België, Wingene
... Laurinezuur (C12). C12 is technisch gezien een MCT, maar het lichaam verwerkt het als een langketen vetzuur. Tijdens het vasten of het volgen van een vasten nabootsend dieet zoals een koolhydraatarm of ketogeen dieet, wordt het lichaam katabool (afbraak) en zal het van nature beginnen met het creëren van ketonlichamen in de lever. Er zijn 3 hoofdtypen ketonlichamen. Eerst maakt het lichaam...
Portfolio (49)
Litouwen, Kaunas
...Daarna worden de cacaobonen gebroken en wordt een zeefmachine gebruikt om de schil te verwijderen, zodat alleen de cacaonibs worden verzameld. Na het roosteren worden de nibs gemalen en verwerkt tot cacaomassa.
Portfolio (23)
...Deze blend behoudt de intense en diepe smaak van een echte Italiaanse espresso. Paranà Decaf Koffie is zeer goed verteerbaar, heeft een verlaagd cafeïnegehalte en bestaat uit hoogwaardige Arabica-koffiebonen die zijn verwerkt met een van de beste decaffeïneringsmethoden. Het resultaat is een dichte en nootachtige crème, met een volle karamelaroma en hints van chocolade en vanille.
Portfolio (17)
Frankrijk, Montelimar
...In het hart van de Provence... Onze zachte Montélimar nougat met lavendelbloemen is een uitnodiging tot de zon. We hebben enkele lavendelbloemen in onze zachte nougat verwerkt. Een zachte en delicate smaak, voor een nougat die het symbool is van onze prachtige regio. Referentie:351051 GEWICHT (in KG):0.1 Verpakking:30 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Nederland, Groningen
...Zoethoutjes zijn salmiakpastilles van Meenk met een harde buitenkant, een brosse binnenkant en een lichte menthol smaak. Dit snoepgoed werd ook veel gebruikt tegen kwaaltjes zoals keelpijn in de vroegere drogisterijen, toen zat het als oud-hollands snoepgoed in grote glazen potten. Tegenwoordig zijn zouthoutjes dropjes vegetarisch en vegan, er zitten geen dierlijke producten in verwerkt. Heerlijk...
Portfolio (10)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Pure chocolade 66% van niet-EU oorsprong (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), 16,67% gedroogde bosbessen. Voedingswaarden per 100g: Energie 2104Kj, 505Kcal, vetten 35g, waarvan verzadigde vetzuren 22g, koolhydraten 42g, waarvan suikers 32g, eiwitten 5,6g, zout 0,02g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...De volledige aroma en kracht van cacao zijn geconcentreerd in dit fijne poeder. Het is ideaal voor het bereiden van warme chocolademelk voor een vitaminerijk ontbijt. Dit cacaopoeder kan ook worden gebruikt voor het bakken. Allergenen: Gemaakt in een atelier waar noten, eieren, melk, soja en sesam worden verwerkt. Ingrediënten: 100% cacaobonen...
Portfolio (85)
Nederland, Amsterdam
...In de regel worden cacaonibs in andere chocoladeproducten verwerkt of eenvoudigweg met chocolade bedekt en als snack verkocht. Ze worden ook apart verkocht en zijn bedoeld als ingrediënt voor gebak, repen, muesli of snoep. Zoals de meeste cacaoproducten hebben cacaonibs ook tal van gezondheidsvoordelen. Ze bevatten veel vezels, eiwitten, gezonde vetten en ijzer, maar ook weinig suiker.
Portfolio (115)
Nederland, Bv Nijkerk
... snackproducten, in ijs, chocolade, snoepgoed en andere heerlijke voedingsmiddelen. Functies: Effectief de bloeddruk verlagen; Anti-diabetes & kanker; Voorkomen van reumatoïde artritis; Stralingsbescherming; Anti-veroudering.
Portfolio (111)
Polen, Brzozów
... pulp. Een stimulerende drank, gebruikt door de inwoners van Midden-Amerika, werd bereid vanaf het moment van de ontdekking door Columbus. Later werd het ook een mode in Europese landen als cacao. Cacaobonen worden bruin als gevolg van het fermentatieproces. Vervolgens worden ze geselecteerd en verwerkt bij lage temperaturen om een groot aantal voedingsstoffen te behouden. Ze worden gebruikt voor de productie van cacaoboter, cacao en chocolade. Je kunt ze ook zelf eten of gebruiken als toevoeging aan een zoet dessert.
Portfolio (781)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Ritonka Bitterschokolade - Frambozen, Bloemen met 60% cacaogehalte. Een chocolade voor geliefden, met zoete frambozen en een verbazingwekkende smaak en een perfecte harmonie, alles verwerkt in een fantastische bitterschokolade, die door zijn kleur en de uitgebalanceerde smaak van cacaobonen uniek is. De voedingswaarde-informatie is onderhevig aan schommelingen door grondstoffen en productie...
Portfolio (26)
...Cacao is de belangrijkste ingrediënt in chocoladeproducten, repen, verpakte of bulkchocolade, en vele soorten koekjes en taarten. Het wordt ook veel gebruikt in cosmetische producten zoals hydraterende crèmes en zepen. Zodra de bonen zijn gefermenteerd en gedroogd, kunnen ze worden verwerkt tot een verscheidenheid aan producten, bijvoorbeeld: •Cacaoboter •Cacaopoeder •Cacaonibs en nog veel meer...
Portfolio (10)
Frankrijk, Bordeaux
...Wij zijn een betrouwbare leverancier van cacaopoeder uit Indonesië, met drie verschillende kwaliteiten om aan al uw industriële, voedings- of cosmetische behoeften te voldoen. Onze producten zijn gemaakt van de beste Indonesische cacaobonen, zorgvuldig verwerkt om een puur en aromatisch cacaopoeder te garanderen. Oorsprong: Indonesië Verpakking: zak van 25 kg Certificaten: fytosanitair, van...
Portfolio (2)
Italië, Monterotondo
... voor als een fijne en geurige poeder, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, vloeistoffen, halfvloeibare en vaste stoffen, dankzij de uitstekende oplosbaarheid. Geschikt voor het bereiden van dranken, ijs, chocolade, gebakken producten, pasta en nog veel meer.
Portfolio (10)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 5555550005678 Geraspte kokosnoot is een populaire toevoeging in veel desserts: taarten, flan, koekjes en chocolade lekkernijen. Deze geraspte kokosnoot, afkomstig uit de biologische landbouw, is bedoeld om te worden verwerkt in uw culinaire bereidingen, zowel zoet als hartig. U kunt dus genieten van een curry met kokosnoot voordat u doorgaat naar het dessert met een kokosnoottaart...
Portfolio (114)
Frankrijk, Talant
... kunt het gebruiken om uw chocolade, fondant, marsepein, macarons, desserts... te decoreren; het past bij alle toepassingen! Voor een "glinsterend" effect hoeft u alleen maar de metallic kleurstof over het te decoreren oppervlak te strooien of met uw vinger uit te strijken. Voor meer precisie, vooral voor decoraties in fondant, kunt u een fijne kwast gebruiken. U kunt ook eetbare verf maken met...
Portfolio (192)
Italië, Torino
... aroma, voeding en functionaliteit. Het aardbeipoeder voor voedingsdoeleinden kan kunstmatige aroma's, kleurstoffen en zoetstoffen vervangen en voegt natuurlijke aardbeiensmaak en -kleur toe aan producten. Beschikbaar in zowel biologische als conventionele poeder, mengt ons aardbeipoeder zich met andere aroma's terwijl het zich onderscheidt door de kleur van de eindproducten te versterken. Bovendien is het geschikt om aan verschillende producten toe te voegen, zoals taarten, snoep, chocolade, ijs, smoothies en drankformuleringen.
Portfolio (10)
Turkije, İskenderun
...Verwerkt muntaroma suiker, samen met andere fruitaroma suikers, is beschikbaar.
Bijpassende producten
Suikerkristallen
Suikerkristallen
Andere Producten
Aromatische suikerstaaf
Aromatische suikerstaaf
Portfolio (2)
Zwitserland, Feuerthalen
... voor multi-robot lijnen: Assortiment configuratie Het assortiment is waar verschillende producten worden gecombineerd in één verpakking, gebruikelijk voor chocolade- en snoepapplicaties. Elk product wordt op een individuele transportband aangevoerd, loodrecht op de transportband voor de verpakking. Parallelle flow configuratie In systemen met slechts één producttype worden de producten en de...
Portfolio (14)
Nederland, Vlissingen
...Karamel & Chocolade Fudge. Zalig Engels snoep. ~ SWEETER THAN CANDY ~ The Fudge Factory bereidt alle fudge zelf. De producten worden bij lokale leveranciers gehaald en vers verwerkt. Er zijn meer dan 45 smaken chocolade en karamel fudge waar uit je kan kiezen. Fudge is een Engelse caramel delicatesse gemnaakt van boter, room en suiker die uitermate geschikt is voor een snoep momentje. Fudge is...
Duitsland, Frankfurt Am Main
De Candela Bio-Handels GmbH is de Europese vestiging van Candela Peru. Vanuit onze locatie in Duitsland leveren we snel aan onze Europese klanten uit de voedings- en cosmetica-industrie, ook in kleinere hoeveelheden. Al onze producten komen uit Peru, worden verwerkt in onze BRC-gecertificeerde productie en zijn, afhankelijk van de wensen van de klant, biologisch of Fair Trade gecertificeerd. Het...
Portfolio (31)
Frankrijk, Gouarec
...L’Chanvre, specialist in biologische Franse hennep sinds 2002, biedt u zijn assortiment van 100% biologische hennepvoeding aan, 100% van Franse oorsprong, 100% verwerkt in Bretagne. Hennepzaden, gepelde hennepzaden, hennepmeel, hennepolie, hennepafval, henneptofu en te'fou van hennep, veganistische bolognese met hennep, hennepontbijt, chocolade met hennep, henneppasta, desserts en gebak met...
België, Mol
Royal Chocolade produceert dunne chocoladeblaadjes die in allerlei zoete creaties kunnen verwerkt worden.Wij kwamen op de idee om in plaats van knisperige chips, chocoladeblaadjes te maken, een concept dat in de loop van de jaren heel goed aansloeg. Wij werken evenwel hoofdzakelijk voor private label. Onze productie gaat nagenoeg helemaal de grens over, naar liefst 86 verschillende landen. In Amerika hebben we een eigen verkoopvestiging.
België, Blegny
Pierre Ledent is een meester-chocolatier die gespecialiseerd is in pralines en macarons. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt hij uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao. Alle ingrediënten die in de productie van zijn pralines worden verwerkt, zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Het exclusieve ontwerp van de verpakking...
België, Welkenraedt
...gekonfijt of in chocolade. De figuren zijn bestemd voor de grootdistributie, voor export, voor de Duty Free-markt,... Een assortiment artikelen wordt geproduceerd voor de markt van chocolatiers, als aanvullende artikelen voor pralines. Een semi-fabricaat is bestemd voor de industriële bakkerij-patisserie.
... importeren. - - - - Wij opereren in de volgende sectoren/industrieën; Onze Producten / Diensten: - Verpakking en Inpakken - Landbouw- en Diergeneeskundige Materialen - Schoenen en Leren Producten - Chemische Producten - Voedingsmiddelen (Rauw en Verwerkt) - Bouw- en Constructiematerialen - Kledingstoffen en Textiel - Medische Materialen en Apparaten - Industriële Machines en Apparaten...
Portfolio (5)
België, Bornem
Vermeiren vervaardigt speculaas in al zijn vormen: van de befaamde speculoospasta, over biologische speculoos, fairtrade speculoos en speculoos zonder toegevoegde suiker, tot speculoos met stukjes chocolade en speculoos met amandel. Voor elk wat wils, maar telkens met de heerlijke smaak van ambachtelijke speculoos, zonder smaakstoffen of bewaarmiddelen. Vermeiren verwerkt uitsluitend natuurlijke...
...Stunnigsea LDA maakt deel uit van de EPHOKA-groep, die zich aan de Côte d'Ivoire bevindt, waar de cacaobonen worden verwerkt tot 3 producten: likeur, boter en cacaopasta. Onze fabriek in Portugal, gelegen in MARF - Faro, is verantwoordelijk voor het microniseren van de cacaopasta en voor de distributie van de producten in heel Europa.
Polen, Wiazowna
...De chocoladefabriek Chocomoco werd opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in de productie van chocoladeplakken. Daarnaast produceert het ook gevulde snoepjes, couvertures en crèmes. Het grootste voordeel van de fabriek is de productie van chocolademassa's vanaf de basis. Chocomoco verwerkt cacaomassa, cacaoboter, suiker en melk tot heerlijke producten die naar 25 landen over de hele wereld...
België, Mechelen
Chocolaterie Gauthier is een familiebedrijf dat sinds 1964 naar goede Belgische gewoonte, volgens eigen receptuur en met respect voor de ambachtelijke traditie kwaliteitsproducten verwerkt. In ons uitgebreid assortiment vind u een 40-tal pralines, truffels, studentenhaver, chocoladefiguurtjes, zeevruchten, marsepein, pâte de fruit en verschillende confituursoorten.In onze eigen winkel, gelegen op de Ijzerenleen te Mechelen, verkopen wij rechtstreeks aan particulieren. ...
Populaire landen voor deze zoekterm