Oekraïne, Novomoskovsk
...Pasta G glutenvrije rijstpasta met kaas, tomaten en basilicum is een combinatie van rijstmeel met de toevoeging van natuurlijke kaaspoeder, gedroogde tomaten, gedroogde basilicum en paprika. Pasta die vanaf de eerste hap smaakt en je veroverd. Vanuit wetenschappelijk oogpunt heeft rijstmeel bijna een volledige reeks nuttige ingrediënten die het lichaam nodig heeft voor een normale werking. Het...
Portfolio (44)
Duitsland, Bad Bramstedt
... mediterrane keuken. Op pizza, in pasta- en saladedressings, bij vis en vlees, in de eenvoudige tomatensaus, een bolognese - ons gedroogde basilicum maakt van elk gerecht een smaakervaring. Vergeet echter niet - het basilicum-kruid moet altijd pas later tijdens het koken worden toegevoegd, alleen dan komen de aanwezige etherische oliën het beste tot hun recht. INGREDIËNTEN Geregeld basilicum Inhoud: 10,00 g Artikel-nr: 206522...
Portfolio (89)
Italië, Orbassano
...Deze groene hartvormige ravioli zijn omhuld met een dunne laag deeg gekleurd met spinazie en zijn gevuld met basilicum, pijnboompitten en ricotta: een ware culinaire creatie die de traditie en verfijning van de Italiaanse keuken viert. De fijngehakte pijnboompitten voegen een knapperige noot toe die doet denken aan een dennenbos op een zonnige dag, terwijl de delicate ricotta fungeert als een romige basis die de ingrediënten perfect samenbrengt, en het aromatische basilicum zorgt voor een onmiskenbare geur die de onmiddellijke geuren van de Middellandse Zee oproept.
Portfolio (57)
...Basilicum is een aromatische kruid dat in de keuken wordt gebruikt als een laatste toets vanwege de frisse en delicate smaak. Het wordt gebruikt voor groenten, vlees, vis, soepen, pasta en tomatensaus. Het wordt ook gebruikt tegen indigestie en als ontwormingsmiddel. Beschikbaar in bakjes of piepschuim van verschillende gewichten.
Portfolio (20)
Bulgarije, Otets Paisievo
... aroma, dat een combinatie is van zoetheid en een lichte kruidigheid. Het wordt veel gebruikt in de keuken omdat het smaak en aroma aan verschillende gerechten geeft. Bovendien wordt basilicum gekenmerkt door zijn geneeskrachtige eigenschappen en wordt het vaak gebruikt in de traditionele geneeskunde. Afhankelijk van de variëteit kan basilicum verschillende soorten bladeren hebben - groen, paars of...
Portfolio (187)
Frankrijk, Arengosse
...Le PET kan Gewicht: 100gr Samenstelling: grof grijs zeezout van het eiland Ré, tomaten, basilicum en knoflook. Ideaal in salades, rauwkost, op pasta.... Er kunnen sporen van selderij, soja, noten, gluten, melk, mosterd, sesam en sulfieten aanwezig zijn. Referentie: SEL0001...
Portfolio (200)
Italië, Imperia
...Typische traditionele Ligurische saus, samengesteld uit de beste Italiaanse tomaten, verse basilicum, extra vierge olijfolie en knoflook. Het eenvoudige geheim van een gezonde en smakelijke eerste gang. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De rijke en omhullende smaak maakt het perfect voor elk type pasta...
Portfolio (44)
Bulgarije, Sofia
... culturen verminderen basilicumblaadjes jeuk en zwelling veroorzaakt door insecten. : Gedroogd basilicum wordt gebruikt om verschillende soorten vlees, vis, salades en sauzen op smaak te brengen. Gedroogde basilicumthee wordt vaak gebruikt als stimulerende kruidenthee. Voeg 2 theelepels gedroogd basilicum per kop (250 ml) toe aan kokend water en dek het af gedurende 4 tot 8 minuten, afhankelijk van je smaak. Het wordt gebruikt als basis voor pesto en voegt een kenmerkende smaak toe aan salades, pasta's, pizza's en andere gerechten. Verpakking: 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
... Dou Chonlai Périgord-noten Gebruikstips De ideale condiment om te combineren met pasta, gnocchi, het kan worden gebruikt om zalm in folie te vullen of op groentenbroodjes te smeren. We smeren het op pizza's, hartige taarten, bruschetta, of we voegen het toe aan hartige cakes. Deze pesto kan eindeloos worden gevarieerd! Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 171 kJ (41 kcal) Vetten: 3,2g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,4g Koolhydraten: 2,2g Waarvan suikers: 2g Eiwitten: 0,7g Zout: 0,6g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe, biologische verse eieren, biologische basilicum, biologische knoflook, biologische spinaziepoeder, allemaal gemaakt in Frankrijk. Gemiddelde voedingswaarden per 100g droge pasta: ENERGIE: 1515kj / 362kcal EIWITTEN: 14g KOHYDRATEN: 69,9g waarvan suikers 1,9g VETTEN: 2,4g waarvan verzadigde vetzuren 0,5g Vezels: 4,1g ZOUT: 0,02g Allergenen: Bevat gluten, eieren en mogelijke sporen van soja. HOE TE KOKEN: Ongeveer 4 tot 6 minuten koken in kokend water. Ean13:3701511707736 Referentie:TagliatelleBioAilBasilicFrance1...
Portfolio (133)
Duitsland, Lüdenscheid
...Ingrediënten: Knoflook, Paprika, Peterselie, Chilies, Oregano, Basilicum Gebruik: Pasta, tomaten- en pastasauzen, voor het inmaken van groenten en feta Gebruik nu onze "Aglio Olio Peperoncino" als promotiemateriaal of giveaway. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de) Wij bieden onze producten ook graag aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
Portfolio (23)
... gecombineerd worden met pasta of Roti-brood. Voor de beste smaak en kwaliteit raden we aan om de Green Thai Curry voor gebruik voorzichtig te ontdooien. Portioneer naar behoefte en breng kort aan de kook, klaar. Diepvriesmaaltijden Gastronomiebehoeften Horeca Food Service diepgevroren levensmiddelen groothandel Gemeenschapsvoeding Convenience Gastronomie specialiteiten...
Portfolio (10)
Zwitserland, Rheinfelden
... Sauce Marinara is een verleidelijke combinatie van premium tomaten, basilicum, uien en knoflook, evenals de juiste hoeveelheid oregano en peterselie – een Amerikaanse interpretatie van een Italiaanse klassieker. De Bongiovi Pasta Sauce Dad’s Original is een hartige mix van verse tuin groenten. Basilicum, knoflook, uien, champignons en rode en groene paprika's geven je favoriete pasta een spannende smaakkick. De Bongiovi Pasta Sauce Arrabbiata is voor degenen die wat pit in hun leven kunnen gebruiken.
Portfolio (3)
Oostenrijk, Lind Im Drautal
... bladsla. Onze tip: Smaakt uitstekend met basilicumpesto!!! Kooktijd Neem de diepgevroren deegwaren uit de zak en doe ze in al kokend, gezouten water. Laat de pasta daar ongeveer 8 minuten koken. Haal ze daarna eruit en laat ze uitlekken. Je kunt de al gekookte pasta voor het serveren ook nog in een pan met wat boter aanbraden. Verpakking 1.) 50 stuks in een PE-zak (grootverbruikseenheid) 2.) 8 stuks in een PE-zak (detailhandelseenheid)...
Portfolio (11)
Frankrijk, Mandelieu
...De extra vierge olijfolie François Roméo, op smaak gebracht met basilicum, brengt alle mediterrane geuren samen in één fles. Ideaal om uw visgerechten te begeleiden, uw tomatensauzen op smaak te brengen, uw tomaat/mozzarella salades te verlevendigen, en de op smaak gebrachte olijfolie met basilicum doet ook wonderen voor uw pasta. Maak een reis naar Italië en het zuiden van Frankrijk! Netto gewicht: 0,250 KG Capaciteit: 25 CL...
Portfolio (45)
Duitsland, Hamburg
...Wij presenteren Barilla Sugo Basilico 400g – een heerlijke smaak van Italië in een glas! Deze authentieke Italiaanse tomatensaus wordt gemaakt van de beste ingrediënten en is een exquise mix van zonrijpe tomaten en aromatische basilicum, die de essentie van traditionele mediterrane smaken vastlegt. Verwen uzelf met de rijke en romige textuur die uw favoriete pasta harmonieus omhult en elke hap verandert in een heerlijke culinaire reis. De verleidelijke geur van verse basilicum doordringt elke lepel en tilt uw culinaire ervaring naar een nieuw niveau.
Portfolio (180)
Frankrijk, Levallois Perret
...Basilicum wordt gebruikt als kruid om meer smaak en frisheid aan uw gerechten te geven, en de ideeën om het te gebruiken zijn eindeloos. Gebruik van basilicum in de keuken: Zijn citroenachtige geur is heerlijk wanneer het wordt gecombineerd met pasta. Het past goed bij vis zoals rode poon, ansjovis en schelpdieren. Het verrijkt zowel rood als wit vlees zoals kip en rundvlees... Basilicum geeft...
Portfolio (28)
Duitsland, Greven
... ze in de voedingsindustrie voor de meest uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Of het nu gaat om het natuurlijke groen van peterselie in een veganistische broodbeleg, de charmante dille als begeleider in een salade dressing of de verfrissende geur van basilicum in pasta – al deze en vele andere kruiden en specerijen prikkelen de zintuigen en zorgen voor die speciale kick in voedingsproducten. En gevrijzingsdroogd zijn ze nog intenser van smaak. Zelfs kleine hoeveelheden kunnen een grote impact hebben.
Portfolio (5)
...JOSEFA Pesto-saus is een verse en aromatische saus gemaakt van geurige Maltese basilicum, noten, kaas, olijfolie en knoflook. Basilicum Pesto is een perfecte saus voor al dente gekookte pasta. Het kan ook geserveerd worden als bijgerecht bij vissauzen, pizzatoppings en canapés.
Portfolio (8)
...Pasta-mengsel (griesmeel van harde tarwe) met eieren, spinazie, tomaat, wortel, biet, kurkuma, basilicum en inktvisinkt (griesmeel van harde tarwe, eieren, inktvisinkt (40% inktvisinkt, water, zout en verdikkingsmiddel natriumcarboxymethylcellulose)...
Portfolio (43)
Frankrijk, Mietesheim
...Traditionele Italiaanse condiment, Pesto met Basilicum, gaat perfect samen met pasta en gnocchi. Dit vernieuwde recept gebruikt uitsluitend producten uit de biologische landbouw. 100% vegan, deze pesto met basilicum bevat geen kaas of andere dierlijke producten. De frisse en originele smaak komt van de gemalen cashewnoten, gemengd met olijfolie en basilicumblaadjes. Te gebruiken zonder...
Portfolio (80)
ufs.country_names.RU, Moscow
... sandwiches, pasta's, salades. Maar het beste komt basilicum tot zijn recht in combinatie met warme gerechten, in harmonie met de smaak van zeevruchten, lamsvlees, groenten en geeft ze een speciale pittigheid. Het is een essentieel ingrediënt van de beroemde Italiaanse pesto-saus. Gebruik voor Gebruik in soepen, vlees-, vis- en groentegerechten, desserts zoals panna cotta, sorbets en ijs. Smaak Pittig aroma met hints van peper en kruidnagel Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 23 Vetten (g / 100g)… 4,0 Koolhydraten (g / 100g)… 48 Energiewaarde (kcal / 100g)… 320...
Portfolio (178)
Frankrijk, Sète
...Bereid de marinade door 1 bosje gehakte basilicum, 1 snufje tijm, 15 cl olijfolie, 2 gehakte teentjes knoflook, zout en peper in de blender te mengen. Een of twee korte pulsen in de blender zijn voldoende om de ingrediënten te mengen. Bestrijk de gambas met de marinade en laat ze minimaal 2 uur in de koelkast marineren. Vet de plancha licht in en verwarm deze. Bak de gambas 3 tot 4 minuten aan elke kant. Serveer met basmatirijst of pasta. Geniet ervan!
Portfolio (42)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Pesto is een van de beroemdste sauzen ter wereld en staat bekend om zijn ongelooflijke basilieksmaak. Deze aromatische saus, afkomstig uit Genua, is perfect om allerlei recepten te begeleiden, naast de typische pasta. Ook om vlees en vis op smaak te brengen.
Portfolio (10)
...De onmiskenbare, mediterrane aroma van basilicum betovert met bloemige nuances. Zoete facetten zijn te vinden in de fris-kruidige smaak, die wordt afgerond door een milde scherpte. O sole mio! De klassieker van de Italiaanse keuken mag niet ontbreken in jouw kruidenrek. Tomaten vormen een geweldige basis voor dit kruid, maar ook geroosterd ciabatta met olijfolie, knoflook, citroenschil en natuurlijk basilicum teleporteren je in een mum van tijd naar Bella Italia. Past perfect bij salades, vis, zeevruchten en pasta. Basta!
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...100 % Biologische Oude Witte Wijnazijn, - Takken van Basilicum uit Biologische Landbouw. In een stuk van turbo gegrild en extra vierge olijfolie met Basilicum. Deze azijn is perfect voor Italiaanse vinaigrettes of voor een pasta- en mozzarella-salade. Deze azijn is beschikbaar in 25 cl.
Portfolio (132)
...Een originele saus om je pasta te begeleiden of je pizza's te verrijken Ingrediënten: Tomaten - Paprika's - Rode uien - Knoflook - Tijm - Basilicum - Laurier - Olijfolie - Kerrie - Zout - Peper...
Portfolio (10)
Griekenland, Corinth
...Een innovatieve combinatie van escargots en een klassieke mediterrane saus met basilicum. Meng de saus gewoon met elke soort pasta, rijst of quinoa. Je kunt het ook toevoegen aan een couscoussalade of het op een sandwich smeren. Klaar om te gebruiken, gewoon opwarmen en genieten!
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Groene en zwarte olijvenpaté met tomaten. ingrediënten : Groene en zwarte olijven 54%, tomatenpulp 27%, olijfolie en dubbele tomatenconcentraat 8%, kappertjes, uien, basilicum, ansjoviscrème, zout. Gebruik : Deze tapenade kan worden gebruikt met pasta, pizza of als bijgerecht bij groenten, verwerkt in een saus, of als bijgerecht bij groenten, vis of wit vlees. Gemengd met een vinaigrette is het een originele en innovatieve manier om een salade te begeleiden. Glazen pot 180gr...
Portfolio (198)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play