Frankrijk, Montelimar
...In het hart van de Provence... Onze zachte Montélimar nougat met lavendelbloemen is een uitnodiging tot de zon. We hebben enkele lavendelbloemen in onze zachte nougat verwerkt. Een zachte en delicate smaak, voor een nougat die het symbool is van onze prachtige regio. Referentie:351051 GEWICHT (in KG):0.1 Verpakking:30 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Pure chocolade 66% van niet-EU oorsprong (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), 16,67% gedroogde bosbessen. Voedingswaarden per 100g: Energie 2104Kj, 505Kcal, vetten 35g, waarvan verzadigde vetzuren 22g, koolhydraten 42g, waarvan suikers 32g, eiwitten 5,6g, zout 0,02g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...De volledige aroma en kracht van cacao zijn geconcentreerd in dit fijne poeder. Het is ideaal voor het bereiden van warme chocolademelk voor een vitaminerijk ontbijt. Dit cacaopoeder kan ook worden gebruikt voor het bakken. Allergenen: Gemaakt in een atelier waar noten, eieren, melk, soja en sesam worden verwerkt. Ingrediënten: 100% cacaobonen...
Portfolio (85)
Frankrijk, Bordeaux
...Wij zijn een betrouwbare leverancier van cacaopoeder uit Indonesië, met drie verschillende kwaliteiten om aan al uw industriële, voedings- of cosmetische behoeften te voldoen. Onze producten zijn gemaakt van de beste Indonesische cacaobonen, zorgvuldig verwerkt om een puur en aromatisch cacaopoeder te garanderen. Oorsprong: Indonesië Verpakking: zak van 25 kg Certificaten: fytosanitair, van...
Portfolio (2)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 5555550005678 Geraspte kokosnoot is een populaire toevoeging in veel desserts: taarten, flan, koekjes en chocolade lekkernijen. Deze geraspte kokosnoot, afkomstig uit de biologische landbouw, is bedoeld om te worden verwerkt in uw culinaire bereidingen, zowel zoet als hartig. U kunt dus genieten van een curry met kokosnoot voordat u doorgaat naar het dessert met een kokosnoottaart...
Portfolio (114)
Frankrijk, Talant
... kunt het gebruiken om uw chocolade, fondant, marsepein, macarons, desserts... te decoreren; het past bij alle toepassingen! Voor een "glinsterend" effect hoeft u alleen maar de metallic kleurstof over het te decoreren oppervlak te strooien of met uw vinger uit te strijken. Voor meer precisie, vooral voor decoraties in fondant, kunt u een fijne kwast gebruiken. U kunt ook eetbare verf maken met...
Portfolio (192)
Frankrijk, Gouarec
...L’Chanvre, specialist in biologische Franse hennep sinds 2002, biedt u zijn assortiment van 100% biologische hennepvoeding aan, 100% van Franse oorsprong, 100% verwerkt in Bretagne. Hennepzaden, gepelde hennepzaden, hennepmeel, hennepolie, hennepafval, henneptofu en te'fou van hennep, veganistische bolognese met hennep, hennepontbijt, chocolade met hennep, henneppasta, desserts en gebak met...
Frankrijk, St Etienne
... Mijn ballotin Ik stel mijn ballotin samen - Ballotin met chocolade Ballotin Orangettes - Ballotin Palet Or. Cadeauset van chocolade Cadeauset met snoep en chocolade. Napolitains Chocolade Ibaria 67% - Chocolade Ebène 72% - Chocolade Acarigua 70% - Chocolade Tribago 64% - Chocolade Melk 37% - Chocolade Grand Noir 57% - Cube Café Napolitains - Prestige Cadeauset - Culinaire Ontdekking - Biologische...
Frankrijk, Wolfisheim
... oorsprongs chocolade uit Vietnam door Chocolaterie A. Morin, een ambachtelijke chocolatier van vader op zoon sinds 1884 in Donzère. Als pionier in de lancering en promotie van pure oorsprongs chocolade uit Vietnam, biedt Vietcacao vandaag de dag melkchocolade met 40% en pure chocolade met 70% aan in de vorm van dekking in blokken van 1 kg en tabletjes van 100 g om van te genieten. Voor meer details: contact@vietcacao.com Website: www.vietcacao.com...
Populaire landen voor deze zoekterm