Frankrijk, Rabastens De Bigorre
... betrekt zijn varkensvlees met label bij een gerenommeerde leverancier uit de regio, bekend om zijn Label Rouge-vlees. De sleutels tot ons succes zijn: de smaak, de balans van smaken en de smakelijke textuur! Met een knowhow die van generatie op generatie is doorgegeven, worden de producten vervaardigd op basis van recepten in de puurste traditie. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten...
Portfolio (27)
Frankrijk, Laissac
...lonzo, gedroogde hamnoot, gedroogd Aubrac-rundvlees, chorizo, guanciale, droge worst, saucisson, vormen ons assortiment nitrietvrije vleeswaren die in onze werkplaats in Laissac in Aveyron worden vervaardigd. COTE2BOEUF is ook de uitvinder van de Popines: dun gesneden vleeswaren in een 100% recycleerbaar en inwisselbaar glazen pot. Eenmaal vacuüm verpakt, blijft de Popine 3 maanden op kamertemperatuur houdbaar. Beschikbaar in 3 formaten (Popine, Marmite, Chaudron), zal het uw raclette in de winter en vleeswarenplank in het mooie seizoen vergezellen.
Portfolio (29)
Frankrijk, Carpentras
... beste worstjes te bieden. Onze e-commerce site is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van particulieren, terwijl we ook een ruimte aanbieden voor professionals: distributeurs, partners, kaaswinkels, slagerijen, delicatessenwinkels, kleine winkels en supermarkten.
Portfolio (16)
Frankrijk, Sarrola-Carcopino
... Corsicaanse worst, uitsluitend op basis van Franse vlees en met respect voor de tradities. Het bedrijf is actief in de productie, verpakking en verzending van hun producten. Bezorgd om de kwaliteit van zijn goederen, garandeert het bedrijf Salaisons Joseph Pantaloni een transport onder de beste voorwaarden. De verzendingen gebeuren naar Frankrijk en naar Europa via weg- of zeevervoer. Leverancier van...
Portfolio (8)
Frankrijk, Castelnaudary
... terroir in de schijnwerpers te zetten. Foie gras, bloedworst, eendenborst... Maar vooral, onze beroemde cassoulet, bereid volgens de familiale traditie met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale producenten. Wij zijn beschikbaar voor verdere informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" staat de familie centraal in onze conserverie en zijn we trots om onze passie voor de gastronomie van het Zuidwesten met u te delen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (37)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Frankrijk, Bersaillin
... assortiment maakt ons de enige Franse fabrikant die in staat is om aan de volledige behoeften van een professional te voldoen. Het is ongeëvenaard in Europa en stelt het bedrijf in staat om zich met succes op de internationale markt te vestigen: Cubeuses, Cutters, Ontvelmachines, Schillers, Steakvormers, Laboratoriumsnijders, Mengsnijders, Koelsnijders, Spiesmachines, Tartaarmachines, Vacuummachines, Mengers voor slagers en vleeswaren, Armkneders, Mengkneders, Duwers, Beenderzagen voor slagers en vleeswaren, Kaassnijmachines, Ham snijders, Vlees- en koteletsnijmachines.
Frankrijk, Saverne
MADO FRANCE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel in machines voor de voedingsindustrie, met name voor de verwerking van vlees en apparatuur bestemd voor de slagerij en vleeswaren: Slijpmachines, Messen, Snijmachines (voor ambacht en industrie), Extrusiehakkers, Automatische hakmachines, Winkelhakmachines, Hakkers en menghakkers, Industriële hakmachines, Machines en zakken voor vacuümverpakking, Machines voor slagerijen en vleeswaren, Bandsagen en Portioneer systemen. MADO France distribueert de machines van de merken BIZERBA, GIESSER, KOMET, MADO en VAKONA.
Frankrijk, Laguiole
La Maison CONQUET is gespecialiseerd in de gastronomische tradities van Aubrac. La Maison produceert daarom vleeswaren, conserven en tal van vlees- en specialiteiten op basis van puur Aubrac-rundvlees, varkensvlees, lamsvlees uit Aveyron en kalfsvlees. Het bedrijf produceert ook bereide gerechten, orgaanvlees, aligot en lokale kazen zoals de tome. De bereide gerechten die door de Maison worden aangeboden, zijn voornamelijk tripoux, gevulde kool en Aveyronse farçous met pruimen.
Frankrijk, Revel
... smaakpapillen te bevredigen, snel de wens had om authentieke familierecepten te delen, door middel van een onafhankelijke productie in 1986. In 1998 krijgt dit familiebedrijf een nieuwe dimensie en zet het in op de toekomst: de verhuizing van de productie-eenheid om te kunnen voldoen aan de groei van de productie, naar een moderne eenheid op de locatie van het bedrijventerrein de Pomme in Revel, ontworpen...
Frankrijk, Vigan (Le)
Het bedrijf THOCAVEN is gespecialiseerd in de teelt van eenden. We voeden de eenden met maïs om gezonde en natuurlijke producten te garanderen. We bieden een compleet assortiment eendenvlees aan, zoals foie gras, magrets, confits, tournedos, rillettes, worstjes, dijen...
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Frankrijk, Lyon
... aan de jacht. Hun doel is om de uitzonderlijke producten van de centrale Pyreneeën toegankelijk te maken en te democratiseren, terwijl ze een onvergetelijke smaakervaring bieden. Onze ambachtelijke slager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en heeft verschillende onderscheidingen gewonnen op het gebied van charcuterie. Hij gebruikt grondstoffen uit de regio om kwaliteitsproducten te...
Portfolio (40)
Frankrijk, Wissous Cedex
Het bedrijf VARACHAUX werd opgericht in 1968. Het is een MKB dat gespecialiseerd is in voedingsingrediënten (PAI) op basis van vlees. We betrekken onze producten uit Franse en Europese slachthuizen en snijwerkplaatsen en we verkopen onze producten aan de industrie van kant-en-klaar maaltijden en de collectieve horeca. Onze activiteit is de industriële voorbereiding van rauwe en gekookte...
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen), vis. Het bedrijf BERJAC maakt deel uit van de familiale groep CADEGAU: BtoB-activiteit van verse producten (vlees en vis) in Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes en Marée) en Saumur (Savia).
Frankrijk, Boz
...LCB FOOD SAFETY biedt analyses, advies en trainingen op het gebied van voedselveiligheid en produceert hygiëne- en desinfectieproducten voor de agrovoedingssector (Dierlijke voeding & opslag; Pluimveehouderij; Varkenshouderij; Incubators; Kant-en-klaar maaltijden; Zuivelproducten; Opslag; Transport; Vlees, vleeswaren & vleesproducten) en de gezondheidszorg. Onze expertise in de besmettingswijzen...
Frankrijk, Olonne Sur Mer
Gelegen in Olonne sur Mer, in Vendée (85), biedt La Boucherie Olonnaise zijn vleeswaren, charcuterie en catering aan. Meester-vleeshouwers sinds meer dan 10 jaar, Aline en Sylvain bieden u vlees en gevogelte van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke charcuterie op traditionele wijze en heerlijke bereide gerechten. La Boucherie Olonnaise garandeert kwaliteitsvlees, afkomstig van regionale...
Frankrijk, Laguiole
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrines voor het aperitief en wildterrines aan.
Portfolio (2)
Frankrijk, Montfort En Chalosse
Opgericht in 1982, verenigt de coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE vandaag de dag 80 producenten. Vastbesloten om hun vakmanschap, lokale tradities en de kwaliteit van hun producten te behouden, hebben de boeren zich sinds 1999 ingezet voor de Label Rouge-aanpak. Alle dieren worden in de open lucht gehouden, vetgemest met maïs in gezamenlijke parken. Ze zijn minimaal 104 dagen oud wanneer ze de coöperatie binnenkomen. De coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE produceert foie gras, gésiers, confits, magrets, manchons, rillettes, terrines en eendenpatés.
Frankrijk, Nogent Sur Oise
...In hun fabriek in Nogent-sur-Oise produceren de SALAISONS JOUVIN elk jaar 2.700 ton varkensvleesproducten, met respect voor de tradities, om een unieke smaak te bieden en te voldoen aan de eisen van de grootste distributeurs. Als specialist in Franse chorizo staat deze "Made in France" productie van varkensvleeswaren onder constante kwaliteitscontrole. Gemaakt in onze fabriek in Nogent-sur-Oise...
Frankrijk, Villeneuve Les Bouloc
... slagerskwaliteiten van meneer. Opgeleid om het avontuur voort te zetten, sluiten de twee broers Gérard en Guy respectievelijk in 1979 en 1985 aan bij de familie, nadat ze hebben geprofiteerd van de lessen van de beste nationale meesters in het vak.
Frankrijk, Captieux
...Sinds meer dan 20 jaar is het bedrijf FALIERES NUTRITION gespecialiseerd in de productie en verpakking van voedingsmiddelen voor de mens in een "nomadische" situatie. Het bedrijf maakt daardoor kant-en-klare maaltijden voor sporters, avonturiers, militairen, mensen op expeditie in de woestijn, op de oceanen of op de toppen van bergen. FALIERES NUTRITION biedt ook zijn maaltijdpakketten aan voor noodsituaties en sociale hulp.
Frankrijk, Coudray Au Perche
... grootste genoegen van onze smaakpapillen, maar ook voor onze gezondheid. Ontdek onze keten, onze producten, de vrouwen en mannen die elke dag met ons samenwerken. En aarzel vooral niet om met ons te praten, bij Vallégrain zijn we gepassioneerd, dus we praten graag met u!
Frankrijk, Sisteron
Het bedrijf Taste of Provence is een fabrikant van traditionele Provençaalse gerechten. Het bedrijf heeft een assortiment van diverse gerechten met 100% Provençaalse producten. Dankzij deze typisch Provençaalse gerechten, die met vakmanschap zijn geproduceerd, heeft het bedrijf zich weten te vestigen op de Franse markt voor kant-en-klaar maaltijden.
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Le Mas D'agenais
...Gelegen in de Lot-et-Garonne, in het hart van de gastronomische Zuidwesten tussen Périgord en het Baskenland, zet ons familiebedrijf zich in om een eeuwenoude culinaire traditie in stand te houden. Opgericht in 1956 in Mas d'Agenais, hechten wij veel waarde aan het behoud van de traditionele kwaliteit met respect voor moderne normen. Tegenwoordig zijn we gespecialiseerd in nieuwe, originele en atypische terrines: Terrine met brandneteltoppen, terrine petit Agenais met pruimen, een andere met gedroogde tomaat en 3 paprika's,…...
...In het hart van het hoge Pyreneeën-piedmont, al drie generaties lang, behouden "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS het oude vakmanschap van onze familie, in TOURNAY, een oude bastide uit de 14e eeuw. DE AUTHENTICITEIT: foie gras, confits van gans en eend geselecteerd. DE TRADITIE: koken die al in 1870 werd genoten op het domein van de Lande. DE KWALITEIT: koken uit de Gascogne, voor u gestoofd, ambachtelijk en met de hand ingeblikt.
Frankrijk, Caylus
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken. 121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis. Gelegen in het hart van Quercy Kent u Conserves d’Autrefois? Aan de ingang van Caylus, in Quercy, zet een team van 19 mensen zich in om het beste van onze regionale gastronomie te promoten. Kom een transparant bedrijf ontdekken.
Frankrijk, Rillieux La Pape
...Patrimoniam is een fabriek van ambachtelijke vleeswaren uit het Franse erfgoed, BIO, ZONDER NITRIETEN, en voornamelijk gemaakt van lokaal vlees. We beginnen met een meesterwerk in gevaar van ons Lyonese erfgoed: de echte saucisson de Lyon. We zijn toegewijd aan professionals en consumenten die, net als wij, honger hebben naar echte "smaakvolle" producten die respectvol zijn voor de natuur...
Frankrijk, Pamiers
... kwaliteitsvleeswaren die onze producten in Ariège hebben geproefd, vragen ons om ze te blijven delen met hun vrienden in heel Frankrijk. Onze vleeswaren de wereld in brengen, onze specialiteiten delen, ons vakmanschap en onze eisen op het gebied van kwaliteit, dat is ons familiale credo. Ontdek honderden kilometers van Ariège wat u bij ons heeft betoverd: smaak, vakmanschap, kwaliteit en eisen! Dit alles rond het varken, ons unieke vlees, onze exclusieve grondstof. Een inzet voor een gerichte, Franse en regionale productie. Dit is in onze ogen een extra waarborg voor kwaliteit.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play