Frankrijk, Laissac
...Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja, een van de beste pepers ter wereld! Gedroogd vlees van het schouderstuk van het varken, deze Coppa biedt u een vleeswaren zonder nitrieten en zonder conserveermiddelen, 100% natuurlijk. Voor de rest doet de natuur zijn werk in onze droogkamers door deze mooie hele stukken vlees langzaam te drogen, met de hand gezouten en gepeperd. Deze ambachtelijke coppa komt na 3 tot 4 maanden uit de droogkamers, wordt fijn gesneden en krijgt een plek in zijn glazen pot voordat hij vacuüm wordt verpakt. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: 600g THT: 90 dagen...
Portfolio (29)
Frankrijk, Belley
...Stokerijen – Vatenmakerijen, Ambachtelijke productie, Olieperserijen, Tuincentra, Zuivelbedrijven – Kaasmakerijen, Mechanica, Landbouwwerkzaamheden Dikte 50/100, 600gr/m2 Breedte 90cm Lengte 110 cm, 115 cm, 120 cm, 130 Bevestigingen Bevestiging...
Portfolio (30)
Frankrijk, Auros
...FABRICATIONS MAISON Maison voisine is een bedrijf dat voortkomt uit een familiale samenwerking, gelegen op twee locaties. Een productielocatie in Pau in de Pyreneeën en een distributielocatie in Auros, ten zuiden van Bordeaux. Wij produceren op ambachtelijke en traditionele wijze: droge worst zonder lactose en gluten in natuurlijke darmen, de Rosette des Pyrénées, extra magere rosette, rosette...
Portfolio (31)
Frankrijk, Sarrola-Carcopino
Het bedrijf Salaisons Joseph Pantaloni, producent van ambachtelijke charcuterie nabij Ajaccio, zorgt voor de verkoop in grote hoeveelheden aan professionals, evenals de directe verkoop aan particulieren. Als fabrikant van Corsicaanse producten benadrukken de Salaisons Joseph Pantaloni de ambachtelijke producten uit de regio. De Salaisons Joseph Pantaloni produceren kwaliteitscharcuterie en...
Portfolio (8)
Frankrijk, Carpentras
Sinds 1985 zijn we gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van op maat gemaakte worstjes, of ze nu van klein of groot formaat zijn. We zijn er trots op 100% lokale en Franse kwaliteitsproducten aan te bieden, die wereldwijd erkend zijn en in 2018 en 2023 met medailles zijn bekroond. Gelegen in Carpentras, aan de voet van de Mont Ventoux, combineren we traditie en uitmuntendheid om u de...
Portfolio (16)
Frankrijk, Arles
... private label, het merk Gourmet Provence, het witte label of het distributeursmerk. Al onze producten komen van ambachtelijke producenten die u door de Middellandse Zee kunnen laten reizen. Voor specifieke aanvragen, product sourcing, maatwerkproducten, neem contact met ons op! Natuurlijk blijft ons dienstenaanbod zich uitbreiden: Wij zorgen voor de klantrelatie van A tot Z: Keuze van producten, opname en opvolging van bestellingen, organisatie van transport, enz. Onze kracht ligt in de consolidatie van pallets tussen onze producenten. Laten we Gourmet zijn!
Portfolio (142)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
Frankrijk, La Fouillade
Wij zijn trots op het produceren van biologische landbouwproducten, waaronder varkensvleeswaren en bier. Al onze varkens worden gehouden in overeenstemming met deze normen en krijgen uitsluitend voeding bestaande uit gecertificeerde biologische granen van onze eigen boerderij. Het welzijn van onze dieren staat centraal in onze zorgen, en zij leven in comfortabele stallen met stro bedding, met ook ...
Portfolio (11)
...Alandaluzza.fr is een halal groothandel die een assortiment premium ambachtelijke halal charcuterie aanbiedt, vervaardigd in Andalusië, aan professionals in de horeca: hotels, restaurants, pizzeria's, cateraars, halal slagerijen, halal delicatessen... Ons assortiment halal charcuterie in bulk bestaat onder andere uit: - halal worst van rundvlees en lamsvlees - halal chorizo van rundvlees en...
Portfolio (4)
Frankrijk, Rillieux La Pape
...Patrimoniam is een fabriek van ambachtelijke vleeswaren uit het Franse erfgoed, BIO, ZONDER NITRIETEN, en voornamelijk gemaakt van lokaal vlees. We beginnen met een meesterwerk in gevaar van ons Lyonese erfgoed: de echte saucisson de Lyon. We zijn toegewijd aan professionals en consumenten die, net als wij, honger hebben naar echte "smaakvolle" producten die respectvol zijn voor de natuur...
Frankrijk, Beaumont De Lomagne
Het is de liefde voor het vak en de ernst die een kleine charcuterie uit Beaumont, opgericht in 1888 en geleid door Antoine Micouleau, heeft doen uitgroeien tot La Maison Micouleau, een ambachtelijke conserverie. Sindsdien geven we onze recepten van vader op zoon door. In het hart van ons land, de Lomagne, geven we het woord terroir al zijn smaak. Onze foie gras, confits, cassoulets en andere...
Frankrijk, Bersaillin
Het bedrijf DADAUX SAS is gespecialiseerd in de fabricage en verkoop van apparatuur voor ambachtelijke slagerijen, vleeswaren en kaas, de slagerij-, vleeswaren- en kaasafdelingen van supermarkten, gemeenschappen en kleine horeca- en agrovoedingsbedrijven. Onze technische knowhow en ervaring stellen ons in staat om een volledig unieke RVS-gamma op de markt aan te bieden. De breedte van ons...
Frankrijk, Lyon
... aan de jacht. Hun doel is om de uitzonderlijke producten van de centrale Pyreneeën toegankelijk te maken en te democratiseren, terwijl ze een onvergetelijke smaakervaring bieden. Onze ambachtelijke slager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en heeft verschillende onderscheidingen gewonnen op het gebied van charcuterie. Hij gebruikt grondstoffen uit de regio om kwaliteitsproducten te...
Portfolio (40)
Frankrijk, Aurillac Cedex
... rijpen van de hammen duurt 7 maanden. De worstjes en saucissons worden op traditionele wijze vervaardigd volgens dezelfde ambachtelijke technieken. La Maison combineert moderne technieken met ambachtelijke knowhow om uitzonderlijke producten te produceren.
Frankrijk, LA ROCHETTE
Henri Raffin is een 100% familiebedrijf sinds 1937, gevestigd in het hart van de Franse Alpen. Wij produceren ambachtelijke gedroogde vleeswaren: droge worst, gedroogde ham, traditionele worst en terrines. Wij bieden een breed assortiment Savoie-worst aan, evenals een assortiment gedroogde worsten die op traditionele wijze zijn vervaardigd en die meerdere keren zijn bekroond op de Concours...
Portfolio (1)
Frankrijk, Chaponost
Randy is een MKB opgericht in 1903, gelegen in Chaponost in het zuidwesten van de regio Lyon. Gevestigd in een ambachtelijke omgeving, steekt Randy al zijn vakmanschap in de productie van hartige gebakjes, vleeswaren en regionale salades. Dit vakmanschap wordt al meer dan een eeuw doorgegeven binnen het Huis Randy. Onze medewerkers bestaan uit professionals in de vleeswaren en patisserie, die goed bekend zijn met de Lyonese producten, om een optimale kwaliteit van onze producten te waarborgen.
Frankrijk, Manosque
Het bedrijf Le Séchoir des Alpes is een onderneming die gespecialiseerd is in de agrovoedingssector, meer specifiek in de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met zijn traditionele en ambachtelijke knowhow, van generatie op generatie doorgegeven, biedt Le Séchoir des Alpes een assortiment kwaliteitsproducten aan, die alle smaken van de Provence vertegenwoordigen.
Frankrijk, Laguiole
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrines voor het aperitief en wildterrines aan.
Portfolio (2)
Frankrijk, Amancy
... onthuld. Niet meer, niet minder. Geen grote woorden nodig om de liefde voor ons vak te beschrijven. En als we het hebben over het vakmanschap dat van generatie op generatie is doorgegeven, het vlees dat we zonder concessies kiezen, de ambachtelijke charcuteriemethoden die we willen behouden, de productie die altijd uit onze handen komt, de oorspronkelijke smaken van 'oude' traditionele lokale...
Frankrijk, Plaisance
...ETABLISSEMENTS G. BORIES is een ambachtelijke en regionale charcuterie. De kwaliteit van de varkens die door de vestigingen Bories worden verwerkt, wordt gedefinieerd door een strikte "lastenlijst". Gewicht, oorsprong, percentage mager vlees (PMV), niets wordt aan het toeval overgelaten. Het bedrijf Bories werkt al jaren met dezelfde leverancier om een constante kwaliteit van zijn aanvoer te...
Frankrijk, Olonne Sur Mer
Gelegen in Olonne sur Mer, in Vendée (85), biedt La Boucherie Olonnaise zijn vleeswaren, charcuterie en catering aan. Meester-vleeshouwers sinds meer dan 10 jaar, Aline en Sylvain bieden u vlees en gevogelte van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke charcuterie op traditionele wijze en heerlijke bereide gerechten. La Boucherie Olonnaise garandeert kwaliteitsvlees, afkomstig van regionale...
Frankrijk, Barbentane
Wij zijn een producent van ambachtelijke vleeswaren sinds 7 generaties. Onze vleeswaren worden elke week ambachtelijk vervaardigd om de versheid van onze producten te waarborgen. Zonder conserveermiddelen of kleurstoffen, bieden ze de smaken van onze regio. Vleeswaren: gedroogde worst, gerolde buik, ... etc. Gekookte vleeswaren: kopvlees, andouillettes, caillettes, etc. Onze grillgerechten: andouillettes, saucissettes (met peper, lamsvlees met munt, basilicum, etc.)...
Frankrijk, Trie Sur Baise
De CHARCUTERIE ADER in Trie sur Baïse, gelegen in de Hautes Pyrénées, is opgericht in 1926 en bestaat al 4 generaties. De CHARCUTERIE ADER is gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke varkensworst. Het huis Ader, dat natuurlijk een goede reputatie heeft op regionaal niveau, maar ook nationale bekendheid geniet, aangezien kenners niet aarzelen om een omweg te maken om de lekkernijen te...
Frankrijk, Ploeren
Onafhankelijke ambachtelijke KMO, gespecialiseerd in de verkoop van verse vleeswaren en verse vleesstukken voor collectieven. Vlees van Franse oorsprong alleen (behalve lam). Korte keten voor rundvlees, kalfsvlees en varkensvlees. Vlees rechtstreeks van Franse slachthuizen. Handel in gevogelte en charcuterie (oorsprong Frankrijk). Levering door onszelf in heel BRETAGNE. Opdrachtgever van openbare aanbestedingen. Referentie voor groepen van collectieve catering en inkoopgroepen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play