...Cocos nucifera olie (kokosolie), butyrospermum parkii boter (sheaboter), helianthus annuus zaadolie (zonnebloemolie), kaolin, candelilla was (candelillawas), triticum vulgare kiemolie (tarwekiemolie), geur amandelmelk, tocopherol...
Portfolio (49)
Bulgarije, Otets Paisievo
... methode is milder, waardoor alle gunstige eigenschappen van de olie behouden blijven. Bij lage temperaturen heeft kokosolie een romige (onder 24 °C) tot vaste (onder 18 °C) textuur en een witte kleur, en bij hoge temperaturen (boven 25 °C) lijkt het op olie en heeft het een heldere transparante kleur. Het is geschikt voor alle huidtypes, vooral nuttig voor droge, gevoelige en sterk gedehydrateerde huid...
Portfolio (187)
Italië, Giuliano
...Amandelmeel, gemengd of v of gepasteuriseerd, suiker, boter, vetten en plantaardige oliën, pure witte chocolade, rauwe amandelen, citroen, bakpoeder.
Portfolio (129)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... ethische benadering van de truffeloogst, waarbij het gebruik van elk product wordt geoptimaliseerd zonder verspilling. Toepassingen van de Tartufo Nero Uncinato Spaccato Dankzij zijn veelzijdigheid is de Tartufo Nero Uncinato Spaccato ideaal voor: Sauzen en Crèmes: Perfecte basis voor hoogwaardige truffelsauzen. Bewerkte Producten: Gebruikt in de productie van boter, oliën en paté. Gastronomische...
Portfolio (34)
Polen, Brzozów
... ingrediënten in de crème zijn van de hoogste kwaliteit, en het introduceren van een duurzame voeding en een actieve levensstijl draagt bij aan ons dagelijks welzijn. Shea-boter en melk. Witte suiker is vervangen door maltol, dat niet alleen een lagere calorische waarde heeft, maar ook een lagere glycemische index. Deze kokosnootcrème onderscheidt zich van andere sandwichcrèmes niet alleen door de extreem voedzame samenstelling, maar vooral door de hoge kwaliteit.
Portfolio (781)
Nederland, Nijkerk
... laboratoria, met meer dan twee decennia ervaring in de productie van CLA. Hun technische capaciteiten, productiecapaciteit en kwaliteitsnormen zijn zeer betrouwbaar, wat erkenning en vertrouwen in de markt heeft opgeleverd. Andere naam: cis-9, trans-11-Octadecadienoic Acid trans-10, cis-12-Octadecadienoic Acid 9Z, 11E-Octadecadienoic Ac Spec./ Zuiverheid: TG 60% (Andere specificaties kunnen op maat worden gemaakt) CAS-nummer: 121250-47-3 Uiterlijk: Witte of lichtgele poeder Hoofdfunctie: lichaamsvet verminderen en vetvrije lichaamsmassa verhogen Testmethode: USP...
Portfolio (47)
Polen, Warszawa, Poland
...Het zure wei-poeder (AWP) is een bijproduct van de productie van kaas of zure caseïne. Het wordt geproduceerd door verse wei, verkregen uit zachte witte kaas, te drogen. Door het gebruik van microbiale fermentatie wordt de pH van de melk verlaagd en wordt lactose omgezet in melkzuur. Zure wei-poeder wordt voornamelijk gebruikt voor de productie van ricotta en boter van wei. Het wordt ook gebruikt als ingrediënt in veel bewerkte voedingsmiddelen, zoals brood, zoutjes, gebak en kant-en-klare maaltijden.
Portfolio (278)
...Zinkchloride 98% heeft het uiterlijk van een witte of kleurloze kristallijne vaste stof. Het is hygroscopisch en zeer deliquescent. Het is geurloos. Het is zeer oplosbaar in water. ZnCl2 %:98 ZnO %:2.2 Fe %:0.001 Pb % :0.001...
Portfolio (185)
Bulgarije, Sevlievo
...Bourgondische slakken Beschikbare verpakkingen: 12 stuks verpakking 60 stuks verpakking Grondstoffen: Vlees van slakken Helix Aspersa Maxima, slakkenhuizen Helix Aspersa Maxima, Boter (86% vet), ui, knoflook, specerijen, witte wijn Bewaren: – 18 ° C Bereidingswijze: klaar voor directe consumptie. Verwarm in een voorverwarmde oven op 180 ° C gedurende 8/10 minuten. Serveer warm.
Portfolio (6)
Frankrijk, Fleurac
...Sesamolie, witte thee in combinatie met groene thee en grapefruitpitten bestrijden oxidatieve stress. Komkommer en munt verfrissen de teint. Normale tot droge huidtypes zullen het liever 's nachts gebruiken na het aanbrengen van een serum, of alleen overdag bij warm weer. Gebruik: Breng aan op het gezicht en de hals. Goed afspoelen bij contact met de ogen. Niet aanbrengen bij allergie voor een ingrediënt, noch tijdens zwangerschap en borstvoeding. Gebruik vanaf 11 jaar. Code: EH-CV-006 Gewicht / Inhoud: 10 g...
Portfolio (117)
Frankrijk, Malataverne
...ingrediënten witte chocolade (minimaal 28% cacao) ingrediënten suiker, boter, cacao, volle melkpoeder, rozenblaadjes 2%. emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma. Kan sporen van noten bevatten. Witte chocolade is een ivoorkleurige lekkernij die wordt geproduceerd uit cacaoboter. Het bevat ook zuivelproducten, suiker, lecithine en aroma's, maar geen cacaopoeder, in tegenstelling tot andere chocolades.
Portfolio (188)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Deze taart is een echte klassieker en belichaamt de bakcultuur van de Britten op zijn best. Het recept is zo eenvoudig dat hij overal populair is waar hij wordt geserveerd, of het nu gaat om familiefeesten, verjaardagsvieringen of evenementen in de buitenlucht. In dit geval is de slagroom letterlijk de kers op de taart. De beste resultaten bereikt u met hoogwaardige N20 slagroompatronen van een gerenommeerd merk. 3 stokken 1 1/2 kopjes ongezouten boter, verzacht 3 kopjes witte suiker 6 eieren, op kamertemperatuur 3 kopjes cakemeel, gezeefd 1 kop zware slagroom 1 eetlepel vanille-extract...
Portfolio (241)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Boter (MELK) 93,5%, Bianchetto truffel 5% (Tuber borchii Vitt), aroma, Witte truffel 0,5% (Tuber magnatum Pico). Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Bewaarinstructies: Op kamertemperatuur. Na opening bewaren bij +2° / +4° en binnen 7 dagen consumeren. Gebruik: Om de kwaliteiten van het product optimaal te benutten, wordt aangeraden 20 g product per persoon te gebruiken. Het is ideaal...
Portfolio (9)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: suiker, room, witte chocolade van niet-EU oorsprong (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacao, emulgator: lecithine van koolzaad), glucose, trimoline, pure chocolade 66% van niet-EU oorsprong (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), boter, amandelpasta, praliné, frambozenstukjes, gekonfijte sinaasappelschillen, cashewnoten, nougat (suiker, amandelen, honing, water, glucose, pistachenoten, hazelnoten, eiwit, poedersuiker), aardbeienfruitpasta (suiker, aardbeienpuree, glucose, trimoline, gele pectine, citroenzuur, water), koffie.
Portfolio (109)
Frankrijk, Guérande
...Cadeau speciaal voor een evenement. Deze prachtige samenstelling bevat onze Fleur de Sel uit het Witte Land in een mooi glazen flesje, evenals echte ambachtelijke Karamels uit Bretagne, met Zoute Boter. Ideaal voor een huwelijk, een evenement of als welkomstcadeau!! Staffelkorting vanaf 20 eenheden - Neem contact met ons op. De fleur de sel is de dunne laag witte kristallen die zich vormt en aan...
Portfolio (42)
Polen, Wrocław
Het bedrijf Polskie Frykasy is een toonaangevend conservenbedrijf, gespecialiseerd in handgemaakte snoepjes, chocolade en zoetigheden. We zijn zeer trots op de hoge kwaliteit van onze producten, die allemaal zijn vervaardigd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en volgens originele recepten. Onze zoetigheden onderscheiden zich van de concurrentie door hun unieke smaak en kwaliteit. Ons unieke...
Portfolio (179)
... wijnen te produceren. De suikergehaltes van de bessen kunnen hoge niveaus bereiken terwijl ze een belangrijke zuurgraad behouden. Dit zorgt voor wijnen die bijzonder goed in balans zijn, krachtig en vol (met veel vet en volume). De aroma's zijn typisch, complex en intens (gedroogd fruit, hazelnoot, geroosterd, exotisch fruit, boter, enz.). De Chardonnay B leent zich ook goed voor rijping en fermentatie in vaten. Teelt- en agronomische geschiktheid De Chardonnay B wordt doorgaans met lange takken gesnoeid. Echter, in de gunstige klimaatzones...
Portfolio (71)
Frankrijk, Saint-Branchs
...biologische olijfolie, biologische paardenmelk, biologische boter van kokos, shea en cacao, biologische amandelolie, glycerine uit de saponificatie, biologische ricinusolie, water, cacao (poeder). Waarom hebben we voor deze ingrediënten gekozen, hun deugden en kwaliteiten? Bezoek onze sectie: Onze selectie van ingrediënten inci: Sodium Olivate, Mare Milk, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Sodium cocoabutterate, Sodium Sweet Almondate, glycerin, Sodium Castorate, Aqua, Theobroma cacao fruitpoeder.
Portfolio (21)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... in heerlijke en verleidelijke aroma's van boter, vanille en een rijke textuur. Het geheel is van grote puurheid en eindigt met een grandioze lengte. Een grote wijn die u een onvergetelijke herinnering zal nalaten! Inhoud: 75cl Type: Witte wijn Druivenrassen: 100% Rolle (Vermentino) AOC: Côtes-de-Provence La Londe Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2032 Serveertemperatuur: 11-13°C...
Portfolio (321)
...Ingrediënten: Tarwemeel, boter, suiker, eieren van vrije-uitloopkippen, witte chocolade 23% [Suiker, cacaoboter, lactose (melk), volle melkpoeder, magere melkpoeder, emulgator: zonnebloemlecithine (E322), vanille-aroma.] (4,8%), gedroogde abrikozen (4,8%): abrikozen, amandelen (4,8%), bakpoeder, zout. Tarwemeel, boter, suiker, eieren van vrije-uitloopkip, witte chocolade 23% [Suiker, cacaoboter...
Portfolio (12)
Frankrijk, Roubia
....\n\nPROEVERIJ\nLicht gouden kleur met zilveren reflecties. Aangename neus van bloemen en witte vruchten, met mentholtonen. Fijne aanzet in de mond. Evolutie met citrustonen en een verfrissende mineraliteit in de finale.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nGebakken Sint-Jacobsschelpen in boter. Harde kazen zoals Comté.\nZeldzame wijn. Ideaal te drinken tussen 10 en 12°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (kg): 1,5\nAlcoholpercentage (%): 13"}...
Portfolio (28)
Frankrijk, Millau
...De formule op basis van biologische hennepolie en biologische cacaoboter voedt uw haar diep en zacht zonder het te verzwaren. Deze combinatie van olie en boter wordt aangevuld met twee poeders: de biologische ayurvedische amlapoeder, rijk aan antioxidanten, die het haar reinigt en de opkomst van grijs haar voorkomt, en de witte klei die helpt tegen overtollig talg.
Portfolio (27)
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
...Gemaakt in een atelier waar noten worden verwerkt. Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte. Voedingsinformatie per 100 g speculaasbrood Energie 1319 KJ / 315 Kcal vetten 2.7 g waarvan verzadigde vetzuren 1.4 g Koolhydraten 66.3 g waarvan suikers 40.8 g Eiwitten 4.7 g Zout 0.2 g Houdbaarheidsdatum 3 maanden na de productie. Onze speculaasbroden worden ambachtelijk gemaakt in een atelier in Faverolles-sur-Cher in Loiret-Cher. Netto gewicht: 40g Verpakking: witte papieren kraag Productietijd: 15 dagen...
Portfolio (28)
Portugal, Leiria
... Bereidingswijze: Doe twee eetlepels olijfolie in een pan, voeg de rijst toe en laat het even koken, breng op smaak. Voeg vervolgens ongeveer 100 ml witte wijn toe en laat deze verdampen. Voeg beetje bij beetje het hete water toe (iets meer dan het dubbele van de rijst) en blijf ongeveer 20 tot 25 minuten roeren. De risotto moet "romig" maar al dente zijn. Wanneer het gaar is, haal het van het vuur en voeg ongeveer 25 g boter toe. Je kunt ook twee eetlepels Parmezaanse kaas toevoegen. Je kunt het water vervangen door room of bouillon. Bestrooi met peterselie, bieslook of basilicum en serveer.
Portfolio (7)
Frankrijk, Etaples
...Het is inderdaad onze leidraad. We hebben 9 recepten voor gevulde chocolade ontwikkeld die zowel heerlijk als innovatief zijn. U vindt ze in onze ontdekkingsdoos met 9 gevulde chocolades! Ingrediënten: Gedroogd fruit, suiker, boter, room, pure chocolade, melk, witte chocolade...
Portfolio (13)
Frankrijk, Albertville
...De CHEM-pompen worden ook aanbevolen voor de voedingsindustrie, bijvoorbeeld voor het transport van boter, margarine, plantaardige oliën, karamel... Lichaam: Roestvrij staal, koolstofstaal, tantalum, titanium, Hastelloy®, keramiek As: Alle bewerkbare metalen of keramieken Oppervlaktebehandeling en rechte tandwieloptie Tandwiel: Rechte tandwiel Helicoïdaal tandwiel Chevron tandwiel Lagere...
Portfolio (16)
Oostenrijk, Gerasdorf
...natuurlijke vanille-aroma); pure chocolade (cacaomassa; suiker; cacaoboter; emulgator: sojalecithine; natuurlijke vanille-aroma); emulgator: glycerine; glucosestroop; boter; gekristalliseerde invertsuikersiroop; stabilisator: sorbitol; kleurstoffen: E120, E100, E133, E150b.
Portfolio (26)
Frankrijk, Tourcoing
... witte, inerte vetten, industriële sheaboter, of natuurlijke boter die ranzig was met een onverdraaglijke geur. De sheaboter die wij aanbieden is het resultaat van deze 20 jaar onderzoek en ontwikkeling, met name in de vergelijking en analyse van verschillende boters, waarbij een relatie werd gelegd tussen de zonneschijn en de neerslag met het verkregen resultaat. Deze unieke knowhow stelt ons in staat om een product van uitzonderlijke kwaliteit en versheid te verkrijgen dat al zijn gunstige eigenschappen behoudt. Biologische certificering: ECOCERT Fair Trade certificering: FFL...
Portfolio (7)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play