Italië, Formigine
...Cacao is een voedingsmiddel dat afkomstig is van de zaden van de cacaoplant, wetenschappelijk bekend als Theobroma cacao. Deze plant is afkomstig uit de tropische gebieden van Midden- en Zuid-Amerika en wordt voornamelijk verbouwd in West-Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De cacaobonen, vaak cacao bonen genoemd, zijn de belangrijkste ingrediënten voor de productie van chocolade en verschillende andere cacaoproducten.
Portfolio (58)
Italië, Andalo Valtellino
...Een drankje dat echt naar chocolade smaakt – een eenvoudige en snelle manier om te genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk.
Bijpassende producten
Warme Chocolade
Warme Chocolade
Andere Producten
Cortado
Cortado
Portfolio (44)
Italië, Montoro
...8 Chocolades gevuld met kastanjepasta en hazelnootcrème 8 Chocolades gevuld met kastanjepasta en hazelnootcrème 8 Chocolades gevuld met kastanjepasta en hazelnootcrème Kartonnen doos van 12 verpakkingen van 200g Verpakking van 12 stuks van 200g Doos van 12 stuks van 200g Ref:0501292 EAN:8034125102259...
Portfolio (21)
...Brazilië Santa Hedwig is ideaal voor espresso-liefhebbers die een introductie tot specialty coffee zoeken. Met zijn zeer lage zuurgraad is het perfect voor degenen die meer zoetheid in hun koffie willen ervaren, en het wordt ten zeerste aanbevolen voor het maken van je ochtend cappuccino. Je hebt een voorsprong! Met deze koffie kun je genieten van tonen van chocolade die dichter bij cacao liggen, gemengd met de zoetere delen van fruit.
Portfolio (25)
...Krachtig en subliem, net als de natuur van de vulkanen die het Guatemalteekse grondgebied kenmerken, zo is deze Centraal-Amerikaanse single origin koffie, geteeld op de bergen op 1400-1600 meter boven zeeniveau, en daardoor geclassificeerd als SHB (Strictly Hard Bean). Het is een elegante en goed gebalanceerde koffie, met een volle en complexe smaak, die opvalt door zijn rijke en harmonieuze aroma, met een volle en ronde smaak gecombineerd met een gebalanceerde zuurheid met hints van bloemen en fruit en een nasmaak van cacao en noten.
Portfolio (17)
Italië, Barletta
Italië, Mazara Del Vallo
...De zevenlagen taart is een verfijnd dessert met een uitzonderlijke smaak, een taart die je moet proberen en proeven: een chocoladefeest, ideaal voor echte fijnproevers. Het bestaat uit verschillende lagen met Bavarois van chocolade, hazelnoot, een cacaosponscake, een krokante laag en een spiegelglazuur aan de bovenkant.
Portfolio (8)
Italië, Padova
...De CAFFE' BARBARO-pods stellen je in staat om in slechts enkele seconden een heerlijke chocolade met sinaasappelsmaak te bereiden. Ze bevatten een oplosbaar mengsel van melk, magere cacao en sinaasparoma voor een heerlijke drank.
Portfolio (10)
...Ambachtelijk glutenvrij gebakken product. Heerlijke zoete gistdeeg gemaakt van aardappelzetmeel, suiker, maïszetmeel, magere cacao, plantaardige oliën en boter. Bij het proeven kunt u de tonen van karamel, noten en specerijen herkennen, dankzij een zorgvuldige en strikte bereiding die de natuurlijke aromatische complexiteit van kwaliteitscacao behoudt. Beschikbaar in handige eenportie-verpakkingen van 35 gram met een papieren bakje, ideaal om altijd mee te nemen voor een rijke, smakelijke pauze.
Portfolio (10)
Italië, Roma
AMBACHTELIJKE CHOCOLADE IN ROME De patisserie Hansel en Gretel behoort tot de beste ambachtelijke patisserieën in Rome voor handgemaakte chocolade. De volledig ambachtelijke productie van de chocolade is herkenbaar aan de verfijning en kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, de onregelmatigheid van hun vorm en de gedurfde combinaties die zijn gekozen. Elke klant die op zoek is naar ambachtelijke ...
Portfolio (2)
Italië, Monterotondo
... voor als een fijne en geurige poeder, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, vloeistoffen, halfvloeibare en vaste stoffen, dankzij de uitstekende oplosbaarheid. Geschikt voor het bereiden van dranken, ijs, chocolade, gebakken producten, pasta en nog veel meer.
Portfolio (10)
Italië, Torino
... Gourmet Chocolademuseum, ook wel Choco-Story genoemd, waar bezoekers de geheimen van chocolade kunnen ontdekken en meer te weten kunnen komen over de meer dan vierduizend jaar geschiedenis van cacao, van de oude Olmeken tot nu. Het museum, dat zich over drie verdiepingen en ongeveer 850 m² uitstrekt, herbergt meer dan duizend originele artefacten. Naast het historische perspectief kunnen bezoekers de modernste technieken van chocoladeproductie ontdekken en genieten van een breed scala aan chocolade van de hoogste kwaliteit.
Portfolio (6)
Italië, Trino
...GOURMET CHOCOLADE: CHOCOLADE SWIRL ROOM MET HAZELNOOT CRUNCH EN MERINGUE BASIS. GOURMET ZURE KERS: ZURE KERS SWIRL ROOM, ZACHTE SPONSCAKE OP DE BODEM. KOFFIEBEEK: HEERLIJK KOFFIE-ICECREAM. VANILLE EN CACAO KOP...
Portfolio (9)
Italië, Sesto Fiorentino
... aangename drank die meerdere keren per dag kan worden genuttigd voor een energieboost. Te consumeren thuis of op kantoor in een kopje of om te bereiden en mee te nemen tijdens dagelijkse taken, Amerikaanse koffie is een uitstekende vervanging voor de espresso of moka koffie waar wij Italianen aan gewend zijn. De verpakking met het versheidsbehoudventiel behoudt het product ondanks consumptie in de loop van de tijd. AROMATISCH PROFIEL Aromatische koffie met een delicate smaak, met nasmaak van cacao, vanille, chocolade, bloemige tonen en gedroogd fruit.
Portfolio (9)
...Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten "Piemonte" IGP. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met gekonfijte citroenschil en Sultanina rozijnen. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten Piemonte IGP en cacao. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met pure chocolade. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van amandelen. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met Sultanina rozijnen.
Italië, San Pietro Clarenza
... gekocht (in zakken van 2/3/4/5 kg, perfect om te serveren aan de tafels van restaurants, cafés, theesalons, enz.) of in elegante verpakkingen om tentoon te stellen op schappen of in hoeken. Ingrediënten: Siciliaanse amandelen, suiker, Honing van de Etna (sinaasappelbloesem) eiwit (natuurlijk, niet gevriesdroogd) Pistachenoten, chocolade / Vanille...
Portfolio (8)
Italië, MILANO
... 9,8%, magere melkpoeder, cacaoboter, emulgator: zonnebloemlecithine, vanilline-aroma), kruimels van "Pan di Stelle" koekje 2% [tarwemeel, suiker, zonnebloemolie, boter, verse gepasteuriseerde melk van hoge kwaliteit, cacao, chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, natuurlijk vanille-aroma, emulgator: sojalecithine), verse eieren, honing, hazelnoten, tarwestijfsel, rijsmiddelen...
Portfolio (191)
Italië, Castel D'azzano
... meteen de beste vrienden van de kleintjes zullen worden, en waar zelfs de volwassenen niet aan kunnen weerstaan! Superieure melkchocolade (cacao: minimaal 31%) Suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, aroma's. Kan noten bevatten. Glutenvrij.
Portfolio (1)
...Il Cocozhi DXN is geformuleerd met de beste cacao met Ganoderma-extract. Het is een kant-en-klare poedervormige drank die u verwent met de smaak van chocolade. Naast de geweldige cacao-aroma kunt u ook profiteren van Ganoderma. Simpelweg de inhoud in een kopje heet water gieten, roeren en u kunt meteen genieten van een verkwikkende drank die geschikt is voor het hele gezin!
Italië, AVERSA
... alle rijkdom en de omhullende textuur van de klassieke versie, en biedt een luxueuze en compromisloze ervaring. Gemaakt met hoogwaardige pure chocolade, verse boter en cacao, is deze glutenvrije lekkernij dicht, vochtig en ongelooflijk chocoladeachtig. Elke hap is een explosie van intense smaak, perfect in balans met een fluweelachtige topping die smelt in de mond, voor een klein moment van pure genot. Perfect voor wie van chocolade houdt en op zoek is naar een zoete verwennerij in een enkel formaat.
Portfolio (6)
Italië, Bertinoro
... grondstoffen en de versheid van de gebruikte ingrediënten. De zoetwarenafdeling werd enkele jaren later opgericht. Vanaf het begin was de positionering van BABBI ver weg van de al rijke massamarkten en richtte het zich op het creëren van "unieke en onvervangbare zoetigheden" door het gebruik van nobele, verfijnde en pure grondstoffen en een lange en zorgvuldige ambachtelijke verwerking. Vanuit dit principe zijn de Wafer Viennesi en de Waferini ontstaan, die vandaag de dag wereldwijd bekend en gewaardeerd zijn.
Italië, Bonate Sopra
...pigmenten en op maat gemaakte mengsels voor elke behoefte te ontwikkelen, evenals om elke soort poederproduct voor derden te produceren en verpakken.</p><p>Het houdt zich bezig met cacao, chocolade, zoetstoffen, conserveermiddelen, natuurlijke kleurstoffen, natuurlijke etherische oliën voor de conserveringsindustrie, caseïnaat, poederbereidingen voor dranken, zoetstoffen, verdikkingsmiddelen en chemische zuurmiddelen, bases voor ijs, vanilline, magere melkpoeder en citroensap.</p>...
Italië, Olbia
... kwaliteitscontroles hebben doorstaan. In Italië verwerken we cacao tot halffabricaten zoals cacaomassa en ambachtelijke chocolade. We hebben cacaobonen beschikbaar van onze plantage in El Salvador, maar ook van andere plantages uit Nicaragua, Guatemala, Honduras, Belize en Costa Rica. Ons bedrijf biedt verpakkingen voor industrieel gebruik HO.RE.CA, ook voor kleine hoeveelheden, om tegemoet te...
Italië, Ferrazzano
...Shockino Mix Experience - Handgemaakt in Italië Wij zijn een ambachtelijk chocolade laboratorium in het hart van Italië, in Molise. Wij hebben de Mix & Match praline uitgevonden en maken spreads, snoep, chocolade tabletten en meer. We zijn ons project in 2015 gestart en hebben de "Vermelding van Eer bij de ADI International Compasso d'Oro" ontvangen voor de modulaire praline, die het beste...
Portfolio (2)
Italië, Novi Ligure
Industrie van zoetwaren. Chocoladeproductie. Chocolade-eieren. Bij ons wordt de verwerking van chocolade met liefde en aandacht uitgevoerd, met respect voor traditie en kwaliteit, en richt zich op alle soorten chocolade, van melkchocolade tot pure chocolade, inclusief witte chocolade of hazelnoot. Gambarotta srl voert ook werkzaamheden uit voor derden: cacaopoeder, pure chocolade, gianduiotti, chocolade nougat, chocolade, chocoladeconfetti, hazelnootchocolade, smeerbare chocolade, snoep en suiker, chocolade tabletten en chocolade-eieren.
Italië, Schio
Wij zijn gespecialiseerd in de productie van machines voor de verwerking van chocolade en banketproducten. We werken samen met internationaal gerenommeerde Chocolatiers en Patissiers, die vertrouwen op onze knowhow en dagelijks onze machines gebruiken in hun prestigieuze ateliers. Wat ons onderscheidt is een lange ervaring en een diepgaande kennis van de markt. De klant is onze belangrijkste...
Italië, Cintolese-Monsummano Terme
Het bedrijf Slitti is in 1969 opgericht als koffiebranderij. De grote passie en vastberadenheid van Luciano Slitti leiden hem in de daaropvolgende jaren naar prestigieuze locaties, waar hij zich onderscheidt door de kwaliteit van zijn producten. In 1988 voelt hij steeds meer de behoefte om een ander product toe te voegen, en zo ontstaat het idee voor de verwerking van chocolade. Het geheim van...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play