Italië, Marmirolo
... aan het deeg geeft, waardoor zowel traditionele als hedendaagse uitrol mogelijk is. Met MAGRI FREE Napoletana verkrijgt men pizza's en broden met een ontwikkelde luchtigheid, zacht en met een delicate geur, vergelijkbaar met een bakproduct gemaakt van zachte tarwebloem, maar 100% glutenvrij. Beschikbaar in een vierkante zak van 1 kg in dozen van 12 stuks.
Portfolio (56)
Italië, Carmagnola
...Onze EGG LASAGNE | N ° 191 maakt deel uit van de grote selectie Pasta ARRIGHI, geproduceerd met uitsluitend durumtarwe semolina en, in dit geval, de toevoeging van ei. Ze zijn een eerbetoon aan de Italiaanse culinaire TRADITIE bij uitstek. Het platte en volle deeg geeft structuur aan het gerecht sinds de tijd van de oudste en meest beroemde Griekse filosofen. Gewicht: 500g kooktijd: 40 minuten...
Portfolio (3)
Italië, Giuliano
...De volgens traditie gemaakte Pandoro heeft alle typische kenmerken van dit kerstgebak. Het zachte, gouden deeg, door de aanwezigheid van eieren en geparfumeerd met vanille, in de vorm van een ster, geserveerd met een poedersuikerlaagje, valt bij iedereen in de smaak, zelfs bij de meest veeleisenden. Code: BOPD01 Gewicht: 750 g...
Portfolio (129)
...Nieuwe toevoegingen in de koekjescategorie, om de keuze te vergroten voor degenen die op zoek zijn naar glutenvrije veganistische opties. Glutenvrije koekjes, luchtig, licht en geurend, verrijkt met cacao en amandelen, zonder lactose en eieren. Ambachtelijk bereid met een deeg op basis van rijstmeel, maïszetmeel en suiker, met de toevoeging van plantaardige vezels. Beschikbaar in handige porties van 38g of in verpakkingen van 150g.
Portfolio (10)
Italië, SALZANO
... machine is inmiddels aanwezig in veel restaurants, trattoria's, delicatessenwinkels, agriturismi en particuliere woningen. Hij produceert 8 kg/u en kneedt 3 kg per keer. Inclusief: 4 matrijzen. (GEEN DEEGBLAD) De pastamachine garandeert maximale hygiëne, aangezien de delen die in contact komen met het deeg, gemakkelijk te verwijderen zijn voor reiniging, zijn gemaakt van roestvrij staal...
Portfolio (6)
Italië, Bassano Del Grappa
Italiaans voedingsbedrijf dat een leidende rol speelt in de productie en distributie van droge eierpasta (lasagne, cannelloni en tagliatelle) en andere speciale formaten. Opgericht in 1960, is het Pastificio in de loop der jaren gegroeid en is het een belangrijk referentiepunt geworden voor de Italiaanse en internationale markt. Zorgvuldige selectie van leveranciers en grondstoffen, proces- en productcontroles en moderne faciliteiten met geavanceerde productie-installaties stellen ons in staat om onze klanten premium producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.
Italië, Castellamare
... het gebied. Met meer dan 4800 referenties is onze catalogus voortdurend in uitbreiding, waardoor u elke dag nieuwe uitmuntendheden en innovatieve creaties kunt ontdekken. Wij zetten ons niet alleen in om u producten van uitzonderlijke kwaliteit te bieden, maar ook om een brug te slaan tussen lokale producenten en een wereldwijd publiek, waarbij we het werk van de ambachtslieden en producenten...
Portfolio (26)
Italië, Fisciano
... toewijding aan variëteit en kwaliteit, met onze: • Eipasta: Gemaakt met verse, vrije-uitloop eieren en hoogwaardige durumtarwe semolina voor een rijke smaak en gouden kleur. • Gevulde Pasta: Wij bieden een heerlijke selectie van ravioli, tortellini en gnocchi, allemaal bereid met authentieke en verse ingrediënten. • Bronzen Pasta: Onze bronzen pasta heeft een unieke textuur die perfect...
Portfolio (3)
Italië, Bolzano
... toonaangevend bedrijf in de productie van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld aardappelgnocchi, bladerdeeg en lasagne. Het werkt als co-packer samen met belangrijke merken. De producten worden aangeboden aan catering- en restaurantbedrijven, in de groothandel, evenals in de detailhandel en distributieketens, zowel in Italië als daarbuiten. Sinds 2000 is de kwaliteit van het bedrijf KOCH gecertificeerd...
Italië, Santa Maria La Carità
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...
Italië, Paina Di Giussano
... de Valsassina (LC), gerijpte kazen van koe en geit, honing, confituren, wijnen, eieren, verse pasta, yoghurt, meel, thee, infusies, koekjes en nog veel meer. Binnenkomen in onze winkel is niet alleen een genoegen, maar ook een manier om het verschil te begrijpen tussen de ambachtelijke producten die wij aanbieden en de producten die normaal op de markt te vinden zijn.
Italië, Sant'anastasia
Wij zijn een handelsbedrijf dat zich richt op het exporteren van voedingsproducten zoals pasta, meel, olijfolie, koffie, tomaten, enz. naar het buitenland.
Een ambachtelijke productie die gericht is op het verkrijgen van authentieke en hoogwaardige eiernoedels, bestemd voor een veeleisende en kritische klantenkring, waarbij altijd de voorkeur wordt gegeven aan het gebruik van seizoensgebonden producten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play