... gefermenteerd in temperatuurgecontroleerde roestvrijstalen tanks Gerijpt in tanks om de frisheid van het fruit te behouden Druivensoorten 53% Cabernet Sauvignon 37% Merlot 10% Cabernet Franc PROEFNOTITIES Versierd met een prachtige paarse robe, onthult Château Talusson een bloemige neus en frisse rode fruitnoten. De smaak is soepel, met een tedere fruitigheid, waardoor het direct toegankelijk is. VOEDSELCOMBINATIES Château Talusson past perfect bij gegrild vlees, sauzige gerechten of fruitgebaseerde desserts. Serveer tussen 16°C en 18°C (60°F en 64°F).
Portfolio (96)
Roemenië, Giurgiu County
...geperst op koude, dubbel gefilterd Ingrediënten: 100% koudgeperste extra vierge zonnebloemolie Verpakking: - Fles van 500 ml Oorsprong: Roemenië Gebruikssuggesties: Koudgeperste zonnebloemolie kan worden gebruikt in borsjt, romige soepen, voorgerechten, bruschetta, pasta, steaks, salades en vele andere veganistische gerechten. Het wordt ook vaak gebruikt om vlees te marineren, omdat het 100% natuurlijk is. Bewaring: Bewaren op een koele en donkere plaats.
Portfolio (17)
Duitsland, Bruckmühl
... de lengte geperst, waardoor het zijn perfecte vorm krijgt. De voortstuwingsstempel en de aanslagplaat bepalen op basis van het streefgewicht de dikte van de plakken. Flexibel, driedimensionaal vormen Hoogste snijkwaliteit (met en zonder bot) door optimale 'schuifsnede' Parallelle snijgeleidingen door aanslagplaat (parallelle kotelet) Flexibiliteit (toepassingsmogelijkheden van de machine): met bot, zonder bot, butterfly-snit Plakdikte vanaf 2 mm Verschillende aflegvariaties Portionering gewichtsgenau/resteoptimalisatie...
Portfolio (9)
Duitsland, Bad Bentheim
... heeft een witte kleur en een tamelijk mysterieuze geur. Gezonde eigenschappen Kokosolie en toepassingen Kokosolie extra virgin is bijzonder populair en dat heeft duidelijke redenen. In korte tijd heeft extra vierge kokosolie zich opgewerkt tot één van de populairste oliën ter wereld. Kokosolie biologisch kan op talloze manieren worden toegepast: verwerkt in gerechten, of bijvoorbeeld als heerlijk ontspannende massageolie. Het vet van kokosolie heeft een heel andere structuur en samenstelling dan vet dat u tegenkomt in frituursnacks of in zuivel en vlees. Kok…" ...
Portfolio (549)
Nederland, Rotterdam
...Deze milde extra vergine olijfolie, koud geperst uit heerlijke Kalamata of in de variante Trilie is licht fruchtig, boterachtig en zach van smaak. Alles wordt lekkerder met deze olijfolie: salades, soepen, groenten, vlees, vis, aardappels, pasta, etc...Deze olie kan je heel goed zowel koud als warm gebruiken. Prima voor bakken, braden en frituren. ...
Portfolio (2)
...Dit sappig stukje vlees is gemaakt van verse kipfilethaasjes, dus geen geperst of gemengd kippenvlees, maar vers, natuurlijk vlees. Deze zijn gesneden uit het binnenste stuk van de heerlijk malse en smakelijke Maïski kipfilets. Daarna worden deze filetstukken gepaneerd met de gesmaakte en krokante panade van Maïski die bestaat uit geselecteerde cornflakes. Receptsuggestie: Maïski gele couscous...
Portfolio (33)
Frankrijk, Roubia
... structuur gecombineerd met een aromatische densiteit gedragen door elegant fruit. Het vlees is zacht. Vrouwelijke Rhône-wijn.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nWintergerechten, gemarineerd vlees, BBQ-ribs, wild. Krachtige romige kazen.\nPrestigieuze wijn. Ideaal te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto Gewicht (kg): 1,5\nAlcoholpercentage (%): 14,5"}...
Portfolio (28)
Hongarije, Szeged
... praktisch ideaal in elke situatie waarin we pure knoflooksmaak aan een gerecht willen toevoegen. Het is een uitstekende optie voor vlees, pasta's, salades, bijgerechten, maar natuurlijk laat het ons ook niet in de steek als we een smakelijke huisgemaakte "lángos" willen op smaak brengen.
Portfolio (5)
Italië, Besnate
... verkrijgbaar in dubbelgelaagd verzinkt geperst staal. De POLY-D wielen kunnen worden gebruikt op trolleys voor de voedingsindustrie, leerindustrie, apparatuur en trolleys voor de vlees- en visindustrie, slachthuizen, ijsmachinerie en bloementrolleys.
Portfolio (10)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Turkije, Canakkale
...wordt het verkregen tot +270C zonder warmtebehandeling. Alle fasen van onze Dardanos Fine Food Extra Virgin Olijfolie merkproducten, van tuinieren tot consumenten gebruik, zijn gerapporteerd en traceerbaar. Aciditeitswaarde: max. 0,6% Het persproces vindt plaats bij een maximum van 77 °F. (25 °C) Voorbereide producten worden opgeslagen bij een maximum van 64,4 °F - 68ºF in speciaal geconditioneerde magazijnen. (18°C - 20°C) Geplukte olijven worden binnen een maximum van 8 uur geperst. Er zijn geen kleurstoffen, additieven of zoetstoffen toegevoegd.
Portfolio (5)
Frankrijk, Carquefou
... zelfbedieningsafdeling, onder beschermende atmosfeer, in vaste gewichten of in de traditionele afdeling, de saucisserie is uitsluitend in natuurlijke darmen geperst. Er is ook een "Porc Bio du centre" lijn in chipolatas van 55g en saucisse van 125g.
Frankrijk, Saint Cannat
... thermoreguleerd rond 16-18°C. PROEFNOTITIES Mooie lichtroze kleur, frisse fruitige smaak. Verfijnd en delicaat in de mond, een goed jaar. Een gastronomische wijn. U zult onze Bandol rosé wijn bijzonder waarderen bij vis, gegrild vlees, bouillabaisse, gevogelte… Of als aperitief. Geserveerd op ongeveer 13°C...
Portfolio (46)
Duitsland, Elsterberg
... geperst, blijven de soepele vezels over. Deze hebben een hoge vormstabiliteit en zijn zeer slijtvast. De tot garen gesponnen vezels worden onder andere gebruikt in de touwproductie. In vergelijking met langhanftouwen heeft sisal een ongeveer 20% lagere breuksterkte. Het heeft echter een betere weersbestendigheid. Wanneer het touw vochtig wordt, krimpt het! Hoe droger het wordt, hoe langer het weer wordt.
Portfolio (10)
Duitsland, Niederkrüchten
... voor het bereiden van salades of dressings. Doordat het is afgeleid van de hazelnoot, heeft de olie een nootachtige, zoete smaak. Met 78% heeft hazelnootolie een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren. De olie wordt gewonnen uit de noot van de hazelnootstruik. De noten worden zonder speciale voorbereiding geperst en er ontstaat een koude olie. Naast de koude keuken kan de olie ook worden gebruikt voor het bakken van vlees of fungeren als smaakmaker in andere gerechten. Ook wordt de olie gebruikt in massageoliën of huidoliën. Vanwege zijn hoge...
Portfolio (93)
België, Brugge
...De Brugse Vleescentrale is een marktgericht bedrijf waar het eindproduct, 'vers vlees en vleesbereidingen klaar voor consumptie', een centrale plaats inneemt.
België, Wommelgem
Vleeswaren, handel.
Italië, Caltrano
...Het Salumificio Sant'orso bevindt zich in Calltreno, in de provincie Vicenza, aan de voet van het plateau van Asiago. Wij produceren salami zonder GMO, zonder melkderivaten, zonder gluten, zonder allergenen. Onze productie bestaat uit een compleet assortiment zoete en pittige salami, en daarnaast een ruime keuze aan rauwe en gekookte pancetta, allemaal geperst voor een betere opbrengst tijdens het gebruik. Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken: www.salumisantorso.it...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play