Italië, Orbassano
...Deze groene hartvormige ravioli zijn omhuld met een dunne laag deeg gekleurd met spinazie en zijn gevuld met basilicum, pijnboompitten en ricotta: een ware culinaire creatie die de traditie en verfijning van de Italiaanse keuken viert. De fijngehakte pijnboompitten voegen een knapperige noot toe die doet denken aan een dennenbos op een zonnige dag, terwijl de delicate ricotta fungeert als een romige basis die de ingrediënten perfect samenbrengt, en het aromatische basilicum zorgt voor een onmiskenbare geur die de onmiddellijke geuren van de Middellandse Zee oproept.
Portfolio (57)
...Basilicum is een aromatische kruid dat in de keuken wordt gebruikt als een laatste toets vanwege de frisse en delicate smaak. Het wordt gebruikt voor groenten, vlees, vis, soepen, pasta en tomatensaus. Het wordt ook gebruikt tegen indigestie en als ontwormingsmiddel. Beschikbaar in bakjes of piepschuim van verschillende gewichten.
Portfolio (20)
Italië, Imperia
...Typische traditionele Ligurische saus, samengesteld uit de beste Italiaanse tomaten, verse basilicum, extra vierge olijfolie en knoflook. Het eenvoudige geheim van een gezonde en smakelijke eerste gang. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De rijke en omhullende smaak maakt het perfect voor elk type pasta...
Portfolio (44)
Italië, Gravina di Catania
...De biologische mediterrane saus is gemaakt van verse cherrytomaten, geteeld volgens de hoogste normen van biologische landbouw, en verrijkt met een selectie van aromatische kruiden, zoals oregano, basilicum en chilipeper. Klaar om te gebruiken voor pasta en eventueel alleen op te warmen. Het hoeft niet gekookt te worden. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 3/4 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Palagianello
...% Italiaans geproduceerd met verschillende mengsels en smaken zoals: knoflook, sinaasappel, citroen, basilicum, champignon, chilipeper, rozemarijn, truffel. 4) Ambachtelijke groentecraèmes, sauzen en olieproducten. 5) Speciale snacks op ambachtelijke wijze geproduceerd. Soledòr is blij u onze beschikbaarheid te presenteren om zijn producten in te voeren wanneer u behoefte heeft aan verandering in uw...
Portfolio (9)
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
... zoals citroen, bosbes, spinazie, peper, Radicchio trevigiano DOP, Pistacchio di Bronte DOP, truffel, saffraan, inktvisinkt, basilicum...... We produceren ook een volkorenlijn, die ook afkomstig is van 100% Italiaans tarwe... Onze zeer eenvoudige en innovatieve verpakking bestaat uit een transparante polypropyleen zak die maximale zichtbaarheid van het product biedt.... Aan de zak voegen we een...
Italië, Bagnarola di Budrio
... certificering UNI-EN-ISO 9001:2000. We werken met onze eigen merken en in sommige gevallen bieden we ook exclusiviteit per regio aan. Natuurlijk werken we op verzoek met private label, met concurrerende prijzen en levertijden. We hebben de standaardformaten: Tortellini met rauwe ham, met vlees, Tortelloni met vlees, ricotta en spinazie, met kazen - Ravioli, met paddenstoelen, kazen, ricotta en spinazie. We hebben ook de "SPECIALITEITEN"; Saccottini met truffel, spek en rucola, tomaat, mozzarella en basilicum. Daarnaast produceren we Halal en gecertificeerde Kosher pasta.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play