Frankrijk, Talant
...ingrediënten en regelgeving. Het tweede deel is gewijd aan de recepten, door de maanden van het jaar en de seizoenen heen. Ontdek door de pagina's heen het recept voor de galette des rois met chocoladecaramel ijs, een gekookt paasei met kokosnoot, een bevroren zwarte bosbessen eclair, een bevroren aardbeien eclair met bloemen, en een bevroren Marinière bûche met rode kersen... Referentie: BEL46 Op voorraad: 3 Producten Afmetingen: 384 Pagina's Taal: Frans...
Portfolio (192)
Frankrijk, Cachan
...“DE” ultra ontvetter, professioneel bij uitstek, hyper afbijtend en voedselontvetter, met een extreem ontvettingsvermogen op zowel dierlijke als plantaardige vetten, ongeacht of ze gekookt of opnieuw gekookt zijn, evenals op diverse vervuilingen. Afbijtend en ontvetter 99,99% BIOLOGISCH AFBREEKBAAR is een multisurface product en uiterst economisch (effectiviteit verdund tot 2%) dat in één enkele...
Portfolio (41)
Frankrijk, Banyuls Dels Aspres
...Druivensamenstelling: Syrah - Grenache - Carignan De kleur is diep, De neus is complex en intens met tonen van gekookt fruit en specerijen. In de mond, dezelfde complexiteit, ronde tannines, een fluweelachtige en kruidige afdronk. Goudmedaillewinnaar van Gilbert en Gaillard Druivensamenstelling: Syrah - Grenache - Carignan...
Portfolio (8)
Frankrijk, Marseille
...Parmigiano Reggiano, ook bekend als Parmezaanse kaas, is een korrelige, harde en halfvette kaas, gekookt maar niet geperst. Parmigiano Reggiano heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw, toen het voor het eerst werd gemaakt door benedictijnen- en cisterciënzers. De melkkoeien en het groene voer dat gebruikt wordt om ze te voeden, moeten afkomstig zijn uit het productiegebied...
Portfolio (9)
Frankrijk, Quincampoix
...Tonijn uit de Azoren, gevangen met de lijn – Conserverie Santa Catarina De lijngevangen tonijn, bekroond door Greenpeace in 2011 voor zijn meest duurzame traditionele vismethode ter wereld: de "pesca de salto e vara". Het principe? Eén hengel en één haak per visser, en een beetje geduld... Geen netten of andere apparaten die de zeebodem beschadigen. Zorgvuldig bereid door de vrouwen van de conserverie, wordt de malse bonite gekookt in pekel, gekruid en verpakt, voordat deze per zeilboot naar Normandië gaat.
Portfolio (20)
Frankrijk, Malataverne
... stelt u in staat om in slechts 16 minuten als een echte chef te verschijnen. Het kookprincipe lijkt op dat van pilafrijst, waarbij de rijst eerst lichtjes wordt gebakken in een vetstof (de tostatura, de roostering) voordat deze met vloeistof (vaak een groentebouillon, paddenstoel, vlees of vis) wordt gekookt. Risotto verschilt echter van pilafrijst doordat de vloeistof vervolgens in kleine opeenvolgende hoeveelheden wordt opgenomen (ongeveer 7 bevochtigingen) tot volledige gaarheid.
Portfolio (188)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
...Het klassieke formaat. Onze zwarte knoflook is gemaakt van biologische witte knoflook IGP uit de Drôme. De knoflook wordt gedurende 15 tot 30 dagen op lage temperatuur gekookt. Het zwavel dat de knoflook zijn astringente smaak geeft, wordt vrijgegeven, de van nature aanwezige suikers in de knoflook karameliseren, waardoor de knoflook smaken van drop en balsamico ontwikkelt. De umami-smaak...
Portfolio (5)
Frankrijk, Paris
... van Nieuw-Zeeland. Ze worden op verschillende manieren bereid, gekookt in aardewerken ovens, gedroogd en geconserveerd, of zelfs rauw gegeten, wat een eeuwenoude voedingsbron biedt. De ontdekking van de gezondheidsvoordelen Pas aan het einde van de jaren '60 begonnen wetenschappers van NASA onderzoek te doen naar natuurlijke supplementen ter bestrijding van kanker. Hoewel hun onderzoek op dit...
Portfolio (115)
Frankrijk, Soreze
...eenmaal gekookt). - vissoepen. - stevig vruchtvlees fruit eenmaal gekookt (quince, peren, appels...). - en natuurlijk tomaten. REF:PTOCLAMM GARANTIE:24 MAANDEN Hoofdmateriaal: dubbel verzinkt gietijzer Kleur: rood Lengte: 38,5 cm Breedte: 19 cm Hoogte: 38,5 cm Nettogewicht: 3,895 kg...
Portfolio (195)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Witte bonen gekookt*(55%), kookwater, zonnebloemolie*, tomaat*, ui*, zout, knoflook*, rozemarijn*, tijm*, paprika*, peper*. *Ingrediënten uit de biologische landbouw Gebruikstips Ideaal om te smeren op volkorenbrood. Je kunt je boterhammen ook verrijken met andere ingrediënten zoals chiazaad of knapperige groenten. Plaats de pot een uur in de koelkast voor het proeven. Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 688 kJ (166 kcal) Vetten: 9,5g Waarvan verzadigde vetzuren: 1,1g Koolhydraten: 11,1g Waarvan suikers: 1g Eiwitten: 5,7g Zout: 0,6g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Toulon
... basis van extra vierge olijfolie en gekookt in een ketel. 100% natuurlijk en gemaakt met 20% laurierolie, deze echte Aleppo-zeep is geliefd voor dagelijks gebruik. Zacht en kalmerend, deze natuurlijke lichaams- en gezichtsreiniger is geschikt voor de verzorging van het hele gezin.
Portfolio (191)
Frankrijk, La Fouillade
...De varkenskoppaté van de Ferme de la Rousse is perfect voor uw voorgerechten en aperitieven. Het is een specialiteit uit de varkenskeuken. De kop wordt gekookt in een court bouillon waaraan we biologische witte wijn toevoegen om een zeer aangename geur te geven.
Portfolio (11)
Frankrijk, LANGEAIS
... passen zich aan aan gem mechaniseerde lijnen. Assortiment:- Dubbelzijdige schalen - Multifunctionele schalen - Specifieke schalen Gebruik:Vormen en afvoeren van kazen in mallen, blokmallen van alle vormen Materiaal:Onderdelen van geïnjecteerd of gekookt copolymeer polypropyleen Binnenafmetingen:- 500 x 622 mm - 500 x 652 mm - 469 x 718,5 mm - 469 x 958 mm - Andere afmetingen op aanvraag...
Portfolio (68)
Frankrijk, Puyricard
...biologische clementineconfituur van Corsica met rietsuiker. Confit de Provence biedt een biologische clementineconfituur van Corsica aan. Gekookt in een ketel, worden de extra confituren van Confit de Provence gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten, en zo vaak mogelijk met vruchten van oorsprong: clementines uit Corsica. Bereid met biologische rietsuiker, is de clementineconfituur van...
Portfolio (48)
Frankrijk, Tonneins
...REBEL is een coöperatie die ambachtelijke en biologische chips aanbiedt. Dikke snede met de schil! Gekookt in een ketel voor een zeer krokante en minder vette textuur. Ten minste houdbaar tot: 6 maanden Netto gewicht: 125g Verpakking: x10...
Portfolio (43)
Frankrijk, Paris
...Verse Nopal om te koken of te genieten in een salade. (1kg) Oorspronkelijk uit Mexico, kan Nopal zowel rauw als gekookt worden gegeten wanneer het jong is en in het voorjaar wordt geoogst. Herkomst: Spanje...
Portfolio (11)
Frankrijk, Lamballe-Armor
...Vers geschild, in plakken gesneden en geblancheerde aardappelen. Plak van 4 mm dik 100% Franse oorsprong. Vast of zacht vruchtvlees variëteit 100% natuurlijk product zonder conserveermiddelen, zonder additieven, zonder sulfieten, zonder hulpstoffen. Vers product gekookt, lage temperatuur kookmethode en vacuümverpakking na het koken en afkoelen. Kookmethoden: geblancheerd, voorgekookt, gekookt Verpakking: TER Technifil NETTO GEWICHT: ZAK VAN 7 KG T.H.T.: 12 DAGEN...
Portfolio (17)
Frankrijk, Bezons
...De okra, ook wel gombo genoemd, is een kleine groene groente in de vorm van een capsule, met een gladde of donzige schil en bevat kleine eetbare zaden. Wat betreft de smaak lijkt het een beetje op aubergine, maar het heeft een slijmerige textuur wanneer het gekookt is.
Bijpassende producten
Okra
Okra
Andere Producten
Kent Mango - Senegal
Kent Mango - Senegal
Portfolio (3)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Krachtige wijn met stevige tannines en aroma's van gekookt fruit. Zeer oude wijnstokken op grind. Kan jong gedronken worden. Domein: DOMAINE DAMIEN LORIEUX Appellatie: BOURGUEIL Regio: VAL DE LOIRE Kleur: Rood Druivensoorten: 100% CABERNET FRANC Teeltwijze: Duurzame landbouw Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg Oogstjaar: 2020 Karakter: licht / fruitig...
Portfolio (100)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...Oost-Indische kers is een bladgroente die rauw of gekookt wordt gebruikt vanwege de zure en licht citroenachtige smaak. Als kruid gebruikt, geeft het smaak aan soepen en groenten, visgerechten en eieren, waarmee het bijzonder goed samengaat. Rijk aan vezels, magnesium, kalium, ijzer en de vitamines A, C, E, is het sinds de oudheid bekend om zijn spijsverterings- en samentrekkende eigenschappen.
Bijpassende producten
Zuring
Zuring
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Arles
...Conserven Guintrand Deze conserven zijn bereid van kleine spelt van de Mont Ventoux, gewassen, geweekt en vervolgens zo natuurlijk mogelijk gekookt, in water. Het is op smaak gebracht met olijfolie, basilicum en knoflook. Ingrediënten kleine spelt (57%), olijfolie (13%), uien, basilicum (11%), knoflook (8%), zout, geconcentreerd citroensap, peper.
Portfolio (142)
Frankrijk, Sendets
...Mechanisch gepelde cashewnoten, afkomstig uit Vietnam of Brazilië. De cashewnoten worden gemengd met zwarte knoflookpasta en zout in een mechanische menger. Ze worden vervolgens op lage temperatuur gekookt om het vocht te verwijderen, en daarna geroosterd. Dit maakt het een origineel aperitiefproduct dat verschillende smaken combineert. De cashewnoten met zwarte knoflook zullen unaniem gewaardeerd worden als aanvulling op een aperitief met familie of vrienden.
Portfolio (9)
Frankrijk, Lyon
...Deze authentieke Aleppo-zeep met 20% laurierolie is vervaardigd door onze meesterzeepmaker uit Aleppo, volgens de traditionele methode, gekookt in een koperen ketel en vervolgens gedurende 9 maanden gedroogd. Deze Aleppo-zeep is rijk aan 20% laurierbesolie. Het is geschikt voor alle huidtypes voor dagelijks gebruik. Het bevat geen kleurstoffen, geen geurstoffen en geen toevoegingen. Meer...
Portfolio (63)
...De vloeibare AMANDE-zeep, gecertificeerd door Ecocert en gelabeld als Cosmebio, wordt op traditionele wijze vervaardigd door saponificatie, onder de verantwoordelijkheid van een Meesterzeepmaker. Gekookt in een ketel, is deze zeep op basis van plantaardige oliën, waaronder biologische olijfolie. Natuurlijk glycerinehoudend, reinigt het zachtjes. Deze zeep is geformuleerd zonder dierlijke vetten...
Portfolio (59)
Frankrijk, Auros
...KAMPIOEN VAN Frankrijk 2007 Allergievrije rillettes, gekookt in een gietijzeren pan en met een lepel gegoten. 80% Gans blijft over na het koken. Twee presentaties Terrine van 1 kg, houdbaarheid 6 maanden (gepasteuriseerd) Terrine van 2,4 kg, houdbaarheid 45 dagen...
Portfolio (31)
Frankrijk, Signes
...Savonnettes pur Alep, gekookt in een ketel, die de zachtheid van olijfolie (80%) uit de beste druivenrassen combineert met de zuiverende eigenschappen van laurierbesolie. Biologisch afbreekbaar, rijk aan antiseptische werkstoffen, deze kleine laurierzeepjes reinigen, verzachten en parfumeren elke huid, zelfs de meest gevoelige. Subtiele rozengeur. Ideaal formaat voor de bezoeker, de reistas, de handwas, de tas in tijden van epidemie. Verzorgingszeep, voor lichaam en gezicht.
Portfolio (82)
Frankrijk, Paris
...Bissap is een kruidachtige plant uit de Malvaceae-familie, afkomstig uit Afrika. Uit de kelken van zijn bloemen, die worden gekookt, wordt een paarse sap verkregen met meerdere medicinale eigenschappen.
Portfolio (1)
Frankrijk, Ham
... stoofschotels, ragouts, aardappelgerechten, rauwkost en salades. Ze versterken de smaak van uw gerechten en geven ze een vleugje frisheid. Onze livèchevlokken zijn afkomstig uit onze biologische teelt, zonder toevoegingen of conserveermiddelen, om een natuurlijke en smakelijke culinaire ervaring te garanderen. Receptidee: Aardappelsalade met Livèche Ingrediënten: 500 g aardappelen (naar keuze), gekookt en in blokjes gesneden 2 eetlepels livèchevlokken 1 rode ui, gesnipperd Referentie: AR803749 Ean13: 3760306803749...
Portfolio (127)
Frankrijk, Boulogne Sur Mer
...Oorsprong Noorwegen / Chili 100 g – 120 g – 140 g Rauw of gekookt IQF / Sous vide / In blik Eenvoudige bevriezing Verpakking: 5 kg - 10 kg...
Portfolio (5)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play