Frankrijk, Joinville-Le-Pont
... directiekamers, kent de chef de verwachtingen van bedrijfsleiders voor zakelijke maaltijden uit zijn hoofd. Een eenvoudige, verse en smakelijke keuken wordt bereid door de chef-kok en zijn team. Dankzij de expertise van Marc Girard worden de beste producten uit Île-de-France geselecteerd. Voor de bevoorrading geeft de chef de voorkeur aan lokale producten, wat zorgt voor een hogere kwaliteit van de producten. Door seizoensgebonden lokale producten te verkiezen, verminderen we onze ecologische impact. Bij Marc Girard is alles huisgemaakt, omdat we van koken houden.
Frankrijk, Clichy
...bieden wij een praktische en snelle service aan de balie. U kunt rekenen op een warme ontvangst en onberispelijke hygiënische omstandigheden. We koken met verse producten van de dag, daarom is het niet ongebruikelijk dat sommige gerechten aan het einde van de service niet meer beschikbaar zijn. We zijn er trots op dat we zijn beloond door de Kamer van Koophandel 92, die ons de ereprijs heeft toegekend voor zijn kwaliteitsservice! U kunt ook afhalen, laten bezorgen of ter plaatse consumeren via onze gratis app "Asian Rooster" op Android.
Frankrijk, Coursan En Othe
...LE COMPTOIR des CONFITURES produceert al 21 jaar jam waarvan de specificiteit IS OM DE HELE FRUIT TE BEWAREN TOT HET EINDE VAN DE KOKEN. Dit ambachtelijke bedrijf wordt geleid door Catherine MANOEL, die Meester Ambachtsman is, Kristallen Plaquette van GAULT&MILLAU, Trofee voor Vrouwelijk Ambacht...enz.
Frankrijk, La Roche-Des-Arnauds
...je leest het goed. Rokerig, zoals een saucisse de morteau. Een complexe bier die verrast en zeer succesvol is. - "Douce Fumée" 3.8% Alc: witte Session CRUE! Geen koken in het proces. Dat wil zeggen, geen bitterheid, het eiwit is niet gestold. Vandaar de naam, de zachte rook. ------ Signature lijn: Bieren in voortdurende ontwikkeling, gerijpt in houten vaten die verschillende jaargangen hebben...
Portfolio (2)
Frankrijk, Bois D'amont
... en thermogevormd plastic, dozen, potten en bakjes van plastic die alle soorten voedsel kunnen bevatten, evenals technische verpakkingen voor het koken en opwarmen van producten en gemengde, technische en praktische verpakkingen. Mogelijkheid om op maat gemaakte verpakkingen te ontwikkelen met een onschendbaarheids- of afdekking systeem. Decoratie mogelijk door middel van druk, het aanbrengen van stickers, of IML. De LACROIX-groep heeft 28 locaties over de hele wereld: Frankrijk, Canada, de Verenigde Staten, Colombia, Brazilië, Roemenië, Turkije, Duitsland, België, Polen.
Frankrijk, Bayonne
... vervaardigd, 100% natuurlijk, zonder conserveermiddelen of kunstmatige aroma's. Onze garnituren zijn perfect voor de presentatie van uw cocktails, of om uw warme dranken op smaak te brengen. Onze lijn van gedroogd fruit vindt zijn plaats in verschillende recepten voor koken, bakken, of gewoon als een ultra-vitamine rijke, gezonde, smakelijke snack zonder toegevoegde suikers.
Frankrijk, Sentheim
Zoekt u hoogwaardige voedingsproducten om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf, restaurant of cateringbedrijf? Zoek niet verder! Onze groothandel in voedingsproducten is uw betrouwbare partner voor al uw culinaire behoeften. Met een uitgebreid assortiment van eersteklas producten zijn wij vastbesloten om u de essentiële ingrediënten te bieden om uit te blinken in de kunst van het koken...
Portfolio (48)
Frankrijk, Verberie
... verhuur- of huur/koop systeem voor vacuummachines. Een complete aftersales service voor de vacuummachines die wij leveren. Voor andere, neem contact met ons op. Wij hebben de grootste keuze aan vacuümzakken en -tassen beschikbaar. Dit stelt ons in staat om de beste prijs-kwaliteitverhouding te verkrijgen met het verbruiksartikel dat het beste aansluit bij uw behoeften. Uw productie vacuüm verpakt door ons, na studie. Wij worden aanbevolen door Georges PRALUS, uitvinder van de sous-vide kooktechniek. MILORD is een bedrijf dat zich uitsluitend richt op vacuümverpakking en sous-vide koken.
Portfolio (4)
Frankrijk, Evry-Courcouronnes
De Sophonis olijfolie is een koudgeperste olie, uitsluitend gewonnen door mechanische middelen. Onze olie is zeer uniek en onderscheidt zich door zijn zeer zachte smaak en zeer lage zuurgraad. Het heeft ook een bijzondere fruitige smaak met een lichte geur van jonge olijven. De olie weerstaat zeer goed aan koken en ontwikkelt een scala aan smaken. Genoten in salades of als een drizzle aan het...
Frankrijk, QUINCY SOUS SÉNART
... financiële redenen zonder elektriciteit willen koken, en op degenen die geen toegang hebben tot elektriciteit of gas. Onze innovatie vermindert de ecologische impact door de afhankelijkheid van traditionele elektriciteitsnetwerken te minimaliseren.
Frankrijk, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK is een bedrijf dat fruit verwerkt dat afkomstig is uit de biologische landbouw. We geven de voorkeur aan lokale aanvoer van onze vruchten en we koken onze jam in een ketel. Sinds 1973 zijn we biologisch en we verwerken onze producten op ambachtelijke wijze om de best mogelijke kwaliteit te bereiken bij de productie van: biologische jam, compotes, puree, gelei, pruimen- en kastanjepasta. Of gedroogd fruit en fruit in siroop.
Frankrijk, Bonneuil Sur Marne
... creatief te koken en eigen recepten te creëren. Krokant bij het bakken, het is voldoende om de filodeeg en kadaifdeeg te vullen om gevarieerde en creatieve gerechten te maken. Dankzij onze expertise kan ons bedrijf voldoen aan de eisen van onze klanten: - Verpakking onder gemodificeerde atmosfeer voor optimale conservering, - Een stevig deeg dat gemakkelijk te bereiden is en krokant wordt, - Verkoop onder private label dankzij onze efficiënte verpakkingsoplossingen, - Hoge productiecapaciteit, - Traceerbaarheid en kwaliteitscontrole gedurende de hele productieketen.
Frankrijk, Liergues
Opgericht in 1997, is Cinque Terre Concetti gespecialiseerd in apparatuur, volledige inrichting, training en advies op het gebied van de Italiaanse horeca. Onze onderneming biedt een breed scala aan verse pastamachines (persen, raviolomachines, gnocchimakers en combinaties), alle benodigde apparatuur voor het koken van pasta, pizza en kwaliteitsvoedingsproducten vervaardigd in Italië (pasta-sauzen, risotto...). Cinque Terre Concetti beschikt ook over een erkend opleidingscentrum voor de Italiaanse keuken.
Frankrijk, Roanne Cedex
...Het bedrijf STERIFLOW is een fabrikant van autoclaafs, apparatuur en "turnkey" installaties voor sous-vide koken, pasteurisatie en sterilisatie van voedingsmiddelen; sterilisatie van farmaceutische producten. Steriflow is een fabrikant van autoclaafs, apparatuur en installaties voor sous-vide koken, pasteurisatie en sterilisatie van voedingsmiddelen en farmaceutische producten. Wij richten ons voornamelijk op babyvoeding, zeevruchten, groenten, vleesproducten, diervoeding, zuivelproducten, dranken en de farmacie.
Frankrijk, Saint-Ouen L'Aumône
... voor koken dat Albert Dupuy in 1908 het patent op de eerste gasoven met boog indiende, die later het middelpunt zou worden van de La Cornue-fornuizen. Het was opnieuw uit passie voor koken dat zijn zoon André Dupuy vijftig jaar geleden besloot dat La Cornue zich uitsluitend zou wijden aan excellentie en de mooiste fornuizen ter wereld zou vervaardigen. Zo werd in 1964 het eerste superlatieven fornuis...
Frankrijk, Paris
... leveringen, haalt Thador zijn producten rechtstreeks uit de visgronden (Europa, Noord-Amerika en Zuid-Afrika). Alle producten worden vers en levend in ons laboratorium ontvangen, gevangen op de dag zelf, met de hand gevangen, in het wild. Met respect voor het milieu biedt Thador zijn blauwe kreeften uit Normandië aan met het MSC-label. Het bedrijf Thador werkt volgens een ambachtelijke methode. Het koken...
Frankrijk, Artigues Pres Bordeaux
Opgericht in 1996, is CUISINOX een installateur van apparatuur voor de collectiviteit, de horeca, de hotelbranche en de voedingssector. Zo verkopen, installeren en verhuren wij alle apparatuur voor koken, koeling, ventilatie, afwas en wasserij. Sinds 2006 zijn we lid van de GAFIHC-groep en zijn we een onmisbare partner in de verkoop en installatie van professionele keukens. We werken voornamelijk lokaal.
Frankrijk, Saint Jean De Monts
Negoce CHR is gespecialiseerd in de verkoop van CHR-materialen. Op de site vindt u alle benodigde apparatuur voor uw slagerij, pizzeria, bakkerij, patisserie of bar, maar ook materialen voor professionele keukens. Wij bieden professionele apparatuur voor het koken (professionele friteuse, verwarmde buffet, stoomoven, pro-plancha...), het koel houden (positieve kast, koelcel, diepvries...), en de...
Frankrijk, Saint-Germain-En-Laye
... transparante plastic containers, gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic (PLA), op basis van maïs, is milieuvriendelijk. Wij blijven nieuwe verpakkingen ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van consumenten, detailhandelaars en andere zakelijke partners. Onze Ready-to-cook (klaar om te koken) containers zijn hier een perfect voorbeeld van; ze maken het mogelijk om verse, gekoelde voedingsmiddelen te bewaren in een gemodificeerde atmosfeer (MAP) om de houdbaarheid in de schappen te verlengen en kunnen direct in de oven worden geplaatst voor bereiding.
Frankrijk, Evreux
Bedrijf gespecialiseerd in de fabricage van professionele barbecues sinds 2010, op maat en op bestelling, want uw barbecue moet bij u passen! - Koken op houtskool, horizontaal of verticaal, op gas met keramische straler of lavasteen, elektrisch... er is vast een barbecue die aan uw eisen voldoet! Specialist in het koken van kip in spatchcock-stijl, varkensvlees en varkens van meer dan 100 kg...
Frankrijk, Poudenas
ELECTRA, opgericht meer dan 60 jaar geleden, is internationaal erkend. Wij zijn gespecialiseerd in voedselverwerkingsapparatuur en spelen op een competitieve manier in op de behoeften van zowel kleine bedrijven als grote groepen. De belangrijkste machines die wij aanbieden zijn weegmachines, opslag, hakken, handling, mengen, doseren, kloppen, malen, verpakken, zeven, granuleren, branders, koken...
Frankrijk, Marmande Cedex
... liter en meer, die een breed scala aan technische kenmerken bieden: koken onder atmosferische druk bij hoge temperatuur of onder vacuüm, kantelbare of vaste ketels, enz. Het bedrijf produceert ook accessoires gerelateerd aan koken en sterilisatie: verticale, horizontale of hellende mixers, homogenisatoren, horizontale kooktoestellen, sautépannen, fijne zeefjes, concentratieballen en...
Frankrijk, Saint Didier
Traditionele nougat uit de Provence, we karameliseren de honing van onze eigen bijenkorven door deze op hoge temperatuur te koken in kleine koperen ketels, vervolgens flambé met cognac en geparfumeerd met sinaasappel. De geroosterde amandelen uit onze terrassen op de Ventoux worden heel toegevoegd, alles wordt bedekt met hostiebladen. Productie van nougat, honing en jam.
Frankrijk, Castelnau-Chalosse
... afkomstig van de mulard-eend, die wordt grootgebracht, gevoed en vetgemest met hele, gezonde en natuurlijke maïs, zonder stress en met respect, bij onze lokale producenten. We bereiden en koken in onze conserverie de traditionele producten van onze regio, waarbij we ons inzetten om de familierecepten te respecteren die zijn overgeleverd vanuit de pannen van onze grootmoeders. We bieden u een...
Andere Producten
DE GOURMET BOERDERIJ
DE GOURMET BOERDERIJ
Portfolio (1)
Frankrijk, Roscoff
... algen om te koken, die ofwel vers en in zout bewaard zijn, ofwel gedroogd op 36 - 40°. Zes variëteiten algen worden aangeboden: zeewier, Nori, Dulse, Wakamé, zeespaghetti en konbu royal. Op bord-a-bord.fr vindt u recepten en video's over koken met algen!
Frankrijk, Joigny
Mémé Poterie is een maker van ambachtelijke Tunisische aardewerk. Onze artistieke aardewerk is zowel modern als verfijnd. Onze aardewerk is 100% handgemaakt. Wij bieden een breed scala aan Tunisische oosterse serviezen: - Originele aperitiefsets - Oosterse borden met kleurrijke patronen - Elegante saladeschalen in warme kleuren - Schalen om tajines te koken en te serveren - Traditionele...
Portfolio (22)
Frankrijk, Baud
...machines en systemen voor portioneren, coaten, koken en het maken van worst; schil- en ontvelsystemen; modulaire fileersystemen; vorm- en portioneringssystemen voor vleesproducten; systemen voor het ontbenen, trimmen, portioneren, verpakken en etiketteren van vlees en spek; snijmachines voor vis. MAREL ondersteunt de industrie bij de uitvoering van hun projecten en biedt haar klanten innovatieve...
Frankrijk, Lyon
... volledig uitgeruste keuken met eetgedeelte. Koffie en snacks zijn inbegrepen en vrij beschikbaar, zodat coworkers hun eigen eten kunnen meenemen of ter plaatse kunnen koken tijdens de lunch. Er zijn ook tal van winkels en restaurants in de buurt (met een goede prijs-kwaliteitverhouding) - Heeft u een ruimte nodig om met uw collega's samen te komen? Het Chalet biedt een intieme vergaderruimte met een...
Frankrijk, Montpellier
...Conceptie, ontwikkeling en distributie van producten onder de merken Les encens du monde, Hildegarde de Bingen (medicinale planten, bloemen, fruit en biologische specerijen), Fleurs à croquer (biologische bloemen om mee te koken, voor het plezier van het oog, de smaakpapillen en uw gezondheid) en Cristaux d'Huiles Essentielles, een nieuwe familie van kruiden. Alle producten zijn natuurlijk...
Frankrijk, Charavines
... "horizontaal koken" heeft Charvet een onberispelijke reputatie opgebouwd bij professionals in de commerciële horeca en de collectieve catering. Van het klassieke modulaire element tot de meest geavanceerde op maat gemaakte piano. Om de Franse metropoolmarkt, de DOM-TOM of buitenlandse landen te benaderen, steunt CHARVET op een netwerk van onafhankelijke dealers-installateurs. Drie opeenvolgende generaties hebben Charvet in staat gesteld een unieke expertise te verwerven in de bouw van kookapparatuur voor professionals.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play