Duitsland, Heidelberg
...Tijmvlokken 20-60 zijn gedroogde en grof gesneden dragonbladeren met een unieke, lichtzoete en anijsachtige smaak. Ze worden vaak gebruikt in de Franse keuken, sauzen en dressings.
Portfolio (74)
Frankrijk, Castelnaudary
...Geniet samen van deze heerlijke varkenshaas met Marokkaanse tijm en twee soorten mosterd, geïnspireerd op de beste brasserieën. Zorgvuldig bereid met varkensvlees van Franse oorsprong, is dit recept vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma's en conserveermiddelen.
Portfolio (56)
... fermentatie in roestvrijstalen tanks bij gecontroleerde temperatuur Rijping in tanks om de frisheid van het fruit te behouden CÉPAGES 53 % Cabernet Sauvignon 37% Merlot 10% Cabernet Franc DÉGUSTATIE Met een mooie paarse kleur onthult Château Talusson een bloemige neus en tonen van verse rode vruchten. De smaak is soepel, met een zachte fruitigheid die het toegankelijk maakt vanaf nu. ACCORDS MET & WIJNEN Château Talusson is ideaal bij gegrild vlees van de barbecue, sauzen of desserts op basis van fruit. Serveren tussen 16° en 18°C.
Portfolio (96)
Duitsland, Bad Bramstedt
... citrusvruchten. Taboulé uit het Oosten, Provençaals pistou, Frankfurter groene sauzen – van het voormalige eenvoudige soepkruid is een internationaal geliefde specerij ontstaan. Peterselie geeft bijna alle hartige gerechten een uitgebalanceerde basis smaak. Koude gerechten zoals salades, eieren, rauwkost en dips op basis van kwark, roomkaas of yoghurt krijgen met wat peterselie een kruidig-frisse afwerking. Maar ook warme gerechten zoals lichte sauzen, visbereidingen, gevogelte en vullingen voor braadstukken laten...
Portfolio (89)
Frankrijk, Arengosse
... sauzen. Ingrediënten: Ongezuiverde Franse bietsuiker, natuurlijk ananasaroma, natuurlijke gele kleurstof. Kenmerken: - PET-fles van 100 g. - Ongezuiverde Franse bietsuiker. - Natuurlijk ananasaroma. - Zonder additieven of kunstmatige conserveermiddelen. Gebruik: Voeg een zonnige toets toe aan uw warme dranken, desserts, gebak (meringues, slagroom...) maar ook aan ijs, yoghurt. Voeg naar smaak toe voor een onweerstaanbare tropische smaak. Bewaaradvies: Bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht. Referentie:SUCRE0007A...
Portfolio (200)
Duitsland, Bad Bentheim
... gebruikt is het vooral populair in de Italiaanse en Franse keuken. Basilicum en tomaat is een uitstekende combinatie. Sprenkel daarom eens wat over de tomatensoep. Verder doet dit groene heilige kruid het goed in soepen en sauzen, pesto’s, kaas, vis- en vleesgerechten en salades. Smaakt ook heerlijk op een uitsmijter. Zo laat mogelijk toevoegen is het advies om zoveel mogelijk de smaak te behouden." ...
Portfolio (549)
Frankrijk, Wissous
West-Indies Distribution is een importeur en distributeur van exotische producten, voornamelijk uit de Antillen (Guadeloupe, Martinique, Guyane en La Réunion). Wij hebben de grootste keuze aan producten, variërend van droge, verse, diepgevroren tot fruit en groenten. Levering in Frankrijk en internationaal. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers van over de hele wereld om versheid, kwalitei...
Portfolio (186)
Frankrijk, Mietesheim
... sauzen of vinaigrettes! Ingrediënten: Mierikswortelwortels, water, melk, zonnebloemolie, zout, gemodificeerd zetmeel, zuurteregelaar: citroenzuur, verdikkingsmiddel: xanthaangom, natuurlijke aroma, conserveermiddel: natriumsulfiet. Verkrijgbaar in potjes van 100g, 140g, 200g, emmers van 1kg, 2kg, 3kg, 10kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Cénac
... complex, de tannines zijn soepel en elegant met een ronde afdronk. Algemene indruk Deze wijn past zeer goed bij tajines of sauzen. Product: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Gerijpt in eiken vaten Oppervlakte: 0,5 ha Druivensoort: 100% Merlot Terroir: klei-kalkgrond - Plateau Kleur: Donkerrood...
Portfolio (9)
Duitsland, München
... textuur resulteert in een verfijnde delicatesse die vooral in de Franse keuken zeer gewaardeerd wordt. Deze elegante paddenstoelen zorgen voor een bijzondere smaaksensatie en zijn uitstekend geschikt als voorgerecht, voor het verfijnen van sauzen en roerbakgerechten, evenals voor het bereiden van verfijnde risotto's. Voor gebruik de gedroogde paddenstoelen met water overgieten en ongeveer 30 minuten...
Portfolio (28)
Zwitserland, Gossau
...Ja, grootmoeders saladedressing is de beste. We kunnen echter met trots zeggen dat ook onze dressings zich niet hoeven te verstoppen! Of het nu Franse, Italiaanse of zelfs bereidingen van de Stille Oceaan zijn. We zijn ervan overtuigd dat u de dressing in volle teugen zult genieten. Ook vrienden van de vleesloze keuken komen niet aan hun trekken. De dressings zijn er ook in vegetarische varianten.
Portfolio (16)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
... Brissac. PROEFNOTITIES: Intense rode kleur. Mooie aromatische expressie van rode en zwarte vruchten. Voluptueuze en complexe mond met een combinatie van cassis, viooltjes en houtachtige tonen. COMBINATIE GERECHT/WIJN: Charcuterie, smaakvolle vleesgerechten, wild, sauzen en kazen. DIENSTTEMPERATUUR: 17°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Passa
...50% Syrah 40% Carignan 10% Grenache Noir Deze wijn, gemaakt van syrah, carignan en grenache noir, is geoogst op optimale rijpheid. Hij komt van oude wijnstokken die groeien op klei-zandachtige bodems, gelegen aan de voet van de Albères en de Pic du Canigou. Neus met aroma's van rode vruchten en zoethout. In de mond rond en in balans. Ideaal bij sauzen, konijn, wild, lam, of bij gerijpte kazen en natuurlijk heerlijk bij chocolade desserts. Certificering: biologisch...
Portfolio (14)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... pittige smaak maakt het zeer populair in de bereiding van siropen, cocktails, als infusie na de maaltijd en in ijsthee. Franse plant geproduceerd in biologische landbouw, afkomstig uit permacultuur, met de hand geplukt en gedroogd op rekken volgens de traditionele droogmethode. Latijnse naam: Mentha gracilis Vorm: gedroogde bladeren...
Portfolio (22)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De piment d’Espelette A.O.P. is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken en meer in het bijzonder de Baskische keuken. Afkomstig uit de stad Espelette in het zuidwesten van Frankrijk, zal deze peperpuree een fruitige en pittige toets aan uw sauzen toevoegen of gewoon dienen als een pittige condiment. De peper is een...
Portfolio (30)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Bijpassende producten
Dragon
Dragon
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
ufs.country_names.RU, Moscow
... smaak te brengen: het past goed bij omeletten en veel soorten sauzen. Gebruik voor Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, lunchgerechten, dranken, zoete gerechten. Smaak kruidig, licht pittig, verfrissend Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 23 Vetten (g / 100g)… 7,0 Koolhydraten (g / 100g)… 50 Energiewaarde (kcal / 100g)… 360...
Portfolio (178)
Frankrijk, Guenange
... specerijen en Provençaalse kruiden zorgen voor een zachte geur in het recept. U kunt het gebruiken als condiment, als aanvulling op sauzen, voor uw 'palettes à la Diable', uw groentewoks en vooral voor uw kip! Ingrediënten: MOSTERD uit Alsace 41% (water, mosterdzaad, azijn, zout, specerijen, natuurlijke aroma's, natriumbisulfiet), IGP-honing uit Alsace 20%, citroensap, azijn, knoflook, zout, gember, Provençaalse kruiden Gemaakt in Frankrijk 250 ml 0 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Frankrijk, Paris
Portfolio (1)
Frankrijk, Fosses
... partnerschap opgezet met een ambachtelijke bakkerij die zich aanpast aan hun behoeften en hun creativiteit - Hun sauzen zijn niet industrieel maar ter plaatse gemaakt - Ze zijn trots op hun achtergrond door de basisprincipes van hun bedrijf in hun concept te integreren: de street food Wat de service betreft: snelheid van uitvoering en kwaliteit van de ontvangst zijn de sleutelwoorden. Alles is...
België, Genappe
... onder zijn eigen merk of onder het merk van zijn klanten. In zijn vakgebied voldoet Top Quality aan de definitie van ambachtsman zoals beschreven door de Franse wetgeving, namelijk een KMO met minder dan 10 personen die over de vereiste kwalificaties beschikt, gecertificeerd door een diploma of een opleiding van tien jaar in de sector. Zijn aanpak staat in contrast met de industrie met zijn arsenaal "alles om het echt te laten lijken" en om smaak te geven. Zijn motto is het RESPECT voor de consument boven alles en een constante zoektocht naar verbetering van de geproduceerde producten.
Frankrijk, Longessaigne
... supplementen. De producten die aan u worden aangeboden zijn bedoeld om te voldoen aan uw verschillende doelen, van gewichtstoename tot verbetering van uithoudingsvermogen en gewichtsverlies. Naast de verkoop van voedingsproducten (eiwitrepen, sauzen en vetarme kruiden). Online winkel gewijd aan fitness, bodybuilding, schoonheid en gezondheid die supplementen, apparatuur, materialen, kleding en accessoires van Franse kwaliteit aanbiedt. Opgericht door een gepassioneerde voor gepassioneerden.
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Frankrijk, LE BOURGET
... professionals in de horeca en de voedingsindustrie in staat om perfect in de behoeften van hun klanten te voorzien. Met zijn 5 actieve magazijnen in Frankrijk, in Parijs, Lyon, Bordeaux, Straatsburg en Marseille, dekt het bedrijf het hele Franse grondgebied. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Frankrijk, Vaulx En Velin
Het is aan de zuidkust van de Middellandse Zee, in Tunesië, dat het bedrijf SUNANTIPASTI, een Tunesisch-Franse alliantie, zich heeft gevestigd: dit land, rijk aan vruchtbare en zonnige gronden, staat vol met groenten van de meest verfijnde smaken. Tunesië is ook een van de grootste olijfolieproducenten, met een fruitige olie die erkend wordt over de grenzen heen.
Frankrijk, Champsac
...Innovatie en respect voor de Franse gastronomische tradities zijn vandaag de dag, net als gisteren, de twee leidende principes van het huis DELOUIS. Om deze principes in de praktijk te brengen, beschikt het huis DELOUIS over een eigen R&D-laboratorium. Franse fabrikant van mosterd, kruiden en smaakmakers. Uitvinder van azijn met verse frambozen. In 1991 heeft het huis DELOUIS de eerste mayonaise zonder conserveermiddelen uitgevonden. Fabrikant van emulgerende vinaigrettes met oude mosterd of Dijon-mosterd.
Frankrijk, Bergerac
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie...
Frankrijk, Port-saint-louis-du-rhône
... wijn,... De sauzen: tomatensaus met mosselen, met ansjovis, met vis en de mousses: zalmmousse, tonijnmousse met fijne kruiden, makreelmousse met witte wijn, sardinemousse met whisky, ansjovis, tapenade, rouille,... De nieuwe producten: viscouscous met groenten, inktvis met broccoli in schaaldierensaus, inktvis gekookt in wijn.
België, Wavre
Sinds meer dan 30 jaar concentreert Ets.J.L.Lambert zich op topproducten voor de fijnproever. Het gamma strekt zich uit van fijne thee en infusen, oliën en azijnen, sauzen, aperitieven, ambachtelijke visconserven of onweerstaanbare foie gras tot de meest verrukkelijke koekjes, confituren of chocoladetabletten. De meeste referenties komen uit Frankrijk, daar zijn de verdiensten van de Franse...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play