Frankrijk, Ham
... stoofschotels, ragouts, aardappelgerechten, rauwkost en salades. Ze versterken de smaak van uw gerechten en geven ze een vleugje frisheid. Onze livèchevlokken zijn afkomstig uit onze biologische teelt, zonder toevoegingen of conserveermiddelen, om een natuurlijke en smakelijke culinaire ervaring te garanderen. Receptidee: Aardappelsalade met Livèche Ingrediënten: 500 g aardappelen (naar keuze), gekookt en in blokjes gesneden 2 eetlepels livèchevlokken 1 rode ui, gesnipperd Referentie: AR803749 Ean13: 3760306803749...
Portfolio (127)
Frankrijk, Carquefou
... stuk wordt vervolgens in een doek gewikkeld en tussen twee planken geperst, waardoor het zijn parallelepipedische vorm krijgt. Deze ham wordt altijd zonder been gepresenteerd. De plakken zijn lichtrood van kleur. De textuur is zacht en mals. De fruitige geur van de alcohol en de kruidige tonen geven het een kenmerkend aroma. De Jambon de Vendée wordt voornamelijk rauw gegeten, in dunne plakken. Het kan echter ook traditioneel worden genoten, gekookt in dikkere plakken en geserveerd met mogettes.
Frankrijk, Dommartin-Lès-Remiremont
...Wij gebruiken de koudverzeping methode, die bijzonder milieuvriendelijk is. Aangezien de zeepmassa niet wordt gekookt, vereist de productie zeer weinig energie en blijven de eigenschappen van de oliën behouden. Bovendien produceert het overvette zeep en van nature rijke glycerine, wat zeer zacht is voor de huid. Al onze producten worden met onze eigen handen gemaakt. Uit ethische overwegingen zijn al onze zepen palmolie-vrij. Levering: Aangetekende brief of Colissimo...
Portfolio (26)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Het echte genot en gezondheids snoepje in een mooie doos waar je de beroemde Limousine zult vinden! Ambachtelijk recept van honing snoepjes gekookt in een koperen ketel. 25 mm hoogte, 75 mm diameter, 50g...
Portfolio (71)
Frankrijk, Cuchery
... productieprocessen om de zuiverheid en hoge kwaliteit te waarborgen. Met lange, slanke en glanzende korrels met een hoog percentage volle granen, verspreidt het een geurige aroma. Eenmaal gekookt, is het resultaat prachtige rijst met een heerlijke zoetheid en de ongeëvenaarde smaak van authentieke jasmijnrijst. Onze toewijding aan kwaliteitscontrole garandeert een altijd heerlijke culinaire ervaring gedurende het hele jaar. Ideaal voor degenen die de heerlijke essentie van echte jasmijnrijst waarderen, legt ons product de nadruk op zowel de d...
Portfolio (8)
Frankrijk, Plaisir
...De sinaasappel behoort tot de groep van citrusvruchten, familie Rutaceae. Deze vrucht is sappig, zoet en bevat vitamine C. Hij wordt rauw gegeten zonder schil of in fruitsalade, gekookt in jam, of om zijn sap te consumeren, zie gedroogd. Kenmerken van de sinaasappel: - Het biedt ook een goede calciuminhoud die essentieel is voor de mineralisatie van botten. - De oplosbare vezels maken het een...
Portfolio (34)
Frankrijk, Arras
...Bekend als pinda, is de pinda een jaarlijkse soort van peulvrucht. Hij kan rauw, geroosterd, gekookt, gemalen tot boter of geperst tot olie worden geconsumeerd; pindakaas is zeer populair in soepen en sauzen. Onze pinda's worden doorgaans verpakt in formaten van 25 kg. Neem contact met ons op voor een offerte.
Portfolio (3)
Frankrijk, St Pol De Leon
...BIOLOGISCHE BRETONSE BLOEMKOOL Weinig calorieën Rijk aan vezels, mineralen, antioxidanten, vitamine C en D Draagt bij aan het verminderen van het risico op kanker en hart- en vaatziekten Consumptie: rauw in samengestelde salades of geraspt als condiment. Gekookt in water of stoom, gewokt in een groentemengsel, gegratineerd in de oven.
Portfolio (3)
Frankrijk, Paris
...De Rhum Vieux XO Hardy wordt geproduceerd uit suikerriet dat zich in het hart van het schiereiland Caravelle en de omliggende gebieden aan de Atlantische kust bevindt. Minstens 6 jaar oud, heeft deze oude rum een mooie rijpheid verworven en biedt een prachtige concentratie van aroma's, in eerste instantie gedomineerd door tonen van gedroogd fruit (pruimen, vijgen, dadels, amandelen) en gekookt fruit (tarte tatin). Vervolgens komen intense tonen van vanillestokjes om deze prachtige nectar te complexifiëren. In de mond ontvouwt dit aromatische palet zich langdurig, met een zeer mooie rondheid.
Portfolio (26)
Frankrijk, Sault
...De korrel van spelt is zacht. Het kan worden gekookt zoals rijst en past goed bij salades, groenten of vlees. Het onderscheidt zich door een zeer laag glutengehalte. Speltmeel wordt gebruikt in de bereiding van broden, taarten of pasta.
Bijpassende producten
Graan
Graan
Andere Producten
Bloem
Bloem
Frankrijk, St-Laurent-Blangy Cedex
...Deze mini-wortelen zijn zowel rauw als gekookt heerlijk! Of ze nu gepresenteerd worden of als mini-groenten, ze voegen kleur en originaliteit toe aan je borden.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...100% Biologische Balsamicoazijn van Modène IGP *, geconcentreerd en gekookt druivenmost. * Product uit biologische landbouw. Niet gepasteuriseerd, Geen allergenen Bewaar op kamertemperatuur. Vermijd plotselinge temperatuurveranderingen. Dit product is beschikbaar in 25, 50 cl, in bulk in 3, 5, 10 liter, in vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter.
Portfolio (132)
... fruit en suiker. Wij bieden een ruime keuze aan traditionele confituren met kwaliteitsingrediënten: - ambachtelijke confituren van gele vruchten - ambachtelijke confituren van rode vruchten - ambachtelijke gelei De vruchten worden verwerkt door gekwalificeerde ambachtslieden. Onze confiture gekookt in een ketel – waar traditie samenkomt met een onweerstaanbare smaak!
Portfolio (46)
Frankrijk, Riec Sur Belon
Van generatie op generatie, sinds 1879, heeft de familie Thaëron de passie voor het vak van oesterkweker doorgegeven. Door de jaren heen heeft de familie haar knowhow uitgebreid en de activiteit aangevuld, en verkoopt vandaag de dag oesters, mosselen, schelpdieren (rauw en gekookt) en schaaldieren (rauw en gekookt), evenals een breed scala aan producten onder gemodificeerde atmosfeer. Vandaag de...
...De COÖPERATIE VAN DE SOISSONS BONEN heeft als doel de productie van de Soissons boon te behouden en deze bekend te maken. Wij produceren de specifieke zaad van de Soissons boon, bieden opvolging en advies aan producenten, verzamelen de bonen en zorgen voor de commercialisatie. Wij bieden de Soissons boon droog aan, zowel in bulk als in zakken, of gekookt in potten. Ontdek onze nieuwigheden, de Aperi'co lijn, gekruide Soissons bonen, klaar voor gebruik om op temperatuur te proeven, als aperitief.
Frankrijk, AGEN
... Agen-pruimen, gekookt, halfgekookt, gevuld, in zakken of dozen, alles tegen de beste prijs. Verzendkosten zijn gratis bij een aankoop van 60,00 € of meer. NIEUW, we bieden voor de koffie het abonnement "ABC" aan.
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Frankrijk, Strasbourg
...Francesca is het kwaliteitsmerk van Italiaanse fastfood. Ons concept speelt in op de behoeften van consumenten gedurende de hele dag. Voor evenwichtige en gezonde maaltijden, aangepast aan elk budget, bestaat ons brede assortiment Italiaanse producten uit pasta's, salades, warme gerechten, sandwiches, antipasti, desserts, koffie... De Italiaanse pasta van harde tarwe, gekookt "al dente", wordt...
Frankrijk, Montelimar
Het bedrijf Nougat Doulces France vervaardigt en bereidt al drie generaties lang ambachtelijke Nougat de Montélimar. Gelegen tussen de Mistral, de Provençaalse zon en de vakantieweg, zorgt de traditionele bereidingswijze, gekookt in een koperen ketel met de knowhow van meerdere generaties, voor de kwaliteit ervan.
Frankrijk, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: groothandel in gevogelte en wild in Rungis. Wild: hinde, hert, wild zwijn en ree. Klein wild: wilde eend, konijn, haas, fazant. Specialiteiten: gevogelte in saus, gegrild gevogelte, boerderijgevogelte en Label Rouge snits, boerderijkippen uit heel Frankrijk, parelhoenders, eendenborst, eenden, duiven, gebraden (gegrild en gekookt). EUROVOLAILLES biedt ook het speen en zijn snits...
Portfolio (24)
Frankrijk, Virazeil
Bekend en erkend om de hoge kwaliteit van zijn in een ketel gekookte jam, zet Lucien GEORGELIN de traditie van de jam uit uw kindertijd voort. Bereid met seizoensgebonden fruit, op het juiste moment geplukt en op een open vuur gekookt in een koperen ketel, hebben onze fruitbereidingen de zo kenmerkende smaak van de jam waarvan alleen onze grootmoeders het recept hadden. Dit is het erfgoed van de jam van Lucien Georgelin. Zijn credo: specialiteiten uit de regio, gezond en gebaseerd op regionale knowhow, met de smaak van vroeger en een vleugje creativiteit.
Frankrijk, Vierzon
...afgesloten en beveiligde garage. Restaurant alleen 's avonds geopend voor onze gasten. Onze grillades of vis worden gekookt op vulkanische stenen. Geniet van een aangename tijd in ons restaurant "La Grilladine", geopend 's avonds behalve op zondag. Traditionele keuken.
Frankrijk, Castets
... vissen van de veiling van Saint Jean de Luz of de Adour (chipirones, witte tonijn, lamprei...). Al onze conserven worden bereid en gekookt in ons atelier van 600m2 volgens CEE- en HACCP-normen, door ons team van drie koks.
Frankrijk, Avignon Cedex 9
... omhulsels te vormen. Met ons Palgacol-proces bieden wij ook de mogelijkheid om op koude wijze de productie van hoogwaardige en originele producten, rauw of gekookt, te herstructureren met ingrediënten die tot nu toe weinig of niet zijn benut, gericht op cateraars en verwerkingswerkplaatsen. Het eindproduct heeft altijd een regelmatige presentatie en identificeert zich met de producten van oorsprong, met vlees- of visvlees. Het kookrendement is vergelijkbaar met dat van een rauw spierweefsel, met een perfecte stabiliteit bij het snijden en koken.
Frankrijk, Champigne
... voor de horeca, gekookt fruit voor de voedingssector, vanille appelblokjes voor de horeca, vanille appelblokjes voor de voedingssector, gekookte appelringen voor de horeca, gekookte appelringen voor de voedingssector, evenals kaneelappels met rozijnen voor de horeca.
Frankrijk, Scherwiller
FESIA is een bedrijf gevestigd in Scherwiller. Het biedt benodigdheden en apparatuur voor de voedingsindustrie. Het distribueert materiaal voor de slagerij, de charcuterie, de triperie en de industriële vleeswaren: hoogsnelheidssnijmachines voor gekookt vlees, voor de voedingsindustrie, rookinstallaties voor vlees, meubilair voor de horeca: verwarmde presentatie meubels voor voedsel, metalen...
Frankrijk, Marseille
Het bedrijf Metras is gespecialiseerd in de verwerking van pens en offal. Als meester pensmaker in de Provence heeft Metras zich door zijn ervaring van 4 generaties op de markt gevestigd en de kwaliteit van zijn producten. METRAS levert aan alle ketens verse pensproducten, bereid, in consumentenporties, rauw, gekookt en gekruid, met uiteraard een bijzondere voorkeur voor regionale producten zoals...
Frankrijk, Port-saint-louis-du-rhône
... wijn,... De sauzen: tomatensaus met mosselen, met ansjovis, met vis en de mousses: zalmmousse, tonijnmousse met fijne kruiden, makreelmousse met witte wijn, sardinemousse met whisky, ansjovis, tapenade, rouille,... De nieuwe producten: viscouscous met groenten, inktvis met broccoli in schaaldierensaus, inktvis gekookt in wijn.
Frankrijk, Vibraye
Charcuterie FASSIER maakt gebruik van producten die zijn vervaardigd met respect voor de beste charcuterietraditie. Leiders in producten: superieure ham gekookt in Jasnières-wijn, knoflookworst gerookt met beukenhout, superieure gekookte en handgevormde ham, zwarte bloedworst met gebakken uien.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play