Frankrijk, Arengosse
...Le PET kan Gewicht: 100gr Samenstelling: grof grijs zeezout van het eiland Ré, tomaten, basilicum en knoflook. Ideaal in salades, rauwkost, op pasta.... Er kunnen sporen van selderij, soja, noten, gluten, melk, mosterd, sesam en sulfieten aanwezig zijn. Referentie: SEL0001...
Portfolio (200)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
... Dou Chonlai Périgord-noten Gebruikstips De ideale condiment om te combineren met pasta, gnocchi, het kan worden gebruikt om zalm in folie te vullen of op groentenbroodjes te smeren. We smeren het op pizza's, hartige taarten, bruschetta, of we voegen het toe aan hartige cakes. Deze pesto kan eindeloos worden gevarieerd! Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 171 kJ (41 kcal) Vetten: 3,2g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,4g Koolhydraten: 2,2g Waarvan suikers: 2g Eiwitten: 0,7g Zout: 0,6g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe, biologische verse eieren, biologische basilicum, biologische knoflook, biologische spinaziepoeder, allemaal gemaakt in Frankrijk. Gemiddelde voedingswaarden per 100g droge pasta: ENERGIE: 1515kj / 362kcal EIWITTEN: 14g KOHYDRATEN: 69,9g waarvan suikers 1,9g VETTEN: 2,4g waarvan verzadigde vetzuren 0,5g Vezels: 4,1g ZOUT: 0,02g Allergenen: Bevat gluten, eieren en mogelijke sporen van soja. HOE TE KOKEN: Ongeveer 4 tot 6 minuten koken in kokend water. Ean13:3701511707736 Referentie:TagliatelleBioAilBasilicFrance1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Mandelieu
...De extra vierge olijfolie François Roméo, op smaak gebracht met basilicum, brengt alle mediterrane geuren samen in één fles. Ideaal om uw visgerechten te begeleiden, uw tomatensauzen op smaak te brengen, uw tomaat/mozzarella salades te verlevendigen, en de op smaak gebrachte olijfolie met basilicum doet ook wonderen voor uw pasta. Maak een reis naar Italië en het zuiden van Frankrijk! Netto gewicht: 0,250 KG Capaciteit: 25 CL...
Portfolio (45)
Frankrijk, Sète
...Bereid de marinade door 1 bosje gehakte basilicum, 1 snufje tijm, 15 cl olijfolie, 2 gehakte teentjes knoflook, zout en peper in de blender te mengen. Een of twee korte pulsen in de blender zijn voldoende om de ingrediënten te mengen. Bestrijk de gambas met de marinade en laat ze minimaal 2 uur in de koelkast marineren. Vet de plancha licht in en verwarm deze. Bak de gambas 3 tot 4 minuten aan elke kant. Serveer met basmatirijst of pasta. Geniet ervan!
Portfolio (42)
Frankrijk, Levallois Perret
...Basilicum wordt gebruikt als kruid om meer smaak en frisheid aan uw gerechten te geven, en de ideeën om het te gebruiken zijn eindeloos. Gebruik van basilicum in de keuken: Zijn citroenachtige geur is heerlijk wanneer het wordt gecombineerd met pasta. Het past goed bij vis zoals rode poon, ansjovis en schelpdieren. Het verrijkt zowel rood als wit vlees zoals kip en rundvlees... Basilicum geeft...
Portfolio (28)
Gelegen in Varreddes in Île-de-France, is onze boerderij toegewijd aan de duurzame teelt van durumtarwe om ambachtelijke boerderijpasta in een korte keten te creëren. Opgericht door een familie van boeren sinds meerdere generaties, telen we onze durumtarwe en andere gewassen op een milieuvriendelijke manier. In 2020 hebben we onze pasta-productie op de boerderij gelanceerd, met behulp van de techn...
Portfolio (43)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...100 % Biologische Oude Witte Wijnazijn, - Takken van Basilicum uit Biologische Landbouw. In een stuk van turbo gegrild en extra vierge olijfolie met Basilicum. Deze azijn is perfect voor Italiaanse vinaigrettes of voor een pasta- en mozzarella-salade. Deze azijn is beschikbaar in 25 cl.
Portfolio (132)
...Een originele saus om je pasta te begeleiden of je pizza's te verrijken Ingrediënten: Tomaten - Paprika's - Rode uien - Knoflook - Tijm - Basilicum - Laurier - Olijfolie - Kerrie - Zout - Peper...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Groene en zwarte olijvenpaté met tomaten. ingrediënten : Groene en zwarte olijven 54%, tomatenpulp 27%, olijfolie en dubbele tomatenconcentraat 8%, kappertjes, uien, basilicum, ansjoviscrème, zout. Gebruik : Deze tapenade kan worden gebruikt met pasta, pizza of als bijgerecht bij groenten, verwerkt in een saus, of als bijgerecht bij groenten, vis of wit vlees. Gemengd met een vinaigrette is het een originele en innovatieve manier om een salade te begeleiden. Glazen pot 180gr...
Portfolio (198)
Frankrijk, Grigny
...Een traditionele Italiaanse saus, bereid met basilicum (33%), knoflook, kaas en pijnboompitten. Heerlijk bij pasta, gnocchi of als dip voor mozzarella. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Ham
... intense basilieksmaak. Laat u meevoeren naar het hart van de Middellandse Zee door ons op smaak gebracht grof zeezout over uw gerechten te strooien. Het zal zowel uw salades, pasta's, gegrilde groenten als sauzen en marinades verheffen. De frisse en kruidige smaak zal uw bereidingen verbeteren en een vleugje authenticiteit aan uw keuken toevoegen. Ons Grof zeezout uit Guérande, op smaak gebracht met basilicum, is gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Referentie: AR809611 Ingrediënten: zeezout uit Guérande, basilicum (10%)...
Portfolio (127)
Frankrijk, Mietesheim
...Traditionele Italiaanse condiment, Pesto met Basilicum, gaat perfect samen met pasta en gnocchi. Dit vernieuwde recept gebruikt uitsluitend producten uit de biologische landbouw. 100% vegan, deze pesto met basilicum bevat geen kaas of andere dierlijke producten. De frisse en originele smaak komt van de gemalen cashewnoten, gemengd met olijfolie en basilicumblaadjes. Te gebruiken zonder...
Portfolio (80)
Frankrijk, Paris
...Versterkt met fijne kruiden en olijfolie, onthult deze heerlijke mezze van biologische zongedroogde tomaten al zijn smaken op een canapé van pita-brood, een toast of een bruschetta. Gemakkelijk te bereiden, het zal uw pasta's, cakes, polenta... heerlijk op smaak brengen. Ingrediënten: zongedroogde tomaten* 95%, extra vierge olijfolie* 2%, witte azijn* 2%, oregano* 0,5%, basilicum* 0,5%, knoflook*, zout (*uit biologische landbouw). Zonder conserveermiddelen of additieven. Minimale houdbaarheidsdatum: 24 maanden. PCB - CARTON: 6 eenheden...
Portfolio (21)
Frankrijk, Marseille
...Bent u een groothandelaar, distributeur, semi-groothandelaar, groenteboer, inkoopcentrale... en zoekt u gedroogde tomaten? Gedroogde tomaten worden gegeten - Als aperitief - In cakes - In salades (rijst, pasta...) Ingrediënten Gedroogde tomaten (55%), zonnebloemolie (37%), azijn, zout, suiker, kappertjes, extra vierge olijfolie, peterselie, knoflook, basilicum. Antioxidant ascorbinezuur E300...
Portfolio (145)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Recept voor Provençaalse pistousoep. Ingrediënten: water, witte bonen 5,3%, rode bonen 5,3%, platte bonen 4,4%, aardappel 4,4%, courgettes 6,6%, citroenpulpe 1,3%, peper, pasta 1,3%, wortelen 4,4%, basilicum 4,4%, knoflook 4,4%, zout, olijfolie 2,2%, verse tomaat 11%.
Portfolio (142)
Frankrijk, BEDARRIDES
...maar ook voor de distributeurs van de grootdistributie. Onze regionale activiteit is volledig ambachtelijk, wat ons in staat stelt om een superieure kwaliteit van onze producten te behalen: gnocchi, specialiteit met inktvisinkt, tagliatelle, tagliatelle met basilicum, spinazie girelle, ricotta, cannelloni met vlees, gekookte tomatensaus, tomatensaus met basilicum, tomatensaus met olijven.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play