Logo

NOUGAT SILVAIN

PLACE DE LA POSTE, Saint Didier 84210
Frankrijk
Leveranciertype
Info
Productie
Over ons
Traditionele nougat uit de Provence, we karameliseren de honing van onze eigen bijenkorven door deze op hoge temperatuur te koken in kleine koperen ketels, vervolgens flambé met cognac en geparfumeerd met sinaasappel. De geroosterde amandelen uit onze terrassen op de Ventoux worden heel toegevoegd, alles wordt bedekt met hostiebladen. Productie van nougat, honing en jam.
Empty portfolio

Portfolio

Deze leverancier heeft nog geen producten geüpload.
Empty portfolio
Neem contact op
Eigenaar van dit profiel?
Voeg nu aanbiedingen toe

Locatie en Contact

NOUGAT SILVAIN
AddressPLACE DE LA POSTE, FR-84210 Saint Didier

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play