Frankrijk, Castelnaudary
...Geniet samen van deze heerlijke varkenshaas met Marokkaanse tijm en twee soorten mosterd, geïnspireerd op de beste brasserieën. Zorgvuldig bereid met varkensvlees van Franse oorsprong, is dit recept vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma's en conserveermiddelen.
Portfolio (56)
... fermentatie in roestvrijstalen tanks bij gecontroleerde temperatuur Rijping in tanks om de frisheid van het fruit te behouden CÉPAGES 53 % Cabernet Sauvignon 37% Merlot 10% Cabernet Franc DÉGUSTATIE Met een mooie paarse kleur onthult Château Talusson een bloemige neus en tonen van verse rode vruchten. De smaak is soepel, met een zachte fruitigheid die het toegankelijk maakt vanaf nu. ACCORDS MET & WIJNEN Château Talusson is ideaal bij gegrild vlees van de barbecue, sauzen of desserts op basis van fruit. Serveren tussen 16° en 18°C.
Portfolio (96)
Frankrijk, Arengosse
... sauzen. Ingrediënten: Ongezuiverde Franse bietsuiker, natuurlijk ananasaroma, natuurlijke gele kleurstof. Kenmerken: - PET-fles van 100 g. - Ongezuiverde Franse bietsuiker. - Natuurlijk ananasaroma. - Zonder additieven of kunstmatige conserveermiddelen. Gebruik: Voeg een zonnige toets toe aan uw warme dranken, desserts, gebak (meringues, slagroom...) maar ook aan ijs, yoghurt. Voeg naar smaak toe voor een onweerstaanbare tropische smaak. Bewaaradvies: Bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht. Referentie:SUCRE0007A...
Portfolio (200)
Frankrijk, Wissous
West-Indies Distribution is een importeur en distributeur van exotische producten, voornamelijk uit de Antillen (Guadeloupe, Martinique, Guyane en La Réunion). Wij hebben de grootste keuze aan producten, variërend van droge, verse, diepgevroren tot fruit en groenten. Levering in Frankrijk en internationaal. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers van over de hele wereld om versheid, kwalitei...
Portfolio (186)
Frankrijk, Mietesheim
... sauzen of vinaigrettes! Ingrediënten: Mierikswortelwortels, water, melk, zonnebloemolie, zout, gemodificeerd zetmeel, zuurteregelaar: citroenzuur, verdikkingsmiddel: xanthaangom, natuurlijke aroma, conserveermiddel: natriumsulfiet. Verkrijgbaar in potjes van 100g, 140g, 200g, emmers van 1kg, 2kg, 3kg, 10kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
... Brissac. PROEFNOTITIES: Intense rode kleur. Mooie aromatische expressie van rode en zwarte vruchten. Voluptueuze en complexe mond met een combinatie van cassis, viooltjes en houtachtige tonen. COMBINATIE GERECHT/WIJN: Charcuterie, smaakvolle vleesgerechten, wild, sauzen en kazen. DIENSTTEMPERATUUR: 17°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Passa
...50% Syrah 40% Carignan 10% Grenache Noir Deze wijn, gemaakt van syrah, carignan en grenache noir, is geoogst op optimale rijpheid. Hij komt van oude wijnstokken die groeien op klei-zandachtige bodems, gelegen aan de voet van de Albères en de Pic du Canigou. Neus met aroma's van rode vruchten en zoethout. In de mond rond en in balans. Ideaal bij sauzen, konijn, wild, lam, of bij gerijpte kazen en natuurlijk heerlijk bij chocolade desserts. Certificering: biologisch...
Portfolio (14)
Frankrijk, Paris
Portfolio (1)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... pittige smaak maakt het zeer populair in de bereiding van siropen, cocktails, als infusie na de maaltijd en in ijsthee. Franse plant geproduceerd in biologische landbouw, afkomstig uit permacultuur, met de hand geplukt en gedroogd op rekken volgens de traditionele droogmethode. Latijnse naam: Mentha gracilis Vorm: gedroogde bladeren...
Portfolio (22)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De piment d’Espelette A.O.P. is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken en meer in het bijzonder de Baskische keuken. Afkomstig uit de stad Espelette in het zuidwesten van Frankrijk, zal deze peperpuree een fruitige en pittige toets aan uw sauzen toevoegen of gewoon dienen als een pittige condiment. De peper is een...
Portfolio (30)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Bijpassende producten
Dragon
Dragon
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Cénac
... complex, de tannines zijn soepel en elegant met een ronde afdronk. Algemene indruk Deze wijn past zeer goed bij tajines of sauzen. Product: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Gerijpt in eiken vaten Oppervlakte: 0,5 ha Druivensoort: 100% Merlot Terroir: klei-kalkgrond - Plateau Kleur: Donkerrood...
Portfolio (9)
Frankrijk, Guenange
... specerijen en Provençaalse kruiden zorgen voor een zachte geur in het recept. U kunt het gebruiken als condiment, als aanvulling op sauzen, voor uw 'palettes à la Diable', uw groentewoks en vooral voor uw kip! Ingrediënten: MOSTERD uit Alsace 41% (water, mosterdzaad, azijn, zout, specerijen, natuurlijke aroma's, natriumbisulfiet), IGP-honing uit Alsace 20%, citroensap, azijn, knoflook, zout, gember, Provençaalse kruiden Gemaakt in Frankrijk 250 ml 0 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Frankrijk, Longessaigne
... supplementen. De producten die aan u worden aangeboden zijn bedoeld om te voldoen aan uw verschillende doelen, van gewichtstoename tot verbetering van uithoudingsvermogen en gewichtsverlies. Naast de verkoop van voedingsproducten (eiwitrepen, sauzen en vetarme kruiden). Online winkel gewijd aan fitness, bodybuilding, schoonheid en gezondheid die supplementen, apparatuur, materialen, kleding en accessoires van Franse kwaliteit aanbiedt. Opgericht door een gepassioneerde voor gepassioneerden.
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Frankrijk, LE BOURGET
... professionals in de horeca en de voedingsindustrie in staat om perfect in de behoeften van hun klanten te voorzien. Met zijn 5 actieve magazijnen in Frankrijk, in Parijs, Lyon, Bordeaux, Straatsburg en Marseille, dekt het bedrijf het hele Franse grondgebied. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Frankrijk, Vaulx En Velin
Het is aan de zuidkust van de Middellandse Zee, in Tunesië, dat het bedrijf SUNANTIPASTI, een Tunesisch-Franse alliantie, zich heeft gevestigd: dit land, rijk aan vruchtbare en zonnige gronden, staat vol met groenten van de meest verfijnde smaken. Tunesië is ook een van de grootste olijfolieproducenten, met een fruitige olie die erkend wordt over de grenzen heen.
Frankrijk, Champsac
...Innovatie en respect voor de Franse gastronomische tradities zijn vandaag de dag, net als gisteren, de twee leidende principes van het huis DELOUIS. Om deze principes in de praktijk te brengen, beschikt het huis DELOUIS over een eigen R&D-laboratorium. Franse fabrikant van mosterd, kruiden en smaakmakers. Uitvinder van azijn met verse frambozen. In 1991 heeft het huis DELOUIS de eerste mayonaise zonder conserveermiddelen uitgevonden. Fabrikant van emulgerende vinaigrettes met oude mosterd of Dijon-mosterd.
Frankrijk, Bergerac
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie...
Frankrijk, Colombes
... en Deliveroo. In uw restaurant in Colombes profiteert u van kwaliteitsvlees tegen de beste prijs. De menu's zijn beschikbaar vanaf €9,90 's middags en €12,90 's avonds doordeweeks. De gerechten variëren van €9,90 tot €49,90. Om uw vlees te vergezellen, biedt Le Shérif onbeperkte huisgemaakte bijgerechten en sauzen aan. Ontdek de beste stukken rundvlees van Franse afkomst en ras, zoals entrecôte...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play