Frankrijk, Reichstett
... worden gebruikt in tal van industriële processen en zijn beschikbaar in een zeer breed scala aan toepassingen: standaard (transport, wassen, koken, drogen, koelen) of speciaal (scheiding, vriesomstandigheden, extreme omstandigheden, zeer hoge temperaturen, corrosieve omgevingen, geavanceerde processen, bochttransporteurs, schuine terugvoer, metaaldetectoren of scheidings- en samenvoegsystemen).
Frankrijk, Villeneuve Tolosane
... van gevogelte, Bakjes voor hersenen, Kousen, hoezen en hamdoeken, Aluminiumfolie voor ham, Voedselkoord, Katoenen en polyester buisnet, Elastisch net van katoen of polyester, Horticultureel elastisch net, Elastisch net op buis, Geëxtrudeerd plastic buisnet, Gehaakt polyethyleen buisnet, Net voor het koken van schilfers, Gehaakt net voor het verpakken van kerstbomen, Voedselnetten, Palletfolie, Voedselrekfolie en afroller, Palletiseringsfolie, Hamhoezen en hamkousen, Goot voor kerstbomen en planten, Hoezen, enz.
Frankrijk, Toulouse
... investeringen in keukenapparatuur voor de horeca, bakkerijen, patisserieën en instellingen. Voor professionals in de voedingssector. NAFINOX, onze ambitie is om alle professionals in de horeca en voedingsmiddelenindustrie te ondersteunen door hen oplossingen aan te bieden die zijn afgestemd op hun behoeften. Daarom bieden wij, naast ons brede aanbod van nieuwe apparatuur, ook een selectie van tweedehands horeca-apparatuur aan tegen aantrekkelijke prijzen. Koeling - Koken - Afwas - RVS - Bakkerij - Patisserie - Slagerij - Pizzaoven. Slagerij apparatuur. Koelkast. Koelapparatuur. Horeca apparatuur.
Frankrijk, Avignon Cedex 9
... omhulsels te vormen. Met ons Palgacol-proces bieden wij ook de mogelijkheid om op koude wijze de productie van hoogwaardige en originele producten, rauw of gekookt, te herstructureren met ingrediënten die tot nu toe weinig of niet zijn benut, gericht op cateraars en verwerkingswerkplaatsen. Het eindproduct heeft altijd een regelmatige presentatie en identificeert zich met de producten van oorsprong, met vlees- of visvlees. Het kookrendement is vergelijkbaar met dat van een rauw spierweefsel, met een perfecte stabiliteit bij het snijden en koken.
Frankrijk, La Mothe Saint-Héray
FILAIR ontwerpt, produceert en brengt verschillende soorten componenten, producten, metalen gaasbeschermingen en ook metalen apparatuur voor handling, opslag, wassen en koken in overeenstemming. Ze bieden roestvrijstalen gaas, beschermmanden met bevestiging, metalen kook- en sterilisatieapparatuur, trappenwagens, transportwagens voor rekken, serviceframes voor het transport van bereide gerechten...
Frankrijk, St Uze
Het bedrijf REVOL PORCELAINE SA is gespecialiseerd in de productie en distributie van servies en tafelkunst in porselein. Een Frans bedrijf dat zich richt op porselein en keramiek. Tegenwoordig ondergaat de wereld van koken en tafelen een grote verandering, en de wens om deze voortdurend te laten evolueren is de drijfveer van Revol. Het Huis heeft de ambitie om mooie, functionele, innovatieve...
Frankrijk, Bohain En Vermandois
De BISCUITERIE DUTOIT is gespecialiseerd in kant-en-klare bodems van bladerdeeg en kruimeldeeg, bestemd voor ambachtelijke slagers, traiteurs en mini-bodems voor de exportmarkten. Onze missie is om meer technische en innovatieve kant-en-klare producten te ontwikkelen, aangepast aan de gebruikseisen van onze klanten: waterdichtheid tegen vullingen, weerstand tegen invriezen, houdbaarheid tijdens het koken, voedingskwaliteiten, ...
Frankrijk, Paris
...cursussen Frans voor specifieke vakgebieden. De privélessen Frans zijn gericht op aanvraag. Voorbereiding op de examens van de Kamer van Koophandel van Parijs, DELF, DALF, ALEVEL, gespecialiseerde Franse cursussen in verschillende professionele domeinen: zaken, bankwezen, toerisme, geneeskunde. Algemene Franse cursussen gecombineerd met mini-groep privélessen. Verdere ontwikkeling cursussen voor Franse docenten. ELFE raadt verschillende accommodaties in Parijs aan: gastgezinnen, hotels, studio's en appartementen. Culturele opties (Franse beschaving, wijnkunde, koken).
Frankrijk, Saint-Gély-Du-Fesc
... ingrediënten en meer zelf koken... Een aanpak die vraagt om diepgaande veranderingen in gewoonten, wat tijd en echte inzet vereist. Veel consumenten die deze verandering hebben ingezet, melden dat de ervaring van "zero waste" uiteindelijk leidt tot een verlaging van het "gezins" budget dat aan voedsel en schoonmaak- en cosmetica-producten wordt besteed. Het debat is dus daar, en bij La Palanche zijn we...
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
Meer dan 45 jaar vakmanschap in de voedingsindustrie. Een gerenommeerde constructeur voor de voedingsindustrie sinds 1965, LUTETIA is vandaag de dag een van de wereldleiders op zijn markt. Meer dan 10.000 systemen zijn tot nu toe wereldwijd geïnstalleerd: ontdooiingssystemen, injectoren, mengmachines, vleesvermalers, sprekers, kookcellen, rookcellen, thermoformers voor sous-vide koken. LUTETIA...
Frankrijk, Marseille
... opgebouwd rond de volgende thema's: HUIS (welzijn; doe-het-zelf; koken; huishoudelijke apparaten; linnen), TECHNOLOGIE (slimme apparaten; informatica; telefonie; accessoires), SPELEN (consoles; videogames; kinderen). Verspil geen tijd meer, sluit je bij ons aan!
Frankrijk, Rouen
...Heeft u ooit de kans gehad om een pizza in Rouen te proeven? Er zijn zoveel pizzeria's in de stad Rouen. Om internetgebruikers die van pizza houden te adviseren en te begeleiden, wil pizzeria Fastpizza Rouen volledig transparant zijn over de methoden die worden gebruikt om zijn pizza's te bereiden en te koken. De eerste website van pizzeria Fastpizza Rouen werd gelanceerd in 2008. Deze is...
Frankrijk, BEZIERS
...koken ... volgen onze technici regelmatig cursussen bij de fabrikanten om de laatste technologische ontwikkelingen te beheersen, wat zorgt voor kwaliteitsinstallaties. We dekken de verschillende aspecten van de klantenservice: onderhoud, preventief onderhoud, reparatie. Geografisch dicht bij onze klanten, komen onze technici zo snel mogelijk ter plaatse.
Frankrijk, Narbonne
Mcp Fidec, de vernieuwing in apparatuur voor grote keukens in het zuiden voor professionals door professionals. Fidec installeert, repareert en biedt onderhoudscontracten voor uw professionele installaties. Alle professionele koeling voor instellingen, restaurants en voedingswinkels, maar ook roestvrij staal, koken, voorbereiding, distributie, wasserij, ventilatie, cafetaria, wasserij en hygiëne. Mcp Fidec voor professionals door professionals.
Frankrijk, Coray
...Cateringproducten. Het gebruik van de bakjes dient voor het conserveren, koken of presenteren van voedingsproducten. De meeste van onze bakjes zijn ook bestand tegen hoge temperaturen en kunnen in de oven worden gebruikt, waarbij het verlies van vocht en aroma's wordt beperkt. De papieren van TAMAIN EMBALLAGES zijn geselecteerd op basis van de kwaliteit van hun raffinage, wat helpt om de opname van glij- of waterdichte middelen te minimaliseren (puur houtpulp, geraffineerd, gekalandeerd, gesiliconiseerd).
Frankrijk, Chavaroux
...verbeteren de kwaliteit van leven door meer fruit en groenten te eten, en helpen ook om de voedselkosten te verlagen! Ons doel is simpelweg om mensen te helpen beter te eten en zelf gezonde producten te koken! In de huidige tijd, met de overvloed aan fastfood, thuisbezorging, enzovoort, nemen we niet meer de tijd om goed te eten, en dat heeft invloed op onze gezondheid. Met een mandoline kunt u echter in enkele minuten koken en gezond eten zonder een fortuin uit te geven.
Frankrijk, Velaux
SEIPAM is de eerste Franse fabrikant van inductiekookplaten voor de uitrusting van grote keukens, de horeca en de collectieve catering. Gespecialiseerd in inductietechnologie toegepast op koken, biedt SEIPAM een assortiment van hoogwaardige apparaten die steeds innovatiever zijn. SEIPAM ontwerpt en produceert alle modellen in de werkplaatsen naast het hoofdkantoor in Velaux, ideaal gelegen nabij...
Frankrijk, Fleville Devant Nancy
STALE PROCESSING is gespecialiseerd in de fabricage van zoutmachines in al zijn vormen (injectie-onderdompeling-massage-vacuümosmose...) en thermische behandeling (stoven drogen-droog en nat koken-roken, warm of koud...). Wij zijn de specialisten in apparatuur voor vleeswaren en zoutproductie die de verwerking van voedingsmiddelen mogelijk maken, zoals bijvoorbeeld: nuggets, gehaktballen...
Frankrijk, Orléans
Wij zijn een Frans-Chinees stel dat gepassioneerd is door koken en reizen. Via deze site willen we onze passies met u delen. Elke woensdag op YouTube een nieuw recept. Dankzij onze volgers bieden we ondersteuning voor de promotie van uw voedingsproducten.
Frankrijk, MAURON
...Armor Inox: een familiebedrijf opgericht in 1972. Wij zijn gespecialiseerd in de constructie van oplossingen voor het koken en koelen, en voor de handling van hammen en kant-en-klaar gerechten. Churning, pekelen, ontdooiingssystemen, vormen, koken/koelen van hammen en kant-en-klaar gerechten, cryogene coating van IQF-producten, pasteurisatie, overdracht en voeding van snijders, continue koken...
Frankrijk, Queven Cedex
... voortdurend aangepast door in te spelen op de ontwikkelingen in de voedingssector: we bieden gevarieerde en originele producten die goed aansluiten bij de smaak van de consumenten en de behoeften van de professionals. We beheersen de inkoop, snijden, koken en invriezen. Onze ervaring in meerdere sectoren (vlees, vis, kaas) stelt ons in staat om alert te blijven op trends en innovatieve oplossingen aan te bieden aan onze partners.
Frankrijk, Iracoubo
... een paar stappen afstand in het bos is ideaal tijdens te warme dagen! De gedeelde keuken en de authentieke Native American lodge met het houtvuur zullen je beste troeven zijn voor het koken van biologische producten van de biologische boerderij.
Frankrijk, Eguilles
De fabriek Fruidoraix is gespecialiseerd in de productie van calissons. Op onze ruime productielocatie bieden we het publiek de mogelijkheid om de verschillende traditionele ambachten van de snoepindustrie te ontdekken: de vervaardiging van calisson-deeg uit ruwe grondstoffen (meloenen, amandelen, gekonfijte sinaasappels), het koken au bain-marie, het vormen en glazuren, evenals de productie van geurige nougats, paaseieren-nougats en enkele chocolade snoepjes.
Frankrijk, Baule
Gewone staalplaat, roestvrij staal, speciale staalsoorten. Fabrikant van drukapparatuur. Mengvaten voor de productie van siropen. Tellingseenheid voor ruwe olie. Ontgassers voor stoomketels. Scheiders voor de olie-industrie. Skid voor het meten van vloeibaar gas. Verticale autoclaaf voor het koken van rubber. Mechanisch laswerk.
Frankrijk, MARSEILLE
... toegevoegde waarde op het gebied van genot. WARMCOOK volgt een biologische aanpak, gericht op het behoud van het beste van voedingsmiddelen (lage temperatuur koken) en het verminderen van de impact op het milieu (energie besparen), terwijl we de meest competitieve prijzen hanteren. De producten van WARMCOOK zijn beschikbaar op onze website warmcook.com, in winkels en op BIO-beurzen.
Frankrijk, Auch
CDP DISTRIBUTION is de technische naam van het bedrijf achter uw conserven. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in conserven met een breed scala aan producten. Van schroefpotten tot schalen voor terrines en honingpotten, u vindt ook glazen flessen, de benodigde sterilisatiematerialen, maar ook een complete reeks waarmee u kunt koken met bestek en keukengerei voor elke smaak.
Frankrijk, Nancy
Als artisanale culinaire fotograaf ben ik gespecialiseerd in culinaire fotografie, recepten en heerlijke gerechten. Sommigen zullen zeggen dat koken ook liefde is, dat een gerecht eerst gezien en gevoeld moet worden voordat het geproefd kan worden. Het vastleggen van de sfeer van een bord, de vitaliteit van een recept, dat is mijn uitdaging wanneer ik in een keuken fotografeer. U heeft het beste...
Frankrijk, Savigné L'evêque
... verpakkingen hebben het voordeel dat ze de organoleptische kwaliteiten van de voedingsmiddelen behouden, ze kunnen hoge temperaturen aan zonder risico op migratie. Of het nu in traditionele of afgedekte versie is, ze zijn bestand tegen invriezen en kunnen van de oven naar de tafel gaan. De afgedekte versie maakt het mogelijk om in de gesloten verpakking te koken, een pasteurisatie na sluiting uit te voeren en warm te sluiten. Het product wordt gewaardeerd, het risico op besmetting verminderd, de productiviteitswinst aanzienlijk, de houdbaarheid verlengd.
Frankrijk, La Ciotat
... gebied van informatica, kantoorautomatisering, multimedia, internet, DTP, CAD, netwerken, management, arbeidsrecht, verkooptechnieken, boekhouding, horeca, koken, patisserie, bakkerij, hygiëne en veiligheid HACCP, vreemde talen zoals Engels, Spaans, Italiaans en Chinees.
Frankrijk, Maxeville
... vetten en onttrekt het een deel van de vetten die in het voedsel aanwezig zijn. Dit proces vermindert sterk het verlies van water en sappen in het voedsel, is onmiddellijk en snel, genereert geen geur of vette rook, en geeft het voedsel een aroma dat eerder in de alcohol is geïntroduceerd. Voorbeelden van een "showkook"-ervaring: het koken van een ei in de zaal, warme soufflé in de zaal, spectaculaire karamelisatie, flambé in de zaal, maar ook andere "verrassings"-kookmethoden voor vlees, vis, schaaldieren, schelpdieren, fruit...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play