Duitsland, Bad Bentheim
...Wat is havermout? Havermout is gedroogde en gemalen haver. Het zit vol met koolhydraten en dus energie. Het wordt veel gebruikt als voer (voor paarden) en als grondstof voor pap, brood, taarten, muesli en granola. Hoe wordt havermout gemaakt? Om havermout te maken, wordt de hele graankorrel gebruikt. Dus inclusief zemelen en kiem en niet alleen het zetmeelgedeelte van de graankorrel...
Portfolio (549)
Polen, Brzozów
...kaas, zemelen, donkere rijst, koolzaad- en zonnebloemolie, evenals in fruit - bananen, meloenen, grapefruit, druiven en perziken. Technologische processen en thermische behandeling veroorzaken een gedeeltelijke of totale afbraak van biotine in voedingsproducten, dus het is belangrijk om...
Portfolio (781)
Italië, Forlì
... afgespoeld onder stromend water om alle resten te verwijderen. Het wordt gekookt in water, melk of bouillon, afhankelijk van het soort bereiding: nadat het vocht aan de kook is gebracht, worden de zaden in de pan gegoten en laat men het 20-25 minuten koken. Het kan ook gestoomd of in de oven worden bereid. Biologische perlbare gerst is zeer rijk aan vitamines (vitamine E en B-vitamines) en mineralen (fosfor, kalium, zink, magnesium, ijzer, silicium en calcium).
Portfolio (50)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 0000000301008 De zemelen zijn de externe omhulsels van biologische durumtarwekorrels. Tarwezemelen worden gebruikt als aanvulling op andere bereidingen (ontbijtgranen, muesli, zuivelproducten, broodbereidingen...). Ze passen ook heel goed in soepen. Gebruikstips Tarwezemelen zijn ideaal om over uw salades, zuivelproducten of ontbijtgranen te strooien. Ze kunnen ook worden verwerkt in uw bereidingen van pannenkoeken, gebak of brood.
Portfolio (114)
...Verkregen door het malen van harde tarwe van de variëteit "Cappelli", geproduceerd door landbouwbedrijven in de regio Puglia. De bloem wordt verkregen door het afschilferen (het verwijderen van de zemelen en de zemel van de bloem door middel van een zeef) van de fijne en grove zemelen. De "Senatore Cappelli" is een oude en biologische tarwe, superieur in voedingswaarde vergeleken met andere...
Frankrijk, Saint Mard De Réno
...Onze volkorenmeel wordt op onze boerderij geproduceerd. We hebben gekozen voor volkoren om een maximale voedingskwaliteit te behouden door de zemelen van onze granen te behouden. Natuurlijk glutenvrij. Rijk aan zetmeel. Bevat eiwitten. Weinig vetten. Rijk aan vezels. Perfect voor het indikken en binden. De zon in uw recepten! Gebruik: toe te voegen aan andere meelsoorten voor brood, taarten, pannenkoeken… Alleen voor maïspannenkoeken.
Portfolio (15)
Italië, San Martino Di Lupari
...-gezondheidscontroles, met de integratie van PRODUCTTRACEERBAARHEID EN HERLEIDBAARHEID, en uit de behaalde certificeringen, van UNI EN ISO 9001 Vision 2008 en UNI 11020, tot biologische certificering (IT BIO 013 VE-00877-B) en Kosher-certificering.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play