Duitsland, Buxtehude
...Agavesiroop bestaat voor bijna 100% uit fructose, die een bijzonder hoge oplosbaarheid heeft en ongeveer 1,2 keer zo zoet is als gewone tafelsuiker. De zoete siroop wordt ook beschouwd als een veganistisch zoetmiddel en als suikervervanger voor thuisgebruik.
Portfolio (85)
Duitsland, Gnarrenburg
De HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH werd in 1949 opgericht en opereert in betrouwbare, hanseatische koopmanstraditie als import- en handelsbedrijf. De verschillende sectoren van de voedingsmiddelenindustrie worden bediend, zoals bak- en zoetwaren, kant-en-klaar maaltijden, convenience, diëtetiek, voedingssupplementen, evenals de farmaceutische en cosmetische sector. Tot onze sterke punten behoren naast o...
Portfolio (10)
Nederland, Amsterdam
...Lichte agavesiroop is een natuurlijke fructosezoetstof die wordt gewonnen uit de Agave Salmeana, de blauwe agaveplant van Mexico. De siroop wordt geoogst uit de kern van de agaveplant, die tussen de 23 en 70 kg kan wegen. Na het verwijderen van de bladeren van de plant wordt de sap geëxtraheerd, gefilterd en verhit om agavesiroop te produceren. Het is 1,4 keer zo zoet als geraffineerde suiker en bevat bijna de helft van de hoeveelheid koolhydraatcalorieën. Oorsprong: Mexico...
Portfolio (115)
Polen, Brzozów
... bloed niet zo stijgen als bij het gebruik van traditionele suiker. Deze zoetstof wordt bijzonder gewaardeerd door veganisten, omdat het honing in hun dieet vervangt. Het is een aanvulling voor thee, dranken en cocktails. Het lost gemakkelijk op, zelfs in koude dranken. De donkere nectar wordt gebruikt bij de bereiding van verschillende soorten desserts omdat het een smaak heeft die vergelijkbaar is met karamel. Op deze manier kunnen we het ook gebruiken als topping voor pannenkoeken of wafels. Het werkt ook goed als aanvulling bij zeevruchten. Agavesiroop kan verwarmd worden.
Portfolio (781)
Duitsland, Bad Bentheim
... Agavesiroop Agavesiroop wordt gebruikt als suikervervanger, als honingvervanger (door veganisten) en in verschillende cereal bars als bindmiddel. De lichtgekleurde agavesiroop heeft een milde en bijna neutrale smaak en wordt daarom vaak gebruikt in gerechten en dranken met een delicate smaak. Gezonde eigenschappen van agavesiroop Agavesiroop is rijk aan fructose, wat een lage glycemische index...
Portfolio (549)
Oekraïne, Novomoskovsk
...met kers, sesamzaad, lucht amarant, 100g, Healthy Generation - Ingrediënten: geraspte cacao, cacaoboter, biologische agavesiroop, osmotisch gedroogde kersen, geroosterde sesamzaadjes, lucht amarant, zout, geconcentreerd appelsap, natuurlijke vanille-aroma. Bevat zoetstof Voedingswaarde per 100 g product: Eiwitten – 7,5 g Vetten – 39,0 g Koolhydraten – 37,0 g Energiewaarde per 100 g product: 529 kcal (2215 kJ) Gewicht: 100 g...
Portfolio (44)
Frankrijk, Brignais
...*, cacaoboter*, kokosbloesemsuiker*), bosbessen* 4,5% (wilde bosbes*, geconcentreerd appelsap*), agavesiroop*, rijstknapperds*, cacao*. *Ingrediënten uit de biologische landbouw. Kan sporen bevatten van andere noten, melk, soja. Voedingswaarden per reep Energie: 591 kJ / 141 kcal Vetten: 7,1 g (waarvan verzadigde vetzuren: 3,6 g) Koolhydraten: 15 g (waarvan suikers: 5,9 g) Voedingsvezels: 2,5 g Eiwitten: 2,9 g Zout: 0,03 g Gewicht: 30g BIO: Ja 100% Plantaardig: Ja...
Portfolio (26)
Frankrijk, Neufmoutiers-En-Brie
...Feestelijke cocktail afkomstig uit Cuba. Onze versie is gemaakt met een mix van rum, verzoet met biologische agavesiroop uit Mexico. LET OP : Voor Hemingway was "drinken een manier om de dag af te sluiten", en als het bovendien met een Daïquiri is, is het nog beter. Profiel : Harmonieus, fris, lichte zuurheid Alcoholpercentage : 17 % Rum van Maison Ferrand Agrarische rum Biologische agavesiroop Zuurmaker gemaakt door ons...
Portfolio (18)
Frankrijk, Moringhem
...De fycocyanine is de blauwe pigment dat uit spirulina wordt geëxtraheerd. Een formule met een concentratie van 10G/L. Koude extractie, zonder oplosmiddelen, door een mechanisch proces. Geformuleerd zonder additieven of glycerol, het pigment is gestabiliseerd in agavesiroop met een vleugje alcohol. Ingrediënten: Agavesiroop, Water, Alcohol, Fycocyanine (10g/L) geëxtraheerd uit onze spirulina.
Portfolio (14)
Zweden, Åkersberga
Bij Naturell AB hebben we biologische voeding tot standaard gemaakt. Wij geloven in een wereld waar 100% biologische voedingsmiddelen de norm zijn. Als specialist in biologische voedingsmiddelen bieden wij producten van hoge kwaliteit aan. Dit is hoe we langzaam maar zeker het leidende bedrijf in biologische voedingsmiddelen zijn geworden. Maar we doen veel meer dan alleen biologische gezondheidsv...
Portfolio (201)
Duitsland, Trittau
...Voor de productie van agavesiroop wordt uitsluitend het hart van de agaveplant gebruikt. Na de oogst wordt de vrucht gewassen, versnipperd en wordt het zoete sap eruit geperst. Plantenvezels en troebelheid worden gefilterd. De voorzichtige indamping van het sap begint, tot het sap de gewenste viscositeit heeft bereikt. Agavesiroop is uitermate geschikt om gerechten, sappen en frisdranken te zoeten. Smaak: karamelachtig of licht moutachtig Aroma: karamelachtig, moutachtig Kleur: amberkleurig...
Portfolio (9)
Mexico, Guadalajara
... onze productie tot aan u. Nobazul beschikt met een productiecapaciteit van dagelijks 30 ton agavesiroop, evenals een magazijn in Nederland, over de mogelijkheid om u elke gewenste hoeveelheid snel en efficiënt te leveren. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u Nobazul met zijn hoogwaardige producten als potentiële leverancier in overweging neemt en kijken uit naar uw contact.
Portfolio (3)
Frankrijk, Villemandeur
...Agavesiroop uit Mexico verpakt in een emmer van 25 kg. Agavesiroop is een natuurlijke zoetstof die wordt verkregen uit de extractie van de sap van agavecactussen, die groeien in de vulkanische bodems van Zuid-Mexico. ECOCERT-gecertificeerd.
Portfolio (127)
Frankrijk, Soissons
...De Soissons zeep met amandelmelk en agavesiroop is een subtiele mix van BIO koolzaad- en kokosolie waaraan amandelmelk en agavesiroop zijn toegevoegd. Het laat je de sensatie van zeep zoals vroeger herontdekken. Gewicht: 0,1 kg Afmetingen: 7 × 5,5 × 2,8 cm...
Portfolio (21)
Frankrijk, Paris
...De bondgenoot van sporters. Maïs, amandelen, hazelnoten, chia, pompoen, zonnebloem, sesam, kokosolie, agavesiroop, gojibessen en cranberries. Zonder geraffineerde suiker en rijk aan vezels. Allergenen: sesam, noten, mogelijke sporen van gluten. Bewaren op een droge plaats. Per 100g: KCAL: 423 Vetten: 13g Koolhydraten: 64g Vezels: 4,1g Eiwitten: 7g ARTIKELDETAILS Ecologische Kraft-zak Verpakking 500G Bevat: Chiazaad, amandelen, hazelnoten, zonnebloempitten, pompoenpitten, noten, sesam, lijnzaad, gojibessen, maïsflakes, kokosolie, agavesiroop.
Portfolio (27)
Frankrijk, Paris
... zomerfruit, past heel goed bij de bissap. In Senegal is het de vrucht die vaak in recepten wordt gebruikt, dankzij zijn sappige en geurige vruchtvlees. Bovendien zijn de recepten gevarieerd; het bissap sap, dat bekend staat om zijn voordelen, kan puur of meer of minder zoet worden geconsumeerd, afhankelijk van de gewenste zuurgraad. Men kan ook stevia, honing, agavesiroop of ahornsiroop gebruiken om het te zoeten.
Portfolio (32)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Gekookte vierkante erwten*(57%), kookwater, zonnebloemolie*, ui*, citroensap*, agavesiroop*, zout, tajinemengsel*, knoflook*, tijm*. Energie: 575 kJ (138 kcal) Vetten: 7,9g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,9g Koolhydraten: 10,2g Waarvan suikers: 3,2g Eiwitten: 4,7g Zout: 0,6g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Champier
... naturel Ingrediënten Verse dadels, amandelpoeder, dadelsiroop, agavesiroop, ongezoet cacaopoeder, geraspte kokos, gemalen walnoten, walnootolie, stukjes walnoot. Zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, zonder suikers anders dan die van nature in de vrucht aanwezig zijn. Wist je dat? De biologische producten uit Tunesië voldoen aan dezelfde eisen als die van de Europese Unie op het gebied van controles en certificeringen. Tunesië is bovendien het enige land in Afrika dat wordt erkend als gelijkwaardig aan de Europese regelgeving voor de import van biologische producten. Gewicht: 270 g...
Portfolio (13)
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Het product is gepasteuriseerd. Ingrediënten: Direct geperst WILD CRANBERRY sap 19%, zoetstof – biologische agavesiroop, water. Zonder conserveermiddelen en kunstmatige toevoegingen. Bewaren uit direct zonlicht, bij een temperatuur van +2°C tot +25°C en een relatieve luchtvochtigheid van niet meer dan 75%. Bij opslag is natuurlijke bezinking in de vorm van pulpdeeltjes toegestaan...
Portfolio (9)
Duitsland, Bad Essen
... aan het witbier. • Biologische rabarbernectar: Deze nectar is een ongefilterd product, gewonnen uit Bioland-rabarber uit het Osnabrückerland. Agavesiroop dient hier als alternatief zoetmiddel. • Rabarber-schorle: Klaar gemengd met een hoog percentage rabarberdirectsap (40%), water en fructose, met koolzuur toegevoegd. Onze rabarber-schorle is alcoholvrij en nu ook verkrijgbaar in de 0,7l-fles. Geniet van de schorle ijskoud met een scheutje Aperol.
Portfolio (9)
...Met de Müslireep Delhi Delight keren de foodloose herinneringen aan India terug. De smaken van de typische specerijen, de straatkeukens met hun kleurrijke gerechten. De Müslireep Delhi Delight komt zonder suiker, zijn zoetheid komt van de agavesiroop. Müslirepen als gezonde snack In de gezonde Müslireep Delhi Delight mag curry natuurlijk niet ontbreken. Samen met gedroogd fruit, cashewnoten en kokos ontstaat er een heerlijke mix. De Müslireep is vegan, lactosevrij en glutenvrij. Artikelgewicht: 35 g...
Portfolio (7)
Duitsland, Hamburg
... en vijfde generatie. Het hoofdkantoor is sinds de oprichting in Hamburg. Het productassortiment omvat voornamelijk natuurlijke zoetstoffen, die zo puur mogelijk worden aangeboden. Dit omvat bijenhoning, diverse siropen zoals ahornsiroop, agavesiroop, rijstsiroop, dadelsiroop of kokosbloesemsiroop, evenals andere producten van de bij (was, propolis, pollen), de agaveplant (inuline), de ahornboom...
Duitsland, Hamburg
De Norevo GmbH is een wereldwijd gevestigde fabrikant en leverancier van natuurlijke grondstoffen en speciale ingrediënten voor de voedings- en drankenindustrie, de farmaceutische en cosmetische sector, evenals voor technische toepassingen. Van de natuurlijke grondstoffen – Gummi Arabicum, Agar-Agar, honing, agavesiroop, zoethoutextract en wassen – tot op maat gemaakte kwaliteiten en de...
Portfolio (38)
Spanje, Valencia
... een eigen fabriek in Lahore (Pakistan). Sinds drie jaar importeren we ook natuurlijke en biologische ingrediënten uit verschillende landen over de wereld. Dit is een samenvatting van wat we verhandelen. Producten van kokos (kokosbloesemsuiker, kokosmeel, kokoschips, kokosolie) Specerijen (kurkuma, gember, kaneel, peper) Superfoods (Ashwagandha, maca, moringa) Zoetstoffen (agavesiroop, panela...
...koninginnengelei, honing, smeerhoning, pollen, onbewerkte pollen, propolis, onbewerkte propolis. Ze houdt zich bezig met de oogst: het verzamelen van honing en de kwaliteitsstudie van honing. Ze produceert ook gebak en koekjes en beschuiten: speculaas en honingkoekjes. Famille Michaud Bijenhouder produceert ook ahornsiroop (Maple Joe®) en agavesiroop (Sunny Via® en Sunny Bio®). In 2005 was het bedrijf...
Spanje, Granada
Bedrijf gespecialiseerd in de productie, verpakking en distributie van hoogwaardige honing en agavesiroop voor internationale markten. Een familiebedrijf sinds 1944, heeft enorme groei en succes gekend door zijn vele producten en diensten aan te passen aan de voortdurend veranderende en veeleisende markten van de wereld. De teams van Feysol Nature zijn experts in private labeling, bulk honing...
Duitsland, Walzbachtal
Import en marketing van biologische producten uit Mexico: Aloe Vera, Habanero-pasta, Damiana, Agavesiroop, enz.
Populaire landen voor deze zoekterm