Spanje, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Pikillo peper marmelade van olijfolie extra vierge en suiker, met verschillende plantaardige ingrediënten zoals pepers en truffels, wordt verpakt via fysieke processen, zonder conserveermiddelen, met een zeer fijne marmelade-textuur en een zeer aangename geur en smaak. De pikillo peper is heerlijk om direct te consumeren op sneetjes brood of om toe te voegen aan gerechten met eendenvlees en andere gevogelte, kaas,...
Portfolio (76)
Italië, Moio Della Civitella
...Onze extra citroenjam is een waar kunstwerk, vervaardigd met het meest verse fruit uit Cilento en met traditionele methoden die de kwaliteit van de grondstoffen respecteren en waarderen. Gemaakt zonder toevoeging van gelatine of pectine, onderscheidt onze jam zich door zijn heldere en krachtige kleur, zijn pulpachtige consistentie en zijn fruitige en omhullende geur. Kenmerken: - Hoogwaardige...
Portfolio (16)
België, Rumst
... voor snelle en effectieve mengresultaten, waardoor u zelfs taaie ingrediënten zoals noten of bevroren fruit met gemak kunt verwerken, wat tijd bespaart in de keuken. - Turbo Functie – Biedt een extra krachtboost voor moeilijke mengtaken of om ultra-gladde resultaten te bereiken. De turbo functie geeft een snelle krachtboost voor het mengen van hardere ingrediënten of het creëren van gladdere...
Portfolio (228)
Oekraïne, Pervomaysky
...Als je 's ochtends een extra bron van kracht en energie nodig hebt, voeg dan TM "TERRA" gerstvlokken toe aan je ontbijt, die zijn gemaakt van hele gerstkorrels en tot dunne vlokken geplet. Gerstvlokken passen goed bij bessen, noten, fruit, honing, jam.
Portfolio (123)
Italië, Monterosso Almo
...Wij produceren Extra Fruitconfituur van door ons geteeld fruit (Perzik) of uit de regio, zoals (Femminello Citroen uit Syracuse - Navel Sinaasappel uit Syracuse - Aardbei uit Cassibile (SR) geteeld in open velden - Pruimen uit Monterosso Almo (RG) - Kiwi en Appels van de Etna - Minimaal 65% pure fruitpuree tot 85%. Vooral zonder toevoeging van Water en koken op directe hitte.
Portfolio (1)
Zwitserland, Langnau Im Emmental
...Zowel complete productie lijnen en systemen als speciale processen vereisen een stoom-energie module, warme en koude watersystemen, aroma toevoeging, steriele lucht voorbereiding, pectine voorbereiding, hefmechanismen, vulhoppers, kwaliteitsborgingssystemen, vulling, CIP-systeem en bedieningen zoals extra systeemcomponenten. KASAG stelt uw individuele Batch kook systeem samen; met alle gewenste speciale componenten voor de productie van fruitbasis ingrediënten, jam, marmelade, groenten, sauzen, compote en gelée.
Portfolio (152)
Frankrijk, Bagneaux Sur Loing
...Extra Aardappeljam...
Portfolio (2)
Spanje, Alcalá La Real
...Ambachtelijk bereide jellie met extra vierge olijfolie van hoge kwaliteit. Een unieke textuur om een traditioneel product van het mediterrane dieet te begeleiden. 900 heeft de AOVE weten te transformeren in een product dat lijkt op olijfoliejam en dat niemand onberoerd laat. Ideale combinatie van de zoete smaak en de fruitigheid van de olie, perfect voor zoete gerechten maar ook voor hartige.
Portfolio (10)
Frankrijk, Puyricard
...Gekookt in een ketel, de extra confituren van Confit de Provence worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten, en zo vaak mogelijk met vruchten van oorsprong: Abrikoos uit Provence, Vijg uit Provence, Mirabelle uit Lorraine. Gezoet met biologische rietsuiker, zijn onze confituren gegarandeerd zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen (volgens de geldende regelgeving) en onze...
Portfolio (48)
Frankrijk, Nousty
... producten natuurlijk, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen of kunstmatige aroma's. We bieden een breed scala aan ambachtelijke extra confituren, gelei en andere hoogwaardige zoetigheden, op traditionele wijze bereid, met een subtiele combinatie van traditionele smaken en vele originaliteiten.
Portfolio (4)
Frankrijk, Gennevilliers
...De puree van chili met een gladde textuur zoals wij die aanbieden, is zeldzaam, omdat het een zorgvuldige voorbereiding vereist om de vele zaden te verwijderen. En toch, wat een genot voor liefhebbers van pittige smaken! Het is een traditionele ambachtelijke productie, exclusief gemaakt voor Seneafood. Extra sterke chili puree, 100% natuurlijk, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving. Ingrediënten: Verse chili 97%, olie 1%, azijn 1%, zout 1% Dominante smaak: sterk pikant Textuur: Glad zonder zaden Proefadvies: Past goed bij hartige gerechten...
Portfolio (9)
Vanaf jonge leeftijd, gepassioneerd door de gastronomie, heeft de familie Polonio en Lopez, met ervaring, innovatie en de ontwikkeling van nieuwe modellen en gastronomische technieken, het bedrijf Sabores de Anabel Gastronomía en Catering sl opgericht. Dit familiebedrijf, opgericht in 2010, richt zich op de productie van jam, sauzen, groenten in olijfolie, sinaasappelconfituur, groenteconserven, f...
Portfolio (8)
Frankrijk, Vallieres
...Extra Gekookte Jam in een koperen ketel, van biologische fruit, biologische rietsuiker, biologisch citroensap, fruitpectine, ascorbinezuur (vitamine C). Wij maken een breed scala aan jams volgens een traditionele bereidingswijze met eenvoudige ingrediënten en een langzame kookmethode.
Portfolio (3)
Frankrijk, Arles
Gourmet Provence is een samenwerkingsverband dat in 2018 is opgericht door de wil van Corine Marmotan en 3 ondernemers om de verkoop in Frankrijk, Europa en de grote export te ontwikkelen. De groeiende vraag van onze klanten om hen een breder assortiment aan gourmetproducten aan te bieden, in combinatie met onze wens om de Middellandse Zee, waaronder de Provence, te promoten, stelt ons in staat o...
Portfolio (142)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE is een online winkel en een winkel in Brive-la-Gaillarde, die verschillende ambachtelijke producten aanbiedt om u de terroir van Corrèze, in Frankrijk, te laten ontdekken en het beste van deze regio met u te delen. Van gastronomie tot decoratieartikelen, messen, kaarsen, sieraden of cosmetica, u vindt alles in onze online winkel. We selecteren de beste ambachtelijke producten made i...
Portfolio (71)
Bulgarije, Sofia
... aangename smaak te krijgen. Toepassingen: carobemeel wordt vaker gebruikt bij het bereiden van taarten als vervanger voor cacao. Het kan gemakkelijk de hoeveelheid cacao in het recept vervangen. Vanwege het hoge suikergehalte kan het ook als vervanger voor suiker in sommige zoetigheden worden gebruikt. Het kan ook worden gebruikt voor karamelcrèmes, sauzen, specerijen, jam en ijs. Verpakking: 250g, 500g en los...
Portfolio (154)
... het aandraaien van bouten en maximaal koppel tijdens het losdraaien van bouten. - Compact Ontwerp - 360° Slangdraaiassemblage - Anti-Jam Koppelontgrendelingshendel De RufNex Extra Lage Doorlaat Krachtdop heeft dezelfde specificaties als de HexPro Hydraulische Krachtdop, het ideale gereedschap voor smalle ruimtes. - Gebruik samen met HexPRO - Torsievrij cilinder - In-line reactieve arm...
Portfolio (9)
...Göbber Gourmet Sortering 100 x 25g gesorteerd Göbber Portie Schalen - kleine porties voor groot gebruik in hotels en de horeca Kurzübersicht: Abrikozenjam Extra Aardbeienjam Extra Meerfruitjam Extra Zure Kersenjam Extra Gemaakt van 50g fruit per 100g. Inhoud: 100x25g Inhoud: 100x25g GTIN: 04054600024665...
Portfolio (11)
Slowakije, Bratislava
... 220°C. De verwarmingsbron wordt geleverd door een elektrische kookplaat, aangeboden als een extra optie. De automatische kookketel biedt verschillende bedrijfsmodi zoals koken, temperen, koken, concentreren en nog veel meer, wat op zijn beurt de mogelijkheid biedt om een verscheidenheid aan sauzen, jam, siropen en andere vloeibare pasta-achtige producten met verschillende texturen en smaken te bereiden. Het gebruiksvriendelijke ontwerp van de kookketel verhoogt het gemak en de efficiëntie in het productieproces.
Portfolio (3)
Turkije, Ankara
...{"45":"45","2":"2","Leaf and stem number (pcs / kg), the very":"Aantal bladeren en stelen (stuks / kg), de zeer","90":"90","Filling level in the container, the ez (v / v)%":"Vulniveau in de container, de ez (v / v)%","Extra Traditional Jam Fruit ratio, by mass (%) at least":"Extra Traditionele Jam Fruitverhouding, naar massa (%) minimaal","Crude and imperfect fruit size (pcs / kg), the very":"Ruwe en imperfecte fruitgrootte (stuks / kg), de zeer","30":"30","Traditional Jam Fruit ratio, by mass (%) at least":"Traditionele Jam Fruitverhouding, naar massa (%) minimaal"}...
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Confiture "Sabores del Guijo" Confiture Extra van Kiwi, 100% natuurlijk, ambachtelijke productie, met de hand gemaakt van verse seizoensvruchten. Ingrediënten: Kiwi 65% Suiker 35% Bereid met 65g fruit per 100g. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren. Glazen pot 400g Totaal suikergehalte 56g per 100g Zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, glutenvrij...
Portfolio (198)
Duitsland, Dresden
...Onze machine met impellerkop en extra mengwerk voor het afvullen van pesto, jam, crèmes... Nog veel meer machines van ons FILLOGY-bouwsysteem met verdere keuzemogelijkheden vindt u op onze website! Herkomstland: Duitsland...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
... eetlepels van het Mugcake-poeder toe. Bak in de magnetron gedurende 2-3 minuten. Laat iets afkoelen, haal uit de mok, snijd in stukken en eet met yoghurt, jam, notenpasta, enz. Netto gewicht, kg:0,164 Bruto gewicht, kg:0,164 Afmetingen (D * B * H), cm:5 * 12 * 16 Verpakking: bruto gewicht:4,94 Afmetingen (D * B * H), cm:28*20*30 Aantal stuks (kg) per pallet:2400 Aantal dozen per pallet:80...
Portfolio (9)
Spanje, Cadrete-Zaragoza
...Ambachtelijk bedrijf dat zich richt op de productie van voedingsmiddelen zoals extra vierge olijfolie, olijven, jam en paté "Calidad Gourmet", waarbij we veel waarde hechten aan het gebied, het klimaat en onze wortels in Aragón (Spanje) om de beste smaken en gezondheidsvoordelen die de natuur ons biedt te verkrijgen. Duurzaamheid en biologische landbouw zijn onze grootste zorg. "OZ OLEAZARA" is...
Portfolio (10)
Italië, Rodi Garganico
...Ambachtelijke productie van jam en confituren zonder conserveermiddelen en kleurstoffen uit biologische landbouw van de Gargano. Ambachtelijke productie van typische agrarische producten uit de Gargano, sauzen en ingelegde producten. Groothandel in citrusvruchten uit biologische landbouw van de Gargano, Femminello citroen en Duretta sinaasappel. Extra vierge olijfolie uit biologische landbouw van de Gargano, ook gearomatiseerd met basilicum, knoflook, chili en citroen. Import/Export.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play