Le chocolat des Français is een nieuw merk dat ambachtelijke chocolade aanbiedt, 100% pure cacaoboter en gemaakt in Frankrijk.
Frankrijk, Toulouse
Het Chocoladebedrijf werd in 1994 opgericht door Vincent Puyuelo in Toulouse. De passie en het ambachtelijke vakmanschap van Isabelle en Vincent Puyuelo staan in het teken van uw zoetigheid! Wij maken in het zicht van onze klanten in onze winkels-Ateliers onze chocoladeplaten, onze fudges, onze chocoladepanelen, onze gigantische Orangettes, onze praliné rotsen en onze chocoladevormen. We beginnen in november met de productie van een assortiment gedroogd fruit omhuld met chocolade in de nieuwe winkel aan de 9 rue du Taur.
Frankrijk, Bracieux
... laboratorium van de chocolatiers is er ook het laboratorium van de couverturier, die de cacaoboon van Sao Tomé omzet in couverture chocolade. In oktober 2008 ontving Max Vauché de eerste nationale prijs "Stars et Métiers" in de categorie "Globale Innovatiestrategie" voor de oprichting van zijn chocolaterie: dit dossier beloont ook zijn solidariteitsinspanningen ten gunste van de cacaoproducenten van het eiland Sao Tomé en Principe.
Frankrijk, Marssac Sur Tarn
De Chocolats YVES THURIES vertegenwoordigen het vakmanschap van een traditionele Franse chocolatier, Yves Thuriès. De chocolaterie produceert chocolade van pure cacaoboter. Ze maken chocolade tabletten, chocolade geschenken, macarons van chocolade, chocolade hapjes en andere verfijnde chocolade met exclusieve recepten. De chocolade van YVES THURIES is van uitstekende kwaliteit en heeft een uitzonderlijke authenticiteit. Ze worden verkocht in Frankrijk en over de hele wereld.
Frankrijk, Quiberon
... vullingen zoals pralines, ganaches, caramels, nougatines, marsepeinen... Bezoek de online winkel van Henri Le Roux om de verfijning en elegantie te ontdekken! U vindt er onze assortimenten van pure of melkchocolade, onze chocolade tabletten van grote cacaobonen met nobele oorsprong! Laat u ook verleiden door de caramels van Henri Le Roux, naast de heerlijke CBS® zijn er meer dan 10 fruitige smaken om te ontdekken! En niet te vergeten onze andere lekkernijen: de Caramélier®, een smeersel met CBS® (Caramel au Beurre Salé), of de Bonsoncoeur®, een fijne chocoladepasta.
Frankrijk, Damville
...Chocolatier sinds 1948, Michel Cluizel behoort tot de weinige Cacaofèviers (verwerkers van cacaobonen) ter wereld. Hij vervaardigt uitzonderlijke chocolade in zijn ateliers, in het zuiden van Normandië, waar 240 mensen werken. Michel Cluizel zet zich op unieke wijze in voor kwaliteit, wereldwijd, bovenop biologische chocolade of 'puur cacaoboter', door al zijn donkere, witte en melkchocolade te garanderen. Vanaf de cacaoplantages, suikerriet en vanille, is de chocoladeproductie een groot avontuur waarin ervaring, expertise en vakmanschap van de chocolatier samenkomen.
Frankrijk, Elbeuf
...Les Saveurs d'Antan biedt aan: Fijne Delicatessen, Bakkerijen, Wijnwinkels, Koffiebranders, Fruit- en Groentewinkels in de departementen: 14 27 28 50 53 61 76 78 72 ambachtelijke producten aan. Les Saveurs d'Antan: groothandel in ambachtelijke chocolade, distributeur van ambachtelijke chocolade, leverancier en distributeur van fijne delicatessen.
Frankrijk, Wolfisheim
... oorsprongs chocolade uit Vietnam door Chocolaterie A. Morin, een ambachtelijke chocolatier van vader op zoon sinds 1884 in Donzère. Als pionier in de lancering en promotie van pure oorsprongs chocolade uit Vietnam, biedt Vietcacao vandaag de dag melkchocolade met 40% en pure chocolade met 70% aan in de vorm van dekking in blokken van 1 kg en tabletjes van 100 g om van te genieten. Voor meer details: contact@vietcacao.com Website: www.vietcacao.com...
Frankrijk, Marseille
Chocoladebedekte specialiteiten (donker, melk, nougatcrème, karamel, truffel, enz.) en decoratieve parels (zilverkleurig, goudkleurig, multikleurig, met een suiker- of chocoladekern), kleine multikleurige chocoladehartjes. We werken met geselecteerde amandelen: Avola, amandelen uit Frankrijk en Spanje, gekozen om de originaliteit van hun smaak. Wat betreft onze chocolade-specialiteiten, werken we met extra fijne chocolade. De grondstof voor onze chocolade dragées is op basis van 70% cacao. We zijn op zoek naar exporteurs.
Portfolio (19)
Frankrijk, Varetz
... van grondstoffen - PLATFORM BEAN TO BAR Expertise Cacao & Chocolade 14 producerende landen - 3. PROMOTIE en ANIMATIE VOEDSEL & KEUKEN Nieuwe sensorische & smaakconcepten COMMUNICATIE > MARKETING > VERKOOP door smaaktechnieken, professionele proeverijen 'voedsel & culinaire'. 4. PLANETGOUT EVENEMENT Missies deelname en creatie van 'True Food' 'Duurzaam voedsel' concepten op evenementen FOOD - AGRI...
Frankrijk, Fleurance
... empowermentproject hebben geïdentificeerd. We bieden cacao, koffie, fruit, chocolade, thee, koekjes, jam, borrelhapjes, rijst, specerijen... allemaal afkomstig uit de biologische landbouw. We werken zowel met particulieren als met professionals via de collectieve horeca, cafés/restaurants en lokale overheden.
Frankrijk, TERRASSON
...pistachenoten, cashewnoten, cacao, koffie, granen, lyofiliseerde vruchten, koekjes… Enkele voorbeelden van verwerkte producten: natuurlijke gedroogde noten, gehakte gedroogde noten, geroosterde gedroogde noten, gepasteuriseerde gedroogde noten, geoxideerde gedroogde noten, ontvelde/witte gedroogde noten, gekarameliseerde gedroogde noten, met suiker bedekte gedroogde noten, met chocolade bedekte gedroogde noten, mengsels van gedroogde noten, puree van gedroogde noten, stukjes gedroogde noten / agglomeraten van verschillende groottes, coatings van lyofiliseerde vruchten of gedroogde vruchten.
Frankrijk, Luc-Sur-Aude
Paris chocolat, maker van Franse ambachtelijke chocolade sinds 1951. Onze missie: De rijkdom van de smaken van cacao combineren met de historische stempel van de Franse hoofdstad om uw smaakpapillen mee te nemen naar een unieke wereld van zowel zoete als verfijnde geneugten. Het beeld van haute couture zijn door chocoladecollecties te creëren die geïnspireerd zijn op de huidige trends en de...
Frankrijk, Narbonne
Kom ontdek een ruime keuze aan chocolade en smaken bij Le Temps du Chocolat, chocolaterie in Narbonne, op 54 rue Jean Jaurès. De heer Jérôme Bories, meester-chocolatier sinds meer dan 30 jaar, biedt u zijn chocoladecreaties aan die hij zelf maakt van pure origine chocolade en pure cacaoboter: chocoladebonbons, chocoladehapjes, gekonfijte kastanjes, macarons, ambachtelijke ijsjes, roomijs en sorbets.
Onze chocolaterie in Neuville, Nice, is gespecialiseerd in de sector van zakelijke cadeaus voor bedrijven en vrije beroepen. Ontdek ons aanbod voor bedrijven: doosjes met chocolade, gepersonaliseerde chocoladeberichten, welkomstcadeaus voor bedrijfsseminars, suikerbonen voor evenementenbureaus die bruiloften organiseren. Aanbod gericht op chocoladecadeaus voor bedrijven voor Kerstmis, bedank uw...
Frankrijk, Paris
Frankrijk, Nantes
Frankrijk, Sarreguemines
Frankrijk, La Roche Sur Yon
Frankrijk, Rennes
Ik exporteer koffie, vanille, chocoladebonen en theebladeren uit Indonesië met goede kwaliteit en relatief lage prijzen.
Frankrijk, La Teste De Buch
Frankrijk, St Etienne
... Mijn ballotin Ik stel mijn ballotin samen - Ballotin met chocolade Ballotin Orangettes - Ballotin Palet Or. Cadeauset van chocolade Cadeauset met snoep en chocolade. Napolitains Chocolade Ibaria 67% - Chocolade Ebène 72% - Chocolade Acarigua 70% - Chocolade Tribago 64% - Chocolade Melk 37% - Chocolade Grand Noir 57% - Cube Café Napolitains - Prestige Cadeauset - Culinaire Ontdekking - Biologische...
Frankrijk, La Houssaye En Brie
Frankrijk, Pointe Noire
Frankrijk, Gravelines
Frankrijk, Bourg En Bresse
Frankrijk, St Germain En Laye

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play