaus van polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's) die in gerookt vlees of vis worden aangetroffen. Inleggen Augurken en andere voedingsmiddelen die in azijn zijn geweekt, worden bijna volledig onverteerbaar. Artikelcode: VS-012-23 Productnaam: Glazen container 23 x 10,5 cm, 3,3 l Bruto gewicht [KG]: 2 Netto gewicht [KG]: 1,7 Toepassing: Voor vacuüm voedselopslag Producent: HOME ART...
Portfolio (195)
Frankrijk, Paris
... traditionele methoden, behoudt het al zijn sporenelementen en mineralen. De milde rokerigheid, 140 uur koud gerookt in beukenhoutrook, geeft het zijn diepe smaak. 100% zeezout gerookt met beukenhout. Natuurlijke koude rokerij zonder aroma of kunstmatige kleurstoffen. Niet-gejodeerd, niet-fluoride. Goddelijke finishing touch op een gegrild stuk vlees of vis.
Portfolio (21)
Portugal, Santarém
Monte Safira is een premium fabrikant en exporteur van hoogwaardige Portugese producten, gespecialiseerd in rauwe olijfolie en traditionele charcuterie. Gevestigd in Portugal, is Monte Safira toegewijd aan het produceren van authentieke producten met behulp van traditionele methoden, gericht op consumenten die de smaken van hun thuisland zoeken. Het productassortiment van het bedrijf omvat extra v...
Portfolio (14)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIËNTEN: varkensvlees (89%), (herkomst Spanje), water, zout, melkproteïne, specerijen (met mosterd), dextrose, suiker, stabilisatoren (di- en polyfosfaten), smaakversterker E621, antioxidant (ascorbinezuur) en conserveermiddel (natriumnitriet). Natuurlijk gerookt. Kan sporen van soja bevatten.
Portfolio (28)
Duitsland, Bad Bentheim
... Per rooksessie kan maximaal 150 kg worden gerookt. Dit kan 2 tot 3 keer worden gedaan, waarna de gehele installatie moet worden afgebroken en gereinigd zodat alle afzettingen zoals teer en roet kunnen worden verwijderd. Dit is zeer belangrijk om te voorkomen dat deze deeltjes in het eindproduct terechtkomen. Smaak en gebruik Een mengsel van sparren- en beukenhout zorgt voor het intense rookaroma. Zwabisch gerookt zout harmoniseert perfect met eiergerechten, stoofschotels en typische Zwabische gerechten zoals linzen en worst. Ons gerookte zout is een natuurproduct. Natuurlijke vari…...
Portfolio (549)
Frankrijk, Quincampoix
...“Mezcal” – Wilde agave – Espadin – Fles van 0,7 liter 45% | agave espadin Oorsprong: San Luis del Río – Oaxaca – Mexico Producent: Koch Proefnotities: Neus: droog en mineraal, zeer licht gerookt. Een vleugje citroenmandarijn. Mond: zeer zacht in de smaak en met een extreem soepele textuur. De minerale tonen worden vergezeld door smaken van onderhout en komkommerwater. De afdronk is licht zout. Een zeer geslaagde espadin “mezcal” die kenmerkend is voor zijn terroir. Mezcal vervoerd per zeil aan boord van de Gallant in 2023.
Portfolio (18)
Frankrijk, Carquefou
...Onze demi-zoutlijn biedt de grote klassiekers van de vleeswaren, zoals de schenkel, de borst, de schouder,... en op traditionele wijze gerookt. Daarnaast bestaat het ook uit kits voor de bereiding van wintergerechten, assortiments zuurkool, klein gezouten linzen, potée, schouder à la diable, enz. We vergeten de gezellige momenten niet met de traditionele gerookte varkenshaas.
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...De zeer snelle slacht van onze vissen gebeurt volgens de traditionele Japanse techniek IKEJIME, die het dierenleed vermindert en zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit van het vlees en een lange houdbaarheid. De gerookte zalmfilet in sashimi-stijl wordt zorgvuldig geselecteerd uit onze mooiste filets. Deze worden ontdaan van graten, met droog zout gezouten en voorzichtig gerookt met beukenhout...
Portfolio (18)
Turkije, Çorum
...De kleinste maat, non-pareil (0-7 mm) natuurlijke kappertjes, worden in kleinere hoeveelheden geoogst omdat ze minder tijd in de natuur doorbrengen. Deze kleine kappertjes passen goed bij gerookt rundvlees en gerookte zalm, en zijn dankzij hun unieke smaak vaak een gourmet ingrediënt in de wereldkeuken. De non-pareil kaliber kappertjes van Naturelez, die in zout zijn bereid, bevatten geen...
Portfolio (10)
... rookzout. Zelfs bij krachtige groenten zoals rode biet een bijzondere smaakervaring. Ingrediënten: Peruaans Inca zout, cacaobonen+, Peruaanse Pacha Mama Espresso+, zwarte bergpeper+, gerookt zeezout. + uit gecontroleerde biologische teelt. BIO DE-ÖKO-006...
Portfolio (10)
...Gekruid met zout en specerijen, licht gerookt met eikenhout. Het is uitstekend om te sauteren en pasta gerechten zoals carbonara, amatriciana en elke pastasaus op smaak te brengen.
Portfolio (10)
Italië, Treviso
...Salume afkomstig van het anatomische deel van de buik van het rund, wordt gedurende een korte periode gezouten, daarna gewassen met stromend water, gekruid met peper en natuurlijke aroma's, gerijpt en op natuurlijke wijze gerookt. INGREDIËNTEN: gecertificeerd halal rundvlees, zout, peper (zoet of heet). Conservatiemiddelen E 250, E 252, E 300, specerijen en natuurlijke aroma's. KENMERKEN: vrij...
Portfolio (5)
Frankrijk, Landeleau
... het evenwichtige recept is het perfect voor mensen die op hun lijn en/of gezondheid letten. Deze pannenkoek is goed gebakken, met het oog op conservering. Hij kan koud gegeten worden als sandwich, of als ontbijt en bij de snack (met boter of met chocolade, jam...), en gevuld bij de lunch en het diner. Maaltijdidee: Voor de maaltijd kunt u hem vullen met alles wat u maar kunt bedenken: - boter, gruyère, ham, ei, - boter, gerookte zalm, citroensap - kaas, salade - worst - gerookt spek - met kleine groenten...
Portfolio (3)
Spanje, Peligros
...Kruidenmix (zonder zout) voor het kruiden en marineren van elk type vlees (gevogelte, varkensvlees, lam, rundvlees, enz.) en de daaropvolgende bereiding (barbecue, oven of grill). Formaat: Doos 4 kg, Pot 600g, Container 130...
Nederland, Urk
... delicatesse en wordt gerookt met jaren ervaring en volgens een geheim recept van zout- en kruiden mengels. Ook wordt er door het combineren met diverse houtsoorten de smaak verfijnd, en de juiste kleur en de typische geur verkregen. Daarnaast roken wij niet machinaal maar ambachtelijk op authentieke wijze. Onze gerookte vis is dan ook een bijzondere gezonde lekkernij en het proberen meer dan waard! Wij verkopen uitsluitend vis die op een verantwoorde manier is gevangen of gekweekt.
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
...THUISGEDROGEN GEKRUIDE RUNDVLEES (BEEF JERKY) is gemaakt van mager rundvlees van 100% Sloveense oorsprong, waarvan al het vet is verwijderd, in reepjes is gesneden en vervolgens gedroogd, wat bederf voorkomt. Gewoonlijk omvat dit drogen het toevoegen van zout om de ontwikkeling van bacteriën op het vlees te voorkomen en specerijen voor een betere smaak, voordat het vocht wordt verwijderd. Het woord "JERKY" is afgeleid van charki, dat afkomstig is uit de inheemse taal van de Noord-Amerikaanse Quechua, wat "gedroogd, gezouten vlees" betekent.
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Spanje, Colindres-Cantabria
Bij Linda Playa zijn we gespecialiseerd in de productie en verkoop van gezouten ansjovis. We spelen in op de behoeften van de nationale en internationale markt. We vervaardigen ansjovis en gezouten producten op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd in Colindres, een strategische locatie aan de Cantabrische Zee.
Frankrijk, Carentan
...De Société William & James is gevestigd in Carentan in Normandië. Ze is gespecialiseerd in het roken van hoogwaardige zalm en forel. Van de hele vis tot de verpakking van uw gerookte zalm verstrijkt er meerdere dagen waarin een strenge selectie wordt uitgevoerd, gevolgd door het zouten met droge zout, het roken op lage temperatuur en tenslotte het snijden van dunne plakken met een mes. Deze verschillende stappen waarborgen de kwaliteit van de producten van William & James, die gebaseerd is op ambachtelijk vakmanschap (Label Maître Artisan), de versheid en de kwaliteit van de grondstoffen.
Spanje, Murcia
We vertrekken vanuit dit gevoel van vertrouwen dat we een specerij kunnen aanbieden die zo natuurlijk en smakelijk is als gewone zout, maar veel gezonder omdat het natriumgehalte vermindert en ons ongeveer 30% van de calcium en kalium biedt die gezondheidsautoriteiten dagelijks aanbevelen. Het komt uit de regio Murcia, hoogwaardige zeezout, rijk aan sporenelementen, dat we verkrijgen uit de zoutpannen van het Natuurpark San Pedro del Pinatar. Met Feten brengen we de traditie en de liefde voor de natuur en de inheemse volkeren.
België, Jumet
Specialist in ambachtelijke kwaliteitsgerookte zalm. Het handmatig zouten met droge zout en de zachte koude rookbehandeling maken het tot een hoogwaardig product dat internationaal erkend wordt door specialisten in de sector. Naast de traditionele gerookte zalm zijn ook de gekookte en warmgerookte zalm, evenals de belle-vue zalm, een echte must geworden. Het handmatig snijden, dat continu wordt...
Spanje, Madrid
... behouden tot aan consumptie. Ons doel is om de Ziel van Spanje, zijn traditie en smaak, over te brengen via de meest representatieve producten van de Spaanse gastronomie: Jamón Ibérico de Guijuelo (Salamanca), Extra Vergine Olijfolie uit Jaén, Spaanse Rode Wijn met Oorsprongsbenaming Rioja, Ribera del Duero en Toro, en Gerookt Zout uit Sierra Nevada. Alma of Spain is een familieproject dat in 2014 is opgericht met de hoop de Ziel van Spanje, zijn traditie, zijn smaak en zijn cultuur dichterbij de rest van de wereld te brengen via een unieke gastronomie.
Duitsland, Berlin
...Als jong Berlijns startup hebben we ons ten doel gesteld om het meest intense kruiden voor vegetariërs en veganisten te ontwikkelen. "Het zout dat vlees vervangt" Productie: Voor ons rookzout gebruiken we hoogwaardig, Italiaans zeezout, want alleen de samenstelling daarvan laat de rookaroma's goed doordringen. Vervolgens wordt het in een speciale rookkamer in Italië tot 14 dagen koud gerookt met...
Spanje, Gijon
Officiële distributeurs en importeurs van kalkoenvleeswaren, nationaal, wij zijn groothandelaren. Een innovatief product in Spanje, dat een alternatief biedt voor de consumptie van varkensvleeswaren. Glutenvrij, laag in vet en zout, is het een 100% natuurlijk product. Wij distribueren groothandelsgewijs door heel Spanje. We hebben een online winkel waar je ons product als particulier kunt kopen. Als je op je gezondheid wilt letten, zijn kalkoenvleeswaren een geweldige optie, omdat het een vlees is dat laag is in vet.
Italië, Ravenna
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play