Italië, Marmirolo
... aan het deeg geeft, waardoor zowel traditionele als hedendaagse uitrol mogelijk is. Met MAGRI FREE Napoletana verkrijgt men pizza's en broden met een ontwikkelde luchtigheid, zacht en met een delicate geur, vergelijkbaar met een bakproduct gemaakt van zachte tarwebloem, maar 100% glutenvrij. Beschikbaar in een vierkante zak van 1 kg in dozen van 12 stuks.
Portfolio (56)
Polen, Brzozów
... ander meel (bijv. aardappel, tapioca, kastanje), het aantal eieren verhogen of een rijpe banaan aan het bakproces toevoegen, evenals meer vet. <strong> Samenstelling: </strong> Rijstmeel <strong> Voedingswaarde per 100g </strong> Energiewaarde 1481KJ/349kcal - 18%ADH* Vet 0.7g - 1% waarvan verzadigde vetzuren 0.15g < 1% koolhydraten 76.9g - 30% waarvan 2g suikers - 2% eiwit 7.6g - 15% vezels 2.3g zout 0.1g - 2% *ADH - aanbevolen dagelijkse hoeveelheid <strong> Gebruik </strong> component van zoete gebakjes, taarten, pannenkoeken, vegetarische kroketten, voor het indikken van soepen en sauzen.
Portfolio (781)
Italië, Carmagnola
...Onze EGG LASAGNE | N ° 191 maakt deel uit van de grote selectie Pasta ARRIGHI, geproduceerd met uitsluitend durumtarwe semolina en, in dit geval, de toevoeging van ei. Ze zijn een eerbetoon aan de Italiaanse culinaire TRADITIE bij uitstek. Het platte en volle deeg geeft structuur aan het gerecht sinds de tijd van de oudste en meest beroemde Griekse filosofen. Gewicht: 500g kooktijd: 40 minuten...
Portfolio (3)
België, Anderlecht
... instelbaar). De machine voldoet aan de geldende "CE" normen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Enkele praktische tips: * voorbereiding van bladerdeeg voor ravioli: 70% bloem type 00, 30% griesmeel van harde tarwe, 5 eieren per kg + water kneed gedurende ongeveer 10 minuten, het deeg moet een vochtpercentage tussen eieren en water van ongeveer 32% hebben. * voorbereiding van deeg voor...
Portfolio (189)
Frankrijk, Aix En Provence
...Sinds jaar en dag bakt ROGER zijn toast en beschuit in een open mal. Het deeg kan vrij rijzen tijdens het bakken, wat zorgt voor een krokante en luchtige textuur. Gemaakt van fijne tarwe, zijn deze licht vanilleachtige toastjes met zoete rozijnen de perfecte aanvulling voor elk moment van genot. Toasts met Rozijnen Samenstelling: Tarwemeel (tarwemeel, gluten), rozijnen (11%), zonnebloemolie...
Portfolio (31)
Italië, Giuliano
...De volgens traditie gemaakte Pandoro heeft alle typische kenmerken van dit kerstgebak. Het zachte, gouden deeg, door de aanwezigheid van eieren en geparfumeerd met vanille, in de vorm van een ster, geserveerd met een poedersuikerlaagje, valt bij iedereen in de smaak, zelfs bij de meest veeleisenden. Code: BOPD01 Gewicht: 750 g...
Portfolio (129)
Spanje, Catarroja
...Dankzij de 1200 W vermogen en 15.000 t.p.m. kun je zonder problemen producten voor de voedselbereiding kloppen, mengen en kneden (deeg voor bakkerij, patisserie, pizza's...), slagroom opkloppen, eieren kloppen, enzovoort. Dubbele draaiing, roterend en orbitale beweging. Met 4 voorgeprogrammeerde functies, een turbo functie en regelbare snelheid. Het is de perfecte aanvulling om geweldige...
Duitsland, Schlüsselfeld
...Ons eetbare cookie-deeg voor private labels wordt gemaakt van hoogwaardige voedselingrediënten en bevat geen eieren, rijsmiddelen of rauwe bloem. Veilig om te consumeren en ideaal om mee te bakken, presenteert ons eetbare cookie-deeg zich als een functioneel voedzame snack die "beter voor jou" is.
Portfolio (69)
...Nieuwe toevoegingen in de koekjescategorie, om de keuze te vergroten voor degenen die op zoek zijn naar glutenvrije veganistische opties. Glutenvrije koekjes, luchtig, licht en geurend, verrijkt met cacao en amandelen, zonder lactose en eieren. Ambachtelijk bereid met een deeg op basis van rijstmeel, maïszetmeel en suiker, met de toevoeging van plantaardige vezels. Beschikbaar in handige porties van 38g of in verpakkingen van 150g.
Portfolio (10)
Frankrijk, Malataverne
...Ingrediënten Ingrediënten van het deeg tarwebloem, durumtarwegries, eieren (11,2% van het eindproduct), water. Ingrediënten van de vulling paneermeel (tarwebloem, water, zout) ricotta (7,5% van het eindproduct) (wei, room), palmolie, melkvlokken, palmolie, aardappelvlokken, wei, spinazie (2% van het eindproduct), kaas (melk, zout, stremsel, conserveermiddel lysozym van ei), zout...
Portfolio (188)
Litouwen, Kaunas
...Deze pasta van hoge kwaliteit is gemaakt van geselecteerde premium tarwebloem, volgens een speciale technologie, terwijl de oude productie tradities behouden blijven. De pasta bevat geen kunstmatige toevoegingen. Eenmaal gekookt, is pasta met eieren in het deeg meer geel, elastisch en heeft het een rijkere smaak. Deze pasta bevat B-groep vitamines, die noodzakelijk zijn voor de goede werking van...
Portfolio (23)
Oostenrijk, Lind Im Drautal
...TAARTEN kunnen zowel zoet als hartig zijn. Ze zijn gemaakt van deeg dat tijdens het koken verandert in een korst en verschillende soorten vulling van binnen. Zoete taarten kunnen allerlei soorten fruit en noten bevatten. Een populair voorbeeld is appeltaart. Aan de andere kant kunnen hartige taarten vlees, aardappelen of eieren bevatten. Er zijn 3 soorten taarten: - Taarten waarvan de korst...
Portfolio (50)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Durummeel kan worden gebruikt om hoogwaardige pasta van groep A te maken. Het dient ook als toevoeging bij het bakken en wordt gebruikt in de productie van halffabricaten (dumplings, khinkals, enz.), pizza, pannenkoeken en in de banketbakkerij. Het toevoegen van 20-50% durummeel aan het deeg helpt om het minder plakkerig te maken en geeft het een uitstekende kleur. Ook kun je dit meel gebruiken als vervanging voor eieren. De koude maaltechnologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden. Gewicht: 500 g...
Portfolio (116)
Italië, SALZANO
... machine is inmiddels aanwezig in veel restaurants, trattoria's, delicatessenwinkels, agriturismi en particuliere woningen. Hij produceert 8 kg/u en kneedt 3 kg per keer. Inclusief: 4 matrijzen. (GEEN DEEGBLAD) De pastamachine garandeert maximale hygiëne, aangezien de delen die in contact komen met het deeg, gemakkelijk te verwijderen zijn voor reiniging, zijn gemaakt van roestvrij staal...
Portfolio (6)
Frankrijk, Condé-Sur-Marne
... verkrijgbaar in verschillende variëteiten: La Nature, la Gourmande, een slimme mix van zachte en harde tarwe. La Semi-Complète en la Complète, de Blé-Sarrasin, de Champenoise, de Pennes Blé Ancien, de tagliatelle, de spaghetti, en onze BIO-pasta, gemaakt van spelt. Voor kinderen: fantasiepasta met leuke vormen zoals konijn, tractor of dinosaurus. We creëren ook pasta voor cadeau-ideeën, zoals de Parisienne-set met drie monumenten van Parijs, een origineel idee om iemand blij te maken. Verwen uw smaakpapillen met deze atypische pasta.
Portfolio (17)
Italië, Bassano Del Grappa
Italiaans voedingsbedrijf dat een leidende rol speelt in de productie en distributie van droge eierpasta (lasagne, cannelloni en tagliatelle) en andere speciale formaten. Opgericht in 1960, is het Pastificio in de loop der jaren gegroeid en is het een belangrijk referentiepunt geworden voor de Italiaanse en internationale markt. Zorgvuldige selectie van leveranciers en grondstoffen, proces- en productcontroles en moderne faciliteiten met geavanceerde productie-installaties stellen ons in staat om onze klanten premium producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.
Italië, Castellamare
... het gebied. Met meer dan 4800 referenties is onze catalogus voortdurend in uitbreiding, waardoor u elke dag nieuwe uitmuntendheden en innovatieve creaties kunt ontdekken. Wij zetten ons niet alleen in om u producten van uitzonderlijke kwaliteit te bieden, maar ook om een brug te slaan tussen lokale producenten en een wereldwijd publiek, waarbij we het werk van de ambachtslieden en producenten...
Portfolio (26)
Italië, Fisciano
... toewijding aan variëteit en kwaliteit, met onze: • Eipasta: Gemaakt met verse, vrije-uitloop eieren en hoogwaardige durumtarwe semolina voor een rijke smaak en gouden kleur. • Gevulde Pasta: Wij bieden een heerlijke selectie van ravioli, tortellini en gnocchi, allemaal bereid met authentieke en verse ingrediënten. • Bronzen Pasta: Onze bronzen pasta heeft een unieke textuur die perfect...
Portfolio (3)
Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
... ingrediënten, zoals geitenmelk rechtstreeks van vrijlopende kuddes, verse eieren van gecontroleerde voedseleenheden, natuurlijke semolina en meel van harde tarwe uit de Peloponnesos, meel van peulvruchten, verse groentepuree en mengsels van superfoods. Onze dagelijkse productiecapaciteit bedraagt 1500 kilo. Ons doel is de promotie van kwaliteitsproducten met een hoge voedingswaarde. Onze zorg is de...
Portfolio (3)
Italië, Bolzano
... toonaangevend bedrijf in de productie van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld aardappelgnocchi, bladerdeeg en lasagne. Het werkt als co-packer samen met belangrijke merken. De producten worden aangeboden aan catering- en restaurantbedrijven, in de groothandel, evenals in de detailhandel en distributieketens, zowel in Italië als daarbuiten. Sinds 2000 is de kwaliteit van het bedrijf KOCH gecertificeerd...
Frankrijk, Melle
... producten te garanderen. Een deel van ons assortiment is gelabeld met "Bleu Blanc Cœur", een initiatief dat erkend wordt door de staat en dat de traceerbaarheid van producten waardeert, terwijl het ook rekening houdt met het milieu, alles tegen een toegankelijke prijs. Onze referenties: U Enseigne, Intermarché, E.Leclerc, Delicatessen, Gemeenten, Restaurant, … Onze onderscheidingen: -2021, de jury...
Portfolio (31)
... techniek van stenen maalstenen. Deze methode, gecombineerd met de Italiaanse knowhow, maakt het mogelijk om pasta van uitstekende kwaliteit te creëren, langzaam gedroogd om de voedingsvoordelen te behouden. We bieden natuurpasta aan met of zonder eieren, geparfumeerd met meer dan 20 verschillende smaken (tomaat, basilicum, piment d'Espelette, wortel…). We bieden verse pasta op bestelling en droge...
Portfolio (43)
Italië, Santa Maria La Carità
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...
Italië, Paina Di Giussano
... de Valsassina (LC), gerijpte kazen van koe en geit, honing, confituren, wijnen, eieren, verse pasta, yoghurt, meel, thee, infusies, koekjes en nog veel meer. Binnenkomen in onze winkel is niet alleen een genoegen, maar ook een manier om het verschil te begrijpen tussen de ambachtelijke producten die wij aanbieden en de producten die normaal op de markt te vinden zijn.
Tsjechië, Brno
... Skvarilova. In de jaren tachtig organiseerde zij cursussen gericht op een gezonde levensstijl en koken. Ing. Eliska Skvarilova ontwikkelde Hraska tot een heerlijke beslagmix voor een snelle en gezondere coating zonder het gebruik van eieren. Hraska maakt ook een gezonde verdikking van soepen, sauzen, jus en goulash mogelijk. Hraska functioneert als een uitstekende bindmiddel in deeg en burgers en...
Italië, Sant'anastasia
Wij zijn een handelsbedrijf dat zich richt op het exporteren van voedingsproducten zoals pasta, meel, olijfolie, koffie, tomaten, enz. naar het buitenland.
Een ambachtelijke productie die gericht is op het verkrijgen van authentieke en hoogwaardige eiernoedels, bestemd voor een veeleisende en kritische klantenkring, waarbij altijd de voorkeur wordt gegeven aan het gebruik van seizoensgebonden producten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play