Frankrijk, Bordeaux
... sulfiet die nodig is voor een goede bewaring van de wijn aanzienlijk te verminderen. Druivensoorten: Merlot (95%), Cabernet Franc (5%) Producent: Familie Schmid-Haguenin in Saint-Germain-de-la-Rivière (33240) Verpakkingen en formaten: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2019...
Portfolio (93)
Frankrijk, Calvi
...Cépages : Sciaccarellu en Niellucciu (40/60) 15 jaar 25 hl/hec Récolte : handmatig (10.000 flessen) Vinificatie : zonder sulfiet. De oogst is gedeeltelijk ontsteeld, roestvrijstalen tank met temperatuurregeling. In de tank en gisting. Fermentatie bij 24 tot 28°C. Dagelijkse pigeage en luchtige remontages. Maceratie van 4 tot 5 weken afhankelijk van de druivensoorten voor dit oogstjaar. Afvoer en...
Portfolio (5)
Frankrijk, Paris
HECOSFAIR, Wees een Held ! HECOSFAIR, een solidariteitsmerk van uitzonderlijke, biologische fairtrade & crueltyfree producten, biedt u de mogelijkheid om gezond te eten en ecologisch, ethisch, duurzaam te consumeren, sinds 2019. - HECOSFAIR won in 2021 de award voor Best Crueltyfree Grocery Brand France van LUXLife Magazine. - Ook in 2021 stonden enkele van de delicatessenproducten van HECOSFAIR...
Portfolio (133)
Frankrijk, Malataverne
... geschiedenis. VINIFICATIE Mechanische nachtelijke oogst. Korte schilweking. Persen. Gecontroleerde alcoholische fermentatie met geblokkeerde malolactische fermentatie. Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks, met gecontroleerde temperaturen. Alcoholpercentage 12,5% vol. Allergenen (sulfiet) Bevat sulfieten. Deze rosé wijn is ideaal voor maaltijden met vrienden, in combinatie met gegrild vlees op de plancha en groentetians.
Portfolio (188)
Frankrijk, Bobigny
... methode nr. 1978) Sprankelend wit Granulatie: Standaard Fijn Elektrische as: 0,04% Max. (Gebaseerd op droog gewicht) Geleidbaarheid Sulfiet: 20 mg / kg Min. Sediment: geen Geur: Geen geur Reducerend suiker: 0,05% maximaal naar gewicht Staphylococcus aureus NPH: nul AS max: 1 P.P.M. PS max: 2 P.P.M. CU max: 3 P.P.M. Substantie: vaste kristal...
Portfolio (3)
Frankrijk, Ascain
...Alle voordelen van een natuurlijke, ongefilterde en ongepasteuriseerde appelwijnazijn. BELANGRIJKE PUNTEN Kenmerken Azijn afkomstig van de acetificatie van de sagarno Txopinondo, minimaal een jaar oud voor een intensere smaak. Amberkleurig. 5 graden azijnzuur. Ongefilterd, ongepasteuriseerd, zonder toevoeging van sulfiet. Verpakking Flessen van 75 cl, met wasdoppen. Dozen van 12 flessen.
Portfolio (8)
Frankrijk, Auxerre
...Proeverij Kleur met een gele tint. Fruitige aroma's met tonen van peer. Frisheid in de mond, zeer verteerbare wijn. Vinificatie Pelliculaire maceratie van 3 dagen gevolgd door een zachte persing van 3 uur. In tank, malolactische fermentatie uitgevoerd. Rijping op fijne droesem gedurende 8 maanden in tank. Wijn gevinifieerd zonder sulfiet. Wijn-spijs combinatie aperitief, schaaldieren Het advies...
Portfolio (190)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Wijnbereiding: Zachte pneumatische persing. FA en FML. Geen sulfiet tijdens de wijnbereiding. Rijping: Tank. Botteling: Op het domein. Volume: 75 cl Alcohol: 12° Proeverij: Goed gedefinieerde gouden tint! Neus van vuursteen, acacia, gekonfijte citrusvruchten en rabarber, iriswortel en groene thee! Smaak is pittig en honingachtig maar ook mineraal. Volume: 75 cl Alcohol: 12°...
Portfolio (43)
Frankrijk, Lamballe-Armor
...Vers gepelde aardappelen, in blokjes gesneden en geblancheerd. Blokjes van 10 mm dik 100% Franse oorsprong. Geselecteerde variëteit 100% natuurlijk product zonder conserveermiddelen, zonder toevoegingen, zonder sulfiet, zonder hulpstoffen. Vers product gekookt met lage temperatuur en vacuümverpakking na het koken en afkoelen. Zonder spoelen en zonder uitlekken Bereidingen: geblancheerd, voorgekookt, gekookt Verpakking: TER Technifil NETTO GEWICHT: ZAK VAN 5 KG T.H.T.: 12 DAGEN...
Portfolio (17)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Een natuurlijke wijn van de familie Balaran. Van gamay (en een beetje syrah afhankelijk van het jaar) voor een wijn die simpelweg op het fruit is gericht. Smakelijk en gemakkelijk! Domein: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellatie: GAILLAC Regio: ZUID-WEST Kleur: Rood Druivensoorten: Gamay – Syrah Teeltwijze: Biologische conversie Karakter: licht / fruitig Inhoud: 75cl Hoeveelheid sulfiet: zeer weinig of niet gesulfiteerd Jaar: 2020...
Portfolio (100)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Mosterd Vijg Sinaasappel Pijnboompit. Ingrediënten: mosterdzaad, water, azijn, zout, suiker, conserveermiddelen sulfiet, natriumacetaat, sinaasappel, vijg, pijnboompit, olijfolie.
Portfolio (142)
Frankrijk, Belesta
... minimale hoeveelheden sulfiet (over het algemeen <30 mg/L). De rijping vindt plaats in grote vaten en gebruikte barriques om het gebruik van nieuw hout tot een absoluut minimum te beperken en de wijnen niet te beïnvloeden.
Frankrijk, Paris
... (sulfiet alleen bij de botteling, voet van de vaten, niet geklaard...). Onze cuvées zijn gemakkelijk te drinken en fruitig. Onze expertise richt zich voornamelijk op de vinificatie, wat ze uniek maakt. Ze zullen zowel de nieuwkomers in de natuurervaring als de meer ervaren liefhebbers aanspreken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play