Italië, Radicofani
De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
Portfolio (48)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... sterk en intens, hoog in zout, met zure ondertonen en pittige, zure accenten die een diepe rijping aangeven. Herkomst: Palencia Type melk: Volle en rauwe melk van het Churra-schaap Type productie: Enzymatische stremming Rennet: Dierlijk rennet van lammeren Type familie: Gerijpte, ongekookte, geperste kaas met schimmel-/gewassen korst Rijping: Tussen de twaalf en vijftien maanden. ES: 70.22 MG/ES: 55% Ph: 5.3 CINa: 2%...
Portfolio (43)
Italië, Misano Adriatico
...Heerlijke snacks met verse Parmigiano Reggiano, gemaakt met DOP. 5 repen van 20g gerijpte kaas voor een heerlijke smaakervaring. Gezond, rijk aan calcium, eiwitten en smaak. Perfect als snelle snack of als een gezonde toevoeging aan je maaltijd.
Portfolio (200)
Polen, Warszawa, Poland
...Gouda is een Nederlandse gele kaas gemaakt van koemelk. Het is vernoemd naar de stad Gouda in Nederland. Het is een type gerijpte (semi) harde kaas. Gouda is een van de populairste kazen ter wereld. Het is beschikbaar in veel verschillende soorten, met verschillende vetgehaltes (de populairste: 45% en 48%) en vormen. Het heeft een milde smaak die sterker wordt naarmate het rijpingsproces langer duurt.
Portfolio (278)
Duitsland, Heidelberg
...Deze natuurlijke smaakstof voegt de typische smaak van een goede rijpe cheddar toe met een vleugje walnoot en hazelnoot. Het voegt een typische, hartige aromatische handtekening toe aan uw aperitiefgebakjes, taarten, gearomatiseerde kazen, sauzen, kipnuggets, hamburgers en ravioli.
Portfolio (74)
Italië, Milano
...Product van maart, het is een honing die de neiging heeft om snel te kristalliseren. In vloeibare staat heeft het een donker amberkleur met roodachtige reflecties, bij het kristalliseren krijgt het een bruin-oranje tint. De geur is gemiddeld intens en fris, het doet denken aan karamel, koffiedik, kamille, saffraan. Het aroma is gemiddeld intens en aanhoudend van toffee, tamarinde, zoethout. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met gerijpte en pittige kazen, verse en gekruide vleeswaren, porchetta en cotechino of gewoon gesmeerd op brood of toast voor het ontbijt.
Portfolio (116)
Italië, Martina Franca
Pioggia Store is een Italiaans bedrijf dat toonaangevend is in de productie en distributie van typische voedingsproducten uit Puglia, met een focus op export naar internationale en groothandelsmarkten. Dankzij een zorgvuldige selectie van grondstoffen, die uitsluitend afkomstig zijn van lokale teelt en veeteelt, garanderen we authentieke en hoogwaardige producten. Ons assortiment omvat verse kazen...
Portfolio (29)
Frankrijk, Saint-Martin-Du-Vivier
... nu gaat om Bordeaux, Bourgogne of wijnen uit andere regio's, elke rode wijn drukt de unieke kenmerken van zijn terroir uit. Genoten met rood vlees, stoofschotels of gerijpte kazen, is rode wijn de perfecte keuze om rijke en gastronomische maaltijden te begeleiden.
Bijpassende producten
Rode Wijn
Rode Wijn
Andere Producten
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
Italië, Sizzano
...Geregistreerde Oorsprongsbenaming (DOC) TYPE Rode Wijn Druivenras Nebbiolo 100% COMBINATIE Gerechten van geroosterd of gegrild vlees Gerechten met wit vlees Gerijpte kazen KLEUR Robijnrood AROMA Intens en aanhoudend Framboos Viooltje en sinaasappelbloesem Rode vruchten SMAAK Droog Goede body TEMPERATUUR: 18-20 °C ALCOHOL: 13% vol...
Portfolio (13)
Italië, Noci
...Provolone stagionato is een gerijpte kaas van gesponnen deeg, geproduceerd met uitsluitend koemelk, traditioneel met de hand verwerkt en gevormd, en gerijpt voor ongeveer 9 tot 12 maanden. Het heeft een gele kleur, een zeer romige consistentie, is van buiten hard en heeft een zeer intense en iets pittige smaak, uitstekend om te consumeren in schilfers of vergezeld van een goed glas wijn.
Portfolio (10)
Frankrijk, Marseille
... dat gebruikt wordt om hen te voeden, moeten afkomstig zijn uit het productiegebied van Grana Padano. Het afromen van de melk gebeurt op natuurlijke wijze, door de room door de zwaartekracht te laten stijgen terwijl de rauwe melk rust. Alleen de kazen die voldoen aan de voorschriften van het Consortium, zoals gespecificeerd in de specificatieregels en die minimaal 9 maanden gerijpt zijn, worden met het brandmerk Grana Padano gemarkeerd. De productie van Grana Padano vertegenwoordigt ongeveer 22% van de Italiaanse melkproductie en ongeveer 40% van de productie in zijn gebieden.
Portfolio (9)
Frankrijk, Esquiule
...De kaaswinkel Balaka is de specialist in boeren Ossau Iraty kaas. We kopen verse kazen en rijpen deze 4 tot 8 maanden in onze kelder in het Baskenland. Deze kazen worden uitsluitend geproduceerd door herders uit het Baskenland en de bergen van Béarn. Handmatige en ambachtelijke rijping. Deze kaas heeft een AOP. Beschermde oorsprongsbenaming.
Portfolio (8)
Frankrijk, LANGEAIS
...Het SANAIR®-assortiment (geregistreerd handelsmerk) bestaat uit producten die zijn vervaardigd uit copolymeer polypropyleen en zijn bedoeld voor het rijpen van uw kazen. Gemakkelijk te gebruiken door iedereen, de afmetingen zijn aangepast aan het Europese standaardformaat, waardoor u uw oppervlakken in kelders en tijdens transport kunt optimaliseren.
Portfolio (68)
...Ambachtelijk vervaardigd in Portugal met de melk van onze koeien, zoals al onze kazen, wordt onze D'Origem kaas een maand gerijpt. De textuur is semi-hard en de smaak is intens. Gewicht: 0,8 kg Gewicht: 1,2 kg...
Portfolio (21)
Spanje, Alaior-Menorca-Islas Baleares
... een kaas met een externe laag van verouderd bruin, een iets hardere textuur en een geëvolueerde, intense smaak en aroma's, met een lange persistentie in de mond. Kaas bekroond met de Super Gold medaille op de World Cheese Awards 2019-2020, bronzen medaille op de World Cheese Awards 2018-2019, 1e plaats in de categorie gerijpte kaas op de wedstrijd van de D.O.P. Mahón-Menorca 2018, gouden medaille op Gourmet Quesos 2017, 1e plaats in de categorie gerijpte kaas op de wedstrijd van de D.O.P. Mahón – Menorca 2017.
Portfolio (3)
Spanje, Malagón
...Geperst kaas gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk. Zachte schapenmelkkaas Rocinante - Rijpt 7 dagen. Halfgerijpte schapenmelkkaas Rocinante - Rijpt 3 maanden. Gerijpte schapenmelkkaas Rocinante - Rijpt 6 maanden.
Portfolio (8)
Spanje, Cuarte De Huerva
... bestreken met olijfolie. De olie dringt door in de kaas, waardoor deze wordt beschermd tegen onzuiverheden en tegelijkertijd de unieke smaak van de kazen van Boffard krijgt. Boffard produceert al meer dan 130 jaar kazen en is de officiële distributeur van het Koninklijk Paleis van de Spaanse kroon. Rijping: minimaal 8 maanden voor de grote kazen van 3 kg en 4 maanden voor de kleine van 1 kg.
Portfolio (10)
Spanje, Totanes
... drie soorten melk. De gerijpte kaas heeft een rijpingsperiode van drie tot zes maanden. Al onze kazen zijn gemaakt zonder voedingsadditieven en zijn vrij van lysozymen, natamycine en sorbaten. Glutenvrij.
Portfolio (6)
Italië, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana is een dynamisch bedrijf dat actief is in de Toscaanse agrovoedingssector, waaronder de producten met het merk Agriqualità van de Amiata en het gebied van de Val di Paglia, die het resultaat zijn van een productieketen die sinds 2005 is ontstaan, en die is begonnen met de goedkeuring voor certificering door de regio Toscane. In het bijzonder zijn de gecertificeerde producten beste...
Portfolio (7)
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.
Turkije, Istanbul
Onze bedrijfsnaam is Mersoy, gevestigd in Istanbul en Elazig. Wij zijn producent van kaas, jam, halva en Turkse lekkernijen met een breed assortiment. Ons hoofdkantoor en een deel van onze productiefaciliteit bevinden zich in Istanbul, en we hebben ook een speciale kaasfabriek in Elazig. Het hoofdkantoor is gelegen in Mega Center, een industrieel gebied voor voedsel en dranken. We hebben 2 merken:...
Portfolio (1)
...Het is de jongste Parmigiano Reggiano, die net 12 maanden oud is geworden. Dit is de minimale rijpingstijd zodat het Consortie de D.O.P.-benaming kan toekennen. De kaas is nog zacht en glad, bijzonder geschikt voor wie de zachtere en zoetere smaken van melk verkiest. Door experts wordt het 'vers' of 'voor het koken' genoemd, omdat het nog niet de korreligheid heeft die kenmerkend is voor meer gerijpte varianten.
Portfolio (3)
Turkije, Istanbul
... opgeslagen in speciale koude opslagruimtes met hoge luchtvochtigheid, in jute zakken. De Ariste Trakya Eski Kaşar kaas wordt elk jaar geproduceerd in onze contractmelkerijen, net als alle gerijpte kazen, met schirden-gist.
Portfolio (5)
Spanje, Granada
... nuances van drop. Lang en persistent. Aanbevolen serveertemperatuur: 17℃ Aangeraden combinaties: Geschikt voor traditionele stoofschotels (stoofpotten, gekookte gerechten), geroosterd vlees en vette vis. Versterkt de smaken van vleeswaren, patés en gerijpte kazen. De wijngaarden liggen aan de voet van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau: het Hoge Andalusië. Wijnmakerij geïntegreerd in het Centrum voor Excellentie van de Agrovoedingssector van Granada.
Portfolio (5)
Slovenië, Ljubljana
... eiken) en nog eens 6 maanden in de flessen. Rijping potentieel: 2018 - 2028. Kenmerken: De kleur is diep robijnrood. Het bouquet biedt zowel jeugdige als rijpe noten. Het ruikt naar rijpe donkere rode en zwarte vruchten en chocolade met een hint van hout. De wijn is droog in de mond met een fluweelachtige textuur en flexibele tannines. Zeer intens en fruitig karakter, maar toch voel je een elegante frisheid. Voedselcombinaties: Goed bij steak, wildterrine of geroosterde eend. Past ook goed bij pasta, risotto en gerijpte kazen. Serveertemperatuur: 14 - 16° C.
Portfolio (10)
Italië, Nave
... Barolo. Voorgestelde combinaties Rood vlees, wild, porcini-paddenstoelen, truffel en gerijpte kazen. Opmerkingen Bevat sulfieten. Capaciteit: 0.75l Code: 07003 Categorie: Rood Alcoholpercentage: 15% vol. Land: Italië Regio: Piemonte Druivenrassen: Nebbiolo 100% Kleur: Intense granaat...
Portfolio (46)
...Alcoholpercentage: ±14% Gastronomische pairing: verfijnde wijn die perfect samengaat met even aristocratische gerechten, zoals fondue, wildgerechten en sommige gerijpte kazen. Serveren op een temperatuur van ongeveer 18°C. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 beoordeling 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spanje 2017 zilveren medaille...
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play