Frankrijk, Paris
...Versterkt met fijne kruiden en olijfolie, onthult deze heerlijke mezze van biologische zongedroogde tomaten al zijn smaken op een canapé van pita-brood, een toast of een bruschetta. Gemakkelijk te bereiden, het zal uw pasta's, cakes, polenta... heerlijk op smaak brengen. Ingrediënten: zongedroogde tomaten* 95%, extra vierge olijfolie* 2%, witte azijn* 2%, oregano* 0,5%, basilicum* 0,5%, knoflook*, zout (*uit biologische landbouw). Zonder conserveermiddelen of additieven. Minimale houdbaarheidsdatum: 24 maanden. PCB - CARTON: 6 eenheden...
Portfolio (21)
Frankrijk, Marseille
...Bent u een groothandelaar, distributeur, semi-groothandelaar, groenteboer, inkoopcentrale... en zoekt u gedroogde tomaten? Gedroogde tomaten worden gegeten - Als aperitief - In cakes - In salades (rijst, pasta...) Ingrediënten Gedroogde tomaten (55%), zonnebloemolie (37%), azijn, zout, suiker, kappertjes, extra vierge olijfolie, peterselie, knoflook, basilicum. Antioxidant ascorbinezuur E300...
Portfolio (145)
Frankrijk, Grigny
...Een traditionele Italiaanse saus, bereid met basilicum (33%), knoflook, kaas en pijnboompitten. Heerlijk bij pasta, gnocchi of als dip voor mozzarella. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Recept voor Provençaalse pistousoep. Ingrediënten: water, witte bonen 5,3%, rode bonen 5,3%, platte bonen 4,4%, aardappel 4,4%, courgettes 6,6%, citroenpulpe 1,3%, peper, pasta 1,3%, wortelen 4,4%, basilicum 4,4%, knoflook 4,4%, zout, olijfolie 2,2%, verse tomaat 11%.
Portfolio (142)
Frankrijk, Ham
... intense basilieksmaak. Laat u meevoeren naar het hart van de Middellandse Zee door ons op smaak gebracht grof zeezout over uw gerechten te strooien. Het zal zowel uw salades, pasta's, gegrilde groenten als sauzen en marinades verheffen. De frisse en kruidige smaak zal uw bereidingen verbeteren en een vleugje authenticiteit aan uw keuken toevoegen. Ons Grof zeezout uit Guérande, op smaak gebracht met basilicum, is gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Referentie: AR809611 Ingrediënten: zeezout uit Guérande, basilicum (10%)...
Portfolio (127)
Italië, Gravina di Catania
...De biologische mediterrane saus is gemaakt van verse cherrytomaten, geteeld volgens de hoogste normen van biologische landbouw, en verrijkt met een selectie van aromatische kruiden, zoals oregano, basilicum en chilipeper. Klaar om te gebruiken voor pasta en eventueel alleen op te warmen. Het hoeft niet gekookt te worden. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 3/4 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Palagianello
...% Italiaans geproduceerd met verschillende mengsels en smaken zoals: knoflook, sinaasappel, citroen, basilicum, champignon, chilipeper, rozemarijn, truffel. 4) Ambachtelijke groentecraèmes, sauzen en olieproducten. 5) Speciale snacks op ambachtelijke wijze geproduceerd. Soledòr is blij u onze beschikbaarheid te presenteren om zijn producten in te voeren wanneer u behoefte heeft aan verandering in uw...
Portfolio (9)
... alleen CEMMI kan produceren. Enkele typische voorbeelden: -> Deegwaren: autonome eierglansmachine -> Kant-en-klaar gerechten/Vlees: continue kookmachine 500kg/u -> Zetmeel: continue kookmachine voor pasta, rijst 2,5T/u -> Eendenvlees/gevogelte: proces voor het uit elkaar trekken van dijen, vleugels, nekken 500kg/u -> Proces voor de behandeling van kruiden (basilicum, munt, peterselie) door aeroscheiding. 1,5T/u -> Vlees: vleeskoeler 500kg/u -> Transporttechniek voor de verpakkingsfabriek van diepgevroren groenten (60 octobins (1,3T)/u -> ontbladeraar voor diepgevroren groenten en fruit...
Portfolio (2)
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
... zoals citroen, bosbes, spinazie, peper, Radicchio trevigiano DOP, Pistacchio di Bronte DOP, truffel, saffraan, inktvisinkt, basilicum...... We produceren ook een volkorenlijn, die ook afkomstig is van 100% Italiaans tarwe... Onze zeer eenvoudige en innovatieve verpakking bestaat uit een transparante polypropyleen zak die maximale zichtbaarheid van het product biedt.... Aan de zak voegen we een...
Frankrijk, BEDARRIDES
...maar ook voor de distributeurs van de grootdistributie. Onze regionale activiteit is volledig ambachtelijk, wat ons in staat stelt om een superieure kwaliteit van onze producten te behalen: gnocchi, specialiteit met inktvisinkt, tagliatelle, tagliatelle met basilicum, spinazie girelle, ricotta, cannelloni met vlees, gekookte tomatensaus, tomatensaus met basilicum, tomatensaus met olijven.
Duitsland, Borken
... •geen smaakversterkers •Productie van pesto in Duitsland •Veganistisch basilicum-pesto beschikbaar •laboratoriumtechnisch uitgebreid getest •veelzijdig inzetbaar Meer informatie over onze Italiaanse pesto: •beschikbaar in een 100g-pot en een 180g-pot •Basilicum-pesto als klassieker beschikbaar •veganistische pesto-variaties •gedroogde tomaten als nieuwe pesto-variant •ook in grote formaten...
Italië, Bagnarola di Budrio
... certificering UNI-EN-ISO 9001:2000. We werken met onze eigen merken en in sommige gevallen bieden we ook exclusiviteit per regio aan. Natuurlijk werken we op verzoek met private label, met concurrerende prijzen en levertijden. We hebben de standaardformaten: Tortellini met rauwe ham, met vlees, Tortelloni met vlees, ricotta en spinazie, met kazen - Ravioli, met paddenstoelen, kazen, ricotta en spinazie. We hebben ook de "SPECIALITEITEN"; Saccottini met truffel, spek en rucola, tomaat, mozzarella en basilicum. Daarnaast produceren we Halal en gecertificeerde Kosher pasta.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play