Duitsland, Heidelberg
...Tijmvlokken 20-60 zijn gedroogde en grof gesneden dragonbladeren met een unieke, lichtzoete en anijsachtige smaak. Ze worden vaak gebruikt in de Franse keuken, sauzen en dressings.
Portfolio (74)
Duitsland, Bad Bramstedt
... citrusvruchten. Taboulé uit het Oosten, Provençaals pistou, Frankfurter groene sauzen – van het voormalige eenvoudige soepkruid is een internationaal geliefde specerij ontstaan. Peterselie geeft bijna alle hartige gerechten een uitgebalanceerde basis smaak. Koude gerechten zoals salades, eieren, rauwkost en dips op basis van kwark, roomkaas of yoghurt krijgen met wat peterselie een kruidig-frisse afwerking. Maar ook warme gerechten zoals lichte sauzen, visbereidingen, gevogelte en vullingen voor braadstukken laten...
Portfolio (89)
Duitsland, Bad Bentheim
... gebruikt is het vooral populair in de Italiaanse en Franse keuken. Basilicum en tomaat is een uitstekende combinatie. Sprenkel daarom eens wat over de tomatensoep. Verder doet dit groene heilige kruid het goed in soepen en sauzen, pesto’s, kaas, vis- en vleesgerechten en salades. Smaakt ook heerlijk op een uitsmijter. Zo laat mogelijk toevoegen is het advies om zoveel mogelijk de smaak te behouden." ...
Portfolio (549)
Duitsland, München
... textuur resulteert in een verfijnde delicatesse die vooral in de Franse keuken zeer gewaardeerd wordt. Deze elegante paddenstoelen zorgen voor een bijzondere smaaksensatie en zijn uitstekend geschikt als voorgerecht, voor het verfijnen van sauzen en roerbakgerechten, evenals voor het bereiden van verfijnde risotto's. Voor gebruik de gedroogde paddenstoelen met water overgieten en ongeveer 30 minuten...
Portfolio (28)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play