...wat letterlijk betekent: lagen van gekookt deeg. Parathas zijn een basisvoedsel in de Punjabi keuken en zeer populair in de Noord-Indiase keuken. In Punjab is het gebruikelijk om het platbrood te vullen met verschillende groenten of vlees. Een paratha is meestal veel dikker dan de roti. Dit komt omdat de layering-techniek het brood veel dikker maakt. Het layeringproces is vergelijkbaar met...
Portfolio (50)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Maïszetmeel wordt vaak gebruikt in ketchup, mayonaise, verschillende sauzen en puddingen, evenals in taartvullingen. Dit product kan ook helpen als je het deeg minder kleverig wilt maken en het wat malsheid en zachtheid wilt geven. Maïszetmeel heeft iets meer calorieën dan aardappelzetmeel. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elk productiepunt getest op gluten. Garnec was de...
Portfolio (116)
Duitsland, Osthofen
Turkije, Istanbul
....Spiraaldeegmixer Algemene Kenmerken 0,5 kg tot 10 kg. Met verstelbare snelheid ideaal voor elk soort deeg. Spiraalkuiparm van roestvrij staal. Potentiometer voor een enkel-fase motor en snelheidsregeling met een seriële omvormer. Elektrostatische epoxy verf. LED-verlichting. Riemaandrijvingen. Stille werking. 12 liter Minimale inhoud van 50%. Automatische en handmatige selectie. Gemakkelijk...
Bijpassende producten
Deegmixer spiraal 10 kg
Deegmixer spiraal 10 kg
Italië, Forlì
...Biologische papaverzaadjes zijn een puur en gezond snack. Ze kunnen niet alleen worden gebruikt in deeg voor bakproducten, maar zijn ook nuttig voor het maken van ontspannende theeën, het verrijken van salades en het creëren van desserts met bijzondere smaken; ze passen bijzonder goed bij citrusvruchten, vooral met citroenen en sinaasappels. Voedingspapaverzaadjes zijn rijk aan vetten en eiwitten...
Portfolio (50)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de distributie van biologische diepvriesproducten voor professionals. Ons merk AQUIBIO is tegenwoordig erkend en gewaardeerd door biologische winkels, de collectieve horeca en verwerkers. Ons merk AQUABON dekt al uw behoeften op het gebied van wilde vis en schaaldieren, maar niet biologisch. AQUITAINE BIOLOGIE beschikt over een catalogus...
Portfolio (184)
België, Vinalmont
... ingrediënten van de hoogste kwaliteit en vooral ons vakmanschap, verfijnd door onze ambachtelijke bakkers gedurende meer dan 80 jaar. Bij het proeven geniet je van de zachtheid van een dikke deeg en de knapperigheid van de suikerparels. Ze zijn gegarandeerd zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen en zonder GMO's.
Portfolio (2)
België, Haaltert
... meestal een combinatie van natriumbicarbonaat (NaHCO3), droge zuur (H+) en maïszetmeel. Natriumbicarbonaat staat in de volksmond bekend als carbonaat. In het onderstaande artikel zal het woord carbonaat worden gebruikt in plaats van natriumbicarbonaat. Onder invloed van temperatuur (50 °C en hoger), water (H2O) en zuur, splitst het carbonaat in bakpoeder zich in verschillende componenten. Tijdens dit proces komt koolstofdioxide (CO2) gas vrij, worden gasbellen gevormd en breidt het deeg zich uit.
Portfolio (8)
Italië, Acquaviva Picena
...De dry sauzen worden bereid zonder gebruik van het fornuis. De eenvoudige en snelle bereiding maakt ze uniek in kosten en kwaliteit. Ze zijn geschikt voor alle kooktoepassingen, zoals kruiden, sauzen, vullingen, toppings en deeg met andere ingrediënten. Bereiding: Meng 100 g van het dry mengsel met 200/300 g water, afhankelijk van de gewenste consistentie, en voeg 10 g verse pecorino toe. Stabiel in de oven, bij het afkoelen en invriezen.
Portfolio (3)
...Turkse baklava met walnoten en deeg dat 40 keer uitgerold is...
Portfolio (8)
...Het is een apparaat dat zorgt voor een homogene menging van producten zoals deeg en wafelcrème in korte tijd. Productie kan plaatsvinden in een gewenste capaciteit van 150 liter tot 500 liter. Het heeft een wandstructuur. Het onderscheidt zich van de concurrentie door zijn sterke constructie en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Voor meer informatie kunt u alstublieft contact met ons opnemen.
Portfolio (9)
Frankrijk, La Ciotat
...Dirmak Machinery ISM Series spreekt veel sectoren aan met een breed scala aan producten van 10 liter tot 350 liter. Onze machines zorgen ervoor dat je in zeer korte tijd kunt kneden dankzij het uitstekende ontwerp van de kom en het spiraalapparaat. De spiraalmixer zorgt voor een zeer snelle bereiding zonder het verwarmen en vermoeien van producten zoals deeg, gehakt, cigkofte, enz. ISM Series geeft kracht aan jouw bedrijf met een stille en soepele werking, duurzaam en langdurig.
Portfolio (2)
...Bernardi, de toonaangevende fabrikant van Italiaanse dompelarmkneders voor perfecte pizza, brood en andere deeggerechten. Deegkneders De dompelarmkneders van het Italiaanse bedrijf Bernardi zijn gepatenteerde deegkneedmachines voor horecaondernemers en ambitieuze hobbykoks. Bernardi is erin geslaagd de menselijke kneedbeweging zo na te bootsen dat het deeg in de machine de optimale consistentie bereikt. Door verschillende frequenties en instellingen van het wattage kunnen ook zware degen gekneed worden.
Portfolio (7)
Duitsland, Schlüsselfeld
...Onze eiwitrijke kaneelrollen bevatten in elke laag van het deeg een flinke portie eiwit, wat ze een krachtige en heerlijke smaak geeft.
Portfolio (69)
Frankrijk, Montmorot
...Deze Comté is gemaakt van volle melk voor een romiger, meer doorlatend deeg, dus zonder openingen (gaten). In totaal heeft de kaas met dit etiket minimaal een jaar in de kelder gerijpt. Deze kazen worden uitsluitend gemaakt van grasmelk, dat wil zeggen wanneer de kuddes in de zomer (van mei tot november, afhankelijk van het jaar) grazen op de weiden van de Franche Comté.
Portfolio (18)
Oekraïne, Kiev
... voeden van deeg in de extruder sproeier eenheid (maanzaad, sesam, enz.) automatisch stapelsysteem op bakplaten - ontwerp van de lijnen kan worden ontwikkeld volgens de productiefaciliteiten van de klant Apparatuurset van de lijn - meelbatcher - hellende transportband - deeglint-extruder - multi-roller - voedertransportband met mesmechanisme - vormmachine - machine voor het voeden van bakplaten - eenheid voor het stapelen van deegbasis - guillotine...
Portfolio (7)
Italië, Cardano Al Campo
...Cellen, kasten en banken voor de rijping van biga-deeg.
Portfolio (3)
Frankrijk, Talant
...), bevroren (tiramisu, profiterole en mont blanc), evenals koekjes en andere kerstlekkernijen (cannell sterren, peperkoek...) Geïllustreerd met stap-voor-stap instructies, vindt u ook in Bûches et Gourmandises de Noël basisrecepten: koekjes, deeg, crèmes... Tekst in het Frans en Engels. Formaat 20.5x26.7cm. Referentie: BEL42 Op voorraad: 9 Producten Afmetingen: 250 Pagina's Taal: Frans en Engels...
Portfolio (192)
Frankrijk, Aix En Provence
... voor de natuur en heerlijk naar de Provence ruiken. Hun verpakkingen passen zich aan aan alle behoeften en levensstijlen van iedereen (gel, zeep, flessen in verschillende formaten). AFVALLEN EN LIQUIDATIE: het deeg wordt gereinigd van soda en onzuiverheden met zout water, en vervolgens in rust gebracht. GOTEN EN DROGEN: het deeg wordt in een mal gegoten.
Portfolio (26)
Italië, Villafranca
...Pennette Trafilate Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes die de authentieke specialiteiten van Campania tot leven brengen, een regio die beroemd is om zijn gastronomische cultuur en het genot van het proeven van verse ambachtelijke pasta, gemaakt met de hele traditie van vroeger. Het proces van trafilatura bestaat uit het doorlaten van het deeg, bestaande uit semolina van...
Portfolio (4)
Italië, Giarre
...Ambachtelijk product, deeg al uitgerold en klaar om in 4 minuten gevuld en gebakken te worden, vereist geen gespecialiseerd personeel, biedt de kwaliteit van een ambachtelijk product uit een steenoven, verteerbaarheid, textuur en smaak zoals de beste pizzeria's. Het product, verpakt in ATM, is geschikt voor verkoop in alle Europese en aangrenzende landen en kan gedurende 60 dagen worden opgeslagen voor gebruik.
Portfolio (7)
...25 KG Kraft Zak. Voorgeschreven Gebruik Sudem Broodmix (10 kg), het ingrediënt gist (voor broodjes 300 GR, voor grote broden 400 g) en water (6 liter) worden gemengd tot deeg. Deegtemperatuur 25-27 °C, 10 min langzaam, 7 min snel gekneed. Voor 1. Fermentatie 15 min (op de toonbank) Voor 2. Fermentatie, het duurt 30 min voor fermentatie. Gekookt voor 30-35 minuten. 1 jaar opslag op een koele en droge plaats.
Portfolio (194)
Spanje, Canet De Mar
... zacht en luchtig deeg, dat de exclusieve kenmerken van het gebruikte basismateriaal behoudt en een unieke kwaliteit heeft. Nola Cream Smaken: Pistache - Pure chocolade, sinaasappel & gember - cacao en hazelnoten Panettone Smaken: Chocolade & peer - Witte chocolade & citroen - Pistache - Appel, gember & kaneel - Rozijnen & sinaasappel - Tiramisu - Ananas, kokos & mango...
Portfolio (9)
Frankrijk, Marseille
...DE BURRATA De burrata is een romige zuivelproduct dat qua uiterlijk lijkt op mozzarella, maar een hart van room en mozzarella bevat. Het is gevormd uit een vel van gesponnen deeg, en eenmaal gevuld wordt het aan de bovenkant gesloten en met de hand geknoopt om zijn klassieke bolvorm te creëren. Tegenwoordig wordt het beschouwd als de top van de traditionele zuivelproductie in Apulië. Ook...
Portfolio (9)
Duitsland, Hamburg
... kruimel, verlengt het de versheid en vergroot het het volume van de bakkerijproducten. LECIFINE 100 heeft een hoog gehalte aan fosfolipiden en is een natuurlijke emulgator die het deeg gemakkelijker verwerkbaar en zachter maakt.
Portfolio (11)
ufs.country_names.RU, Moscow
... de verhoudingen en voeg het minder toe dan traditioneel meel (ongeveer anderhalf keer minder dan gewone tarwe). Het is ook niet overbodig om één ei meer aan het deeg toe te voegen dan in het gebruikelijke recept of om bananen te gebruiken. Kokosmeel heeft...
Portfolio (8)
...– Meel met een goede consistentie en een hoge hydratatiecapaciteit, gecorrigeerd met een antioxidant en enzymen. – Geschikt voor processen met hoge belasting voor het deeg, in het bijzonder voor de productie van klein volume brood (bijou, babybroodjes, vianinhas en bolletjes) en diepgevroren en gekoelde deegwaren.
Portfolio (3)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
...Toile Boulangère - Bakmat. Met geperforeerde siliconen glasvezel. Perfect voor het bakken van soesjesdeeg, brooddeeg, pizzadeeg en zoet deeg. Afmetingen: 400X600mm. Bruine randen. Gemaakt in Frankrijk voor intensief gebruik. Grootte: 400x600mm...
Portfolio (48)
Tunesië, Tunis
...Het brickdeeg wordt bereid uit een zeer fijn deeg van bloem en griesmeel, een keuken die afkomstig is uit de Maghreb. Categorieën: Voedingsindustrie Brickdeeg...
Portfolio (130)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play