...Deze blend behoudt de intense en diepe smaak van een echte Italiaanse espresso. Paranà Decaf Koffie is zeer goed verteerbaar, heeft een verlaagd cafeïnegehalte en bestaat uit hoogwaardige Arabica-koffiebonen die zijn verwerkt met een van de beste decaffeïneringsmethoden. Het resultaat is een dichte en nootachtige crème, met een volle karamelaroma en hints van chocolade en vanille.
Portfolio (17)
Italië, Monterotondo
... voor als een fijne en geurige poeder, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, vloeistoffen, halfvloeibare en vaste stoffen, dankzij de uitstekende oplosbaarheid. Geschikt voor het bereiden van dranken, ijs, chocolade, gebakken producten, pasta en nog veel meer.
Portfolio (10)
Italië, Torino
... aroma, voeding en functionaliteit. Het aardbeipoeder voor voedingsdoeleinden kan kunstmatige aroma's, kleurstoffen en zoetstoffen vervangen en voegt natuurlijke aardbeiensmaak en -kleur toe aan producten. Beschikbaar in zowel biologische als conventionele poeder, mengt ons aardbeipoeder zich met andere aroma's terwijl het zich onderscheidt door de kleur van de eindproducten te versterken. Bovendien is het geschikt om aan verschillende producten toe te voegen, zoals taarten, snoep, chocolade, ijs, smoothies en drankformuleringen.
Portfolio (10)
Italië, Martina Franca
... moet een perfecte espresso zijn; dat is ons doel. Om dit te bereiken, werken we op verschillende fronten, waaronder het voortdurend onderzoeken van de koffieplant, hoe deze wordt verbouwd en hoe het product wordt geoogst en verwerkt voordat het nog groen in onze laboratoria aankomt. Vaak ontmoeten we de producenten rechtstreeks op de plantages. Een ander belangrijk punt is dat we deel uitmaken van...
Portfolio (5)
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play