België, Wingene
... Laurinezuur (C12). C12 is technisch gezien een MCT, maar het lichaam verwerkt het als een langketen vetzuur. Tijdens het vasten of het volgen van een vasten nabootsend dieet zoals een koolhydraatarm of ketogeen dieet, wordt het lichaam katabool (afbraak) en zal het van nature beginnen met het creëren van ketonlichamen in de lever. Er zijn 3 hoofdtypen ketonlichamen. Eerst maakt het lichaam...
Portfolio (49)
Litouwen, Kaunas
...Daarna worden de cacaobonen gebroken en wordt een zeefmachine gebruikt om de schil te verwijderen, zodat alleen de cacaonibs worden verzameld. Na het roosteren worden de nibs gemalen en verwerkt tot cacaomassa.
Portfolio (23)
...Deze blend behoudt de intense en diepe smaak van een echte Italiaanse espresso. Paranà Decaf Koffie is zeer goed verteerbaar, heeft een verlaagd cafeïnegehalte en bestaat uit hoogwaardige Arabica-koffiebonen die zijn verwerkt met een van de beste decaffeïneringsmethoden. Het resultaat is een dichte en nootachtige crème, met een volle karamelaroma en hints van chocolade en vanille.
Portfolio (17)
Polen, Brzozów
... pulp. Een stimulerende drank, gebruikt door de inwoners van Midden-Amerika, werd bereid vanaf het moment van de ontdekking door Columbus. Later werd het ook een mode in Europese landen als cacao. Cacaobonen worden bruin als gevolg van het fermentatieproces. Vervolgens worden ze geselecteerd en verwerkt bij lage temperaturen om een groot aantal voedingsstoffen te behouden. Ze worden gebruikt voor de productie van cacaoboter, cacao en chocolade. Je kunt ze ook zelf eten of gebruiken als toevoeging aan een zoet dessert.
Portfolio (781)
...Ons Macapoeder is 100% puur, zonder toevoegingen en wordt gemaakt van gele, zwarte en paarse Macawortels in een uitgebalanceerde verhouding. Verkrijgbaar als bulkgoed en verpakt in blikken. Macapoeder is ideaal voor smoothies, in zoetwaren zoals repen, chocolade, enz. Ons Macapoeder kan zeer goed worden verwerkt tot tabletten of in capsules worden gedaan. Maca verhoogt de fysieke en mentale...
Portfolio (25)
Frankrijk, Montelimar
...In het hart van de Provence... Onze zachte Montélimar nougat met lavendelbloemen is een uitnodiging tot de zon. We hebben enkele lavendelbloemen in onze zachte nougat verwerkt. Een zachte en delicate smaak, voor een nougat die het symbool is van onze prachtige regio. Referentie:351051 GEWICHT (in KG):0.1 Verpakking:30 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Nederland, Groningen
...Zoethoutjes zijn salmiakpastilles van Meenk met een harde buitenkant, een brosse binnenkant en een lichte menthol smaak. Dit snoepgoed werd ook veel gebruikt tegen kwaaltjes zoals keelpijn in de vroegere drogisterijen, toen zat het als oud-hollands snoepgoed in grote glazen potten. Tegenwoordig zijn zouthoutjes dropjes vegetarisch en vegan, er zitten geen dierlijke producten in verwerkt. Heerlijk...
Portfolio (10)
Nederland, Amsterdam
...In de regel worden cacaonibs in andere chocoladeproducten verwerkt of eenvoudigweg met chocolade bedekt en als snack verkocht. Ze worden ook apart verkocht en zijn bedoeld als ingrediënt voor gebak, repen, muesli of snoep. Zoals de meeste cacaoproducten hebben cacaonibs ook tal van gezondheidsvoordelen. Ze bevatten veel vezels, eiwitten, gezonde vetten en ijzer, maar ook weinig suiker.
Portfolio (115)
Nederland, Bv Nijkerk
... snackproducten, in ijs, chocolade, snoepgoed en andere heerlijke voedingsmiddelen. Functies: Effectief de bloeddruk verlagen; Anti-diabetes & kanker; Voorkomen van reumatoïde artritis; Stralingsbescherming; Anti-veroudering.
Portfolio (111)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Pure chocolade 66% van niet-EU oorsprong (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), 16,67% gedroogde bosbessen. Voedingswaarden per 100g: Energie 2104Kj, 505Kcal, vetten 35g, waarvan verzadigde vetzuren 22g, koolhydraten 42g, waarvan suikers 32g, eiwitten 5,6g, zout 0,02g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...De volledige aroma en kracht van cacao zijn geconcentreerd in dit fijne poeder. Het is ideaal voor het bereiden van warme chocolademelk voor een vitaminerijk ontbijt. Dit cacaopoeder kan ook worden gebruikt voor het bakken. Allergenen: Gemaakt in een atelier waar noten, eieren, melk, soja en sesam worden verwerkt. Ingrediënten: 100% cacaobonen...
Portfolio (85)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Ritonka Bitterschokolade - Frambozen, Bloemen met 60% cacaogehalte. Een chocolade voor geliefden, met zoete frambozen en een verbazingwekkende smaak en een perfecte harmonie, alles verwerkt in een fantastische bitterschokolade, die door zijn kleur en de uitgebalanceerde smaak van cacaobonen uniek is. De voedingswaarde-informatie is onderhevig aan schommelingen door grondstoffen en productie...
Portfolio (26)
Frankrijk, Bordeaux
...Wij zijn een betrouwbare leverancier van cacaopoeder uit Indonesië, met drie verschillende kwaliteiten om aan al uw industriële, voedings- of cosmetische behoeften te voldoen. Onze producten zijn gemaakt van de beste Indonesische cacaobonen, zorgvuldig verwerkt om een puur en aromatisch cacaopoeder te garanderen. Oorsprong: Indonesië Verpakking: zak van 25 kg Certificaten: fytosanitair, van...
Portfolio (2)
...Cacao is de belangrijkste ingrediënt in chocoladeproducten, repen, verpakte of bulkchocolade, en vele soorten koekjes en taarten. Het wordt ook veel gebruikt in cosmetische producten zoals hydraterende crèmes en zepen. Zodra de bonen zijn gefermenteerd en gedroogd, kunnen ze worden verwerkt tot een verscheidenheid aan producten, bijvoorbeeld: •Cacaoboter •Cacaopoeder •Cacaonibs en nog veel meer...
Portfolio (10)
Italië, Monterotondo
... voor als een fijne en geurige poeder, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, vloeistoffen, halfvloeibare en vaste stoffen, dankzij de uitstekende oplosbaarheid. Geschikt voor het bereiden van dranken, ijs, chocolade, gebakken producten, pasta en nog veel meer.
Portfolio (10)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 5555550005678 Geraspte kokosnoot is een populaire toevoeging in veel desserts: taarten, flan, koekjes en chocolade lekkernijen. Deze geraspte kokosnoot, afkomstig uit de biologische landbouw, is bedoeld om te worden verwerkt in uw culinaire bereidingen, zowel zoet als hartig. U kunt dus genieten van een curry met kokosnoot voordat u doorgaat naar het dessert met een kokosnoottaart...
Portfolio (114)
Frankrijk, Talant
... kunt het gebruiken om uw chocolade, fondant, marsepein, macarons, desserts... te decoreren; het past bij alle toepassingen! Voor een "glinsterend" effect hoeft u alleen maar de metallic kleurstof over het te decoreren oppervlak te strooien of met uw vinger uit te strijken. Voor meer precisie, vooral voor decoraties in fondant, kunt u een fijne kwast gebruiken. U kunt ook eetbare verf maken met...
Portfolio (192)
Italië, Torino
... aroma, voeding en functionaliteit. Het aardbeipoeder voor voedingsdoeleinden kan kunstmatige aroma's, kleurstoffen en zoetstoffen vervangen en voegt natuurlijke aardbeiensmaak en -kleur toe aan producten. Beschikbaar in zowel biologische als conventionele poeder, mengt ons aardbeipoeder zich met andere aroma's terwijl het zich onderscheidt door de kleur van de eindproducten te versterken. Bovendien is het geschikt om aan verschillende producten toe te voegen, zoals taarten, snoep, chocolade, ijs, smoothies en drankformuleringen.
Portfolio (10)
Zwitserland, Feuerthalen
... voor multi-robot lijnen: Assortiment configuratie Het assortiment is waar verschillende producten worden gecombineerd in één verpakking, gebruikelijk voor chocolade- en snoepapplicaties. Elk product wordt op een individuele transportband aangevoerd, loodrecht op de transportband voor de verpakking. Parallelle flow configuratie In systemen met slechts één producttype worden de producten en de...
Portfolio (14)
Turkije, İskenderun
...Verwerkt muntaroma suiker, samen met andere fruitaroma suikers, is beschikbaar.
Bijpassende producten
Suikerkristallen
Suikerkristallen
Andere Producten
Aromatische suikerstaaf
Aromatische suikerstaaf
Portfolio (2)
Duitsland, Frankfurt Am Main
De Candela Bio-Handels GmbH is de Europese vestiging van Candela Peru. Vanuit onze locatie in Duitsland leveren we snel aan onze Europese klanten uit de voedings- en cosmetica-industrie, ook in kleinere hoeveelheden. Al onze producten komen uit Peru, worden verwerkt in onze BRC-gecertificeerde productie en zijn, afhankelijk van de wensen van de klant, biologisch of Fair Trade gecertificeerd. Het...
Portfolio (31)
Nederland, Vlissingen
...Karamel & Chocolade Fudge. Zalig Engels snoep. ~ SWEETER THAN CANDY ~ The Fudge Factory bereidt alle fudge zelf. De producten worden bij lokale leveranciers gehaald en vers verwerkt. Er zijn meer dan 45 smaken chocolade en karamel fudge waar uit je kan kiezen. Fudge is een Engelse caramel delicatesse gemnaakt van boter, room en suiker die uitermate geschikt is voor een snoep momentje. Fudge is...
... uit onze tuin en volgen het proces met onze experts van de tuin tot het eindproduct, totdat het professioneel is verwerkt. We bieden de beste kwaliteit tegen concurrerende prijzen aan onze waardevolle klanten. We kunnen verwerken en verpakken en het is ook mogelijk onder de merknamen van onze klanten, zoals onze klanten dat wensen. We zijn altijd op zoek naar langdurige zakelijke samenwerkingen met onze klanten. Aarzel niet om verdere vragen over ons en onze producten te stellen.
Spanje, Beniparrell (valencia)
... notenvrije fabriek - pinda's en andere ingrediënten in verschillende formaten, variërend van pasta's tot blokjes, vlokken en plakken. Wij zijn gespecialiseerd in amandelen en pinda's en we zorgen zelfs voor het kleinste detail in hun verwerking, vanaf het moment dat ze worden geoogst op het veld en verwerkt in de fabriek, tot ze worden geleverd aan onze klanten op basis van hun behoeften. Bovendien kunnen we specifieke oplossingen bieden voor elk segment van de voedingsindustrie: chocolade, gebakken goederen, snoepgoed, zuivelproducten en ijs, onder anderen. Bezoek onze website voor meer informatie.
België, Wauthier-Braine
... smakelijk en innovatief. Alle producten van de Tohi-lijn zijn uitsluitend afkomstig van gecertificeerde biologische landbouw. Geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteit, onthullen onze ingrediënten die in de chocolade zijn verwerkt hun subtiele en echte smaken. Tohi respecteert de ecologie. De chocoladefabriek is ook CO2-neutraal gecertificeerd. Tohi produceert gegarandeerde chocolade. Kwaliteitscontroles - zowel technisch als organoleptisch - worden op elke stap van het productieproces uitgevoerd. De chocolade van Tohi is dus Fair Trade gecertificeerd.
... importeren. - - - - Wij opereren in de volgende sectoren/industrieën; Onze Producten / Diensten: - Verpakking en Inpakken - Landbouw- en Diergeneeskundige Materialen - Schoenen en Leren Producten - Chemische Producten - Voedingsmiddelen (Rauw en Verwerkt) - Bouw- en Constructiematerialen - Kledingstoffen en Textiel - Medische Materialen en Apparaten - Industriële Machines en Apparaten...
Portfolio (5)
Italië, Martina Franca
... moet een perfecte espresso zijn; dat is ons doel. Om dit te bereiken, werken we op verschillende fronten, waaronder het voortdurend onderzoeken van de koffieplant, hoe deze wordt verbouwd en hoe het product wordt geoogst en verwerkt voordat het nog groen in onze laboratoria aankomt. Vaak ontmoeten we de producenten rechtstreeks op de plantages. Een ander belangrijk punt is dat we deel uitmaken van...
Portfolio (5)
Frankrijk, Gouarec
...L’Chanvre, specialist in biologische Franse hennep sinds 2002, biedt u zijn assortiment van 100% biologische hennepvoeding aan, 100% van Franse oorsprong, 100% verwerkt in Bretagne. Hennepzaden, gepelde hennepzaden, hennepmeel, hennepolie, hennepafval, henneptofu en te'fou van hennep, veganistische bolognese met hennep, hennepontbijt, chocolade met hennep, henneppasta, desserts en gebak met...
België, Mol
Royal Chocolade produceert dunne chocoladeblaadjes die in allerlei zoete creaties kunnen verwerkt worden.Wij kwamen op de idee om in plaats van knisperige chips, chocoladeblaadjes te maken, een concept dat in de loop van de jaren heel goed aansloeg. Wij werken evenwel hoofdzakelijk voor private label. Onze productie gaat nagenoeg helemaal de grens over, naar liefst 86 verschillende landen. In Amerika hebben we een eigen verkoopvestiging.
België, Blegny
Pierre Ledent is een meester-chocolatier die gespecialiseerd is in pralines en macarons. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt hij uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao. Alle ingrediënten die in de productie van zijn pralines worden verwerkt, zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Het exclusieve ontwerp van de verpakking...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play