Duitsland, Hamburg
... Cheddar-kaas staat bekend om zijn veelzijdigheid en wordt vaak gebruikt in verschillende gerechten zoals sandwiches, hamburgers, macaroni en kaas, en salades. Het kan in plakken worden gesneden, geraspt of gesmolten en is daardoor geschikt voor een breed scala aan culinaire toepassingen. De kaas past goed bij fruit zoals appels en peren, evenals bij crackers en brood.
Portfolio (180)
Duitsland, Bad Bentheim
... gebruikt is het vooral populair in de Italiaanse en Franse keuken. Basilicum en tomaat is een uitstekende combinatie. Sprenkel daarom eens wat over de tomatensoep. Verder doet dit groene heilige kruid het goed in soepen en sauzen, pesto’s, kaas, vis- en vleesgerechten en salades. Smaakt ook heerlijk op een uitsmijter. Zo laat mogelijk toevoegen is het advies om zoveel mogelijk de smaak te behouden." ...
Portfolio (549)
Duitsland, München
... duurzaam mogelijk te beschermen, vermijden we bij onze noedelproducten plastic verpakkingen (zoals vensters) en kiezen we voor gerecycleerde papieren zakken met daarop gedrukte productafbeeldingen. Biologische bandnudels zijn de perfecte bijgerecht voor veel gerechten. Niet alleen voor soepen. Bandnudels worden het vaakst geserveerd met een saus, maar er zijn ook veel andere versies van dit gerecht...
Portfolio (28)
Duitsland, Bonn
... zetten Spaanse producenten steeds meer in op duurzame teeltmethoden om waterverbruik en pesticiden te verminderen. 10. Waterverbruik De teelt van mango's vereist ongeveer 1.200 tot 1.600 liter water per kilogram vrucht. Vooral in waterarme gebieden zoals Zuid-Spanje is dit een uitdaging. Om het waterverbruik te optimaliseren, gebruiken onze biologische boeren op hun moderne plantages efficiënte...
Portfolio (5)
Duitsland, Schoenebeck
...De fruitige smaak en waardevolle onverzadigde vetzuren van de biologische olijfolie verfijnen populaire, mediterrane klassiekers zoals brood, dips, salades, kaas, pizza, pasta, hummus of als marinade. De populaire, mediterrane klassieker voor brood, salades, kaas, pizza, pasta, hummus of als marinade. De fruitige smaak en waardevolle onverzadigde vetzuren van de biologische olijfolie verfijnen...
Portfolio (143)
Duitsland, Kimratshofen
...Een kaasplank voor biologische liefhebbers – met verse, gezonde kwaliteitskaas. Laat u elke dag opnieuw verwennen door onze variëteit en laat u meevoeren naar de biologische Alpenwereld.
Portfolio (5)
Duitsland, Bad Bramstedt
... onze BIO Veggi Filata uit natuurlijke ingrediënten van BIO-kwaliteit uit biologische landbouw. We zijn ervan overtuigd dat onze BIO Veggi Filata een veganistisch en vegetarisch dieet zal verrijken. Met de BIO Veggi Filata kunnen pizza's of gratins worden overbacken dankzij de uitstekende smeltkwaliteit, het kan in natuurlijke staat over de salade worden gestrooid of als broodbeleg worden gegeten. Gebruik de BIO Veggi Filata zoals traditionele kaas, u zult verrast zijn hoeveel mogelijkheden zich aandienen.
Portfolio (5)
Duitsland, Greven
...specerijen, superfoods, ja zelfs kaas. Wanneer start-ups, middelgrote bedrijven of grote spelers in de voedselbranche hoogwaardige ingrediënten zoeken voor hun innovaties, trends en klassiekers, zijn wij hun partner. In een competente, persoonlijke begeleiding van onze wereldwijde klanten ligt voor ons de sleutel tot meer smaak en frisse ideeën. Aan welk voedselproject werkt u momenteel? Laten we uitwisselen onder T +49 2571 5070 E info@freeze-dry-foods.com...
Portfolio (5)
Duitsland, OBERAUDORF
... de uitgebreide behandeling van afval en energie. Gevestigd in Lotharingen exporteren we onze typisch Franse producten wereldwijd. De MOL WOLFF SPA GmbH is de juiste partner voor al uw yoghurt-, kaas-, boter- en melkproducten!
... het sap van rijpe vruchten Fruitspread klassiek en verfijnd Ze worden met liefde met de hand gemaakt en in kleine hoeveelheden. Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, enkel de in geleisuiker aanwezige sorbinezuur en het zuurmiddel citroenzuur. Ze zijn er ook: Fruitspread zonder toegevoegde suiker, van 100% pure vruchten. Of in biologische kwaliteit. Natuurlijk uit biologische landbouw. Voor iedereen die zijn mening wil geven Mosterd en chutneys Of bij vis of vlees Braadworst of leverworst, voor het verfijnen van soepen, voor dressings, bij kaas of gewoon op brood.
Duitsland, Silberstedt
De uienpasta is 35 jaar geleden ontstaan aan de eigen keukentafel. Een lege huishoudportemonnee en experimentierlust waren de krachten achter zijn ontstaan. Er moest een grotere pan en een grotere lepel aangeschaft worden, want vrienden, bekenden en de eerste biologische winkels in de omgeving ontdekten de vegetarische uienpasta als een smakelijk alternatief voor worst en kaas. Meer dan 80...
... biologische producten ons specialisme. Sinds begin 2016 hebben we een heel bijzondere kaas in ons assortiment - de Bauhofer Allgäuer Emmentaler 1827 g.U. Deze kaas rijpt zes maanden en krijgt zo een nog intensere smaak.
Duitsland, Landshut
... halffabricaten tot aan speciale, op maat gemaakte oplossingen. Wij zijn een van de grootste producenten van wei-eiwitpoeder in Duitsland en behoren tot de grootste aanbieders van biologische wei-afgeleiden ter wereld. Daarnaast zijn verse producten zoals yoghurt, boter en room, evenals kazen zoals snij- en harde kaas, mozzarella en edelschimmelkaas, belangrijke pijlers van onze bedrijfsvoering...
...cognac, brandy, Bienmesabe, honingrum, praline- en perziklikeur, Pacharán, Orujo, likeur en edelbranden uit Stiermarken. Spaans bier Estrella Damm, San Miguel en PAGOA Olijven en olijfolie uit beperkte productie. Ingelegde groenten artisjokken, gazpacho, Piquillo-paprika, Fabada Paella-ingrediënten rijst uit Calasparra, saffraan, Boquerones, Mojama, patés, Pulpo al Ajillo kaas, ham- en worstspecialiteiten bosweideham en D.O. Maestrazgo-Serrano uit Teruel, hert- en stierdroogvlees...
DMK Deutsches Milchkontor is met 6,6 miljard kg melk de grootste zuivelonderneming van Duitsland. Met een omzet van 4,4 miljard € behoort het bedrijf ook tot de top tien van de zuivelindustrie in Europa.
Duitsland, Roggenburg
...De melk hiervoor wordt geleverd door 25 boeren uit de regio, want regionaliteit maakt net als de traditionele productie van hun producten deel uit van de bedrijfsfilosofie van de Landkäserei Herzog. Sinds 2007 worden alle biologische producten onder de merknaam "Roggenburger Bio" aangeboden. Het uitgebreide assortiment omvat verschillende soorten verse, snij- en harde kazen van koemelk en...
BodyMarket Nutrition biedt BMN Whey2Go aan op www.bmn2go.de, dat een hoogwaardige whey in een wegwerp shaker bevat. Zo heb je altijd kwalitatieve eiwitten bij je en binnen handbereik.
Specialist in delicatessen en fijnproevers in Keulen. Vis, zeevruchten, vlees, pasta, kaas, worst, ham, olie, specerijen, wijn, champagne en sterke dranken.
Duitsland, Annaberg-Buchholz
Wij produceren op maat gemaakte diepvries snacks zoals kipnuggets, fingerfood en appetizers van kip, lam en rundvlees, kaas, evenals vegetarische ingrediënten, inclusief productontwikkeling.
Productie van harde kaas, snijkaas, Kashkaval, geraspte kaas, zachte kaas, Camembert, Brie, evenals convenience-producten (gebakken Camembert e.d.) voor de detailhandel, grootverbruik, horeca, ook in biologische kwaliteit. Modernste productiefaciliteiten, eigen laboratorium, wereldwijde export. Dagelijks wordt ongeveer 1 miljoen kg melk verwerkt.
Duitsland, Warendorf
Duitsland, Gilching
Duitsland, Hömberg
Duitsland, Schlüchtern
Duitsland, Leipzig
Duitsland, Gronau
Duitsland, Hebertsfelden

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play