Italië, Altamura
In het gebied van Altamura, aan de grenzen van Apulië en Lucanië, in het groen van de Murgia van Bari, vindt de productie van PASTA JESCE plaats, die voornamelijk ambachtelijk is. Aandacht en zorg bij de keuze van de grondstoffen, die allemaal gecertificeerd zijn door internationale instanties, geven smaak en kwaliteit aan onze pasta. We hanteren lange droogprocedés, die variëren van 12 tot 18 uur...
Italië, Bolzano
Koch is een bedrijf dat in 1980 is opgericht. Aanvankelijk werden er uitsluitend diepvriesspecialiteiten uit zijn regio, Zuid-Tirol, geproduceerd en verkocht. De constante uitbreiding van het assortiment en de toevoeging van producten uit de Italiaanse keuken hebben Koch in staat gesteld om eerst de nationale markt en later de internationale markt te betreden. Tegenwoordig is Koch een toonaangeve...
Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
Bij GAIA GREEK, gevestigd in Kiaton Korinthia, produceren en verhandelen we traditionele pasta, zowel merkproducten als private label. Sinds 2012 produceren we op maat gemaakte pasta voor 'delicatessen', 'gourmet' restaurants, catering, conferenties in hotels en diverse andere evenementen. Onze pasta wordt vervaardigd door kleine familiebedrijven in de provincie Korinthia, met pure lokale ingredië...
Portfolio (3)
Duitsland, MARKT EINERSHEIM
De FRITSCH GmbH ontwikkelt en bouwt oplossingen voor uw bakkerijproducten die passen bij uw assortiment. Wij bedienen zowel de klassieke ambachtelijke bakker met op maat gemaakte installaties als de bakkerij-industrie met evenveel zorg en aandacht. FRITSCH staat wereldwijd voor u klaar met een netwerk van eigen dochterondernemingen en internationale handelsvertegenwoordigers, die u adviseren en vo...
Italië, Sassano
Met een hoofdkantoor in Sassano, in het hart van het Nationaal Park Cilento, is I Sapori del Vallo een ambachtelijk bedrijf dat pasta produceert volgens oude recepten. Een productie die van moeder op dochter is doorgegeven, waarin traditie en kwaliteit de geheime ingrediënten zijn van bijna 30 jaar succes. I Sapori del Cilento is in 1994 opgericht door de intuïtie van eigenaar Salvatore Calandri...
Portfolio (4)
Solem Bakery Machines is een van de toonaangevende productiebedrijven in de sector van bakkerijmachines. Ons bedrijf, dat produceert volgens Europese normen, heeft het vertrouwen van klanten gewonnen, niet alleen in de productie- en verkoopfase, maar ook in de after-sales service. Vandaag de dag bedient Solem de bakkerij-, patisserie- en gebakken goederenindustrie, restaurantketens, cafés, hotels ...
Na dertig jaar ervaring in de voedingssector is het bedrijf "dla vècia bulagna" erin geslaagd om synergetisch de traditie, en dus de culinaire aanpak die van generatie op generatie is doorgegeven, te combineren met innovatie. Dit gebeurt zowel op creatief vlak, met de diversificatie van formaten en vullingen, als op technologisch vlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van hooggeavanceerde machines di...
Italië, Montecorvino Rovella
In Montecorvino Rovella is er een pastafabriek, niet enorm, die al jaren kwaliteit als het wapen hanteert om de uitdaging van de wereldmarkt aan te gaan en te overwinnen. Dus, de kwaliteitspasta uit Campanië is niet alleen van Gragnano productie. In dat van de Picentini, op enkele kilometers van Pontecagnano, bevindt zich een fabriek waar de passie voor voedsel en de toewijding aan het werk altijd...
Portfolio (2)
Italië, Ceglie Messapica
Productie en verkoop van verse en droge pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Verse pasta van arso tarwe, verse pasta van senatore cappelli, verse eierpasta. Buitenland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Pastificio SUMA, dat superieure kwaliteit en authenticiteit combineert, laat zijn liefde voor pasta ontstaan uit de beste mengsels van semola. De rijke en onmiskenbare smaak van orecc...
Portfolio (1)
Italië, Zane'
DOMINO s.r.l. is opgericht in 2002 en opereert in de sector van machines voor brood- en banketbakkerij. DOMINO biedt een breed scala aan machines, van de tweecilinder vormmachine tot kleine planetariums en andere machines, zoals de dompelarm-kneedmachines, waarvan de productie in 2006 begon, waardoor DOMINO meteen op de lijst van de beste producenten van dit soort machines kwam, tot het laatste pr...
Italië, Gragnano
Il Re della pasta is een pastafabriek gelegen in Gragnano, dat al lange tijd beroemd is om de nobele productie van voedingswaren en op 9 oktober 2013 het IGP-keurmerk van de Europese Gemeenschap heeft verkregen. Ons idee is om te produceren alsof het product voor onze eigen familie is, de klant staat centraal in onze wereld. Voordat we het product op de markt brengen, is het traditie dat het door ...
Bosnië en Herzegovina, Tesanj
Zevenentwintig jaar geleden zijn we begonnen als een kleine lokale bakkerij. Vandaag de dag zijn we een van de grootste producenten van pasta, gebak en andere bakkerijproducten in Bosnië en Herzegovina, met onze eigen groothandeldienst. In de loop der jaren zijn we begonnen met het produceren van croissants voor commercieel gebruik onder de naam "WOW Croissant". We produceren ook hamburgerbroodje...
Portfolio (10)
Italië, Pisa
Caffè Frassi bevindt zich in Pisa, dicht bij Saint Gobain, op een strategische locatie nabij de luchthaven, het station, de parkeerplaats voor de people mover en de Aurelia Zuid. Het is ontstaan na de oorlog als koffiebranderij, altijd op zoek naar nieuwe mengsels, een wijnwinkel (Sassicaia, Barbi, Santa Cristina, Poli) en de verkoop van prestigieuze zoetwaren (Caffarel, Lindt, Flamigni, Venchi, M...
Italië, Tricase
Een overgeleverde traditie en de intuïtie van het invriezen als de beste methode om pasta te conserveren, de meest natuurlijke, de oudste en de enige die het mogelijk maakt om geen conserveermiddelen te gebruiken, zijn de kenmerkende aspecten die hebben geleid tot de oprichting van een merk zoals CARBONE, liefde voor pasta, in 2016. Gezien de uitstekende resultaten op nationaal en internationaal n...
Spanje, Muros
Galuriña is een bedrijf dat gespecialiseerd is in deeg met algen, rode, bruine en groene. Elk van deze heeft een andere smaak. We werken met vier soorten: himanthalia, wakame, ulva en nori. We gebruiken geen additieven. Met een warm proces verkrijgen we het gist-effect. De algen worden handmatig verzameld in onze wateren die een temperatuur van 10 º tot 20 º bereiken, met een verschil in de...
Frankrijk, Melle
Melle et une Pâte is een pastafabrikant gevestigd in Melle, nabij het Marais Poitevin (79). Wij produceren uitstekende droge en verse pasta met lokale grondstoffen. Onze pasta is uniek en we bieden originele smaken aan: berenknoflook, zeewier, brandnetel, saffraan, engelwortel, eekhoorntjesbrood, spirulina, hennep, pepermunt en Espelette-peper. Wij zijn er trots op een echte kwaliteit van onze pro...
Portfolio (31)
Frankrijk, Valence
... bakkerij (koude en overgehydrateerde deeg). De COMPACT-serie omvat 3 modellen variërend van 2,6 m² tot 3,6 m² kookoppervlak. Van vergelijkbare constructie als de MICROTEC-ovens, is deze serie meer geschikt voor kleine productie, kookprocessen in de winkel en patisserie.
Frankrijk, Gisay La Coudre
... pure honing-speculaas (oude recepten zonder suiker, zonder melk, zonder ei en zonder vet); natuur, met vijg of met sinaasappel. We maken ook een heerlijke zachte nougat met honing, gemaakt van Franse amandelen, meer honing en een minimum aan suiker zodat het deeg goed blijft, vanille uit Réunion... We bereiden onze jam in een koperen ketel, gemaakt van Franse vruchten van geselecteerde...
Portfolio (41)
Italië, S. Giovanni La Punta
... DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: SEMILAVORATEN VOOR PATISSERIE TYPE: TARTELLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’S, CANNOLI SFOGLIA...
Portfolio (1)
... assortiment bevinden zich ook heerlijke bakwaren voor - Vegetariërs en veganisten Onze hoofdproducten Su Börek - Gevuld deeg - met kaasvulling (Vegetarisch) - met spinazievulling (Vegetarisch) - met gehaktvulling Onze klanten - Bakkerijen - Tankstations - Supermarkten - Delicatessenwinkels - Delicatessen - Dönerzaken - Cateringdiensten - Gastronomie - Groothandel - Detailhandel - Kantines...
Griekenland, Patra
... deeg Deeg met speltmeel Deeg met maïsmeel Deeg met volkorenmeel Volcano deeg * zwart deeg Wij creëren pita's in alle combinaties van ingrediënten, formaten en bakkerijproducten. Wij tillen uw menu naar een hoger niveau. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Neem contact met ons op...
België, Bruxelles
... interessants. Gepassioneerd door bakken, kwam het idee om snacks te maken op basis van granen en gedroogd fruit. Toen begonnen de onderzoeken. Welke producten? Welke vorm? Welke ingrediënten? Met welk doel? Om dit idee te laten slagen, volgden verschillende tests elkaar op. Het was belangrijk om de juiste ingrediënten te vinden, een deeg te maken met deze ingrediënten, ze in de uitsteker te doen, ze...
Duitsland, Mühlheim
... verkooplocaties binnen het Rijn-Main-gebied werd Righetti Teigwaren in 1972 in Mühlheim am Main gevestigd. Kwaliteit begint in ons huis al bij de selectie van de grondstoffen. Daarom wordt altijd gelet op natuurlijke en verse ingrediënten voor deeg en vulling, en bij de kleuring wordt volledig ingezet op de eigenschappen van natuurlijke grondstoffen. Ons productieproces staat onder permanente en continue...
Portfolio (8)
Frankrijk, Bonneuil Sur Marne
... creatief te koken en eigen recepten te creëren. Krokant bij het bakken, het is voldoende om de filodeeg en kadaifdeeg te vullen om gevarieerde en creatieve gerechten te maken. Dankzij onze expertise kan ons bedrijf voldoen aan de eisen van onze klanten: - Verpakking onder gemodificeerde atmosfeer voor optimale conservering, - Een stevig deeg dat gemakkelijk te bereiden is en krokant wordt, - Verkoop onder private label dankzij onze efficiënte verpakkingsoplossingen, - Hoge productiecapaciteit, - Traceerbaarheid en kwaliteitscontrole gedurende de hele productieketen.
Duitsland, Waldstetten
... molen komt, spreekt voor zich. Wie, net als wij, de tijd neemt voor traditionele deegproductie, kan ook gerust de zogenaamde prestaties van de chemische industrie achterwege laten. U zult in ons deeg dan ook geen sporen van chemische toevoegingen of bakmiddelen vinden. Natuurlijk blijven we trouw aan onze kwaliteitsfilosofie als het gaat om de ingrediënten voor de topping. Het is vanzelfsprekend dat...
Frankrijk, Saint-Germain-En-Laye
Max en Zabou Délices is een Frans familiebedrijf dat de OooKies heeft gecreëerd om onze liefde voor huisgemaakt en echte lekkernijen te delen! Ons doel is om u originele en smakelijke cookies aan te bieden. We hebben ons eigen geheime recept voor cookie-deeg ontwikkeld, waaraan we een genereuze vulling toevoegen. Ons product is een unieke mix tussen de traditionele cookie en de sablé. We bieden...
Frankrijk, Aubervilliers
... broodverzoeken. Wij bieden zowel gebakken brood als voorgebakken brood in alle vormen aan. Onze fabriek, gebouwd in 2014, garandeert het gebruik van de meest moderne technieken voor de vervaardiging van onze producten, wat zorgt voor een superieure broodkwaliteit dankzij ons deeg dat meer dan 70% gehydrateerd is in plaats van de gebruikelijke 50 of 60%. Deze eigenschap garandeert een constante kwaliteit...
Verenigd Koninkrijk, Basingstoke
...Winkworth ontwerpt en produceert sinds 1924 wereldklasse industriële mixers, paddle mixers en blenders voor het mengen van deeg, poeders, crèmes, beslag, pasta's, slib, slurry's en granulaat voor alle industrieën en levert deze aan locaties over de hele wereld. Onze mixers omvatten: Z Blade, Ribbon, Mixer Extruders, Plough Share Mixers, Double Cone Blenders, Paste Feeders, Homogenisers, Process...
Duitsland, Thüngen
Onze rijskorven geven uw deeg de nodige steun, de juiste vorm en het typische korvenpatroon - en als u dat wenst, zelfs de persoonlijke handtekening van uw bedrijf. Herbert Birnbaum Brotvormen is een familiebedrijf met meer dan 165 jaar traditie. Getrouwd met het motto Voorsprong door vakkennis en ideeën, produceren wij sinds 1847 brotrijskorven en bakkerijtechniek voor bedrijven die waarde...
Portfolio (94)
Italië, Paina Di Giussano
La Fattoria sulla Luna, Bottega Bio Enogastronomica. Wij zijn een jong bedrijf, maar al goed geworteld en bekend in het nationale gebied vanwege onze deelname aan verschillende evenementen zoals manifestaties en beurzen, waar we waarderingscertificaten en prijzen hebben ontvangen voor de kwaliteit en originaliteit van onze producten. Onze nieuwe winkel in Paina di Giussano is gewijd aan de product...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play